Oxana Pussy and Ass

Oxana Pussy and AssBilligste webshop: Sexshop.dk

Oxana Pussy and Ass er en uhyre populær form for onaniprodukt, der både føles naturligt og blødt, hvilket har resulteret i, at det har opnået en bestseller-status verden over. Den er naturligvis fremstillet på en sådan vis og af et materiale, der betyder, at den passer til alle penisstørrelser og ligeledes også kan nydes i lige netop dén stilling, du foretrækker. Som navnet også kraftigt antyder, så kommer Oxana Pussy and Ass bade med en vagina og en anal åbning, som du kan bruge efter ønske. Den vaginale åbning er 14 cm. dyb, mens den anale åbning er 16 cm. dyb.

Påfør glidecreme inden brug

Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at påføre glidecreme (den bør bestemt være vandbaseret), inden brug. Det vil resultere i den absolut bedste og mest realistiske oplevelse, der naturligvis vil betyde, at du kan nyde brugen af din Oxana Pussy and Ass endnu mere. Der medfølger en lille glidecreme, der indeholder 10 ml., når du investerer i en Oxana Pussy and Ass, men når den er brugt, så anbefales det naturligvis at du selv sørger for at investere i en god vandbaseret glidecreme, da oplevelsen med Oxana Pussy and Ass er noget helt andet med en glidecreme.

  • Materiale: Silky Soft Skin, TRP
  • Ftalatfri: Ja
  • Anal åbning: 16 centimeter dyb
  • Vaginal åbning: 14 centimeter dyb
  • Mål: 25 cm. x 21 cm. x 9 cm.
  • Vandtæt: Ja
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 389,00 DKK 19,00 DKK 448,00 DKK Gå til webshop
Sexkanin.dk 429,00 DKK 29,00 DKK 458,00 DKK Gå til webshop
Alor.dk 449,00 DKK 29,00 DKK 478,00 DKK Gå til webshop
Sinful.dk 449,00 DKK 29,00 DKK 478,00 DKK Gå til webshop

Rengøringen af Oxana Pussy and Ass er vigtig

Som med ethvert andet stykke sexlegetøj, så er det naturligvis uhyre vigtigt, at du ikke går på kompromis med rengøringen af din Oxana Pussy and Ass. Det er dog ikke noget, du skal frygte kommer til at være hverken besværligt eller tidskrævende, for du skal blot vaske den under varmt vand efter brug. Det kan dog være en rigtig god idé, hvis du samtidig sørger for at bruge en form for sexlegetøjsrengøring, hvilket f.eks. kunne være Nexus Wash, da det hjælper med at bibeholde den oprindelige følelse, som dit sexlegetøj giver dig.

Lavet af Silky Soft Skin

Det vigtigste ved et stykke sexlegetøj som Oxana Pussy and Ass er naturligvis, at du får en både virkelighedstro og realistisk følelse, når du bruger den, hvad end du vælger at bruge den vaginale åbning eller derimod den anale åbning. Det er selvfølgelig også derfor, at produkter er fremstillet i et materiale, der hedder Silky Soft Skin, da det giver dig en virkelighedstro og realistisk følelse.