Penisring – Her er de bedste i test

De fleste kan føle, at de gerne vil gøre deres sexliv endnu bedre. Det kræver ofte variation, og at man er villig til at prøve noget nyt.

Der findes mange penisringe på markedet, men hvis du gerne vil vide mere om vores penisringe, kan du her få en idé om, hvilken model der er det rigtige valg for dig.

TESTVINDER OVERSIGT – Penisring
1.TENGA SVR Vibrerende PenisringSe prisen
2. Sinful Love Buzz Fjernbetjent Vibrerende Penisring Se prisen
3.Vibro-penisring “Best Mate”Se prisen
4.Sinful Infinity Stretchy Silikone Dobbelt PenisringSe prisen
5.Sinful Penisring med Prostata StimulatorSe prisen
6.Sinful Penisring Sæt 3 stk.Se prisen
7.Marc Dorcel Power Clit Vibrerende PenisringSe prisen
8.Bad Kitty Penisring med vibrationSe prisen

Vi har et stort udvalg af penisringe, som med al sandsynlighed vil øge din seksuelle lyst. Vi er overbeviste om, at du ikke vil fortryde et køb af en af vores mange penisringe, som vil gå rent ind hos de fleste.


TESTVINDER | TENGA SVR Vibrerende Penisring

Penisringen fra TENGA er en af de helt store penisringe på markedet, som giver vibrationer, få andre kan matche. Penisringen er specialiseret i vibrationerne og kan både bruges som onaniprodukt og under samleje. Det er en sikker vinder, som vil give dig og din partner en bedre sex-akt, end hvis I ikke bruger den.
Ringen fresher sexlivet op som følge af vibrationerne, der tager fat helt fra roden, og hvor bevægelserne kan mærkes længere oppe. Inde i kvindens vagina er der garanti for, at både du og din partner vil opnå nydelse på et niveau, der sjældent er set før.

Penisringen har flere forskellige kategorier inden for vibrationsevnerne. Det vil sige, at den dels kan vibrere på fem forskellige måder og også har to ekstra/pulserende vibrationsmuligheder.

Det er et udtryk for, hvor god den er, når det kommer til de vibrerende muligheder. TENGA SVR Vibrerende Penisring er et produkt, hvor vibrationerne er i højsædet, og det vil du hurtigt kunne mærke. Du kan selv bestemme, hvor stor en styrke vibrationerne skal være i, hvilket kun vil styrke glæden for dig og din partner, men også hvis du bruger den på egen hånd.

Penisringen kan også bruges til kvinden, der vil have en ekstra vibrerende og fyldig oplevelse med en dildo. Det er samme procedure, som hvis det var en rigtig penis. Dildoen kommer til at føles mere intens og fyldig, når du har penisringen på dildoen.

Produktet er lavet med et simpelt design, men det betyder ikke, at man skal lade sig narre af udseendet. På ingen måde.

Penisringen bruges ved, at den sættes om hans penisskaft. Det sikrer, at manden får en længere erektion.

Fordele:

Ulemper:

 • Ikke mulig at regulere i størrelsen

MEST POPULÆRE |Sinful Love Buzz Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Penisring

Vibrationer, vibrationer og atter vibrationer. Der er vibrationsgaranti med penisringen, som har syv forskellige måder at vibrere på. Det betyder, at du og din partner ikke skal kigge langt efter at få en helt ny seksuel oplevelse, hvis det er første gang, I bruger en penisring.

Penisringen fra Sinful har lidt af hvert på vibrationsfronten. De bløde vibrationer, de mellemhårde vibrationer og de, der går all in på fart- og hårdhedsfronten.

Produktet har lidt af dét, der skal til for, at man kan nyde det seksuelle liv på en måde, som få andre har i sinde at gøre. Det betyder, at penisringen er en af de stærkeste penisringe på markedet, hvis man jævnfører med den fine pris.

