Tenga SVR Vibrerende Penisring

Tenga SVR Vibrerende Penisring - TESTVINDERBilligste webshop: Sinful.dk

SVR fra Tenga er en skøn og vibrerende penisring til dig, der ønsker at opnå en større pirring og stimulation under sex og mens I nyder hinanden. Efter penisringen er blevet placeret omkring penisskaft og den er blevet tændt, så vil du kunne mærke de kraftige vibrationer gennem ringen, mens hun derimod kan læne eller gnide sig op ad bulleten, så den bliver stimuleret af de vibrationer, der skabes af bulleten. Det betyder naturligvis også, at både han og hun får yderligere pirring og stimulation ved at bruge en velfungerende penisring som SVR fra Tenga.

Enkelt og stilrent design

Penisringen kan bryste sig af et uhyre enkelt og stilrent design, men det er dog vigtigt, at man ikke lader sig snyde af udseendet, eftersom den er meget behagelig at bære for ham, mens både han og hun vil finde vibrationerne pirrende, frække og særdeles effektive. Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at der er tale om en meget fleksibel penisring, hvorfor langt de fleste mænd vil kunne passe Tenga SVR. Designet er selvfølgelig ikke noget, der er essentielt, men derfor er det alligevel rart, at den byder på et pænt, simpelt og selvfølgelig også stilrent design.

Sammenlign tilbud og spar penge!

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Sinful.dk 500,00 DKK 29,00 DKK 529,00 DKK Gå til webshop

Eksklusiv og støjsvag penisring

I og med, at der er tale om en penisring, der er fremstillet i blød silikone, så føles den ikke blot behagelig for begge parter, men samtidig virker den også mere eksklusiv. Materialer er dog også med til at sikre, at den er støjsvag, så den sagtens kan bruges selvom andre er hjemme. Den er desuden også vandtæt, så derfor kan I også fint eksperimentere med, hvad en penisring som Tenga SVR vil kunne bidrage med under bruseren eller i badekarret – det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og til hvad en Tenga SVR kan benyttes.

Kan også bruges som klitorisvibrator

Tenga SVR er – uden tvivl – en helt særlig penisring, eftersom den også kan bruges som en velfungerende klitorisvibrator. Det kræver blot, at hun trækker ringen ned over sin ring- og langefinger, hvorefter hun kan placere den vibrerende bullet i håndfladen. SVR fra Tenga er naturligvis ikke afhængig af batterier, da den er genopladelig via USB (det medfølger selvfølgelig) – når den er fuldt opladt, så kan den køre i helt op til en time ad gangen.

  • Materiale: Silikone
  • Ftalatfri: Ja
  • Størrelse (bullet): Diameter: 2,3 cm. Længde 5,2 cm.
  • Størrelse (ring): 1,6 cm. i diameter (målt på indersiden)
  • Vandtæt: Ja