Klitoris vibrator – Se 7 af de bedste vibratorer

Har du bestemt dig for, at du ønsker at anskaffe dig en klitorisvibrator, så har du med garanti allerede været i færd med at studere markedet en smule. I den forbindelse har du med stor sandsynlighed også observeret, at der findes et væld af forskellige produkter, hvilket kan gøre det til en vanskelig proces at skulle vælge den rette klitorisvibrator – og det er specielt noget, der gør sig gældende, hvis du er førstegangskøber og ikke har den største erfaring med køb af hverken vibratorer eller andre typer af sexlegetøj.

Se de mange bedst i test vibratorer hos Sexshop.dk

Derfor er der med garanti også rigtig mange forskellige spørgsmål, der kan melde sig i den forbindelse. F.eks. om en klitorisvibrator overhovedet er det bedste valg, når det kommer til vibratorer? Her på siden får du svar på dine spørgsmål. Derudover kan du også læse mere om 7 af de absolut bedste vibratorer til klitoris inkl. se priser og gode tilbud.

Sinful Sunshine Pocket Rocket Vibrator

Sinful Sunshine Pocket Rocket VibratorHer er der tale om en kraftfuld, lille klitorisvibrator, der er fremstillet i ABS, der er 100% phthalat-fri. Det er en såkaldt pocket-vibrator, der har en størrelse, der gør, at den reelt set vil kunne opbevares i din lomme. Det betyder også, at den er diskret og vandtæt, men den giver dog samtidig meget effektive vibrationer.

Sinful Sunshine Pocket Rocket Vibrator er set til 69 kr. hos Sinful.dk


We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection Set

WE-VIBE TANGO PLEASURE MATE COLLECTION SETWe-Vibe Tango er populær i sig selv, men med de to stykker silikonetilbehør, der er en del af We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection Set gør den blot endnu bedre. Der medfølger både frækt g-punktstilbehør såvel som en lækre, stimulerende buttplug, der betyder, at du med dette sæt får 3 skønne former for nydelse.

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection Set er set til 695 kr. hos Sexshop.dk


Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator

Womanizer Pro W500 Klitoris StimulatorWomanizer Pro W500 Klitoris Stimulator er en revolutionerende klitoris vibrator og er samtidig en forbedre udgave af den anerkendte Womanizer W100. Ved hjælp af både pirrende og pulserende trykbølger kan Womanizer Pro W500 stimulere klitoris og dermed give formidable orgasmer. Den kommer med 8 stimuleringsmuligheder, du frit kan vælge mellem, når den tages i brug.

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator er set til 1.699 kr. hos Sinful.dk


Rocks Off 80 mm Klitoris Vibrator

Rocks Off 80 mm Klitoris Vibrator - TESTVINDERHer er der faktisk tale om en såkaldt bullet-vibrator, der har fundet testen som “Verdens Kraftigste Mini Vibrator”. Rocks Off 80 er formet som en patron, der er som følge af vibratorens design giver en målrettet, pirrende og særdeles behagelig stimulation af klitoris. Den er selvfølgelig både vandtæt og fremstillet i allergivenligt, ftalatfrit materiale.

Rocks Off 80 mm Klitoris Vibrator er set til 129 kr. hos Sinful.dk


Crave Droplet

CRAVE DROPLETDroplet er en elegant halskæde, der både kan pifte dit outfit op, men samtidig er det også et smykke, der bærer på en lille hemmelighed. Du kan hurtigt forvandle din Crave Droplet til en intens, men samtidig diskret brystvorte- og klitorisvibrator, som kan give dig en forkælelse i form af en pirrende oplevelse, som kan være din egen lille hemmelighed.

Crave Droplet er set til 799 kr. hos Sexshop.dk


Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator

Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDERRocks Off 120 er naturligvis en større udgave af Rocks Off 80, der er omtalt ovenfor. Det er ligeledes en testvindende klitorisvibrator, der passer til dig, der ønsker både kraftfulde vibrationer, men samtidig et diskret og stilfuldt design. Den kommer med hele 10 forskellige vibrationer og er desuden også meget lydsvag.

Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator er set til 249 kr. hos Sinful.dk


Satisfyer Pro 2 – Klitoris Vibrator

SATISFYER PRO 2 – KLITORIS-VIBRATORSatisfyer Pro 2 er ikke blot en almindelig vibrator. Det er dog på grænsen, at kalde dette for en vibrator, da den ikke vibrerer på samme vis som mange andre vibratorer, men derimod udsender svingninger. Den fungerer touchfrit, hvorfor der faktisk ikke behøver at være nogen direkte kontakt mellem klitoris og Satisfyer Pro 2.

Satisfyer Pro 2 – Klitoris-vibrator er set til 469 kr. hos Sexshop.dk


Er klitorisvibratoren den bedste?

Der er ikke noget, der kan tolkes og kåres som den bedste vibrator for alle kvinder i Danmark, da det afhænger af præference, lyst osv. Derfor kan der heller ikke gives noget svar på, om det er mest effektive at vælge en vibrator, der kan stimulere din klitoris eller om du derimod bør vælge én af de mange g-punktsvibratorer, der er at finde på det danske marked. Det hele handler nemlig om, at det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvad de oplever som den bedste oplevelse og hvad de samtidig mener er den mest effektive vej til at opnå en pirrende orgasme. Hvis du er førstegangskøber, så kan det naturligvis være svært at overskue, hvad du skal investere i og hvad der er det rette valg for dit vedkommende.

Hvordan opnår du den bedste orgasme?

Du ved med stor sandsynlighed godt, hvornår du opnår den bedste orgasme. Hvis du tænker på, hvordan du opnår den bedste og mest pirrende orgasme, så kan du med fordel bruge denne viden til at vælge den vibrator, der er den bedste for dit vedkommende. Hvis du er af den opfattelse, at du får den bedste orgasme ved at stimulere din klitoris, så skal du naturligvis ud og investere i en rigtig god klitoris vibrator og ikke én af de mange andre typer af vibratorer, der kan købes på det danske marked. Det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge en vibrator, der stemmer overens med dine krav og samtidig også harmonerer med dine behov, da den ellers ikke vil være meget værd for dig.

Sådan finder du den bedste klitorisvibrator

Hvis du leder efter en ny klitorisvibrator, så er det – som sagt – ovenfor uhyre vigtigt, at du sørger for at finde den bedste klitorisvibrator. I den forbindelse er det dog særdeles vigtigt at forstå, at der ikke findes én vibrator, der er bedre end de andre. Det handler derimod om at vælge en klitorisvibrator, der er som skræddersyet til dig og dine krav – på den måde vil du med garanti også komme til at have nogle langt bedre og mere pirrende oplevelser med din nyindkøbte klitoris vibrator. Derfor skal du være meget opmærksom på dine egne krav og bruge din viden om disse krav til at styre dig i retning af lige netop dén klitoris vibrator, der er den bedste for dig. Ovenfor finder du 7 rigtig gode eksempler, du med fordel kan se nærmere på.