Coolkondom Rabatkode – 25 % Rabat & Fri Fragt

Der er ikke noget mere fantastisk end at få et produkt billigere end man ellers ville have fået. Det er en skøn følelse at sidde og have sparet en masse penge.

Alle de forskellige webshops er interesseret i at få så mange kunder som muligt, men det er svært når internettet er fuld af butikker som sælger de samme ting.

For at lokke folk ind og købe produkter tilbyder mange butikker derfor rabatkoder, og det er relativt nemt at få fat i rabatkoder. Mange steder skal du gøre noget, som f.eks. at indtaste din e-mailadresse, men hos os får du dem alle serveret ved at aktivere dem her:

Derfor skal du handle kondomer inde på coolkondom.dk

Kondomer er ikke svære at få fat i. Du kan som regel købe dem i din lokale kiosk eller supermarked, men du kan også købe dem ved et apotek. Et apotek har et godt udvalg, men de koster også en del. Hvis du derfor gerne vil spare penge, og du gerne vil være sikker på at du ikke er løbet tør for gummi midt i en scoring, så kan du med fordel købe kondomer igennem en webside som coolkondom.dk, og det er meget nemt af få en rabatkode og besøge coolkondom.dk.

Her taler vi om at du kan få store besparelse, og de er alle sammen værd at tage med i det lange løb. Måske sidder du at tænker, det ikke er noget problem, men hvis du ofte har sex, og kondomer er den foretrukne prævention, så kan det med tiden blive rigtig mange penge, penge som det er værd at spare.

Coolkondom til det nyforelskede par

Mange mennesker har været så heldige at prøve at være forelsket, og de ved hvor ofte man kan have sex når man lige er begyndte at komme sammen. Det kan være flere gange om dagen. En almindelig pakke kondomer med 10 stk. holder altså ikke meget mere end en uge, måske mindre.

Derfor skal der rigtig mange kondomer til, og de skal helst være tilgængelige hele tiden. Lysten kan nemlig være svær at holde tilbage. At have et lille lager liggende i sin skuffe er altså ikke nogen dum ide. På den anden side virker det også voldsomt at gå ned i brugsen købe samtlige pakker kondomer som de har hængende på hylderne. Selvom de fleste mennesker får styrket deres selvtillid af at dyrke meget sex, så virker det alligevel underligt at gå hjem med to bægerposer proppet med kondomer.

Igennem Coolkondom kan du få tilsendt så mange det skal være, og det er helt diskret. Du behøver ikke være bange for at der kommer en stor pakke hvor der står ”kondomer” skrevet i neonlys. Det ligner blot en hvilken som helst anden pakke.

Coolkondom rabatkupon

Jo flere kondomer du køber, jo mere sparer du med en coolkondom rabatkode

Der findes mange forskellige typer af rabatkoder, og ofte er der mange forskellige betingelser for at bruge dem, men de fleste af dem tilbyder en form for procentbesparing. Det vil sige, jo mere du køber, jo mere spare du.

Hvis du kun køber en pakke, så er 10 procent ikke en særlig stor besparing, men hvis du til gengæld køber 10 pakker, så begynder det at ligne noget. Derfor skal du altid sørge for at tænke dig om inden du benytter dig af en rabatkode. Det ville være ærgerligt at smide en god besparelse væk fordi man ikke lige har tænkt det hele til ende.

Naturligvis behøver du ikke at købe hele biksen, det er trods alt muligt at få fat i mere end en coolkondom rabatkode, men rabatkoder er ofte en del af et introtilbud. Det skal man naturligvis udnytte til fulde, og derfor bør du købe så mange som muligt allerede første gang.

Lad os igen antage at du er nyforelsket, og dig og din nye kæreste dyrker sex mellem fem og ti gange om ugen. Det vil sige at en pakke med ti kondomer ryger på en til to uger. Det er relativt kort tid, og det er megairriterende hvis man skal købe nye konstant. Hvis du derimod køber til et halvt år, så er du dækket godt ind, og din rabatkode vil spare dig mange penge.

Et halvt år lyder måske voldsomt, men en lille udregning med udgangspunkt i det ovenstående eksempel, viser at det ikke er så voldsomt end da. Hvis en pakke kondomer ryger på en til to uger, så vil i bruge omkring 12 til 24 pakker på et halvt år, og måske også flere. Det er slet ikke så voldsomt end da at købe det antal på en gang.

Ved store indkøb er det muligt at spare endnu mere

En rabatkode vil hjælpe dig til at spare gode penge, og det er selvom du købe mange eller få. Hvis du derimod køber rigtig mange på én gang, så er det muligt at der er endnu flere penge at spare. Naturligvis virker coolkondom rabatkode med en procent besparelse bedre jo flere du køber, men det er også en mulighed at kontakte butikken.

Hvis du ved at du gerne vil købe mange kondomer på en gang, så skriv til dem og spørg om du ikke kan få et godt tilbud. Hvis du er heldig, får du lidt ekstra rabat, og hvis du ikke gør, så vil de højst sandsynligt tilbyde at sende dig endnu en rabatkode som tak for din handel.

Som vi lagde ud med at pointere, så vil internetbutikker gerne have kunder, og derfor er de også interesseret i at beholde kunder. Hvis de lægger mærke til, eller du får dem til at lægge mærke til hvor meget du har købt, så er coolkondom meget interesseret i at holde dig fast som kunder. Derfor kan du få mange ekstra rabatkode, jo bedre en kunde du er.

