Frække kostumer

kostumer til voksne

Der findes mange frække kostumer til voksne som kan gøre sexlivet meget sjovere!

Intet kan tænde mere op under din partner som at iklæde dig et eller flere frække kostumer. Genskab gnisten mellem jer – eller krydr jeres i forvejen fantastiske sexliv ved at overraske med et frækt kostume til voksne.

Mange forbinder de frække kostumer med kun at være noget en kvinde påfører sig, men der findes faktisk et hav af kostumer til både kvinder og mænd. Kostumer er fantastiske til et frækt forspil, rollespil eller til at overraske kæresten, når han eller hun mindst venter det.

Kostumer er en fantastisk måde at tænde op under sexlivet eller at lege en anden person for en stund. De frække kostumer kan være et godt skridt mod at slå sig mere løs i soveværelset, hvis du for eksempel kan have en tendens til at være lidt genert og tilbageholden.

Herunder ser vi nærmere på nogle af de mest populære kostumer lige nu. Lad dig endelig inspirere af kostumerne, så dit sexliv kan nå nye højder!


De 3 mest populære forhandlere af frække kostumer

 

sinful

alor

sexshop

Se andre forhandlere af frække kostumer


Frække kostumer til hende

De fleste mænd løber rundt med fantasier af den ene eller den anden slags. Måske at blive plejet af en fræk sygeplejerske eller tage husholdersken impulsivt ind over bordet. Selvom I er i et seriøst forhold, er det mere end okay at udforske den slags fantasier med hinanden.

sygeplejerske kostumeLidt ekstra omsorg

Klæd dig på til en dag i forkælelsens tegn og tag dig ekstra godt af din mand. Eller overrask ham i sengen når han ligger syg ved at komme ind i dette lækre sygeplejerske kostume og tag dig godt af ham på alle tænkelige måder.

Dette sygeplejerske kostume er fremstillet i 100% polyester og kan med garanti tilføre soveværelest en masse ny og spændende energi. Det er et super fint og pikant kostume, der gemmer en smule til fantasien. Det kan med fordel piftes op med frække selvsiddende strømper og et strømpebånd. Slip fantasien løs!

frække kostumerEt andet alternativ er dette frække og mere udfordrende sæt. Dette sygeplejekostume har et større fokus på kvindens barm, hvilket mange mænd finder ekstra attraktivt. Med dette frække kostume får manden ligefrem lyst til at være syg og have behov for pleje.

Begge kostumer er elegante og vil uden tvivl fyre godt op under din partner.

Frække superhelte kostumer

Tænder din mand på en magtfuld kvinde, der redder dagen? Så findes der et bredt udvalg af frække superhelte kostumer!

Et af de mest populære er den verdenskendte Catwoman! En fræk mis i tætsiddende sort catsuit. Hun kan en masse frække tricks og er utrolig smidig. Kom kravlende op over din mand i dette kostume og han vil blive helt vild. Dragten er i den dyrere ende, men der medfølger til gengæld alt!

catwoman kostumeHer får du et frækt kostume ud over det sædvanlige. Dette catsuit er et af de frækkeste på markedet og vil uden tvivl bidrage til fantastiske og intime oplevelser under dynen. Suitet er udstyret med tre forførende lylåse og er samtidig bundløs. Intet kan forføre som catwomans blik.

Alternativt er der også det lidt mere almindelige superheltinde-kostume (superwoman), men som absolut ikke er mindre fræk. Hun er opmærksom, grundig og færdiggør altid sit arbejde. Dette kostume er til en overkommelig pris og der medfølger kjole og kappe. Her kan du også med fordel supplere med forførende lange øjenvipper.

I nedenstående video kan du se nærmere på et af de mest solgte frække kostumer til kvinder. Der er tale om det uhyre populære franske stuepigekostumer fra Baci Lingeri. Det er set til kun 119 kr. hos Sinful.dk.

Frække kostumer til ham

Det er ikke kun mænd, der løber rundt med frække fantasier og drømmer om at føre dem ud i livet. Kvinder har mindst ligeså mange hede tanker, hvorfor du med fordel kan forkæle hende i form af at gøre nogle af tankerne til virkelighed.

Hvilken kvinde ser ikke en smule op til hverdagens helte og måske endda går og drømmer om dem lidt i smug? Eller måske du bare ønsker at krydre sexlivet lidt og give hende en fræk overraskelse. Uanset hvad du er på jagt efter, så er nedenstående kostumer til mænd uden tvivl en god start på et bedre sexliv.

Hverdagens helte

Brandmandkostumet vil med sikkerhed falde i god jord! Klæd dig på som brandmand – uden noget andet indenunder – så byder det med garanti op til frække lege. Brandkostumerne fås typisk i medium og large, hvorfor det kan bruges af langt de fleste mænd. Brandmandskostumet er stilmæssigt gennemført med brandmands jakke og bukser samt medfølgende brandmandshjelm.

Ønsker du i stedet at overlade mindre til fantasien, er der også den frækkere udgave med bar overkrop. Træd ind i soveværelset som fræk hårdtarbejdende brandmand og spark benene væk under din kvinde – og “sluk hendes brændende skød”.

Succesfuld og selvsikker

Noget andet der kan tænde en lang række kvinder, er succesfulde mænd og mænd med stort ansvar til dagligt.

Se stort udvalg af frække kostumer til mænd hos Kostumelandet.dk

Her kan vi blandt andre anbefale et flot og fræk pilotkostume, hvor der medfølger hat, skjorte og slips. En pilot er en selvsikker mand med ansvar for mange menneskers liv og som samtidig tjener kassen. Hvad er bedre end sex med en mand, der har været væk på job i en længere periode og som kommer hjem og kun har øje for sin kvinde?

Du kan også overraske din kvinde ved at tage ekstra godt hånd om hende som den succesfulde og selvsikre læge. I kan også få en fræk leg ud af det med hende klædt i et af ovenstående sygeplejerske kostumer og du som læge. Denne ”forbudte” leg kan gøre forspillet en hel del sjovere. Til langt de fleste lægekostumer medfølger hvid kittel og maske.

Fælles leg

Ovenstående er et udpluk af nogle af de mest populære kostumer som du kan overraske din partner med eller I kan i fællesskab klæde jer ud og lave et lille rollespil. Ham som batman og hende som batwoman, ham som læge og hende som sygeplejerske – mulighederne er ganske enkelt uendelige, kun fantasien sætter grænser.

Mulighederne er mange og alle tænder på noget forskelligt. At klæde sig ud og lege en anden for en stund, er absolut en udsøgt måde at krydre hverdagens sex på. Find den gnist, der har været gemt væk i en periode og lær hinanden at kende på en sjov og unik måde.

Kostumer kan bruges som del af en fælles leg eller til at gøre din partners fantasier til virkelighed. Del hinandens drømme og fantasier – og kom tættere på hinanden end nogensinde før. I vil bestemt ikke fortryde det!