Ikke overraskende sikrer ringen, at man får en længere erektion og er uden for kategori i den forstand. En god, lille detalje ved Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring er, at der er en særligt stor og ergonomisk buet vibratordel, som gavner kvinden big time. Det gør den, fordi den rammer klitoris og er med til at sikre, at kvinden bliver tilfredsstilet på en måde, få andre penisringe gør.

Med penisringen er der garanti for, at mange af de rigtige steder bliver ramt, også selvom manden ikke rammer stederne med penis hver gang. Det er effekten af, at produktet har lagt så stort fokus på detaljerne.

Brugerne er tilfredse med penisringen. De skriver blandt andet, at materialet er blødt og nemt at håndtere. At de ting, som man bliver lovet, overholdes, og at den sidder lige i skabet kvalitetsmæssigt.

Fordele:

 • Godt design med bøjet håndtag
 • Behageligt materiale

Ulemper:

 • Lidt svær at benytte i praksis

TIL REJSEN | Vibro-penisring “Best Mate”

Vibro-penisring “Best Mate” er både mandens og kvindens bedste ven, da den lægger stor vægt på at forkæle begge parter. Det gør den ved at give solide vibrationer til penis under brug, mens der også er et område på den, som rammer klitoris og giver kvinden en ordentlig omgang massage på en måde, der vil sende hende i spåner.

Penisringen er også en god ven at have, når der skal varmes op. Det er således muligt at gøre brug af den, når der eksempelvis uddeles blowjob. Penis vil føles stærkere og mere modstandsdygtigt for kvinden, og oplevelsen for manden vil kun være mindeværdig og lige til at gøre igen.

For erektionen varer nemlig ved i væsentligt længere tid, når man bruger mandens bedste ven – penisringen fra Vibro. Det skyldes de mange vibrationer, som gør, at penis er mere udholden og giver et friskt indspark i den seksuelle forening af de involverede parter.

En anden fordel ved den er, at den giver en bedre orgasme til både mand og kvinde. Det gør den, fordi den netop stimulerer både mandens penis og kvindens klitoris, så på den led, er der meget, der sikrer, at begge parter får gavn af deres bedste ven, som hjælper dem på vej mod de helt store orgasmer.

En god omgang glidecreme sikrer, at oplevelsen intensiveres for begge involverede parter. Glidecremen sikrer, at brugen er nemmere, og at der kommer en vis fart med, som vil give et særligt kick til både giver og modtager.

Efter endt brug er det vigtigt, at man gør den rent. Det er ikke så svært og kræver blot, at man bruger en speciel toycleaner, der er tilpasset penisringen fra Vibro.

Fordele:

 • Let at have med sig
 • Praktisk

Ulemper:

 • Ikke let at skjule

DEN ALTERNATIVE | Sinful Infinity Stretchy Silikone Dobbelt Penisring

Sinful Infinity Stretchy Silikone Dobbelt Penisring er til dig, der vil opleve noget intenst og noget, der giver dig oplevelser, du ikke kommer til at glemme.

Penisringen har sin styrke i, at den lægger sin energi på to ting på én gang. Penis og klunkerne. Det gør, at det hele føles mere intenst og markant på alle leder og kanter. Penis bliver stærkere, orgasmen bliver vådere, og du holder længere og bliver hårdere. What’s not to like?

Penisringen fra Sinful er et stærkt produkt som følge af, at den lægger fokus på to kropsdele, der intensiverer sexfølelsen og det, du lægger i sex.

Med ringen om klunkerne er du sikret et middel, der stimulerer de vigtigste punkter under samleje. Det er klunkerne, der producerer sæd, og som sikrer, at penis står oprejst. Derfor er det vigtigt, at klunkerne har den rette stimuli og bliver opretholdt på den mest rigtige måde, og det sker ved, at den tager kærlig hånd om klunkerne. Som den gør på en måde, der vil gøre dig afhængig.

