Funtoys.dk Rabatkode → 20% Rabat & Fri Fragt her

Mange forretninger tilbyder i disse dage rabatkoder, for at lokke kunder til, men ofte bliver det ikke til mere end et par sparede kroner for kunden. Sådan er det dog ikke hos firmaet funtoys.dk, hvis rabatkode er noget ganske særligt.

Fra firmaet bag sexshoppen har man nemlig haft et ønske, om at gøre en reel forskel i kundernes sexliv, og her mener man, det er sjældent at tredive kroner sparet, er noget der gør danskerne vilde i varmen. Derfor har de fundet en anden måde, at løse det på, som helt sikkert er noget, der kan få danskerne op ad stolen og ind i soveværelset.

Få en gratis dildo med dit næste køb

En Funtoys.dk rabatkode er nemlig ikke en procentmæssig rabat. I stedet får du en gratis dildo, hvis du foretager et køb over 150 kroner, og du skal ikke gøre noget som helst til gengæld. Den bliver pakket automatisk, og levers kvit og frit sammen med din ordre.

Skal du købe dit sexlegetøj hos funtoys.dk?

Funtoys.dk rabatkoden er måske ikke noget der falder i alles smag, og på sigt laver de måske også en rabatordning, til alle dem der ikke har brug for en dildo, men at dømme efter danskernes købevaner, er det nu de færreste, der ikke kan finde noget at bruge en dildo til. Måske netop derfor er valget faldet på dildoen som funtoys.dks rabatkode.

Selvfølgelig fås sexlegetøj i mange afskygninger, og funtoys.dk forhandler da også både sexlegetøj til mænd, kvinder, par og alt derimellem. Onani behøver ikke være en soloagt, og det er nok derfor kunderne er blevet vilde med funtoys.dks noget specielle rabatkode.

Hos funtoys.dk har de i hvert fald et spændende udvalg, der nok skal kunne pirre enhver, om du så er på udkig efter en satisfyer, der er et af de mest populære stykker legetøj til kvinder, eller den originale fleshlight, der i mange år har været mændenes favorit, eller måske en bodywand, der både kan bruges til individuel massage, eller af par der vil udforske hinandens grænser.

Men det behøver ikke engang være hardcore legetøj, et glimrende eksempel på et mere roligt køb, og hvor du virkelig kan få noget ud af den noget specielle funtoys.dk rabatkode, er ved køb af erotiske spil, der især hitter hos par. Med et erotisk spil kan parrene gå på erotisk opdagelse sammen, og der vil en dildo nok ikke være helt ubrugelig.

Funtoys.dk rabatkoden giver dig legetøj af højeste kvalitet

Når man ser andre giveaways på nettet, er det ofte fordi forhandleren har fået fingre i noget billigt, der ikke er af ordentlig kvalitet, men funtoys.dk rabatkoden er ikke bare noget billigt bras, som du får med i købet. Det er i stedet en dildo af ordentlig kvalitet fra den amerikanske producent Nasstoys.

For at få det maximale ud af din funtoys.dk rabatkodedildo anbefales det, at du bruger en god vandbaseret glidecreme, til at få tingene til at glide ordenligt.

Har du brug for inspiration?

For mange er det at browse sexlegetøj også en mulighed for at samle inspiration, og når du alligevel skal indløse din funtoys.dk rabatkode, har de heldigvis samlet en lang række guides og produktanmeldelser til dig, så du kan få ekstra god inspiration til, hvordan du kan gøre dit sexliv endnu bedre. Lige meget om du har brug for inspiration til nye frække oplevelser, gode sexstillinger der virker fantastisk, en guide til analsex eller hvordan du allerbedst plejer klunker, så kan du få svar på det på funtoys.dk.

Hurtig og diskret levering

Du kan bestille varer hele døgnet, og medarbejderne hos funtoys.dk pakker og sender varer én gang om dagen, hvilket betyder at du i langt de fleste tilfælde, er i besiddelse af dit køb indenfor en til to hverdage. På enkelte produkter kan der dog gå op til 7 dage, hvis de f.eks. ikke er på lager, det øjeblik du bestiller dem, eller hvis du vælger PostNord som leverandør i stedet for GLS, da deres levering kan være en smule langsommere.

Direkte levering kan kun ske i Danmark, og ikke på Grønland eller Færøerne, men hvis du skal bestille til udlandet, er personalet meget imødekommende, og hjælper gerne med at facilitere. Det kræver dog at ordren placeres via mail eller telefon i stedet for via webshoppen.

Pakken ankommer i diskret indpakning, så din postmand ikke ender med at vide, hvad du få leveret. For at øge diskretionen ved levering, afsendes alle pakker fra funtoys.dk med Albino Monkey ApS som afsender, så du kan være sikker på, at ingen pludselig opdager, hvor du modtager pakker fra, og hvis de gør, så er det fordi de også selv modtager pakker derfra.

Desuden er der fri fragt ved alle ordre over 500 kroner. Med de priser funtoys.dk holder sig, skal du desværre bestille en del ting for overhovedet at nå derop.