Sinful julekalender – Test og anmeldelse

December. Vi ved alle, at det er årets julemåned, men vidste du også, at det nu kan være årets frækkeste? Sinful har nemlig udgivet årets frækkeste Sinful kalender med 24 produkter bestående af sexlegetøj, erotiske accessoires og blide bondageprodukter, så du kan krydre med andet end vanilje i år.

Sinfuls frække julekalender var sidste år en bestseller, og i år er den kun blevet bedre. Hvis I vil forkæle hinanden eller du vil forkæle ham eller hende, så er det oplagt for dig, at få fingrene i en spændende julekalender fra sinful.


Hvad indeholder sinful julekalender? [SPOILER]

Halvdelen af det sjove ved en julekalender er overraskelsesmomentet, og hvis du er enig i det, så skal du let og elegant springe over dette afsnit. Dog er det også forståeligt, hvis du synes, det kan være rart at vide lidt om, hvad du bruger dine penge på. Heldigvis er det sådan, at sinfuls julekalender godt kan hamle op med de andre selv uden overraskelsen.

Hvis du ønsker en gennemgang af nogle af produkterne, så kan du frit læse videre her. Hvis du ønsker en overraskelse hver dag i december måned, så spring let og elegant videre.

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Som det fremgår af ovenstående billede, så er der blandt andet;

 • Magic Wand til kvinder
 • Masturbator til mænd
 • Anal plug til begge køn
 • Kildefjer til forspil
 • Manchetter til at binde hinanden med
 • Buttplug til begge køn

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

I denne kan vi afsløre at der blandt andet er følgende produkter:

 • Bullet vibrator til klitoris stimulation
 • Anal plug til anal stimulation
 • Fjernbetjent vibrator til par
 • Fjer til forspil
 • Vibrator man kan indsætte i kvinden imens manden penetrerer

Andre kalendere

Sinful har lavet nogle nye kalendere, som er blevet udgivet i år. Vi har fået lov til at vise hvad der er i nogle af lågerne.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinder

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalendar for Kvinder

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalendar for Mænd

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Tidligere års julekalendere?

Nedenstående finder du en oversigt over eksempler på hvad der har været i tidligere års julekalendere:

Sexterninger i julekalender Sinful (2021)

Det første produkt, der skal nævnes, er en ting, de fleste kan være med til – nemlig to sex-terninger, der fortæller dig, hvad du skal gøre, samt hvad det skal gøres med. Dette kan være den helt optimale løsning til forspillet, hvis I sidder fast i rutinen eller blot vil sætte tænkeren på pause og lade tilfældighederne føre jeres kroppe – på den måde er der også et lille aspekt af mangel på kontrol.

Terningerne kan også bruges, hvis I har været godt i gang, men lige vil holde en lille pause inden næste omgang – lidt som underholdning i halvlegen mellem de to halvdele af en kamp.

Fingervibratoren (2021)

Næste produkt er en fingervibrator. En fingervibrator sættes på en finger – enten din egen eller din partners – hvorefter den kan bruges til at stimulere klitoris eller pirre andre steder på kroppen. Dette produkt er genialt, da det både kan bruges under sex, men også til forspil, eller når du leger med dig selv.

Klemmer (2020)

– og ikke den slags, du finder på tørrestativet. Disse er nemlig til enten dine nippels eller til underlivet alt efter, hvad du foretrækker. Klemmerne kan justeres og tilpasses, så de passer lige til din præference, og ellers handler det blot om at eksperimenterer.

Glidecreme (2020)

Du kan aldrig komme i besiddelse af for meget glidecreme, og derfor har sinful også valgt at inkludere sådan en i julekalenderen. Glidecremen er lækker, uden parabener, farvestoffer og andet grimt, der kan forstyrre balancen i underlivet, og så er den ikke slimet, som andre kan være.

Analkugle (2020)

Sinful julekalenderen har ikke kun tænkt på den vaginale nydelse, men også den anale. Derfor har de valgt at inkluderer en analkugle af god kvalitet, så du ikke behøver være bange for, at den hverken forsvinder eller knækker oppe i dig – og så kan den jo bruges af både mænd og kvinder.