En fed detalje og effekt ved penisringen er, at den dels føles blød og intens om penis, men også at den er blød på samme tid. Det giver et godt mix af følelsen af kærlighed og dominans, som du går ind i modtagers hul på og på den måde faktisk også giver dig det rette humør, hvis du overvejer at svinge mellem at være kærlig og have S/M-tendenser i sengen og bringe noget hot and cold over sexlivet.

Penisringen kan forlænges og bøjes, så den passer til de fleste størrelser. Sinful Infinity Stretchy Silikone Dobbelt Penisring er perfekt til både sex og onani.

Fordele:

 • Kan bruges til forskellige størrelser

Ulemper:

 • Prisen

REDAKTIONENS UDVALGTE | Sinful Penisring med Prostata Stimulator

Hvis du vil have mere og flere intense orgasmer, er det her noget til dig. Sinful Penisring med Prostata Stimulator giver dig seksuel nydelse, som ikke mange andre produkter kan tilbyde.

Med Sinfuls penisring får du orgasmer på et helt andet niveau, end hvad du er vant til. Du får prostata-simulator, som giver dig meget mere, end hvad du er vant til.

Den fleksible penisring giver dig længerevarende erektioner og sikrer, at du kommer på en måde, du ikke oplever ellers.
Det frække ved ringen er, at den også går op og rammer dit G-punkt, mens du har sex eller onanerer. Det betyder orgasmer og nydelse på en måde, der ikke bliver glemt. Du vil blive stimuleret på en måde, der gør, at du vil føle dig tæt på uovervindelig, mens du har sex.  

Penisringen får rosende ord med på vejen. Tilfredse kunder skriver, at den er en fantastisk opfindelse, og at ens orgasme forlænges. Der er sågar nogle, der skriver, at orgasmen er så fantastisk, at det nærmest sortnede for deres øjne, da de kom.

Det er et produkt, der sikrer en seksuel oplevelse, hvor din partner tydeligt vil kunne se og mærke, hvor glad du er i øjeblikket. Euforisk og mere til. Det betyder også, at det er en oplevelse, som involverer masser af passion og nydelse, og det gør, at du som forbruger ikke bliver skuffet efter endt brug.

En god ide efter endt brug er, at du renser den, således at du ikke behøver at tænke for meget over at skulle gøre den rent efter for mange gange, du har brugt den. Den er ikke særlig svær at gøre ren, og den er også ligetil at tage i brug.

Fordele:

 • God fornemmelse
 • Prisen

Ulemper:

 • List svær at transportere

BEDSTE ANMELDELSER | Sinful Penisring Sæt 3 stk.

Hvis du gerne vil opnå en længerevarende og hårdere erektion, er det Sinful Penisring Sæt 3 stk, du skal have fat i.

Prisen taget i betragtning er den et røverkøb. Den giver dig mulighed for at eksperimentere med din erigerede penis.

Pakken indeholder tre silikoneringe, der kan sættes om penis, som alle er i forskellige størrelser. De kan bruges hver for sig eller samtidig, hvis du virkelig gerne vil sættes på en stor prøve.
Ringene er fleksible og bløde, hvilket medvirker til, at de passer til de fleste størrelser som følge af, at de kan bøjes og den gode fleksibilitet.

Penisringen kan også bruges til onani, hvor du får en mere markant erektion og større orgasme.

Det, du kan gøre, er, at du kan sætte den ene ring om penis, mens du sætter den anden om pungen. På den måde sikrer du nydelse på to fronter, hvilket kun vil øge glæden og lysten til at tage den i brug.

Det er nemmere at sætte den på, inden du får rejsning. Når du har fået rejsning, er det sværere at sætte penisringen på.

