Penis Forlænger – De bedste på markedet!

Går du og overvejer at investere i en penis forlænger, så er der masser af hjælp af hente her, så du kan vælge det helt rigtige penis forlænger iblandt de mange forskellige udgaver, der fås på markedet.

Man vil sjældent investere i en penis forlænger, hvis ikke man selv synes, der er en rigtig god grund. Det kan derfor godt betale sig at kigge sig for, inden man køber et apparat til at forlænge penis, så det ikke går udover det mest følsomme organ.

Uanset hvilke ønsker du har, så er der en penis forlænger, der vil kunne hjælpe dig. Om du er efter en større, fyldigere penis, eftersøger en fastere og mere udholdende erektion eller vil give din partner endnu mere nydelse, er en penis forlænger en løsning med et længerevarende resultat.

Øg din selvtillid, og styrk dit sexliv med ekstra længde med en penis forlænger

Det kan lyde som magi, men der er en måde, hvorpå du som mand kan vinde ekstra centimeter til din penis. En penis forlænger er ikke et quick-fix, men med tålmodighed er det videnskabeligt bevist, at en penis forlænger kan give ekstra centimeter i længde og ekstra bredde.

Der findes kortvarige og effektive hjælpemidler i form af eksempelvis penisringe og penispumper, der giver en hårdere og større erektion, men effekten aftager kort efter brug. Så snart udløsningen er ovre, vil den ellers opnåede effekt forsvinde, og man er tilbage til før. Nogle sælger mærkelige kosttilskud og piller, der skulle hjælpe på både potens og størrelse, men det er kun penisforlængeren, der har videnskabelige beviser til at understøtte dens effekt.

Da produktet først kom på markedet, blev penisforlængeren mødt med megen skepsis og afvisning af produktets lovning på resultat. Fordi man endnu ikke havde videnskabelige resultater af effekten af brugen af en penis forlænger, så så man skævt til dem, der hoppede med på bølgen.

Men nu er det dem, der valgte at investere deres tid og penge, der har opnået den ekstra længde. Det er nemlig sidenhen blevet videnskabeligt bevist, at en penis forlænger rent faktisk har en gavnlig effekt på længden af penis. Nogle produkter på markedet er blevet undersøgt, og der er udført laboratorieforsøg, som beviser, at det kan lade sig gøre. Set i forhold til invasive operationer, der kan forlænge penis, er penis forlængeren måske det bedste bud på et videnskabeligt bevist produkt, der naturligt forlænger penis.

Penis forlængelse

Selvom man måske ikke udstråler det, så går flere mænd rundt og er lidt i tvivl om størrelsen på deres penis. Det er derfor et stort skridt at bestemme sig for, at en penis forlænger muligvis kan være svaret på den manglende selvtillid i sengen. Det kan nemlig blive et problem at holde erektionen, hvis man som mand er i tvivl om størrelsen, og om størrelsen vil kunne tilfredsstille en partner ordentligt.

Denne usikkerhed kan blive så stor, at man bliver nervøs omkring samlejet, og derfor måske slet ikke vil kunne opnå erektion af ren og skær bekymring. Denne bekymring og nervøsitet kan ende i en ond spiral, hvor dårlig oplevelse på dårlig oplevelse kører den seksuelle selvtillid til nulpunktet.

Det må du lære at leve med; den måske mest nedslående kommentar at få, hvis man er særligt ked af at mangle lidt ekstra længde og fylde af penis. Men der er rent faktisk en måde, hvorpå du permanent kan forlænge din penis. En penis forlænger er ikke fup og humbug, men et videnskabeligt bevist apparat, der kan øge længden og fylden af penis.

Det kræver en god portion tålmodighed og kontinuitet, men hvis man anvender penisforlængeren efter anvisningerne, kan man vinde helt op til 5 centimeter i længden i løbet af et halvt til et helt år. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det vil også kræve en indsats fra din side.

Sådan forlænger du din penis

Det er derfor på ingen måde mærkværdigt, at nogle mænd beslutter sig for at gøre noget helt fysisk ved deres usikkerhed. Man kan altid arbejde med at få det bedre med sig selv og stå ved sig selv og den krop, man har. Det psykiske er et livslangt projekt, og at se sig selv i øjnene vil være første skrift i retningen af at blive tilfreds med den penis, naturen har skænket én. Men er man samtidigt helt reelt interesseret i at få ekstra centimeter, så man fysisk synes, der er overensstemmelse mellem det indre og det ydre, så er en penis forlænger måske det rigtige valg.

En penis forlænger er kort og godt et apparat, der kan forlænge din eller din partners penis, så den bliver både længere og fyldigere. Selve udformningen af forlængeren er en række plastikringe, der er forbundet med metalstænger.

