Fetish Sexlegetøj – Bedste i test

fetish sexlegetøjFetish er et mere og mere anerkendt anerkendt område inden for sex og samliv. Det bliver mere og mere normalt at have en eller anden form for fetish. Et særligt populært område er bl.a. BDSM som kvinder i særdeleshed har fået øjnene mere op for efter at have læst Fifty Shades of Grey bøgerne. Faktisk kan Fifty Shades of Grey være en god måde at udvide sin horisont på og samtidig få et lille indblik i fetish verdenen.

Hvis du gerne vil vide mere om ”denne verden” og-/eller se eksempler på fetish sexlegetøj, så kan du med fordel læse videre. Vi har nemlig samlet nogle af de bedste fetish produkter på markedet som med garanti vil give dig gode ”oplevelser under dynen”.


De 3 mest populære forhandlere af fetish sexlegetøj

sinful

Orion logo

sexshop


For nybegynderen – Giv dig selv en mild start

Hvis ikke du har prøvet det før og ønsker at eksperimentere med fetish leg, er det vigtigt at gå stille og roligt frem. Skab nogle grænser og nogle stopord med din partner og overhold disse, så det bliver en god oplevelse for begge parter. Til fetish leg findes et hav af sexlegetøj i den lidt mere kinky genre. Herunder vil vi guide dig til hvilke produkter, der bl.a. er velegnet til fetish nybegyndere. Faktisk har Fifty Shades of Grey lavet en lækker serie af produkter – til både de bløde og de hårde grænser.

lelo dare me fetish sæt

Dette fetish sæt ved navn Lelo Dare Me er perfekt til nybegynderen

Dette smukke sæt – Lelo Dare Me – er fantastisk til et erotisk og pirrende forspil. Der medfølger manchetter af 100 % sort silke, foret med ruskind – hvilket gør dem behagelige at have på. De er velegnede til både håndled og ankler, så en af parterne kan få skærpet bevægeligheden. Ydermere medfølger der en elegant pisk af ruskind og et sæt elskovskugler (også kendt som bækkenbundskugler) – altsammen i en erotisk sort farve.

Lelo Dare Me forhandles af:

Piskens bløde ruskinds materiale gør det muligt at klaske til uden, at det medfører smerter. Den giver en god klaskelyd, så det lyder hårdere end det er. Dens fulde længde er 36 cm og er smukt designet med et skaft af kombineret krom metal og sort akryl. Det er også muligt at købe pisken for sig, hvis det er den, der fanger mest interesse.

Elskovskuglerne er ligeså smukke som resten af sættet – lavet i materialerne ABS og medicinsk silikone. De er altså ikke skadelige for kvindens intime område grundet de naturlige materialer. Elskovskugler er ikke kun et seksuelt redskab, de er også fantastiske til træning af bækkenbunden. Der er to sammenhængende kugler á hver 37 gram, hvorfor det kan kræve lidt øvelse at bruge dem. Det kræver et stærkt bækken for, at kvinden kan holde dem oppe i sig, da de ud over at være lidt tungere end andre på markedet også er mindre. Kuglerne placeres indvendigt i kvindens vagina og kan starte med at blive brugt liggende, hvorefter hun kan arbejde sig op til at være stående. De er fantastiske til seksuel pirring og har du læst Fifty Shades of Grey bøgerne, ved du, at det kan give en fræk effekt med et klask bagi. Sættet leveres i en stilfuld æske samt en satinpose til opbevaring af elskovskuglerne.

Fetish sættet er velegnet til en romantisk og erotisk aften med en smule dominans på menuen.

fifty shades of grey soft limits håndledsbåndTænder I derimod mest på tanken om at binde hinanden, så er dette Fifty Shades of Grey Soft Limits en fantastisk start. Det er et håndledsbånd for jer, der gerne vil lege med at binde hinanden, men finder strips og reb lidt overvældende. Håndledsbåndet er af de lækreste materialer, for din behageligheds skyld, men kan samtidig bindes stabilt så ikke hænderne slipper fri. De bruges ved at placere håndleddene på en af midterstykkets sider og enderne bindes sammen til en løkke. Således er du eller din partner fastlåst og legen kan begynde.

Se nogle af de mest sexede scener fra Fifty Shades of Grey

lelo intima blindfoldEn anden fantastisk måde at pirre din partner, er ved at fratage vedkommende sine sanser. Her kan fx synet være en pirrende sans at få frataget, da du ligger der uvidende om hvad der skal ske.

Her kan vi bl.a. anbefale dette udsøgte LELO Intima Silke Blindfold, der fås i sort, rød eller lilla. Det er stilfuldt udformet og lavet af 100 % ren silke, hvorfor det er utrolig behageligt at have på. Blindfoldet har lange silkebånd, så det passer til alle. Derudover er den ene side flot mønstret i silke. Disse er gode for både nybegyndere og garvede, da det er luksus og kvalitet, hvilket tydeligt mærkes, når de er i brug. Når én sans skærpes, intensiveres alle dine andre sanser, hvilket vil gøre legen ekstra pirrende og fræk.