På anmelderfronten er de fleste meget tilfredse med købet. De skriver, at nydelsen er formidabel, og at mange gik fra at være skeptiske til at indse, at de tog fejl. Mange kommer også ind på, at penisringen er god til klunkerne og giver en ekstra god oplevelse og orgasme. Det er med til at sikre helhedsindtrykket af, at den er et godt produkt til dig, der gerne vil have en solid seksuel fornøjelse for alle pengene og mere til. 

Slutteligt er det ikke til at benægte, at man holder længere, hvilket alle brugeranmeldelser kommer ind på.

Fordele:

 • Passer til alle størrelser
 • Prisen

Ulemper:

 • Materialet
 • Svær at rengøre

DEN MODERNE | Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring er til par, der gerne vil opnå endnu mere nydelse under sex. Det skyldes, at den giver længerevarende og hårdere oprejsning samt skaber orgasmer, der ikke må undervurderes.

Et af de mange positive aspekter ved penisringen er, at der sidder klitorisstimulator på den, hvilket vil være til stor glæde for den kvindelige partner. Stimulatoren er meget pirrende for kvinden, og det er med til at sikre, at de fleste kvinder vil synes, det er en udsøgt fornøjelse at bruge penisringen.

I bunden af klitoris-stimulatoren sidder en vibrator, som begge vil kunne nyde i fulde drag.

Der medfølger to batterier i æsken, som gør, at vibratoren fungerer på det niveau, du eftersøger.

Brugerne af penisringen er meget tilfredse. De skriver blandt andet, at der er en klokkeklar orgasmegaranti ved at tage penisringen i brug. Det er tydeligt for de fleste, at vibratoren er et plus for både mand og kvinde og bidrager til god seksuel energi mellem begge involverede parter.
Mange skriver, at de selv og deres kone kommer på en måde, de sjældent har oplevet før, uden de egentlig selv gør noget. Det er derimod penisringen fra Marc Dorcel, der gør alt det frække arbejde, og manden skal sådan set bare gøre sit sædvanlige. Så god er den og bidrager på en måde, der er sjældent set i den seksuelle kontekst.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man skal tage batterierne ud efter endt brug. Der er nogle kunder, der skriver, at vibratorfunktionen på den ikke kan holde særlig længe, mens den er tændt.

Fordele:

 • Nem at håndtere
 • God fornemmelse

Ulemper:

 • Svær at vedligeholde

DEN BILLIGE | Bad Kitty Penisring med vibration

Det kommer til at gå op i røg og damp, når du bruger denne her penisring fra Bad Kitty. Penisringen er røgfarvet og har en lomme til det medfølgende vibro-æg med et-trins-vibration. Der medhører dupper til stimulering af klitoris. Den samlede længde er på cirka 11 centimeter, og penisringen er 2,2 centimeter i omkreds, mens pungringen er 3,9 centimeter i omkreds.

Vibrationspenisringen kan både bruges som onaniprodukt og under samleje, og med dets vibrationer sikrer den orgasmer, der vil gøre dig og din partner høje.

Vibrationerne er gennemførte og kan mærkes af begge parter på en måde, der gør, at oplevelsen føles mere intens, end hvis det bare var under normale omstændigheder uden vibrationer.

De mange vibrationer for begge parter gør, at man ikke kan fokusere på andet end de mange følelser, der går igennem en ved brug af den.

Prisen taget i betragtning er det et køb, der ikke må tages let på. Tværtimod er det et køb, der sikrer fornøjelse og glæde i lang tid, netop fordi vibrationspenisringen fra Bad Kitty er så godt et produkt, når man kigger på prisen.

At bruge penisringen er den ultimative måde at gøre sexlivet endnu bedre for dig og din sexpartner. Den er intens for alle pengene og sikrer en oplevelse, som ikke bliver glemt inden for den nærmeste fremtid for nogle af de involverede parter.

Penisringen er et produkt, der oser af kvalitet, og som er et røverkøb. Det måske bedste ved penisringen med vibration er, at der er så mange, der vinder ved, at man bruger den. Det handler om både dig og din partner, når man bruger den, og vibrationerne er ikke til at spøge med på nogen som helst måde.