Produktet virker ved, at man sætter plastikringene mellem roden af penis og helt op til under glans. Derefter kan ringene på metalstængerne justeres, så penis mellem ringene strækkes ud. Dette stræk sørger for, at penis både forlænges, men at den også i bredden vinder vidde. Ved langsomt at udsætte penisvævet for et træk, vil der ske en naturlig celledeling kaldet cytokinese. Denne ekstra celledeling giver ekstra væv og dermed nyt væv i penis. Altså opnår du ved et langsomt stræk, at penis vil vokse helt naturligt.

Et sæt til penis forlængelse vil være en investering både økonomisk og tidmæssigt. Du skal være forberedt på, at processen tager tid, fordi det rent faktisk er en naturlig måde at få kroppen til selv at forlænge penis. Kroppen vil mærke trækket og gå i gang med at producere mere væv, så hud og væv kan følge med trækket. Det fungerer altså ved at snyde kroppen til at tro, at penis ikke har væv nok til at kunne klare hverdagens træk.

En penis forlænger tvinger penisvævet til at sætte gang i celledelingen, så den totale mængde og dermed masse af celler vokser. Og dermed vokser penis. Hvis man er ude efter et langtidsresultat, så skal en penis forlænger anvendes over en længere periode. Det er vigtigt for at opnå varige resultater, at man anvender penisforlængeren kontinuerligt, så der dannes varigt væv.

Billig penis forlænger

Det kan gnave, hvis man er tvivl om, hvorvidt en penis er for lille, men en penis forlænger kan også anvendes, hvis man bare ønsker en endnu større penis. En penis forlænger er ikke en billig investering, men har man besluttet sig, kan det blive en investering i ens fremtidige selvværd og sexliv.

Man kan selvfølgelig altid starte i den billige ende og vælge en af de mere simple penis forlængere, men med en dyrere kvalitetsudgave vil du opleve både mere komfort og en mere overskuelig proces. Det vil tage lige lang tid, men produktet kan godt afgøre, om man holder ud, til man oplever de første synlige resultater og for alvor får blod på tanden.

Fordi du skal bruge mange timer med penisforlængeren, kan det godt betale sig at gå efter komfort. Jo mere behagelig oplevelsen kan gøres, jo mere tilbøjelig er man også til at fortsætte behandlingerne, til resultaterne kommer. Så fordi tid er så vigtig en faktor for, om en penis forlænger får den ønskede effekt, så vælg gerne den mest komfortable model, du kan få.

På denne måde sikrer du dig selv en ekstra fordel, når processen er lang og trættende, så du kan fokusere på slutresultatet. Fordi du bærer penis forlængeren i mange timer om dagen, vil det også være fordelagtigt at gå efter en model, der er let at rengøre. Sved, tis og snavs vil selvfølgelig også komme på penis forlængeren, og det er derfor vigtigt at rengøre den jævnligt, så bakterier ikke får frit spil.

Der er en smule forskel på, hvor effektive de forskellige produkter på markedet er. Dog er der en stor sammenhæng mellem komfort og effektivitet. Fordi komfort og kvalitet hænger sammen, så er det også en god ide at gå efter kvalitet i forhold til effektivitet. Da apparatet skal anvendes i en længere periode hver eneste dag, er det ikke en dårlig ide at gå efter kvalitetsprodukterne, så du heller ikke pludseligt står med en ødelagt penis forlænger halvvejs i processen.

En afgørende faktor for, om du når dine mål er, også hvor kompliceret processen er: Er penis forlængeren nem at bruge, så vil man ikke blive frustreret og se sig vred på processen. I stedet kan man få klaret den daglige rutine med din penisforlænger, uden at du skal bruge mere tid og krudt end højst nødvendigt.

Penis forstørrelse

Når man går i gang med det store projekt at forlænge ens penis, så skal man have lagt en god plan, så man ikke overbelaster vævet og ender med større problemer end før. I begyndelsen anbefales det, at man starter med en lav vægtbelastning. De første to til tre uger er det derfor vigtigt kun at have cirka 900 gram i belastning.

Der skal tålmodighed til, for ligesom Rom ikke blev bygget på én dag, så vil det også tage længere tid at opnå synlige og varige resultater med en penis forlænger. Tag det langsomt, og øg kun belastningen efter de foreskrevne anvisninger. Går du for hurtigt frem, kan du lave skader på dig selv og opnå en ineffektiv penis – måske det værste resultat.

En anden sidegevinst ved anvendelsen af en penis forlænger er, at penis også vil kunne rettes ud, hvis den har krumninger. Disse krumninger kan være til gene både kosmetisk, men de kan også give problemer med særlige stillinger, fordi det kan føles ubehageligt at bøje mod den naturlige krumning. Det kan ligeledes være ubehageligt for en sexpartner, hvis krumningen rammer forkert. En penis forlænger sidder direkte mod kroppen, og penis bliver derved strakt helt lige. Hvis man har krumninger af penis, kan disse derved rettes ud, fordi kroppen laver mere væv de steder, hvor trækket er størst.

