DreamDirty.dk Rabatkode – 20% Rabat

Er du på udkig efter at gøre et kup næste gang du køber sexlegetøj på nettet? Så behøver du ikke lede længere. Som noget helt eksklusivt tilbyder vi nu en rabatkode til en af landets bedste online sexshops.

Med denne rabatkode sparer du 20% på hele dreamdirty.dk. Meget bedre bliver det ikke! Du sparer faktisk MINDST 20% på hele sortimentet, da du ved at besøge Dreamdirty.dk hurtigt vil åbne øjnene op for deres utallige tilbud.

Dreamdirty logo

Et godt tip og en af fordelene ved at handle hos DreamDirty er, at du altid får yderligere 5% rabat, hvis du opretter et gratis og uforpligtende medlemskab. Derudover kan du hver dag på DreamDirty.dk finde dagens frække pris. Tilmelder du dig deres nyhedsbrev, får du hver mandag et overblik over ugens frække priser.

Hvordan virker min rabatkode?

Kort fortalt fungerer det således, at du finder de varer der fanger din interesse og ligger dem i kurven. Husk at jo flere varer du putter i kurven desto mere sparer du. Derefter går du til betaling, hvor du så har muligheden for at indtaste en rabatkode. Her skriver du: ’PUREPLEASURE’, hvorefter der automatisk bliver fratrukket 20% af det samlede beløb eks. fragtomkostningerne. Nemmere bliver det ikke!

Rabatkoden – Udløber den?

Din Dreamdirty.dk rabatkode har ingen udløbsdato. Du bestemmer altså selv om du vil benytte den nu eller på et senere tidspunkt. Dog kan du kun benytte den én gang, så værd sikker på at du har valgt alle de produkter du ønsker dig, før du gennemfører købet. Det ville være så træls, at stå dagen efter og fortryde at man ikke smed noget mere i kurven.

Vi kan desværre ikke garantere, at din rabatkode er aktiv for evigt. Derfor anbefaler vi dig, at tage den i brug så hurtigt som muligt.

Lidt om Dreamdirty.dk – 100% diskret levering

DreamDirty.dk er Danmarks nyeste online forhandler af sexlegetøj. DreamDirty ønsker at tage kampen op mod tabuet omkring sexlegetøj. Alle har en fantasi! Sammen bryder vi tabuet.

DreamDirty.dk er startet af fire unge mennesker med hjælp fra familier, kærester og venner. De drømmer om at finde ligesindede, som vil tage del i kampen om at bryde tabuet.

Trods et ønske om bryde tabuet ved at opfordre til mere åbenhed omkring sexlegetøj, forstår DreamDirty dog stadig vigtigheden af diskretion. Det ses ikke mindst af deres pakker, men i det hele taget også måden, hvorpå de håndterer deres kunders oplysninger.

Hos Dreamdirty.dk er du altid garanteret:

  • Diskret indpakning
  • Diskret og hurtig levering
  • Diskretion ift. kundernes kontoudtog

Altså fremgår navnet DreamDirty ingen steder. Hverken på pakkerne, kundernes kontoudtog eller nogen andre steder, der vil kunne vække nysgerrige blikke.

Handler man på Dreamdirty.dk er man ikke i tvivl om, at gode kundeoplevelser og god kundeservice er deres helt klare førsteprioritet.

Rabatkoden – gælder den til alle produkter?

Svaret er som udgangspunkt JA. Så længe der ikke er tale om varer der i forvejen er nedsat med over 20%. Det vil sige, at du med denne rabatkode altså er sikret at spare minimum 20%. Lyder det ikke meget godt? Det synes vi i hvert fald det gør.

Alt for mange er tilbageholdende for at købe sexlegetøj. Udelukkende på grund af de tårnhøje priser. Derfor har vi valgt at bidrage med dette indlæg. Vi mener at der skal spares hvor der kan spares. Med denne rabatkode er det uden tvivl muligt, at du kan spare på dine hårdt optjente penge.

Ingen skal snydes for den nydelse, som sexlegetøj kan give en. Og en tynd pengepung skal i hvert fald slet ikke være til hinder for noget!