Fordele:

 • Til den trænede
 • Smart at bruge

Ulemper:

 • Prisen

KENDT FRA TV | Fifty Shades of Grey Vibrerende Love Ring

De fleste kvinder elsker Fifty Shades of Grey. Det er måske ikke så uforståeligt, når man tænker på, hvor meget de går til makronerne i den bog (og i filmene). Der er mange kvinder, som synes, det er frækt, når manden tager styringen og giver den hele armen.

Og nu er det muligt at skaffe lige præcis det legetøj, som de bruger i bøgerne og filmen. Fifty Shades-feberen har ramt et væld af mennesker i både Danmark og udlandet. Også på sexlegetøjsfronten. Derfor er der blevet skabt et officielt Fifty Shades-legetøj. Det er muligt at anskaffe sig alt det legetøj, man kan få fat i, som bruges i Fifty Shades of Grey. Og en af de ting, der er taget i brug i Fifty Shades of Grey, er selvfølgelig den uimodståelige penisring, som Christian Grey tager i brug i både film og bog.

Designet på Fifty Shades of Grey Vibrerende Love Ring er inspireret af forfatteren af bøgerne Erika Leonard James.

Penisringen giver en hårdere, stærkere og længerevarende erektion og medhjælper til, at manden kommer på en måde, han ikke er vant til. Der medhører en vibrator til den, som gør, at kvindens klitoris bliver stimuleret.
Penisringen er lavet i blød silikone, og det gør, at den er fleksibel og kan tages i brug af penisser i alle størrelser.

Folk, der har prøvet penisringen fra Fifty Shades of Grey, er tilfredse. De anbefaler, at man selv tager den i brug, og at den på alle leder og kanter forfrisker sexlivet hos alle, der bruger den. Der er mange, der skriver, at den skaber sjov i sengen, og at intensitetsniveauet ryger i vejret. 

Fordele:

 • Kan bruges af alle
 • Let at fragte
 • Prisen

Ulemper:

 • Svær at rengøre
 • Materialet

DEN ANDERKENDTE| Sinful Double Pleasure Penetrator med Vibrerende Penisring

Sinful Double Pleasure Penetrator med Vibrerende Penisring er en frækkert af en anden verden. Du og din partner kommer til at få dobbelt op på nydelsen med penisringen fra Sinful.

Noget af det frækkeste ved den vibrerende penisring er, at du med det ekstra skaft kan penetrere din partner analt og vaginalt på samme tid. Det sikrer en oplevelse, som få kan matche, og som vil tænde din partner ud over det sædvanlige. Det er også noget, som anmelderne hæfter sig ved i særlig høj grad: At penisringen er en vaskeægte nydelse for kvinden.

Penisringen sidder helt sublimt på penis som følge af den elastiske opbygning, der sikrer, at den kan bruges af alle penisstørrelser. Den vibrerende penisring forlænger erektionen og gør, at du er endnu hårdere end vanligt.

Kort fortalt er penisringen en total sexoplevelse, der sikrer, at man får en dobbelt så intens orgasme.

En af de helt store styrker ved penisringen er, at den fylder din partner helt ud. Vibratoren har hele 10 vibrationsniveauer, hvilket også er en af grundene til, at den er en enormt stærk spiller på markedet og ikke mindst i sengen.

Penisringen sidder, som den skal omkring penis og nosser, og det er dét, der gør, at erektionen er dét mere kraftig og magtfuld.

Anmelderne skriver ikke overraskende, at deres partnere er vilde med penisringen, og at den er enormt enkel at bruge. Den sidder godt og intenst og sikrer, at bollerne bliver følsomme.

Fordele:

 • Giver en realistisk fornemmelse
 • Billig

Ulemper:

 • Svær at have med sig diskret

BUDGETVENLIG | Sinful Come Together

Hvis du vil se det hele og godt kan lide, når ting er gennemsigtige, er det her lige noget for dig og din sexpartner.

