Anal rengøring: Det bedste til anal rens

Anus har et væld af sensitive nerveender, og har du mod på at udforske det, så er der rigtig meget nydelse at hente.

For mange kan dog være nervøse for, om anus og endetarm er ordentlig ren, når de leger med analstimulering og -sex med en partner. Det kan dog være mindre grænseoverskridende, hvis du forinden har foretaget en anal rengøring. På den måde er du nemlig garanteret, at du er ren både ud- og indvendigt, før I går i gang.

Du kan foretage en anal rengøring på flere forskellige måder. Læs denne guide og bliv klogere på anal rengøring. I denne guide hjælper vi dig med alt, du behøver, før du kan føle dig klar til analstimulering og sex.

Douche og pumper

Skal du bruge et simpelt produkt, der kan hjælpe dig med at holde dig ren før analleg, så er en douche et meget oplagt produkt. Med en douche kan du let pumpe vand op i anus i et roligt tempo, som du selv styrer med manuel håndkraft.

En douche består af en form for bold eller pumpe og et skyllerør, der indføres i anus. Det er forskelligt fra douche til douche, hvor meget vand de kan rumme. Ofte er det oplagt at bruge en douche, der kan rumme meget vand, hvis du ikke vil skylle for tit. Derimod kan det være en mere behagelig oplevelse at skylle ud flere gange, så tarmen ikke er så spilet ud af væske.

Skyllerøret kan komme i forskellige udformninger, men det er som udgangspunkt en slank del af douchen, der fører vandet ind i anus under anal rengøring.

Sinful Anal Douche

Med denne douche fra Sinful får du en klassisk douche til hygiejnisk anal rengøring. Douchen kan indeholde 225 ml lunken vand, og den er fremstillet i ftalatfri gummi og plast.

Denne douche rengøres let efter brug med en sexlegetøjsrens og skoldning. Du kan skille denne douche ad, så rengøringen bliver endnu lettere.


Baseks Anal Douche 225 ml

Denne flotte blå anal douche fra Baseks er helt simpel og effektiv.

Douchen kan indeholde 225 ml lunken vand. Den er fremstillet i ftalatfri PVC, og den er super nem at rengøre. Selve analskylleren er smal og slank, så indføring ikke er ubehageligt selv for helt nybegyndere. Længden på skyllerøret er 6 cm, og diameteren er kun små 0,8 cm.


Sinful Flexible Tip Anal Douche

Skal det være en ekstra behagelig oplevelse, så byder denne anal douche fra Sinful på en fleksibel analskyller. Det fleksible rør gør indføring i anus mere glat og behageligt.

Selve douchen kan dog kun indeholde 175 ml vand, hvilket er i den lave ende. Douchen er lavet i ftalatfri PVC, og selve analskylleren er i ftalatfri silikone.


Nexus Anal Douche Pro

Med sit helt særlige udseende, er denne Nexus Anal Douche Pro en flot og effektiv douche til anal rengøring. Ergonomisk udformet er den lavet til at stimulere prostata under udskylning for en pirrende oplevelse. Du kan indføre 13 cm af denne douche i anus.

Selve douchen kan indeholde 330 ml lunken vand, og den spreder det i anus med 360 grader. Det betyder, at du får en særlig effektiv udskylning med dette produkt. For mange vil det være nok med ét enkelt skyl med denne douche.


Sinful Deluxe Anal Douche

Denne Deluxe Anal Douche fra Sinful er lavet i kvalitetsPVC helt fri for ftalater. Det simple og sorte design er enkelt udført, og bolden kan indeholde 225 ml vand til anal rengøring.

Denne deluxe-udgave er ekstra lækker at bruge, fordi materialet er særligt flot og behageligt mod huden. Derudover er denne douche let at rengøre efter brug. Du må gerne skolde den, så den er helt ren og hygiejnisk til næste brug.


Douche Analrenser

Skal du have flere valgmuligheder, så byder denne douche på hele 3 forskellige analskyllere at vælge mellem. Med hver deres pirrende udformning kan selv en anal rengøring blive en fræk oplevelse.

De 3 skyllerør har hver deres størrelse hul. Det betyder, at de afgiver forskellige vandtryk, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

Længden på skyllerørene er cirka 10 cm, der kan indføres.

Selve bolden kan indeholde 200 ml lunken vand til anal rengøring. Den er lavet i ftalatfri gummi.


Splash-Queen Intim Douche

Skal du bruge din douche bade vaginalt og analt, så er denne Splash-Queen Intim Douche et godt valg. I en flot pink farve og særlig ergonomisk udformning er denne douche et flot produkt.

Denne douche er fremstillet i silikone og plast, og den kan rumme 250ml lunken vand. Douchen har en afrundet spids, der gør indføring mere behageligt. Skyllerøret kan indføres cirka 13 cm og har en diameter på maksimalt 2 cm.


COLT Anal Douche

Skal det være ekstra pirrende med anal rengøring, så har denne Colt Anal Douche ekstra at byde på. Du får nemlig både et normalt skyllerør og et pirrende skyllerør med varierende diameter at lege med. Det lille skyllerør har en indførbar længde på 8 cm og en diameter på max 1 cm. Det pirrende skyllerør har en længde på 10,5 og en maksimal diameter på 2,2 cm. Sørg for at anvende glidecreme med det store skyllerør.

