Tenga Flip Hole Black

TENGA Flip Hole Black Onaniprodukt -TESTVINDERTenga Flip Hole er et bedst i test onaniprodukt til ham. Dette onaniprodukt gør, at han kan nyde den kraftigste, mest intensive orgasme nogensinde. Er du på udkig efter et onaniprodukt, der kan give dig en uimodståelig oplevelse gang efter gang, så bør du anskaffe dig en Tenga Flip Hole.

Specifikationer der giver dig maksimal nydelse

Tenga Flip Hole er helt konkret en fin, sort boks, du kan klappe op. Selve boksen er inden i fyldt med forskellige teksturer og overflader, der enten er nuprede eller mere glatte. Når boksen er klappet sammen, ser du i enden en åbning, der er lavet af gummi, og som på fin vis giver dig følelsen af at trænge ind. Når først du er trængt ind i denne Tenga Flip Hole, vil du bogstaveligt talt støde på disse forskellige overflader, der kan give dig forskellige sensationer og fremme din stimulering. Finder du et sted inden i denne Flip Hole, kan du på ydersiden skabe et yderligere tryk netop på dette sted ved at presse en smule ned på det givne sted. På denne måde vil du kunne opleve dit yndlingssted blive intensiveret og ekstra stærkt.


Find den bedste pris på Tenga Flip Hole

 

Billigste webshop: Sexshop.dk

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 489,00 DKK 19,00 DKK 508,00 DKK Gå til webshop
Sinful.dk 499,00 DKK 29,00 DKK 528,00 DKK Gå til webshop
Alor.dk 745,00 DKK 0,00 DKK 745,00 DKK Gå til webshop
Erotik.dk 769,00 DKK 0,00 DKK 769,00 DKK Gå til webshop

Udseendet

Tenga Flip Holes udseende er langt fra noget, der afslører, at det er et onaniprodukt. Når boksen er klappet sammen har du en firkantet, sort boks, der ligner et stort projektil. På ydersiden ser man blot 3 knappe-lignende steder, noget der ikke giver indtryk af, at man har med et onaniprodukt at gøre, og du kan derfor slappe helt af, hvis du skulle glemme at lægge det i natbordsskuffen, hvis du får gæster.

Ren og skær lyst for alle pengene

Tenga Flip Hole er virkelig et godt køb. Det kan give dig en fantastisk oplevelse, fordi det er et fantastisk apparat, men derudover følger der 3 testere af glidecreme med. Disse glidecremer er forskellige i tekstur og i tykkelse, og derfor kan du prøve dig frem med, hvad du synes fungerer bedst for dig.

Glidecremerne er med til at gøre oplevelsen enten mere realistisk eller mere modstandsdygtig, og du kan altså vælge hvor glidende eller ”slippery” det hele skal være.

Når penis indføres i denne fantastiske boks, vil du være sikret en oplevelse, du bare må have om og om igen. De 3 glidecremer som medfølger, er perfekte til at hjælpe dig til at udforske og eksperimentere med dine lyster, og du vil finde ud af præcis, hvad der gør, at du ikke kan holde dig længere og bare komme.

Nemt at bruge, nem at vedligeholde

Når du er færdig med at bruge Tenga Black Hole, er en stor fordel, at den er nem at rengøre. Da det hele er produceret i plast og silikone, har du en overflade, der kan klare, at du holder den under hanen. Når du har vasket produktet rent, medfølger der en holder, som du kan hænge produktet over og dermed lade det tørre.

Stimuleringen der ingen ende vil tage

Når du indfører penis, vil du opleve, at der er sensationer for alle dele af penis. Du vil finde ud at, at når du bliver tændt, kan dette faktisk være en fordel. Både roden og spidsen af penis har stimuleringsmuligheder, der går over din forventning, og du vil opleve en uimodståelig lyst, der omslutter hele penis.