Njoy Eleven Stål Dildo

NJOY – ELEVEN STÅL DILDODen lækre og luksuriøst udseende dildo Eleven i stål fra Njoy er lavet til dig, som ønsker at give dig selv det ultimative produkt til selvtilfredsstillelse. Med denne dildo får du et produkt i den absolutte topklasse, hvor din nydelse er førsteprioriteten. Med sit eksklusive udseende er Njoy Eleven perfekt til dig, som gerne vil have det bedste af det bedste – og ikke mindst have et produkt som virkelig skriger af luksus.

Gennemført design i lækre materialer

Med denne fantastiske dildo får du en model, som ikke umiddelbart ligner de andre, du kan finde rundt omkring på hylderne. Med sit skarpe udseende og elegante former får du her en dildo, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer. Dildoen er udført i medicinsk stål, hvilket er med til at give den det eksklusive look. Det medicinske stål er blevet poleret op i hånden af medarbejderne efterfølgende, for at give dildoen et helt blankt udseende, sådan at den altid vil fremstå fuldstændig lækker og indbydende, hver gang du skal bruge den.


Find den bedste pris på Njoy Eleven

 

Billigste webshop: Sexshop.dk

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 1.899,00 DKK 0,00 DKK 1.899,00 DKK Gå til webshop
Erotik.dk 1.999,00 DKK 0,00 DKK 1.999,00 DKK Gå til webshop
Sinful.dk 2.095,00 DKK 0,00 DKK 2.095,00 DKK Gå til webshop
Alor.dk 2.499,00 DKK 0,00 DKK 2.499,00 DKK Gå til webshop

Masser af vægt og fylde

Dildoen er udover at være lavet i lækkert stål også udstyret med en del vægt, hvilket er med til at gøre oplevelsen endnu mere naturtro, når du vælger at onanere med denne dildo. Denne dildo har nemlig en vægt på over et kilo, hvilket er med til at give en god og tung fornemmelse, når du bruger den. Vægten, kombineret med de fantastiske kurver på dildoens skaft, er med til at give dig en fornemmelse af at blive fyldt fuldstændig ud, samtidig med at du får den vildeste g-punkts stimulering imens. Den store fylde af produktet gør også, at Njoy Eleven er perfekt til dig, som elsker følelsen af en stor penis, når du stimulerer dig selv, da denne dildo med sin vægt og facon virkelig kan give dig den følelse, du leder efter.

Leg med temperaturstyring

Lige præcis med Njoy Eleven kan I også som par vælge at bruge den. Ved hjælp af vand er det nemlig muligt at lave temperaturstyring af dildoen. Da dildoen er fremstillet i medicinsk stål kan den sagtens tåle at komme i vand, da den er 100% vandtæt. Ved hjælp af enten koldt eller varmt vand kan du nemt temperere dildoen, hvorefter din partner kan bruge den på dig, og give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Lad blot dildoen ligge i det varme eller kolde vand i nogle minutter, og så vil det medicinske stål sørge for, at temperaturen bliver holdt i et godt stykke tid. Temperaturstyring tilføjer en ekstra dimension til Jeres leg sammen, og det er nemt at pirre hende endnu mere, blot ved at lade ham tage styringen, og lade ham om at bestemme, hvor varm eller kold Jeres skønne dildo af stål skal være. Dette produkt er til dig eller Jer, der virkelig sætter både design og funktionalitet i højsædet.