Stripperstang – Se de bedste stænger

stripperstang til poledance og strip fitnessLeder du efter en fræk stripperstang til hjemmet, der kan bruges til at forføre din partner? Eller måske til selv at blive forført? En stripperstang kan bruges til frække forførende lege, som kun fantasien sætter grænser for, men samtidig er det også god fysisk træning at træne poseringer og stillinger på en stang.

Det betyder, at samtidig med, at du kan forføre din partner og dermed sætte ekstra skub i jeres sexliv, så kan du få en flottere og mere tonet krop – der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at en stripperstang udelukkende bærer godt med sig.


Power Pole Pro Professionel Polestang med SpinPower Pole Pro Professionel Polestang med Spin

Power Pole Pro Professionel Polestang er en uhyre populær dansestang, der kan bruges til såvel fysisk træning som erotisk dans. Stangen er udformet med spin, hvilket giver dig et væld af fantastiske anvendelsesmuligheder. Denne stang er nem at montere og passer til en lofthøjde på maksimalt 2,7 meter. Den er selvfølgelig designet på en sådan vis at man kan svinge sig kraftigt i den.

Power Pole Pro Professionel Polestang er set til 1.695 kr. hos Sinful.dk


Stripperstang Dance PoleStripperstang Dance Pole

Her er der tale om en transportabel stripperstang, der er udført i et både lækkert og stilfuldt design. Endvidere, så er der selvfølgelig tale om en stripperstang af høj kvalitet, som kan forvandle din stue eller soveværelse til din egen, private dansescene. Stangen er meget stabil, højden er justerbar og den er ligeledes også særdeles nem at montere og afmontere, så du nemt kan tage den med rundt.

Stripperstang Dance Pole er set til 1.095 kr. hos Sinful.dk


PEEKABOO CARMEN ELECTRA STRIPPERSTANGPeekaboo Carmen Electra Stripperstang

Peekaboo Carmen Electra er en stripperstang af høj kvalitet, der kan bruges til både pole-dancing og strip-fitness. Den kan derfor bruges til såvel fysisk træning som at forføre din partner. Stripperstangen er sølvfarvet og er bestående af tre mindre stænger, der skal samles, inden den kan tages i brug. Der medfølger desuden en sort taske, der kan bruges til opbevaring og eventuel transport af stripperstangen.

Peekaboo Carmen Electra Stripperstang er set til 999 kr. hos Sexshop.dk


STILFULD STRIPPERSTANGStilfuld Stripperstang

Dette er en ideel stripperstang til dig, der ønsker at lave pole-dancing i eget hjem. Den kan bruges til at forføre din partner i soveværelset, for at skabe yderligere pirrende oplevelser i forbindelse med jeres seksuelle akt. Den er blandt de bedste på markedet og er nem at montere såvel som afmontere, så den nemt kan pilles ned og gemmes væk efter dit behov.

Stilfuld Stripperstang er set til 799 kr. hos Sexshop.dk


Forfør din partner med en stripperstang

Det er naturligvis i høj grad kvinder, der har muligheden for at forføre deres partner med frække opvisninger på en stripperstang, men det udelukker dog ikke mændene. En stang til pole dancing og strip fitness kan naturligvis bruges til at forføre din partner på mange måder. Det er i bund og grund kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan udnytte stripperstænger. Det hele handler blot om, at du skal fremvise dig på sexet vis for din partner, for at forføre ham eller hende. Hvis du er på jagt efter en stang, så finder du ovenfor fire forskellige stænger, der er blandt de bedste på markedet – og med garanti også noget for dig.

Se videoen og få nogle gode tips og tricks til pole dancing for begyndere: