Lelo Mona 2 G-punktsvibrator

LELO MONA 2 – G-PUNKTS VIBRATORDenne Lelo Mona 2-G-punktsvibrator er ikke den største, mest fyldige vibrator, der findes på markedet, men faktisk er dette præcis meningen. Lelo Mona 2 formår at opfylde de krav, der indirekte stilles fra den kvindelige anatomi, og som kvinde vil du derfor opleve en stimulering, der er målrettet og effektiv.

En god begyndervibrator

Lelo Mona er en perfekt begyndervibrator til dig, der ikke har stiftet bekendtskab med en vibrator før. Lelo Mona 2 fungerer – som de fleste andre vibratorer – bedst i kombination med en glidecreme. Når glidecremen er påført, er du klar til en stimulering, der er sensuel, feminin og utrolig lækker.

Overfladen på denne vibrator er silkeblød og satin-agtig, da den bløde silikone hjælper dig til at få vibratoren indført, når først du er klar. Både overflade, selve grebet og formen hjælper dig til at få en dejlig stimulering. På vibratorens interface finder du 4 knapper, der henholdsvis kan skrue op eller ned for vibrationen eller skifte vibrationsprogram.


Find den bedste pris på Lelo Mona 2

 

Billigste webshop: Lovejoy.dk

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Lovejoy.dk 809,00 DKK 0,00 DKK 809,00 DKK Gå til webshop
Alor.dk 1.099,00 DKK 0,00 DKK 1.099,00 DKK Gå til webshop
Sexshop.dk 1.139,05 DKK 0,00 DKK 1.139,05 DKK Gå til webshop
Sinful.dk 1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Gå til webshop

Skræddersyet til den kvindelige anatomi

Denne vibrator er en af de få, der specifikt er målrettet efter og designet ud fra den kvindelige anatomi. Vibratoren her er formet perfekt til at kunne stimulere dit G-punkt, som sidder op mod væggen mod Venusbjerget og relativt langt oppe. Lelo Mona har en udformning, der gør det nemt for dig at støde mod G-punktet gang efter gang uden at du behøver at lede.

Denne vibrator har en S-form, der gør den utrolig dejlig at have oppe i sig, da den til alle tider er blød og lækker inde i sig.

Hvad kan de forskellige vibrationsprogrammer?

De 6 forskellige programmer, som du kan tænde for med denne vibrator har 8 forskellige vibrationsstyrker. Alligevel vil du ikke opleve en vanvittig dunken, men i stedet en skøn, let stimulering til dig, der er ude efter blot at nyde en rolig aften i dit eget selskab. Programmerne vil passe bedst til dig, der nyder en let vibration, der er sexet og lækker.

Tag Lelo Mona med i bad

Lelo Mona er vandtæt og vil derfor kunne give dig en skøn oplevelse i badet. Er det din første gang med en vibrator, kan du med fordel smøre en smule glidecreme på for at give ekstra glid i badet. Ønsker du bare at have din nye vibrator med i badet og starte en skøn aften dér, kan du varme op ved at gnubbe Lelo Mona mod enten klitoris eller skedeåbningen og på den måde tænde dig selv og skabe dit eget glidemiddel.

Jo længere tid du har været i selskab med Lelo Mona, desto hurtigere finder du ud af, at den kan tilfredsstille både de vilde lyster og de lette sensationer, hvis bare du forstår at bruge denne skønne vibrator rigtigt.