Bedst i test sexlegetøj til mænd

tenga eggNår du skal vælge det næste stykke sexlegetøj til samlingen over seksuelle nydelsesprodukter, så bør du gå efter award- og testvindende produkter.

Der findes utrolig meget sexlegetøj på markedet i dag – og vi danskere er begyndt at eksperimentere mere og mere med os selv og vores partnere.

Den store efterspørgsel på sexlegetøj har medført, at der er kommet utrolig mange gode produkter frem, men der er desværre også mange mindre heldige modeller og designs blandt udvalget.

I denne guide får du en liste over det allermest populære bedst i test-sexlegetøj til mænd. Samtlige produkter forhandles af danske Sinful.dk, som er en af de førende online forhandlere af sexlegetøj på det danske marked. De leverer diskret, hurtigt og har et kæmpe udvalg af kvalitetslegetøj og tilbehør.

Se det testvindende sexlegetøj til mænd hos Sinful.dk

Derfor skal du vælge bedst i test-produkter

Først og fremmest vil vi slå et slag for vigtigheden af at gå efter bedst i test sexlegetøj. Der er nemlig flere fordele ved dette, som du bør kende til, før du vælger dit næste stykke legetøj:

  • Samtlige produkter på denne liste har vundet tests og awards, som kræver, at produktet er fri for farlige og hudirriterende stoffer.
  • Dernæst er du garanteret produkter, som er skabt i meget brugervenlige designs, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med nydelsen.
  • Og netop nydelsen er i højsædet, når et sexlegetøj vinder en test eller en award – i sidste ende er det jo dét, det hele handler om.

Med udgangspunkt i de 3 ovenstående fordele ved bedst i test-sexlegetøj til mænd, vil vi nu byde dig velkommen til toplisten over de absolut bedste og mest tilfredsstillende produkter fra hylden:

Fun Factory Cobra II Penis Vibrator

cobra libre penis vibratorVi starter listen ud med denne prisvindende Cobra II penisvibrator fra Fun Factory. Vibratoren er lavet i et lækkert design med 2 lydsvage, men ganske effektive motorer, der sørger for, at vibratoren klarer jobbet til perfektion.

Cobra II egner sig godt til alle penisstørrelser, og fornøjelsen kan forbedres endnu mere end en glidecreme.

Vibratoren er kåret som bedst i test-sexlegetøj til mænd af Ekstrabladet.dk og forhandles af danske Sinful.dk.

Male Edge Basic Penis Forstørrer

Male Edge Basic Penis ForstørrerHvilken mand drømmer ikke om en større penis, og hvem har ikke før været frustreret over ikke at kunne imponere pigen ordentligt? Ifølge kliniske tests udført af forskere fra hele verden er disse frustrationer nu ovre.

Med denne Male Edge penisforstørrer kan du i gennemsnit regne med en forstørrelse af penis på ca. 30% efter kun 3-6 måneder.

Forstørreren er kåret som Bedste Produkt i 2011 hos danske Sinful.dk.

TENGA Flip Hole Black Onaniprodukt

TENGA Flip Hole Black Onaniprodukt -TESTVINDERNæste bud på listen over bedst i test sexlegetøj til mænd er dette Flip Hole Black onaniprodukt fra populære TENGA.

Designet er stilrent, diskret og ligner slet ikke et stykke sexlegetøj. Indersiden er udført i et yderst tilfredsstillende design med riller, knopper og kløfter, som sammen med den medfølgende glidecreme giver en ekstrem realistisk og behagelig oplevelse.

TENGA Flip Hope Black er kåret til at være bedst i test af BT.dk og forhandles af danske Sinful.dk.

Fun Factory Bootie Analplug

bootie analplugHvis du er på udkig efter en analplug i højeste kvalitet til dig selv eller dig og din partner sammen, er denne Bootie anaplug fra Fun Factory det absolut bedste bud.

Denne analplug er god for begyndere, da den har en relativ lille størrelse, og formen er lavet således, at den egner sig godt til begge køn.

Fun Factory Bootie analplug er kåret som testvinder med 6/6 stjerne hos Ekstrabladet.dk og forhandles af danske Sinful.dk.

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis SleeveHvad enten du vil bruge det til onani eller samleje, er dette Deep Vibe Penis Sleeve fra Marc Dorcel en klar vinder.

Sleevet sikrer dig både en hårdere, mere vedholdende og generelt fyldigere erektion, så du kan tilfredsstille dig selv eller din partner i endnu højere grad. Sleevet er desuden lavet med vibrator for ekstra nydelse.

Marc Dorcel Deep Vibe Penis Sleeve blev kåret som testvinder i Aftonbladet i Sverige i 2014 og forhandles af danske Sinful.dk.


 

Disse forhandlere har også et stort udvalg af bedst i test sexlegetøj

 

winkwink

alor

sexshop


Vstroker Virtual Sex System til Fleshlight

Vstroker Virtual Sex System til FleshlightVstroker Virtual Sex System er et spændende og kreativt stykke sexlegetøj til mænd som sættes fast på din fleshlight.

Herefter sender systemet besked om dine bevægelser til din computer via et USB-stik, hvormed du kan skabe dine helt egne, virtuelle og meget realistiske sexoplevelser på computeren.

Vstroker Virtual Sex System er kåret som det absolut mest innovative onaniprodukt i XBIZ Awards i 2013 og forhandles af danske Sinful.dk.

Ovo B6 Vibrator Ring

Ovo B6 Vibrator RingDenne Ovo B6 penisring med indbygget vibrator er skabt til at give dig en hårdere og mere fyldig erektion.

Derudover sørger penisringen for at give ekstra nydelse til både dig selv og din kvindelige partner, da vibratoren stimulere både penisskaftet og klitoris under samleje.

Med Ovo B6 får du en super billig og effektiv nydelsesforbedring, som giver ekstra stimulans og glæde under dynerne.

Penisringen er vinder af Red Dot Design-prisen og forhandles af danske Sinful.dk.

Hot Octopuss Pulse II Solo Penis Vibrator

Hot Octopuss Pulse II Solo Penis VibratorEr du på udkig efter et af de absolut bedste og mest award-vindende stykker sexlegetøj til mænd, skal du prøve denne opgraderede version af bestselleren Hot Octopuss Pulse I.

Pulse II Solo Penis vibratoren er lavet i et lækkert design, og den kan både bruges uden hænder eller som ved et regulært handjob.

Hot Octopuss Pulse II stimulerer penis med ekstra effektive og dybe vibrationer, som er din garanti for ultimativ nydelse.

Vibratoren vandt en ETO Award i 2014 som bedst i test-sexlegetøj til mænd samt en Xbiz-award for sit innovative og tilfredsstillende design. Den forhandles af danske Sinful.dk.

Aneros VICE Original Prostata Vibrator Til Mænd

Aneros VICE Original Prostata Vibrator Til MændSidste bud på vores liste over bedst i test-sexlegetøj til mænd er denne fantastiske Aneros VICE vibrator til mænd. Her får du virkelig en analdildo til mænd, som leverer ekstrem høj nydelse og samtidig gør det ganske lydsvagt.

Aneros VICE Original Prostata Vibrator vibrerer og stimulerer din prostata og sørger for at ramme g-punktet med de gentagne og behagelige vibrationer.

Vibratoren stimulere både prostata og mellemkød på samme tid, og de meget intense og effektive vibrationer foregår exceptionelt støjsvagt.

Anerios VICE Prostata vibratoren vandt i 2011 en AVN Award og forhandles i dag af danske Sinful.dk.