Mange brugere er særligt tilfredse med, at man kan se direkte igennem penisringen fra You2Toys og se penis, selvom man har den på. Det giver en mere fræk og nærværende følelse, som af og til godt kan være svagheden på andre penisringe, som eksempelvis er sorte. Den sorte farve gør, at der opstår en vis distance mellem penis og penisring. Med penisringen er der ikke nogen distance. Ringen og penis går i ét, og det er der mange, der synes er frækt.

Det gør heller ikke fornøjelsen mindre, når man bruger penisringen, at der er en hare for enden af den, som er med til at pirre kvindens klitoris.
Der er en lille minivibrator i silikonemateriale, som kun øger fornøjelsen ved brugen. Samtidig får du også batterier med i købet, så du ikke skal bekymre dig om at købe det selvstændigt, efter du har fået fingrene i penisringen.

Ringen fra You2Toys giver dig og din partner en intens og fræk oplevelse, hvor det føles, som om penisringen går i ét, fordi den er transparent. Det er ikke uden fordele at få fingrene i You2Toys Little Rabbit penisring, hvis man godt kan lide synet af penis, der kommer ind og ud af skeden.

Orgasmen er noget mere fyldig og kraftfuld med penisringen, hvilket hjælper brugeren godt på vej mod en god oplevelse, som ikke vil blive glemt i den nære fremtid.

Penisringen fra You2Toys er et produkt, der til prisen er enormt attraktivt, og som i den grad bør overvejes at købe. De mange gode effekter ved at bruge penisringen er ikke til at se bort fra, og derfor kan den klart anbefales for alle, der er lidt eventyrlystne og godt kan lide, at der er en hare med i penisringen.

Fordele:

 • Fylder ikke meget
 • Let at bruge

Ulemper:

 • Mere synlig end andre

TIL BEGYNDERE | Tantus Super Soft C-Ring Penisring

Maksimal erektion, ekstra stor orgasme. Det er de ord, der er centrale, når snakken falder på penisringen fra Tantus.

Penisringen er et scoop til dig, der gerne vil have en bedre seksuel oplevelse med partneren, eller som savner ekstra meget spænding og orgasme.

Penisringen kan ikke kun sættes om penisroden, men også om klunkerne. Hvis du bruger den om både penis og klunker, er du sikret et mere magtfuldt greb om din penis, der vil give dig en oplevelse, som giver dig et løft på orgasme- og nydelsesfronten.

Den er fleksibel og kan bøjes, hvorfor den kan bruges af mænd med alle størrelser.

En god ting ved den er også, at den for nogle mænd kan være lidt som et udholdenhedstræningsprodukt. Mange brugere skriver nemlig, at de nemmere kan kontrollere deres orgasme med penisringen, hvilket ikke er uden betydning, hvis man selv synes, man kommer for hurtigt eller tidligt. Og så er det bare ikke en dårlig følelse at mærke, at man er i kontrol over, hvornår man kommer. Der er her tale om en måde at føle magt på, som man ikke bare lige synes er uden betydning. Tværtimod.

Det anbefales, at man bruger noget glidecreme, når man bruger penisringen. På den måde opnår man maksimal nydelse både for sig selv og sin partner, hvilket altid må være ambitionen for alle, der dyrker sex.

På hygiejnefronten er den rigtig godt lavet. Det er nemlig muligt at koge den i varmt vand, således at den bliver mere ren. Det sikrer, at du meget simpelt og enkelt kan gøre den rent: Den kan koges.

Fordele:

 • Prisen
 • Let at rengøre
 • Kan bruges af alle

Ulemper:

 • For simpel til den øvede

FAVORIT | Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator

Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator er en af de mest populære penisringe i verden, og det forstår man godt. Den sikrer markant nydelse for både dig og din partner.

