Mini Vibrator – De bedste på markedet

Står og vil gerne have fat i en god vibrator? Men er du ikke helt klar over hvilken en det skal være? Der findes så utroligt mange vibratorer ude på markedet i dag, så det kan være svært som almindeligt jævnt menneske altid lige selv at kunne finde rod og hale i. Så er det jo godt vi har internettet at kunne spørge om råd!

I denne artikel giver vi dig en masse gode råd og vejledning angående vibratorer. Vi kommer til at snakke meget omkring størrelsen på din vibrator og hvad den kan gøre for din oplevelse med selve vibratoren.

I artiklen får du også et godt overblik over hvad du skal gøre for at finde de bedste forhandlere af vibratorer og bliver desuden lidt klogere på, hvordan du skal bruge din mini vibrator.

Læs denne artiklen hvis du mangler lidt god information omkring mini vibratorer og hvad størrelsen kan gøre for din oplevelse – eller læs den hvis du generelt bare er lidt nysgerrig.

Alt hvad du skal vide om mini vibratorer

Så nu har du besluttet dig for at du gerne vil have en vibrator og du har endda besluttet dig for, at det skal være en mini vibrator. Så langt så godt. Hvad så nu? Ja, nu skal du jo bare have fundet ud af hvilken vibrator, der er den allerbedste på markedet. Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af.

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at bare fordi en bestemt mini vibrator er set som den bedste mini vibrator på markedet, så betyder det ikke nødvendigvis, at det ville være den allerbedste mulighed for dig. Du kan sagtens læse godt og grundigt omkring de forskellige muligheder og danne dig et overblik over hvilke mini vibratorer, der har vundet godt i testene. Men det er vigtigt, at du ikke går hen og bliver skuffet over dit valg af mini vibrator, når den ikke lever helt op til dine forventninger.

Alles kroppe er forskellige og især os kvinder er installeret på nogle lidt anderledes måder. Det er ikke helt det samme, som fungerer for os alle sammen. Derfor er det også en rigtig god ide, at hvis du har pengene, så giver du dig selv lov til at prøve nogle forskellige variationer af. Kun på den måde kan du nemlig være sikker på, at du finder frem til en mini vibrator som virkelig passer til dig.

En vibrator kan blive en rigtig stor kilde for nydelse for dig og der bliver solgt utallige af mini vibratorer på markedet hver dag. Derfor er det også det bedste for dig, hvis du giver dig selv lidt tid til at finde lige præcis den, som du får allermest nydelse ud af.

Små vibratorer

Små vibratorer kan være meget behændige fordi de lige netop er små. På den måde ligger de heller ikke og fylder alt for meget inde i dit skab og du behøver ikke at komme til at skubbe til den, hver gang du åbner skuffen og vil have fat i et par nye sokker eller trusser.

Med små vibratorer er man sikker på, at den kan ligges væk et sted hvor den ikke forstyrrer en, indtil næste gang man får brug for den. Der er jo ingen grund til, at man hele tiden skal kigge på den eller blive konfronteret med sit sexlegetøj, hver gang man åbner sit skab og hiver natskuffen ud.

Desuden er små vibratorer også meget nemmere lige at skjule og gemme væk, hvis det nu viser sig at man får besøg den dag. Det er ikke specielt sjovt for nogen, at ens ven eller familiemedlem lige åbner skabet og der falder et stort stykke sexlegetøj ud i hovedet på dem. Det kan hurtigt blive til en lettere akavet affære og en ubehagelig oplevelse, som man måske nok kan grine af senere hen, men som ingen af jer alligevel har helt lyst til at gentage.

Hvis du derfor er en person, der gerne vil gå lidt stille med dørene med dit eget sexliv, så er det en rigtig god ide at vælge en mindre vibrator. Med en sådan kan du hurtigt gemme den væk og der behøver ikke at være en masse stress over, om den måske bliver fundet af en eller anden. Hvis du har rengøring på, så er den desuden også lidt nemmere at skjule her.

Lille vibrator

En lille vibrator kan samtidig være en langt mere behagelig oplevelse for dig, end hvis du har købt en stor en. Stort sexlegetøj kan godt virke ret intimiderende for selv den mest erfarne, når det kommer til sexlegetøj. Og hvis du især er helt ny indenfor sexlegetøj, vibratorer og så videre, så er det måske en rigtig god ide lige at starte lidt småt. Du kan jo altid opgradere til noget lidt større senere hen, hvis du skulle have lyst til det.

Men en lille vibrator kan du også bedre koncentrere nydelsen lige præcis der hvor du vil have den. Der behøver ikke at være for mange distraktioner, når det kommer til sex. Det kan egentlig bare være et forstyrrende element for mange, hvis ens sexlegetøj er for stort, og det kan hive en væk fra det fokus man egentlig gerne vil have – netop at nyde selve oplevelsen.

Miniature vibrator

Hvis du ønsker, så kan du også få vibratorer helt ned i miniature størrelse. De er endnu nemmere at skjule og kan koncentrere sig endnu mere på lige netop de punkter, som du gerne vil rette fokus mod.

Det er fantastisk, at vibratorer kommer i så mange forskellige størrelser og former. På den måde sikrer man sig, at der altid er noget for enhver smag. Og uanset hvem du er, så kan du altid finde en vibrator som passer til lige netop dig.

Så hvis du gerne vil have rigtig meget fokus på et bestemt område af din krop og glemme alt det andet, så kan en miniature vibrator være en rigtig god mulighed for dig. Prøv den af engang og se, om det ikke gerne skulle forøge din nydelse.