For den øvede – Overskrid dine fetish grænser

Når I føler jer sikre på jeres grænser og lyster, kan I tage skridtet videre og prøve nogle af de mere grænseoverskridende lege. Der findes sexlegetøj til alle kategorier – og vi vil udplukke nogle af de lækreste produkter til en erotisk og dominerende aften.

Strap-on

fun factory share xl strap on dildo

Denne strap on dildo fra Fun Factory er ekstremt populær!

En fantastisk mulighed for at øge nydelsen hos både du og din partner, er at anskaffe jer en strap-on dildo. Hvilken strap-on I skal vælge afhænger i høj grad af, hvad I ønsker at opnå med denne samt hvor langt I er i fetish-forløbet. Skal I anskaffe jer jeres første strap-on, kan det være en idé ikke at vælge en, der er alt for stor. Ydermere skal I vælge om I ønsker med eller uden harness.

Et eksempel på en strap-on uden harness er denne Fun Factory Share XL Strap-on Dildo i medicinsk silikone. Denne kan også fås i en mindre størrelse, hvis det er første gang I eksperimenterer. Denne er velegnet til både kvinde-kvinde og kvinde-mand. Den anvendes ved at indføre den lille krogede del af dildoen i giverens skede og holdes oppe ved hjælp af bækkenbundsmuskulaturen. Når denne er indført korrekt, kan giveren nu tage sin partner med dildo skaftet. Det lækre materiale føles fantastisk mod huden og endnu mere fantastisk med vandbaseret glidecreme. Dildoen er egnet til at trænge ind vaginalt (hvis kvinde-kvinde), men også analt (hvis kvinde-kvinde, kvinde-mand). Den ergonomiske form får den til at smyge sig op langs kvindens krop, så den nærmest bliver en del af hende. Denne type strap-on kræver en del træning hos giveren, men du får absolut kvalitet for pengene!

fetish fantasy dobbelt strap onEt andet alternativ med harness er denne Fetish Fantasy Dobbelt Strap-on. Denne har en dobbeltvirkende effekt, da den giver dobbelt stimulering. Både giver og modtager stimuleres samtidigt – og er egnet til både kvinde-kvinde og kvinde-mand. Den er udstyret med et justerbart harness, så den kan bruges af langt de fleste. Ydermere medfølger et blindfold samt krydstape til brysterne, som passer perfekt til brug med denne strap-on.

Spanking

Det er altid en god idé at starte roligt ud, hvis du gerne vil prøve kræfter med spanking. Du bør kun smække din partner på de fyldigere områder af kroppen, der dæmper slaget som fx lår og numse. Undgå slag på områder, der ikke er beskyttet ordentligt såsom hofter og nyrer, da dette kan medføre høje smerter og i værste fald skader.

Huskeregel #1: Start blidt og lyt til din partner.

fetish læder piskDer findes en lang række redskaber til spanking ud over de ovennævnte af ruskind. Skal I tage skridtet videre, kan I opgradere til en pisk af læder. Denne sorte læder pisk 47 cm er velegnet til både bløde strejf og hårdere slag. Den er god for både begyndere, men også øvede inden for spanking. Det er altid en god ide at øve sig i at bruge pisken på fx en dyne, før du begynder at bruge den på din partner. På den måde kan du få føling med, hvor hårdt du slår, så ikke du påfører for store smerter.

bettie page tyrepiskØnsker du at opgradere yderligere, kan denne Bettie Page Longing For Leather Tyrepisk være næste skridt. Denne er til de mere øvede inden for spanking og kræver som alle andre piske, at du øver dig på fx din dyne først, inden du bruger den på din partner. Denne tyrepisk er lavet af flettet læder, der virkelig kan mærkes, når den rammer huden. Den har et godt og solidt håndtag, der giver et sublimt greb. Dette er en pisk af høj kvalitet og det anbefales at smøre området, der er blevet spanket, med en god fugtgivende creme.

Kyskhed

Udfordr din mand til ikke at få erektion og ikke at kunne have sex med dette Award vindende CB-6000S Chrome Kyskhedsbælte. Den leveres med forskelligt udstyr, der giver mulighed for at justere størrelsen. Den låses som vist på billedet med en hængelås eller med plastlåse. Den er blandt en af de bedste kyskhedsbælter til mænd på markedet. Det anbefales at påføre glidecreme på penis således, at påsætningen bliver mere behagelig. Den er

kyskhedsbælte cb6000s

Dette kyskhedsbælte kan med garanti peppe sexlivet op!

fremstillet af hård plast med henblik på at holde vægten på et minimum og ikke mindst gøre den ekstra holdbar. Der medfølger en masse ekstratilbehør og alt er af højeste kvalitet.

Det vigtigste du skal huske på, når du begiver dig ind i den store fetish verden er, at det er vigtigt at starte roligt ud og ikke overgå hinandens grænser med det samme. Det er vigtigt, at det bliver en god oplevelse for begge parter, så I i fællesskab kan tage små skridt videre. Fetish kan være utroligt mange ting og dette er blot et udpluk af nogle af de lækreste produkter på markedet som er i den blidere ende. Der findes også et hav af produkter til jer, der vil eksperimentere yderligere med de helt hårde grænser. Måske vi behandler denne form for hårdere fetish på et senere tidspunkt her på PurePleasure.dk.