Den oppustelige vagina (2019)

Mens mange af gaverne har været til kvinderne eller parret, er denne til manden – dog kan den sagtens bruges af en partner, hvis det er sådan stemningen er. En oppustelig vagina eller et oppusteligt flashlight, der kan fyldes med vand i den temperatur, der giver ham, der benytter den mest nydelse, er nemlig inkluderet i dette års julekalender fra sinful. Medfølgende er en dejlig glidecreme, hvilket er en tilbagevendende gave, simpelthen fordi I ikke kan have for meget – eneste minus bag denne låge er altså, at den er til engangsbrug.

Glidecreme, glidecreme, glidecreme (2019)

Det er jo blevet nævnt, at du ikke kan have for meget, og det er et udsagn, de står bag hos sinful. Julekalenderen er altså fyldt med glidecremer af forskellige slags, og dermed kan du forsøge dig med lidt forskelligt og finde lige præcis det, som du bedst kan lide.

Kondomer (2018)

Den bedste beskyttelse mod uønsket graviditet og kønssygdomme er kondomet, og derfor har sinful også inkluderet disse – forskellen på dem her og dem du har prøvet før er, at disse er med masser af følelse til manden, og de ikke udsætter dit underliv for kemikalier.

Duftlys (2018)

Sinful har ikke blot sikret jer en eventyrrig december i form af legetøj, men også i form af, at sætte stemningen rigtigt. Derfor har de givet et duftlys med en lækker og sensuel duft, som I kan tænde til forspil eller til en lækker massage.

Sinful julekalender med sexlgetøj
Sinful julekalender med sexlgetøj

Penisringe (2018)

Igen, en gave til manden, men faktisk også til hans partner. En penisring sikrer mere intensive orgasmer til ham, der har den på, men en længere leg for partneren, i og med manden holder længere. Bag lågen gemmer sig tre penisringe i tre forskellige størrelser, så du er sikret at en passer til lemmet, men der er også mulighed for at arbejde jer op til den mindste for større nydelse.

Håndjern (2017)

Julekalenderen fra sinful indeholder også lidt til dominansen i soveværelset – blandt andet disse klassiske håndjern, som du kan spænde din partner fast til sengen med eller blot spænde armene sammen. Håndjernene kan åbnes af personen, der har dem på, hvilket er betryggende – især for nybegynderen.

Fjer (2017)

Denne kan ligeledes bruges af dominansen i soveværelset, når partneren er spændt fast til sengen. Denne ”Feather Tickler” er nemlig oplagt til at pirre din partner over hele kroppen, så de bliver ekstra spændt, og så er den super rar og blød at røre ved.

Endnu en penisring (2017)

I løbet af måneden vil du opdage, at nogle af tingene går igen – selvfølgelig ikke så du får det samme produkt to gange, men en anden udgave. Dette gælder for eksempel denne penisring, der kan tilføjes til samlingen af de tre første, der også følger med julekalenderen fra sinful. Penisringen er fleksibel og uden riller eller vibrator. Den passer til alle størrelse, den er super god til begynderbrug eller de let øvede, og så kan den bruges både om penis og om kuglerne.

Silkebånd (2016)

Silkebånd er ikke umiddelbart noget, der forbindes med en sexlegetøj julekalender, men det kan faktisk bruges til at binde om håndled og ankler, så du kan spænde din partner fast eller lade dem dominere over dig. Silkebåndene er behagelige, hvilket er et plus, når det kommer til bondage – det skal nemlig ikke gøre ondt, bare fordi I leger bondage.

Pisk (2016)

Når først partneren er spændt fast – eller uden de er det – så er denne næste gave blot en lidt vildere tilføjelse til bondage-legetøjet. Det er nemlig en pisk. Pisken kan bruges under seriøse eller useriøse forhold, den er super lækker og i et godt materiale, så den er svær af slå for hårdt med. Den er god til nybegynderparret eller de let øvede.

Kortspil (2016)

– Og ikke den slags du bruger til at spille fisk. Bag en af lågerne finder du nemlig et spil kort, der består af en masse forskellige sexstillinger, der alle er forskellige. Det er et kreativt legetøj, der kan bruges til variation i soveværelset på en sjov og anderledes måde.


Deluxe eller standard?

Sinful deluxe julekalender
Sinful deluxe julekalender

Sinful har ikke kun udgivet en julekalender, faktisk har de både udgivet en sinful julekalender standard og en sinful julekalender deluxe.

Standardudgaven indeholder sexlegetøj, der kan bruges til at udforske hinandens kroppe på helt nye måder, samt nyde en masse skønne orgasmer i hinandens selskab. Kalenderen indeholder 24 bestseller legetøj i form af vibratorer, glidecremer, bondage-grej og meget andet forskelligt – alt sammen til en værdi af 2300 kr. Den tilbyder overraskelser til hver dag i december, og gør den kolde måned lidt hottere end de forrige år.