Selve douchen kan indeholde 200 ml lunken vand til anal rengøring.


Bathmate Hydro Rocket Douche

Bathmate Hydro Rocket Douche overrasker med sit meget karakteristiske udseende. Den er nemlig udformet som en lille, sort raket.

Det er dog ikke blot en visuelt flot douche, men det er også en effektiv douche, der kan indeholde hele 325 ml lunken vand til anal rengøring. Den er lavet i sort plast.

Det smarte ved denne douche er, at den har en praktisk funktion, der forhindrer brugt vand i at blive suget op i douchen under brug. Dermed forbliver din douche ren og hygiejnisk.


Clean Stream Luksus Enema Bulb

Denne Clean stream Luksus Enema Bulb vil gøre anal rengøring til en behagelig oplevelse. Denne douche kan indeholde 300 ml lunken vand til anal rengøring. Den er fremstillet i ftalatfri plastik og gummi.

Ergonomisk udformet vil dette skyllerør være let at indføre under anal rengøring. Selve skyllerøret har 8 små huller, der effektivt fordeler vandet i anus. Diameteren på skyllerøret er max 1,5 cm.

Sådan bruger du en douche eller pumpe til anal rens

En douche eller pumpe er meget intuitiv at anvende til anal rengøring. Først og fremmest skal du fylde douchen eller pumpen op med rent og kropstempereret vand. Hvis analskylleren er af en større størrelse, så kan det være en fordel, at du anvender lidt glidecreme til indføringen. Herefter indføres analskylleren i anus. Vær forsigtig og slap af undervejs.

Du kan nu trykke på douchen og sprøjte vand forsigtigt op i anus i et behageligt tempo. Når du er fyldt ud, kan du fjerne douchen og sætte dig på toilettet, hvor du kan lukke vandet ud igen. Du gentager processen, indtil vandet i toiletkummen er rent, når du lukker det ud.

Som beskrevet kan du få doucher, der kan rumme forskellige mængder vand, og skyllerør af forskellig diameter og udformning. Det er op til dig, hvad der er mest behageligt at anvende. Ofte er det bedst at starte i de små, hvis du er helt nybegynder med både anal rengøring og analstimulering.

Brusehoveder

Med et brusehoved til anal rengøring er det nemt at forvandle din normale bruser eller vandhane til en smart analskyller. Du slipper derfor for at skulle pumpe vandet op i anus med manuel kraft, men kan blot lade bruseren skylle dig ren automatisk. Dog skal du være opmærksom på, at du selvfølgelig skal have et vådrum med bruser eller vandhane tilgængeligt, hvis du skal anvende dit brusehoved til anal rengøring.

Det er en fordel, at du anvender lunken vand på omkring 37 til 40 grader, så det er kropstemperatur. Det føles både mest behageligt og er bedst for din tarm og krop.


Plastik Brusehoved til Intimrengøring

Denne plastik analskyller er en helt simpel udgave, der er sort og diskret.

Denne analskyller har en længde på 15 cm og en diameter på 2 cm. Du kan skrue denne analskyller direkte på din bruserslange, hvor hullerne vil fordele vandet hensigtsmæssigt i anus efter indføring.

Denne analskyller til bruserslange er let at vedligeholde. Du skal blot skolde den efter brug for at holde den ren og hygiejnisk.


Sport Fucker Silikone Brusehoved 16,5 cm

Dette Sport Fucker Silikone Brusehoved er lavet specifikt til anal rengøring. Fremstillet i ftalatfri silikone er denne analskyller blød og fleksibel, når den indføres i anus. Den har en totallængde på 16,5 cm og kan indføres cirka 15 cm i længden. Den har en diameter på max 1,9 cm.

Efter brug kan denne praktiske silikone analskyller blot smides i opvaskemaskinen for en effektiv vedligeholdelse.


SToys Anal Intim Brusehoved

Denne analskyller fra SToys gør det nemt at skylle dig ren før analleg. Fremstillet i 100% aluminium behøver du ikke bekymre dig om ftalatfer eller latex med denne analskyller. Du kobler den direkte på din bruserslange, og så har du en praktisk måde at foretage en anal rengøring på.

Analskylleren har en totallængde på 13 cm og en diameter på 2 cm. Den er derfor meget oplagt til begynderen, der bare vil have en hurtig, diskret og praktisk måde at gøre dig ren på.


Waterclean Silikone Brusehoved Deep 40 cm

Må det godt blive ekstra pirrende? Så byder dette bruserhoved til anal rengøring på 40 cm indførbar silikone analskyller. Du kobler let bruserhovedet på bruserslangen med den medfølgende ventil.

Analskylleren har et bølget design, der stimulerer anus indvendigt, når du foretager en anal rens. Denne analskyller har en maksimal diameter på 2,1 cm. Diameteren gør den oplagt til både begyndere og øvede, der gerne vil renses ud på en fræk og pirrende måde.


