Sexshops i Køge

Leder du efter en fysisk sexbutik i Køge? Så er du ret heldig. Der er nemlig hele to som du kan besøge i byen!

Jeg synes dog personligt at du hellere skulle tage et smut ind på en online sexshop i stedet for og kigge dig omkring. Hvorfor?

Jo, for det første vil du hurtigere få leveret dit sexlegetøj. Du vil samtidig spare en masse transport tid og potentielle pinlige situationer, når du møder én du kender på vej ind eller ud af butikken i Køge.

Derfor, så tag lige et kig på denne online sexshop inden du køber sexlegetøj i en gammeldags fysisk butik.

Men først, her finder du de lokale sexshops:

Afrodite Køge

Adresse:

  • Sjællandsgade 4, 4100 Køge

Åbningstider:

  • Mandag Åben 24 timer
  • Tirsdag              Åben 24 timer
  • Onsdag              Åben 24 timer
  • Torsdag             Åben 24 timer
  • Fredag               Åben 24 timer
  • Lørdag               Åben 24 timer
  • Søndag              Åben 24 timer

Bevar dit privatliv

Jeg kunne aldrig finde på selv at sætte mine ben i en fysisk sexshop. Hvorfor? Fordi risikoen for at støde ind i nogen simpelthen er alt for stor.

Langt de fleste voksne mennesker har jo sex, så sexlegetøj er netop noget som alle mennesker kan få brug for. Og det gælder altså også din chef, din kusine eller dine forældre. Forestil dig lige at stå og vurdere de nyeste buttplugs og din far pludselig går ind af døren. Nej tak siger jeg bare!

Derfor foretrækker jeg helt klart at foretage alle mine køb af sexlegetøj på nettet. På den måde er du helt sikker på, at ingen finder ud af hvordan det er det står til med dit sexliv. Medmindre du altså selv fortæller dem det…

Jeg er generelt en meget privat person, så for mig er det helt afgørende at jeg kan få lov til at foretage disse køb privat uden frygt for, at jeg skal støde på nogen jeg kender, imens jeg gør det.

Ikke engang din bankdame eller postvæsnet kommer til at opdage noget. De største online sexbutikker i Danmark hæver pengene i et ubetydeligt navn. Der kommer altså ikke til at stå ’sexshop.dk’ på din bankkonto.

Og selve produktet bliver altid sendt i helt anonyme brune pakker.

Få mere for pengene

En anden rigtig god grund til, hvorfor du altid bør foretage dine køb af sexlegetøj online er, at det er langt billigere end alternativet.

Undersøgelser viser at det samme produkt kan koste langt mere i en fysisk butik end på nettet? Hvorfor? Fordi det koster langt mere for den fysiske butik at have på lager end det gør med en online sexshop.

En online sexshop kan sagtens leje et større varehus, som kunden ikke personligt tager ud til, og sende produkter ud derfra, hver gang der bliver lavet en ordre. Fordi det dermed er billigere at have produkterne opbevaret, så kan online sexshops også tilbyde en langt bedre pris for kunderne.

Hurtig levering

Du tænker nok at den store fordel ved at tage hen til en fysisk sexshop er, at du får lov til at få produktet hjem samme dag. Og det er da meget rigtig, at du ikke kan forvente at få et produkt fra en online sexshop lige så hurtigt som du kan, hvis du køber den i en fysisk butik.

Men du behøver nu ikke den helt store tålmodighed, når du køber hjem online fra sexbutikker. Produkterne bliver som oftest leveret dagen efter man har bestilt tingene – og det synes jeg nu er helt i orden i betragtning af hvor meget man sparer ved købet.

Samtidig har rigtig mange sexshops også gratis levering, så det koster altså ikke ekstra at få det leveret hjem fra en online sexbutik.