Bedst i test sexlegetøj til par

sexlegetøj til par

Rul ned på siden og find det bedste sexlegetøj til par lige nu!

Når I som par skal ud og investere i noget nyt sexlegetøj, så kan det sagtens betale sig at vælge de produkter, som muligvis koster lidt mere, men som til gengæld også har vundet flere awards eller tests.

Med et stykke sexlegetøj, der er blevet vurderet som bedst i test, eller som har vundet en award, kan du være sikker på, at produktet er udført i materialer, der ikke er hudirriterende. Derudover er designet også for øje, sådan at du får et æstetisk stykke legetøj til din samling. Sidst men ikke mindst, så kan du være garanteret, at nydelsen er i højsædet.

I denne guide finder du en liste af de typer af sexlegetøj til par, der hver især har vundet priser eller tests inden for de seneste år. Alle produkterne, som du finder i denne guide, kan købes hos danske Sinful.dk, som er kendte for at levere luksuriøst sexlegetøj i flot diskret indpakning.

Gå til Sinful.dk og se det komplette udvalg af bedst i test sexlegetøj til par

Jimmyjane FORM 2 Luxury Edition

Jimmyjane FORM 2 Luxury Edition -TESTVINDERDen lækre vibrator fra Jimmyjane er det perfekte valg til det par, som værdsætter luksus, når det kommer til sexlegetøj. Vibratoren er lavet i sort silikone og 24 karats guld, hvilket er med til at give vibratoren en eksklusiv fornemmelse.

Vibratoren er udstyret med to tipper, som kan give fantastiske impulser omkring klitoris. Produktet er desuden vandtæt, sådan at I kan tage det med ind under bruseren, når lysten melder sig.

Produktet har fået seks ud af seks stjerner i en test på EkstraBladet.dk, og det kan købes hos den danske webshop Sinful.dk.

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App -TESTVINDERDen skønne We-Vibe 4 Plus vibrator er til det par, som har lyst til at give hinanden en fantastisk oplevelse under samleje. Kvinden indsætter vibratoren, hvorefter manden kan styre vibrationerne enten med den medfølgende fjernbetjening eller via en app på sin smartphone.

Produktet kommer med 11 forskellige vibrationsindstillinger, som kan stimulere kvindens g-punkt og klitoris samt mandens skaft imens man har sex. Det er også muligt at lave personligt indstillede vibrationsprogrammer, så du kan lave din egen favoritindstilling.

Vibratoren er testvinder og kan købes hos Sinful.dk.

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg -TESTVINDERVibratorægget fra LELO kan være med til at give Jer en endnu frækkere oplevelse, når I er sammen end ellers. Det diskrete æg kan kontrolleres af personen med fjernbetjeningen, så personen kan styre kvindens nydelse 100%.

Et luksuriøst design i guld og sort giver Lyla 2 et eksklusivt udseende. Vibrationerne i ægget er lydsvage og diskrete, sådan at det ikke er muligt for andre at vide, hvilken leg I har gang i, når ægget anvendes ude i offentligheden.

Køb Lyla 2 hos Sinful.dk og få den testvindende vibrator ind i dit parforhold.


Disse forhandlere har også et stort udvalg af bedst i test sexlegetøj

 

winkwink

alor

sexshop


We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator -AWARD VINDERDenne lækre par vibrator er perfekt til det par, som ønsker at pifte sexlivet lidt ekstra op med et lækkert stykke sexlegetøj, som giver nydelse til både ham og hende.

Vibratoren bruges under sex, hvor den vil stimulere både kvindens g-punkt og klitoris samt mandens skaft. Med de lette vibrationer, der styres igennem en mobil app til smartphone, kan man finde ens helt egen favorit indstilling.

Produktet vandt i 2014 en ETO award for bedste nye produkt til par. Køb den populære vibrator hos danske Sinful.dk.

Fun Factory Joupie Dildo Vibrator

Fun Factory Joupie Dildo Vibrator -TESTVINDERDenne vibrator er perfekt til det par, som vil begive sig ud i sexlegetøj for første gang. Vibratoren har vundet en test som bedste begynder vibrator, hvorfor den er perfekt til det uerfarne par.

Med sin let kurvede spids er vibratoren oplagt at bruge til g-punkts stimulation. Vibratoren har en konstant vibration, så den kan give fuld nydelse hele tiden.

Køb den fine Joupie dildo hos Sinful.dk.

LELO Smart Wand Large Magic Wand

LELO Smart Wand Large Magic Wand -TESTVINDERDenne Smart Wand fra LELO er deres version af den populære Magic Wand. Med sine kraftfulde vibrationer, kan denne vibrator bruges både som et massageapparat til resten af kroppen, men også til de mere intime zoner på begge parters kroppe.

Med et stilfuldt design i mat sort gummi og ABS-plast med metallook bliver vibratoren super stilfuld at kigge på. Smart Wand kan bruges med SenseTouch, som går ind og intensiverer vibrationerne, når vibratoren rammer huden.

Produktet har vundet flere awards blandt andet for bedste luksus sexlegetøj.

Køb din Smart Wand hos Sinful.dk.

Hot Octopuss Pulse II Solo Penis Vibrator

Hot Octopuss Pulse II Solo Penis Vibrator - PRISVINDERMed Pulse II Solo fra Hot Octopuss får I den perfekte vibrator, som kan bruges håndfrit eller som ved et almindeligt håndjob.

Ud over at være den perfekte vibrator til ham, så kan vibratoren bruges til det lækreste forspil, da vibrationerne fra produktet går igennem begge sider, så bagsiden kan bruges til at stimulere klitoris imens indersiden stimulerer penis.

Køb den lækre Pulse II Solo vibrator fra Hot Octopuss hos Sinful.dk.

Nexus G-play Anal Vibrator Medium

Nexus G-play Anal Vibrator Medium -TESTVINDERDenne anal vibrator er perfekt til det par, som har lyst til at give sig i kast med anallege under sex. Vibratoren er udformet ergonomisk korrekt, så den er rar at have i under sex – både for ham og for hende.

Produktet har vundet test hos både Side6.dk og EkstraBladet.dk. Køb den lækre G-Play anal vibrator hos Sinful.dk, som er en af Danmarks førende sex webshops.

Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator

Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator -TESTVINDERMed en penisring kan I nemt pifte Jeres sexliv lidt ekstra op. En penisring kan være med til både at give ham og hende ekstra stor nydelse under samleje, grundet de pulserende vibrationer, der strømmer igennem penisringen.

Ved at placere penisringen langt nede på penis er det muligt for kvinden at mærke den pulserende vibration mod klitoris, når penisringen rammer hendes klitoris.

Denne penisring er blevet kaldt for den absolut bedste på markedet, og du kan købe den hos Sinful.dk.

LELO Tara Par Vibrator

LELO Tara Par Vibrator -AWARD VINDERDenne fantastiske par vibrator er til parret, som vil have en god vibrator, de kan bruge under sex, hvorigennem de begge kan opnå nydelse fra de pulserende vibrationer i vibratoren.

Vibratoren er den første par vibrator, som er en kombination af indvendige rotationer og udvendige vibrationer, hvilket gør det muligt for vibratoren at stimulere Jer begge samtidig. Den har hele seks forskellige vibrationsniveauer, sådan at I kan finde den rigtige til Jer.

Køb den hos Sinful.dk.