Man skal altid huske kondomet, og ved at handle på coolkondom.dk løber du aldrig tør

Det var en mindre revolution da man begyndte at få pålidelige kondomer. Før det havde præventionen været temmelig primitiv og usikker. Mange kvinder er blevet gravide fordi manden lovede at trække sig, men lige glemte det i sandhedens øjeblik. At få et barn er en livsændrende begivenhed, og derfor er det rart hvis man selv kan få lov til at planlægge hvornår det skal ske. I hvert fald kan det være hårdt hvis barnet er resultatet af en lille flirt eller en fuld aften.

Det anderledes i dag hvor alle har muligheden for at bruge kondom. Desværre er der mange som er dårlige til det. Mange piger, selv helt unge, bruger p-piller, og derfor er der mange unge drenge og mænd som ikke bruger kondom, eller lægger en smule pres på pigen for at undgå det. Mange mænd tør heller ikke indrømme at de har det svært med kondom på grund af deres usikkerhed. Når man skal sidde der i sengen og fumle med et kondom, så kan det føles som et mentalt pres hvilket for rejsningen til at falde.

Mænd siger det ikke, men det er sandt, og til det er der ikke andet at sige, drenge, tag jer sammen. Det er ikke i orden at lade kvinden ligge med hele ansvaret for at beskytte sig mod en graviditet. Hvis hun beder dig om at smide et kondom på, så smid et kondom på.

Hvis du har svært ved at bruge kondom, så træn lidt med dig selv. Med en rabatkode til coolkondom kan du købe mange forskellige kondomer, og du kan teste af hvilke du synes passer bedste, og hvilke der føles bedst. Der er simpelthen ikke nogen undskyldning, og selvom du synes det er pinligt, så vær åben omkring det.

Kondomer er stadig den bedste beskyttelse mod kønssygdomme

Man skal ikke kun bruge kondom for at undgå en graviditet, men skal også bruge det for at undgå kønssygdomme. Der findes en lang række af dem, og ingen af dem er særlig behagelige at få. Hvis man kender hinanden godt, og man er i et fast parforhold sammen, så kan det godt være man ikke behøver at være bekymret for det. Men hvis man er lidt ”løs på tråden” – hvilket bare er skønt – og har mange forskellige sexpartnere, så er det bare med at smide det kondom på, både for at beskytte dig selv, men også for at beskytte andre.

Skulle du være så uheldig at have fanget dig en sygdom, eller mistænke at du har fanget en, så er der heldigvis hjælp at hente. Naturligvis er det bedst hvis man går til lægen, men faktisk kan du også købe klamydiatest på coolkondom, og du kan bruge din rabatkode til netop det.

Selv hvis du ikke mistænker at du har klamydia, så er det en god ide at have en test liggende. Tilføj derfor en til din næste bestilling af kondomer.

Overrask din partner med mange forskellige typer af kondomer

Et kondom behøver ikke bare at være et kondom. Der findes mange forskellige typer, både nogle for sjov, og nogle som kan hjælpe på specifikke problemer.

F.eks. kan du købe rillede udgaver som giver en bedre oplevelse for pigen. Du kan også få alt fra kondomer med smag til kondomer som er selvlysende. Det er som måske ikke har den store funktion, men som kan skabe lidt ekstra grin og afslappet stemning i soveværelset. Det er alt sammen en del af den leg som sex skal være.

Ved at have en hel række af forskellige typer kondomer, kan du imponere din partner, og i kan prøve forskellige ting af. Med en rabatkode til coolkondom, har du en oplagt grund til at købe nogle forskellige typer uden at det behøver at koste særlig meget ekstra. Det kan også være det føles en smule pinligt at gå ned i butik og købe selvlysende kondomer, men på nettet kan du shoppe ligeså tosset du vil uden at tænke på den slags.

Du kan få kondomer, som hjælper dig med ”problemer”

Nogle mænd har problemer med at komme med kondom på, men endnu flere har problemer med at de kommer for tidligt. Det kan være en stor belastning både for en selv, men også for ens partner som ikke for så meget ud af samlejet.

De fleste mænd sætter en stolthed i at tilfredsstille deres kvinde, og derfor er det nederlag hvis de konstant kommer for tidligt. Heldigvis findes der kondomer som kan hjælpe med dette. Bedøvende kondomer kan udsætte sædudlæsningen betragteligt, og derved kan dyrke sex endnu længere.

Man skal dog være opmærksom på at det kan føles mærkeligt første gang man prøver et bedøvende kondom. Mandens penis vil miste noget af sin følsomhed, måske ret meget, så længe han har det på, og man kan have den følelse lidt tid efter samlejet er færdigt.

Der er ikke noget farligt ved det, men man kan godt blive en smule overrasket første gang man prøver. Bare slap af og nyd at du kan holde længere.

Køb en masse forskellige og prøv dem af

Med så mange muligheder på markedet for kondomer kan det være svært at finde ud af hvad man skal vælge, specielt hvis man ikke er helt sikker på hvad der fungerer godt for én. Med en rabatkode til coolkondom er det dog slet ikke noget problem. Så kan du nemlig købe en masse billige kondomer uden at være nervøs for om du har købt de forkerte. Smid en masse forskellige i den virtuelle vogn, og prøv dem alle af.

Hvis du har en sød partner, så vil hun også synes at det er sjovt at teste kondomer. I kan lave en leg ud af det og lave jeres egen lille anmeldelse bagefter. På den måde finder I bedst frem til hvilken type som er den rette for jer.

Find en rabatkode til coolkondom i dag, og kom i gang med at knalde… øhm, købe!