Mshop Rabatkode – 10% rabat på alle produkter

Mshop er en af nordens absolut førende sexbutikker, med online butik i både Danmark, Sverige, Tyskland og Europa – men Mshop har også fysiske butikker i Göteborg og Ulllared, som man med fordel kan besøge, inden man vælger sit næste stykke sexlegetøj.

Rabatkoden fungerer således at den bliver sendt til ens mail, efter man har tilmeldt sig Mshops nyhedsbrev. Læs vores instruktioner til, hvordan du får tilsendt en rabatkode til Mshop nedenfor:

mshop logo
mshop trustpilot

Hvordan virker min rabatkode til Mshop?

Mshops rabatkode er meget enkel og ligetil at få tilsendt. Følg vores instruks nedenfor, for at få tilsendt en rabatkode:

  1. Gå til Mshop.dk
  2. Scroll ned i bunden af forsiden, til sektionen ”Få 10% rabat”
  3. Indtast din email der samtidig tilmelder dig til Mshops nyhedsbrev
  4. Du får nu tilsendt en rabatkode til din email, der er genereret specifikt til dig
  5. Rabatkoden kan også bruges automatisk, ved at klikke på ”Brug din rabatkode her” i den mail der tilsendes

Hvilke produkter gælder rabatkoden til?

Rabatkoden gælder på tværs af alle Mshops produkter, også dem der er nedsat i pris, eller har en kampagnepris.

Det gør det supernemt at vælge, da man ikke skal tænke over hvilke produkter man gerne vil købe. Og med Mshops kæmpe udvalg af sexlegetøj til både mænd, kvinder og par på over 1000 forskellige produkter, ville det også hurtigt blive uoverskueligt med en rabatkode, der blot virker på enkelte produkter.

Hvis du kommer til at fortryde en ordre, kan du desuden blot kontakte Mshops kundesupport for at returnere din ordre, der er en del af deres 30 dages fuld returret.

Hvilke fordele udbyder Mshop?

Leveringsmuligheder:

Mshop leverer altid indenfor 1-2 dage, og fragtprisen starter fra blot 29 Kr. Bestiller du inden kl 14.45 på en hverdag, kan du desuden forvente at butikken afsender ordren samme dag.

Hos Mshop kan man få sin ordre leveret med Bring, Instabox, Budbee og UPS

Det er endvidere muligt at få fri fragt på sin ordre, hvis den overstiger 699 Kr.

Betalingsmuligheder:

Hos Mshop kan man betale med Visa, MasterCard, Dankort, Viabill, PayPal, Apple Pay og MobilePay

Kundesupport:

Mshop kan kontaktes alle hverdage i åbningstiden 10:00 til 17:00. Butikken tilbyder råd og vejledning til alle kunder, såvel som besøgende – og alt kontakt er anonymt og diskret.

Hos Mshop kan man gå i kontakt via deres Telefonnummer, Email eller Live Chat

Returneringer:

Hos Mshop har du 30 dages fuld returret. Man skal blot kontakte Mshops kundesupport, for at få tilsendt et retur label, som man kan påføre på den emballage man modtog sin ordre i. Husk desuden at produktet skal leveres tilbage i samme stand, antal og i den samme kvalitet som det er modtaget i.

Mshop.dk på Trustpilot

Mange forbrugere vælger at tjekke den sexshop de ønsker at handle hos på Trustpilot, inden bestilling. Det kan der være mange gode grunde til. Nogen ønsker blot at se den overordnede score der går fra 1 til 5 og visualiseres med Trustpilots stjerner. Men mange bruger det også til at læse anmeldelser fra andre kunder, specifikt dem der har købt det samme produkt som man selv ønsker at bestille.

Mshop har en 5 stjernet score på Trustpilot og du kan derfor være sikker på at der er tale om en seriøs butik, der tager sig godt af sine kunder – fra bestilling til levering.

Husk dog at Trustpilot anmeldelser ikke altid kan stå alene. Vi anbefaler altid at man tjekker anmeldelser på andre platforme, inden at man vælger at placere en ordre. Dette kunne være anmeldelser fra Google, Facebook eller influencere.