Penisringen fra Je Joue Mio har fem forskellige hastigheder og syv vibrationsmønstre. Den er stærk, fleksibel og er lavet af silikone, hvilket gør, at den er nemt at bruge for alle størrelser.

Penisringen er genopladelig og kan modstå vand. Det er med til at gøre, så du og din partner kan få en mere intens orgasme.

Den stimulerer intenst omkring kvindens klitoris. Je Joue Mio-penisvibratoren bruges ved, at ringen føres ned over mandens penis, hvorved han vil føle et intenst greb om sig, der styrker hans brug af penis.

For ligesom at understrege, hvor god en penisring Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator er, er det værd at nævne, at den svenske avis Aftonbladet udråbte den som den bedste penisring, der nogensinde er lavet.   

En flot detalje ved penisringen er, at den kommer i en sort boks og generelt er designet fantastisk.

Det er muligt at bruge penisringen på dildoer, hvilket vil være ren nydelse for kvinden. Je Joue Mio-penisringen sikrer nemlig ved brug, at klitoris er i centrum.

Der er knapper nederst på penisringen fra Je Joue Mio, som indikerer, hvor kraftigt sexvibratoren skal være. Skal der være godt gang i den, eller skal tempoet være lidt mere lavmælt – det er op til dig.

Det er bedst at bruge penisringen, uden du har hår på, fordi det kan hurtigt blive smertefuldt at bruge den, hvis du har hår. Med hår er der nemlig risiko for, at håret sidder fast, og det kan godt gøre ondt.

Du skal helst ikke bruge Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator i mere end en halv time, uanset hvor fantastisk den er. Grunden er, at du mister blodomløb, fordi den er så intens, men det ændrer ikke på, hvor god den er: Klart førende på penisringmarkedet.

Fordele:

 • Let at håndtere
 • Prisen

Ulemper:

 • Vægten
 • Designet

NYHED | Baseks Penisring sæt med 3 stk

Best Mate Penisring sæt med 3 stk. er lidt af et røverkøb. Du får tre penisringe til én penisrings pris. De kommer i tre farver: Blå, sort og transparent.
Alle tre er fleksible i størrelsen og sidder stramt. Det gør, at penis bliver hårdere og holder længere. Det er uden tvivl et produkt, der er godt for dig, der vil nyde en god omgang sex med din partner, og som gerne vil holde længere.

Orgasmerne bliver lige en tand eller to mere intense, og det er ikke noget, du vil gå glip af.

Det er også muligt at bruge penisringen som onaniprodukt. Med Best Mate Penisring sæt med 3 stk. som onaniprodukt er du sikret en god oplevelse.

Den har en høj stjerne blandt brugerne, som synes, at produktet oser af kvalitet og er værd at bruge på alle leder og kanter – både til onani og samleje.  

Det skyldes, at den fordeler hastighed og kvalitet på en måde, der er uset på markedet.

Fordele:

 • Let at have med sig

Ulemper:

 • Farverne

Derfor skal du købe en penis ring

En penisring er en af de mindre typer sexlegetøj, som ikke vækker opsigt, men alligevel er en penisring en af de mest effektive slags sexlegetøj, der kan stimulere manden og kvinden samtidig. En penisring kan på mange måder forbedre sexlivet for begge parter, fordi at manden med en penisring får en sikker erektion, som holder i længere tid, penis kan føles større for kvinden og penisringens vibrationer stimulerer kvindens klitoris. På den måde bliver samlejet tilfredsstillende for jer begge.

For mandens vedkommende vil en penisring øge følsomheden, men forhindre blodet i at strømme tilbage, og dermed gøre at han holder erektionen længere tid. For kvinden vil det betyde, at hun kan blive stimuleret direkte på klitoris uden besvær. En penisring kan også sagtens kombineres med kondom, hvilket er en klar fordel til dig der ikke er i et fast forhold, men alligevel gerne vil afprøve glæderne ved denne type sexlegetøj.