Hvis penis er krum, vil der derfor kunne dannes væv der, hvor huden og vævet på penis er for stramt, så det trækker penis skæv. Indenfor lægevidenskaben bruges denne metode, hvor penis strækkes, til at hjælpe mænd, der har Peyronies sygdom, eller hvis penis er særligt krum enten medfødt eller forårsaget ved skade af penis.

Det vil dog ligesom en reel forlængelse kræve den rette mængde tålmodighed, og det kan til tider også være ubehageligt, før man opnår synlige resultater. Man skal derfor være afklaret, før man kaster sig ud i projekt penis forlængelse.

Det er vigtigt at få forventningsafstemt ens drømme og mål, med den tid og den virkelighed, du står overfor. Selvom penisforlængere holder, hvad de lover, så får du ikke mirakuløst en lille penis til at vokse sig enormt og voldsomt stor. Få derfor sat dig godt ind i, hvad du kan forvente, når du påbegynder vejen mod det endelige resultat. Men har man taget beslutningen om at gå hele vejen, så er der virkelig også synlige og varige resultater at opnå.

Fordi mennesker er så vidt forskellige og har vidt forskellige smertetærskler, så vil der være stor individuel forskel på, hvordan processen kommer til at foregå, og hvad resultat der kommer ud af det. Hvis man kan holde til et mere intens træk over mange timer, så vil man naturligvis også kunne opnå resultater hurtigere end andre.

Tag dig god tid til at sætte dig ind i alle steps af processen, hvad du kan forvente, og hvordan du gør det mest sikkert. For at få ro på nerverne kan det anbefales at læse andres oplevelser med penis forlængelse. Der er nemlig mange andre, der har oplevet de samme frustrationer og følelser, som du selv går rundt med. Der kan også være rigtig gode tips og tricks at hente i diverse fora om emnet, hvor folk deler ud af erfaringer.

Få en længere penis

Der vil i begyndelsen af processen være ubehag forbundet med at bære penisforlængeren. Fordi penis er et følsomt organ, og man ikke normalt bærer rundt på noget om penis, er det naturligt, at det kan føles mærkværdigt. Det handler om at holde ud og komme igennem den første tid, for med tiden vil ubehaget forsvinde, som du vænner dig til fornemmelsen.

Du skal ikke gøre andet end at bære apparatet i så mange timer, som du kan holde til; gerne i seks til tolv timer om dagen. På den måde er der heller ingenting, du kan gøre anderledes end at tage det med ro og ikke overdrive vægtbelastningen. Fordi en penis forlænger skal bruges i mange timer om dagen, er de også så godt som usynlige under tøjet, så du kan bære penisforlængeren ude i verden.

Du har hænderne fri til at gøre dit arbejde eller passe dine ting, og samtidigt opnår du fordelene ved forlængelsen. Vend det, at du har mulighed for at lave andet, mens du trækker din penis længere, til noget positivt, ved at tænke anderledes om situationen. I stedet for at ærgre sig over ventetiden, så kan man benytte en penis forlænger på arbejde og tænke, at man tjener penge, mens penis langsomt vokser sig større. Gør det til en positiv ting, at din penis hele tiden vokser, når du bærer forlængeren.

Der er noget at hente for både dig og din partner med en penis forlænger. Et penis forlænger vil med garanti vække glæde og begejstring og give muligheden for en fælles oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige. Den helt rigtige penis forlænger vil glæde både dig og din partner, fordi det giver dig ekstra længde, bredde og udholdenhed og medfølgende selvtillid.

Du vil opleve fornemmelsen af den større og fyldigere stav, og din partner vil tilfredsstilles på en ny og spændende måde. Når først penis forlængeren har gjort sit, får både du og din partner nydelse af den både længere og tykkere stav. Hvis I kender hinanden godt, er det altid rart at blive overrasket af nye følelser og stimulationer. Et penis forlænger vil give mulighed for at lege med nye overraskende fornemmelser for jer begge. Så inddrag gerne din partner i din proces, så I sammen kan glædes over, at slutresultatet vil være al ventetiden værd.

Male Edge Basic

Penis-lægen Jørgen Ege har ikke det bedste rygte, når det kommer til mislykkede og ulovlige penisoperationer, men han har udviklet og produceret penis forlængere af god kvalitet. Disse kan købes under navnet Male Edge og Jes Extender, og de har en videnskabelig bevist effekt.

Male Edge fås i tre varianter: Basic, Extra og Pro, hvor forskellen er kvaliteten og komforten. Hvor mange penisforlængere på markedet har stænger i metal, har denne serie af Male Edge stænger i et hårdt plastikmateriale, som er lettere end metallet, der normalt anvendes.

