Bedst i test sexlegetøj til kvinder

Denne oversigt indeholder 10 af de bedste stykker sexlegetøj til kvinder. Samtlige produkter forhandles af Sinful.dk, som er et af landets førende webshops inden for sexudstyr. Hos Sinful.dk finder du sexlegetøj i høj kvalitet, som altid bliver leveret hurtigt og diskret lige til din dør.

Se det testvindende sexlegetøj til kvinder hos Sinful.dk

Crave Duet Luksus Genopladelig Vibrator

Crave Duet Luksus Genopladelig VibratorMed Crave Duet Luksus vibratoren får du en vibrator, som ikke blot har et lækkert of stilrent design. Denne vibrator har også en række af fantastiske indstillinger, som kan være med til at give dig den optimale nydelse.

Med sine forskellige vibrationsindstillinger er det muligt at skifte imellem de to tipper, så vibrationerne varieres. På trods af den kraftige vibration, så kan du skifte mellem hele fire forskellige vibrationsstyrker og fire forskellige vibrationsindstillinger.

Denne vibrator er desuden 100% vandtæt, hvorfor den er oplagt at tage med i badet, hvis det skal være ekstra frækt.

→ Se prisen her

Nexus Femme Bisous Rabbit Vibrator

Nexus Femme Bisous Rabbit Vibrator -AWARD VINDERNexus Bisous Rabbit vibratoren kan med sit fine lyserøde ydre give dig en orgasme, der er ude af denne verden. Med den blide massage af g-punktet ved hjælp af vibrationer, vil du kunne opnå kraftfulde orgasmer, da denne Rabbit ikke blot stimulerer g-punktet, men også din klitoris.

G-punktet kan stimuleres med to forskellige hastigheder, hvorimod vibratoren til klitoris har hele seks forskellige indstillinger, så du er sikret masser af nydelse.

Bisous Rabbit vibratoren vandt i 2013 Erotixxx Award for ”Highest Potential Product”.

→ Se prisen her

Jimmyjane FORM 6 Vibrator – Vandtæt Opladelig G-punkts Vibrator

Jimmyjane FORM 6 Vibrator - Vandtæt Opladelig G-punkts Vibrator -AWARD VINDERDenne lækre g-punkts vibrator kan virkelig få dig op, hvor fuglene synger. Med sine seks forskellige vibrationsmønstre og hele fem forskellige intensiteter, kan du komme op og få en fantastisk orgasme, når du anvender denne g-punkts vibrator.

Form 6 vibratoren er desuden vandtæt, så det er muligt at tage den med i badekaret eller under bruseren, når du har lyst til at give dig selv et lidt varmere bad end ellers.

I 2013 vandt Form 6 vibratoren prisen for årets bedste luksus sexlegetøj til XBIZ Awards.

→ Se prisen her

LELO Ora 2 Oralsex Simulator 

LELO Ora 2 Oralsex Simulator -AWARD VINDERDen fantastiske oralsex simulator fra altid populære LELO kommer med hele ti forskellige rotation og stimulations indstillinger, sådan at du kan opnå den optimale nydelse.

Ora 2 er den optimale oralsex simulator, da den med sin brede tunge går ind og masserer din klitoris med forskellig modstandskraft, næsten som en rigtig tunge.

Produktet vandt i 2014 hele to forskellige priser for sit lækre og stilfulde design.

→ Se prisen her

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg -TESTVINDERMed denne vibrator kan du lade ham have styringen over din nydelse. Dette produkt består af to dele – et æg og en fjernbetjening hertil. Ægget bruges af kvinden og fjernbetjeningen styres af manden.

Alt efter hvordan fjernbetjeningen holdes, ændrer vibrationerne i ægget sig. Derved kan din partner styre din nydelse ned til mindste bevægelse.

Produktet er af EkstraBladet.dk kåret som det bedste vibrator-æg med hele seks ud af seks stjerner.

→ Se prisen her

The Cone Testvindende Håndfri Vibrator

The Cone Testvindende Håndfri VibratorThe Cone er en af de mere diskrete vibratorer på markedet, da den ikke er udformet som en klassisk vibrator. Med sin kegleformede facon skaber The Cone muligheden for at opnå en orgasme på anden vis, end du plejer. Med sine 16 forskellige programmer er du garanteret nydelse hver eneste gang.

Produktet vandt prisen for den mest effektive og diskrete vibrator hos EkstraBladet.dk med seks ud af seks stjerner.

→ Se prisen her

Sinful Rabbit Vibrator Original

Sinful Rabbit Vibrator Original - TESTVINDERDen kendte Rabbit vibrator er kendt for sine kraftige vibrationer, og leder tankerne hen på Sex and The City, hvor den var Charlottes favoritvibrator, der kunne holde hende inden døre flere dage i træk.

The Rabbit kan både rotere og vibrere på seks forskellige indstillinger, sådan at du selv kan finde den perfekte indstilling til dig og din orgasme. Med sine små kugler, er vibratoren med til at massere din krop nænsomt.

Produktet har vundet bedst i test hos EkstraBladet.dk i 2016.

→ Se prisen her

Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator

Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDERMed Rocks Off Klitoris Vibrator, får du en lille og diskret vibrator med kraftige vibrationer i et stilfuldt design. Vibratoren fylder ikke mere end en læbestift i din håndtaske, så den er nem at tage med rundt på farten.

Vibratoren har hele ti forskellige indstillinger, så du kan finde den type af vibration, der passer perfekt til dig.

Produktet har vundet flere tests på både EkstraBladet.dk og Side6.

→ Se prisen her

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINDERDenne Rabbit vibrator er den ultimative af sin slags. Med seks forskellige vibrationsindstillinger kan du stimulere både din klitoris og dit g-punkt ved hjælp af de to rækker af roterende kugler, der er at finde inden i produktet.

Produktet har vundet prisen for årets bedste Rabbit vibrator hos EkstraBladet.dk.

→ Se prisen her

Fun Factory Smartballs Teneo DUO

Fun Factory Smartballs Teneo DUO -TESTVINDERDisse bækkenbundskugler er med til at styrke din bækkenbund og på den måde give dig forhøjet følsomhed og større nydelse under sex. Med et ergonomisk korrekt design og fantastisk gode materialer, finder du her de bedste bækkenbundskugler på markedet.

Bækkenbundskuglerne har fået seks ud af seks stjerner på EkstraBladet.dk.

→ Se prisen her


Disse forhandlere har også et stort udvalg af bedst i test sexlegetøj

 

winkwink

alor

sexshop


Bedst i test sexlegetøj kan bedst betale sig

Når du skal finde den næste tilføjelse til din samling af sexlegetøj, så kan det sagtens betale sig at vælge en af de typer, der enten har vundet som bedst i test eller har vundet en pris.

Da der findes så utroligt meget sexlegetøj på markedet i dag, er det også blevet sværere at finde ud af lige netop hvilke typer af sexlegetøj, der er bedst. Derfor kan du stole på vinderne af diverse tests, da disse med sikkerhed vil kunne give dig optimal nydelse.

Ud over at have en god ydeevne, så er samtlige af de produkter, du finder på listen med garanti ikke generende for din hud, hverken inderst eller yderst, da produkterne er produceret uden hudirriterende stoffer. Derudover er designet også i højsædet, hvilket er med til at gøre legetøjet let anvendeligt. Og sidst men ikke mindst, så er alle produkter på denne liste klar til at give dig maksimal nydelse hver eneste gang.