PENISRING I GUMMI OG MED VIBRATOR

Man kan mene, at det er begrænset hvor teknisk en penisring kan og skal være, for det er i realiteten bare et meget simpelt stykke sexlegetøj. Generelt set så findes der to typer penisringe: penisring af ren gummi, som udelukkende er en ring, og penisring der har indbygget vibration, som udover at fungere som stimulans for manden, samtidig kan stimulere kvinden. Sidstnævnte er perfekt til parforhold, hvor kvinden har svært ved at få orgasme under sex.

SÅDAN BRUGER I EN PENISRING

Selvom en penisring er ganske simpelt udformet, så har den alligevel nogle forskellige funktioner som I kan afprøve, og se hvad der fungerer bedst. En penisring med vibrator kan bruges på 2 måder; vibratoren kan enten stimulere kvindens klitoris ved at vende den opad, eller den kan stimulere mandens nosser ved at vende den nedad. Sidstnævnte vil dog meget naturligt føre til en hurtigere udløsning.

Hvis det er en almindelig penisring i gummi, så vil I have forskellige valgmuligheder i forhold til størrelsen af ringen. Her er det vigtigt at prøve af og føle efter, hvad der føles rart for manden. En penisring, der er for stor, vil betyde, at han ikke kan føle effekten, og hvis den er for lille, vil det være ubehageligt for ham. Det kan derfor anbefales at købe et par penisringe af forskellige størrelse, og se hvad der passer bedst.

Det er altid smart at have glidecreme tilgængelig, når I leger med en penisring, og her anbefaler vi den økologiske og vandbaserede glidecreme YES, som fungerer upåklageligt med sexlegetøj, og samtidig er meget skånsom for kroppen.

KØB DIN PENISRING ONLINE

Feel it Baby penisring

Når det kommer til penisringe og sexlegetøj i det hele taget, anbefaler vi altid det af bedst kvalitet. Fifty Shades of Grey er en anerkendt sexlegetøjs producent som har udviklet en række forskellige penisring typer der har hver deres egenskaber. Designet er simpelt, produceret i lækker og solid kvalitet som er nemt at gøre rent. Denne Power Clit penisring er en af de populære fra Fifty Shades of Grey som kun koster 149 kr, og så er der nydelse for både mand og kvinde!

LELO hedder det Svenske mærke der er kendt for kvalitet og ufattelig lækkert design i alt de laver. En af deres populære produkter er en penisring. Tor hedder denne penisring fra LELO, som er fleksibel, minimalistisk og super diskret. Tor penisring har 5 forskellige måder at vibrere på samt hele 6 forskellige hastigheder, og så holder den i op til 2 timer på en opladning.

Get hard penisringe

En penisring behøver ikke være specielt avanceret, og hvis du godt kan lide at keep it simple, så er dette ‘Get Hard’ penisring sæt helt perfekt. Du får 3 forskellige for kun 99 kr, og du kan vælge at bruge alle på en gang, eller bare en eller to. Ringene er super fleksible og vækker ingen opsigt.

Penisring der også stimulerer mellemkødet

Manzzz hedder producenten der har designet denne penisring hvor der er særlig fokus på stimulering af mandens mellemkød. Penisringen er beregnet til at have rundt om penis og testiklerne samtidig, og den er lavet af super fleksibelt materiale. Hvis du kombinerer denne penisring med glidecreme, så hold dig udelukkende til en vandbaseret,

En af verdens bedst sælgende penisringe

Denne søde lille penisring går ved navnet Screaming O, og det er en testvinder! Hos Woman har denne penisring scoret 6/6 stjerner, i Women’s Health Magazine vandt den “best ring” og så er den en af de mest solgte penisringe på verdensplan – det siger ikke så lidt! Det er en engangs penisring som kan vibrere i omtrent 30 minutter, og så koster fra kun 39 kr.