Du kan eventuelt spørge dine venner eller måske endda din søster på råd, hvis du ved at de benytter sig af vibratorer. Hvilken størrelse er god for dem? Har de prøvet det med en miniature vibrator? Hvad var deres oplevelse? Har de nogle gode råd og erfaringer, de gerne vil give videre? Det skader aldrig at spørge ad og hvem ved – måske du kan finde frem til nye yndlings mini vibrator på den måde.

Mindre vibratorer

Mindre vibratorer er rigtig gode netop af de grunde vi har skrevet foroven. En ting er, at de er nemme at kjule, hvis man er lidt genert omkring sit sexliv. En anden ting er, at de har stor fokus på et bestemt område af kroppen – netop det område som man retter den imod.

Så hvis du ved at du er en person, som har brug for kraftig fokus på et bestemt område, så er en mindre vibrator er en rigtig god ide for.

Men en mindre vibrator er den desuden også en hel del nemmere at fragte rundt med i sammenligning med, hvis det for eksempel var et større stykke sexlegetøj man rendte rundt med. Den er nemmere at fragte frem og tilbage, hvis man for eksempel gerne vil have den med hen til den flirt man ser lige for tiden. Eller det kan måske være at du skal hjem og besøge familien i et stykke tid? Så ville det da være træls ikke lige at kunne have med, bare fordi den er alt for stor at slæbe rundt med.

Rejse vibrator

En mindre vibrator eller mini vibrator kan man også sagtens stoppe med ned i tasken eller kufferten, hvis man nu står og skal en tur på ferie. På ferie vil ofte gerne slappe ekstra meget af og have det så godt som overhovedet muligt. Så her giver det rigtig god mening lige at have sin yndlings mini vibrator med. Hvor frustrerende ville det måske ikke være, hvis du ikke kunne have samme oplevelse fyldt med nydelse, når du er på ferie bare fordi du ikke kunne have dit sexlegetøj med?

Nej, køb endelig gerne en lille vibrator og lær at bruge den rigtig godt. Hvis du først ved, hvordan du bruger din mini vibrator ordentligt, så får du aldrig igen lyst til at give slip på den. Du får lyst til at have den med dig overalt og til dit helt store held, så kan du gøre lige netop det – fordi den er lille nok til at passe ned i tasken og kufferten.

Med en mini vibrator så behøver du ikke at tage en masse plads af til dit yndlings sexlegetøj. Det er allerede spartansk, hvor mange ting man må have med sig på ferie. Og det er ikke sjovt hvis en stor del af kufferten skal bruges til at have sin vibrator liggende i. Så køb endelig gerne en mini vibrator og lær at bruge den ordentligt – det bliver du med garanti rigtig glad for.

Sådan fungerer den

Okay, siger du nok nu. Det er rigtig fint alt sammen. Men hvordan fungerer sådan en mini vibrator egentligt?

Det er egentlig meget nemt at benytte sig af sin mini vibrator. Alt hvad du skal er tænde for den, hvilket du ofte gør ved enten at klikke på en bestemt knap på mini vibratoren eller rulle rundt på ’hovedet’ af den. Når du kan mærke at den begynder at brumme i din hånd, så ved du at den er tændt.

Ofte kan du også skrue lidt på intensiteten og styrken af din vibrator. Det gør du enten ved at trykke på nogle bestemte knapper for at skrue højere op eller ned på styrken. Andre gange skal du simpelthen blive ved med at rulle på ’hovedet’ af vibratoren. Du vil meget hurtigt kunne mærke på vibratoren om du har gjort det rigtigt, da du vil kunne mærke at vibrationerne bliver langt større – eller svagere alt efter hvordan du har trykket på den.

Ret derefter blot din mini vibrator hen mod det område af din krop som du gerne vil have fokus på denne gang. Du bestemmer helt selv hvilken del af kroppen, som du gerne vil sætte din vibrator hen imod. Du kan også bevæge vibratoren rundt undervejs og se, hvordan det forøger eller forringer din egen nydelse. Læn dig så ellers bare tilbage og nyd oplevelsen.

Med en minivibrator bliver det lige pludselig en helt anderledes oplevelse at gå på opdagelse i sin egen krop. Nu hvor du har en mini vibrator ved hånden, så får du lige pludselig et redskab, som du kan benytte dig af – hvilket kan gøre oplevelsen en hel del sjovere og i hvert fald anderledes end den førhen har været.

Bedste forhandlere af små vibratorer

Okay, så nu har du besluttet dig for at få fat i den mini vibrator. Hvor køber du den så lige henne?

Der findes mange forskellige forhandlere derude på markedet i dag. Mini vibratorer er samtidig en meget almindelig ting, som langt de flere forhandlere af sexlegetøj ligger inde med. Men det betyder jo ikke, at du blot skal gå hen til den første den bedste forhandler du leder støder på undervejs.

Hvis du stadig har nogle spørgsmål hvad angår mini vibratorer, så vil jeg anbefale dig at tage hen til den lokale sexshop. Det kan være, at du har nogle spørgsmål hvad angår mærke eller fabrikant, som du gerne vil rette mod en professionel. I så fald er det en god ide lige at smutte ned og snakke med ekspedienten i den lokale butik. De har en hel del viden omkring vibratorer i alle former og farver, som de med garanti gerne vil give videre til dig.

Hvis du derimod har et meget klart billede af, hvilken type mini vibrator du er ude efter, så skal du såmænd bare tage en tur ind på nettet. Der kan du hurtigt og nemt sammenligne de forskellige priser mellem forhandlerne og komme frem til en, som passer lige netop dig.