Sinful julekalenderdeluxe udgaven koster lidt mere og har en værdi af 3500 kr. Ligesom standardudgaven så sikrer den en hed december fyldt med overraskelser og nye oplevelser i soveværelset, samt en hel ny form for intimitet. Den indeholder ligeledes 24 bestseller produkter, der passer til mænd, kvinder og par, og kommer fra nogle af verdens mest kendte sexlegetøjs mærker. Legetøjet er i den bedste kvalitet og er især velegnet til jer, der allerede har en smule erfaring med sexlegetøj og ønsker at udvide horisonten.

Specifikationer

Sinful julekalender standard indeholder som sagt 24 produkter samt et inspirationshæfte på engelsk. Alt lingeri er one size, og kan justeres, så det passer til alle størrelser. Julekalenderen måler 50 cm x 37 cm x 5 cm, og der medfølger en Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme a 50 ml.

Sinful julekalender deluxe-udgaven indeholder ligeledes 24 luksuriøse erotiske produkter samt et inspirationshæfte på engelsk. Alt lingeri er one size, og kan nemt justeres, så det passer til alle størrelser. Julekalenderen måler 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm og er altså lidt større end standardudgaven. Der medfølger også her et styk sinful aqua vandbaseret glidecreme af 50 ml, der kan bruges til alt det nye legetøj.

Erotisk adventskalender fra sinful

Hvis ikke du synes, at I vil bruge penge på sinful julekalender 2020 – enten fordi I allerede har mange af produkterne i forvejen, eller fordi I ikke skal bruge så mange – så kan du overveje en erotisk adventskalender fra sinful i stedet. På den måde får I kun fire nye produkter, som I kan gøre december måned endnu hedere med, og så kan I også få undersøgt alle de forskellige måder, hvorpå legetøjet kan bruges, inden I går videre til det næste – der er ikke meget ved at have et stykke legetøj, der blot ligger i skuffen blandt alt det andet.

Fordelen ved sinfuls julekalender er selvfølgelig, at I får prøvet en masse produkter, som I ikke selv ville række ud efter, fordi det er lidt uden for jeres komfortzone. For at undgå dette kan I eventuelt selv udvælge de fire produkter, som I vil have i adventskalenderen og så tage nogen af dem fra julekalenderen, som I normalt ikke ville vælge.

Hvis I stadig ønsker overraskelsesmomentet, der er ved julekalenderen, så kan I eventuelt købe to produkter hver og på den måde vil hver anden søndag byde på en overraskelse.

Sinful julekalender indhold
Sinful julekalender indhold

Sexlegetøj til jul – wuhu

En helt tredje mulighed er selvfølgelig at nøjes at købe et sexlegetøj til hinanden til jul – det er ikke sikkert, det skal lægges under træet og åbnes foran jeres familie ligesom de andre, men så har I jo noget helt særligt mellem jer to, til når de andre er gået i seng.

Her kan I købe et stykke legetøj, som jeres partner vil være glad for og på den måde afprøve lidt forskelligt og stadig have et lille overraskelsesmoment med ind over. Når I står for at vælge legetøjet, er der heller ikke noget, der er for grænseoverskridende, og legetøjet kommer ikke bare til at ligge i skuffen, fordi det ikke lige var jeres foretrukne.

Sinful har lavet en sexet julekalender

Når det så er sagt, så er Sinful julekalender 2020 et genialt valg til jer, der ønsker en eventyrrig, spændende og sexet december. Med en erotisk overraskelse hver dag kan I ikke undgå at komme hinanden nærmere og måske vække liv til et sexliv, der havde været sat lidt på pause.

Ofte har livet det med at komme i vejen for intimiteten, og for mange kan det gå ind og ødelægge et forhold, der ellers er rigtigt godt. Mange har desuden en tendens til at føle, at så snart forelskelsen går over, så er deres partner ikke længere rigtig for dem, men sådan er det ikke. Forelskelsen varer ikke evigt, men hvis du elsker din partner, kan du holde live i intimiteten med nogle enkelte kærlige handlinger og selvfølgelig lidt udforskning af forskellige muligheder i soveværelset, så det aldrig bliver kedeligt. Dette sikrer Sinful julekalender.