Derfor er apparatet også mere komfortabelt, fordi det er lettere end andre penis forlængere. Du vil i dagligdagen mærke mindre til apparatet, fordi det udover strækket også vil tynge nedad. Dog har plastikstængerne den bagside, at de lettere vil knække set i forhold til holdbarheden af produktet.

Hvis du vælger Male Edge Basic, vil du få et godt basissæt, der er videnskabeligt testet til at kunne levere en forstørrelse på omkring 30 % efter cirka tre til seks måneders anvendelse.

Anvender man apparatet i længere tid, vil man kunne nå et slutresultat på op til 60 % forstørrelse af penis. Der er derfor beviser for apparatets effekt, og det anbefales af både læger og sexologer i hele verden. Produktet er fremstillet i en hård kvalitetsplast, der er helt fri for ftalater og latex. Udover selve apparatet får du også en lineal, en gummirem og en rejsetaske med i prisen, når du køber produktet. Oveni kan der tilkøbes en del ekstraudstyr, hvis du mangler dele til at gøre din proces mere behagelig.

Det er vigtigt at notere sig specifikationerne, så man er sikker på, at man kan anvende produktet. Male Edge Basic har en diameter på 4,6 centimeter ved roden af penis, og produktet kan max strækkes 23,5 centimeter. Derudover kan apparatet kun anvendes, hvis penis er over 4,5 centimeter i uerigeret tilstand.

Fordelen ved denne model er, at du kan sove med penis forlængeren på. Fordi man skal bære en penis forlænger i mindst to til seks timer dagligt i tre til atten måneder ifølge producenten, så kan det med fordel foregå i nattetimerne.

Jes Extender Guld

Jes Extender er ligeledes opfundet af Jørgen Ege, og produktet har igennem de sidste mange år været solgt til både ind- og udland. Over 500.000 mænd har siden dets opfindelse haft glæde af produktet og opnået medicinsk godkendte resultater af forlængeren.

Som med alle penisforlængere vil resultatet af brugen af produktet afhænge af, hvor lang tid man har det på, og hvor meget stræk, man kan holde til. Jes Extender anbefales at anvendes i seks til atten måneder i to til fire timer om dagen. Ligesom Male Edge Basic kan Jes Extender anvendes om natten, så timerne bruges indenfor hjemmets fire vægge.

Det særlige ved Jes Extender Gold er, at apparatet er belagt med ægte 24 karat guld. Med selve apparatet medfølger en håndfuld ekstra stænger til forlængelse, et vecrobånd en rulle gazebind og en skumkrans. Derudover er der op til 5 års garanti på produktet. Specifikationerne på Jes Extender er en diameter på op til 4,1 centimeter ved penisroden, hvilket du derfor skal være opmærksom på, at din penis ikke overskrider i uerigeret tilstand.

Når du indstiller strækket ved hjælp af skruerne på stængerne, skal du skrue samtidigt på begge sider. Hvis du ikke skruer samtidigt, kan apparatet ende med at sidde helt skævt, hvilket kan give dig en masse ubehag. På stængerne er tre forskellige belastninger markeret, så du er helt sikker på, hvilken belastning du udsætter penis for. Skalaen går fra 900 til 1200 og op til 1500 grams belastning.

Male Edge Extra

Male Edge Extra er i same produktserie som Male Edge Basic, men denne er målrettet dem, der forventer en penis forlængelse over en længere tidsperiode. Hvis du allerede har sat dig for, at du vil anvende din penis forlænger over lang tid, så kan det være en fordel at gå efter Extra-udgaven. I Extra-udgaven får du foruden apparatet, der svarer til Male Edge Basic-udgaven, ekstraudstyr i form af: en lineal, to gummiremme, en beskyttelsesbind, en pose til opbevaring og en rejsetaske.

Denne model i serien blev i 2011 kåret som det bedste produkt indenfor penis forlængelse, og er som Male Edge serien blevet videnskabeligt bevist. De fleste vil med denne udgave opnå en forøgelse af længden på cirka 30-40 %, mens topmålet som med Male Edge Basic er 60 % forøgelse til dem, der opnår de bedste resultater.

Diameteren på ringen, der skal sidde ved roden af penis, er 4,6 centimeter, og metalstængerne tillader et stræk på op til 23,5 centimeter. Penis skal som minimum være 4,5 centimeter i slap tilstand, hvis apparatet skal kunne påsættes.

Find den indre motivation, og giv dig selv en forlængelse for livet

Det er altså muligt at opnå langvarige og synlige resultater, hvis man over en periode anvender en penis forlænger. Videnskaben er, at penis langsomt strækkes, og kroppen derfor forsøger at lette trækket ved at forlænge penis en lille smule al den tid, man bærer forlængeren. Det kræver en stor portion tålmodighed og motivation, men resultatet kan også være ganske imponerende med en så simpel metode.