Waterclean 2 in 1 Diskret Brusehoved Til Intimrengøring

Med dette brusehoved fra Waterclean får du både et normalt bruserhoved og en diskret analskyller i ét og samme produkt. Du kan derfor let skylle dig efter behov, uden at andre opdager dit ekstra hjælpemiddel i bruseren.

Bruserhovedet har 3 forskellige indstillinger til vand. Analskylleren er gemt i det normale bruserhoved. Den kan indføres cirka 10 cm i vagina eller anus under en anal rengøring. Den har en maksimal diameter på 1,5 cm, hvilket gør den meget begyndervenlig.


COLT Shower Shot Anal Rengørings Sæt

Dette rensesæt fra COLT til anus kommer med en bruserslange på 1,25 m, hvorpå du kan fastskrue en dildo med hul igennem. Det kan derfor allerede være en pirrende leg i bruseren, før I går rigtig i gang med analstimulering.

Dildoen er lavet i ftalatfri PVC og har en totallængde på 16 cm, hvor diameteren er maksimalt 3 cm. Den er meget realistisk udformet med pirrende blodårer og et penishoved i gennemsigtig plast.

Sådan burger du et brusehoved til anal rengøring

Et brusehoved til anal rens gør det nemt for dig. Du kan let skrue bruserslangen til enten dit blandingsbatteri i badet eller vandhanen i håndvasken. Herefter bruger du den medfølgende analskyller. Den kommer i et utal af forskellige udformninger, så det er op til dig, hvad du finder mest behageligt. Nogle vil med garanti foretrække en så lille analskyller som muligt, mens andre vil gøre selve anal rengøring til en fræk del af deres intime leg.

Når du bruger bruseren, kan du let komme til at skylle meget igennem, fordi vandet løber hurtigt. Derfor kan det være en god ide, at du holder lidt øje med trykket og ikke skyller for heftigt. Det er nemlig ikke godt for tarmfloraen, hvis du renser de gode bakterier ud for ofte. Så hold igen med mængden af skylninger på én gang, og vær varsom med at skylle for ofte.

Vandpose douche

Med en vandpose douche får du ikke blot mulighed for at rengøre dig selv analt, men det foregår på en meget særlig måde. Sættet består af en pose til væske og en slange med en ende, der kan indføres analt. Når posen er fyldt og hængt op, kan du derfor læne dig tilbage og lade tyngdekraften skylle din endetarm ren med lunken vand. Du bliver her præsenteret for 3 gode produkter på markedet indenfor anal rengøring med vandpose douche.


Fist It Shower Anal Douche

Denne douche er lavet, så den er let at bruge i din bruser og gør anal rengøring nemt. Du sætter tragtposen på dit bruserhoved, hvorfra en slange leder vandet op i anus. Posen kan indeholde op til 2 liter vand.

Slangen har en fuld længde på 144 cm, der gør det let at bruge på forskellige måder. På slangen kan du vælge mellem at bruge den medfølgende analskyller på 6,5 cm eller den lidt større på 11 cm.


Perfect Fit Ergoflo Pro Anal Douche

Forvandl let brusere overalt i verden til en vandpose douche med Perfect Fit Ergoflo Pro Anal Douche. Udviklet af amerikanske ingeniører er der fokus på den bedst mulige oplevelse med anal rengøring.

Sættet indeholder en tragt, der kan sættes på et brusehoved, så vandet ledes ned i tragten. Derudover indeholder sættet en slange til bruser, en slange til afløbet.

Du vælger selv, hvilken analskyller du vil bruge. Der er to størrelser at vælge mellem henholdsvis en i silikone på 20 cm og en i plast på 13 cm.


Clean Stream Anal Rengørings Sæt

Med dette kit kan du let få en behagelig oplevelse med anal rengøring. Sættet indeholder nemlig en varmepude, hvori væsken skal opbevares. Bruger du lunken vand, holder det derfor den behagelige temperatur, mens du foretager din anal rens.

Udover varmepuden indeholder sættet en renseslange, 2 forskellige hoveder til slangen i hver sin størrelse.

Sådan bruger du en vandpose douche

En vandpose douche er lavet til brusekabinet. Her kan du let hænge den op, så du kan få en anal rengøring. Du kan derfor også bruge en vandpose douche andre steder en i bruseren, selvom det er mest simpelt og hygiejnisk.

Det er ret simpelt at anvende en vandpose douche. Du fylder lunken vand i posen, slangen kobles til posen, og herefter skal posen hænges op. Tyngdekraften vil herefter lede vandet i et langsomt og behageligt tempo fra posen og gennem slangen.

Forinden har du udvalgt den rigtige størrelse analskyller, der skal sættes på slangen og op i anus under rengøringen. Det er ikke alle vandpose douche, hvor du får flere forskellige størrelser hoveder at vælge mellem, men har du muligheden, så vælg den mest behagelige for dig.

Med en vandpose douche er det en meget behagelig måde, når du skal rengøre anus. Tyngdekraften lader vandet løbe i et roligt tempo, så det ikke er for voldsom en strøm.