Vibrator trusser – De bedste på markedet

At finde de bedste vibrerende trusser behøver ikke at være svært, selvom det godt kan virke sådan. Her virker det ikke svært fordi, at der ikke er nogen man kan lide, snarere tværtimod. For faktisk kan det være svært at vælge fordi, at der er så mange forskellige trusser der har en indbygget vibrator. Der findes utallige typer, så der er helt sikkert også et par til dig. Det kommer naturligvis an på om du overhovedet er til sådan noget legetøj.

Men har du på et tidspunkt i dit liv nydt tanken eller følelsen af at bruge sexlegetøj har du formentligt fået blod på tanden. Der er selvfølgelig også dem, der prøver det et par gange og aldrig gør det igen. Omvendt er der dog også dem, der pludseligt finder ud af, at det er noget, som de er helt vilde med.

Derfor er det bare at prøve sig frem og se hvad man kan lide. Når man skal finde de bedste vibrator trusser er det især materialet man skal kigge efter. De findes i rigtig meget forskelligt materiale. Det meste af dette materiale er syntetisk.

Det er der nogle der ser som en ulempe, men det er ikke tilfældet. For det syntetiske materiale er faktisk med til at gøre de vibrerende trusser gode at have på. Er du for eksempel vild med spandex er det oplagt at købe nogle vibrerende trusser i det materiale. Det er et materiale der smyger sig om dit underliv og du vil nyde hvert et sekund du har dem på.

Bedste vibro trusser

Har man ikke før prøvet nogle vibro trusser der kun én ting at gøre: ud og købe dem med det samme. For vibro trusser er meget hotte lige nu og rigtig mange prøver dem. Når man hører om dem bliver man måske overrasket over, at det ikke ligefrem er fordi, at det lyder så avanceret. For helt simpelt er der faktisk blot tale om nogle trusser der vibrerer.

Her vil man med det samme tænke, at det er hele trussen der vibrerer, men sådan er det ikke. For det er faktisk kun den lille vibrator der vibrerer i trussen. Den lægger man ned i bunden af trussen og her kan den så give nydelse til den, der har trusserne på. Brug noget tid på at placer den rigtigt så den passer til lige præcis din anatomi.

Bedste vibrerende trusser

Alle er forskellige så det er klart, at der også er forskel på præcis, hvor den lille vibrerende vibrator skal være placeret i dine trusser.

Rigtig mange tror, at vibro trusser udelukkende er en ting, som kvinder kan bruge. Når man ser på størstedelen der anvender denne type sexlegetøj er det da ganske rigtigt også mænd.

De ser måske uskyldige ud, når man første gang lader blikket glide henover de frække trusser, men de gemmer på en særligt pirrende hemmelighed. Vibrator trusser er designet til dem, der gerne nyder skønne vibrationer, uden at andre opdager det.

Der er mange vibrator trusser på markedet, og de er yderst populære til både solo- og partnerleg. Det kunne sagtens tænkes, at du har stået ved siden af nogle i toget, siddet ved bord på restaurant eller måske kigget på bøger på biblioteket ved siden af én, der var heldig at være iført et par brummende, stimulerende trusser.

En fræk lille hemmelighed: Vibrator trusser er perfekte til diskret solo- og par-leg

Der er rig mulighed for at lege alene, men også at bringe en partner ind i legen, der kan tage kontrollen. Det indbyder til en anderledes og særlig par-leg, som I kan nyde sammen. Vibrator trusser er en fantastisk opfindelse til dem, der nyder at lege i offentligheden. Giv din partner en overraskende pirrende oplevelse, der kun deles af jer to med et par vibratortrusser. Der er heldigvis et stort udvalg at vælge mellem, hvis man er på udkig efter en fræk overraskelse.

Et par vibrerende trusser består som udgangspunkt af henholdsvis et par lækre trusser, en bullet vibrator og en fjernbetjening. Når trusserne er på plads, så er vibratoren skjult, så der er en oplagt mulighed for at overraske en partner med fjernbetjeningen uden, at denne på forhånd har luret, hvad der er på spil. Et par vibrator trusser er ikke kun lækkert for den, der har dem på, men det kan blive en enorm pirrende leg for en eventuel partner.

Det er en særdeles pirrende hemmelighed, hvis din partner ved, at du er iført de frække trusser. Selv hvis du har kontrollen, vil din partner kunne aflæse, hvor tændt du bliver, mens i måske spiser sammen eller går en tur. Fysisk vil din partner kunne observere, hvordan dine kinder bliver mere og mere hektisk blussende og vejrtrækningen måske hurtigere.

Når I endelig er hjemme, vil I ikke kunne holde fingrene fra hinanden. Vibratorerne er som udgangspunkt ens, da der som regel følger en lille, men effektiv bullet-vibrator og eventuelt en fjernbetjening med til de frække vibrator trusser. Det kan dog betale sig at undersøge, om vibratoren har flere vibrationsmønstre, og hvilke muligheder, der er med fjernbetjeningen.

Vibrerende trusser

Der er ingen grund til at frygte store uformelige mormortrusser, hvis man er på udkig efter et par trusser til leg i offentligheden. Vibrator trusser kommer i et væld af sexede udgaver, hvor der ikke er gået på kompromis med et lækkert design.

Nogle udgaver kommer i en fræk sort blonde, så en partner kan kigge med, mens vibrationerne stimulerer. Andre er i spændende designs med stropper, der flatterer kurverne og samtidigt holder trusserne på plads. De fleste kommer i en diskret sort farve, men der er også både pink, røde og lilla udgaver, hvis man er mere til farver. De medfølgende trusser er ofte one size, men har enten en god elastik eller bindebånd i siden, så de fleste kan være med.

Vibratoren kommer ligeledes i forskellige udformninger, hvor der i de fleste udgaver af vibrator trusser er tale om en bullet-vibrator, er der også udviklet udgaver, der er ergodynamisk udformet. De mere ergodynamisk udformede vibratorer er lavet til underlivets kurve, så der er endnu mere stimulering at hente. De fleste vibratorer, der skal i en lille lomme på vibrator trusserne, vil pirre og stimulere klitoris, mens der med andre igen er et større område, vibrationerne rammer.

Hvis du leger alene, vil den trådløse fjernbetjening gøre det nemt at scrolle gennem de forskellige vibrationsmønstre, til der er én, der rammer plet.

Trusser med vibratorer

Fælles for alle vibrator trusser er, at de vil give dig og en eventuel partner en fræk og pirrende oplevelse udover det sædvanlige. De er perfekte til et langt forspil, der vil få jer til at hungre efter at kaste jer over hinanden, når I endelig er hjemme i privaten. Overrask din elskede med fjernbetjeningen et offentligt sted og oplev først forvirringen og dernæst overraskelsen, når det går op for din partner, hvad der er på spil.

Nogle fjernbetjeninger lægger ikke skjul på, at de styrer et eller andet med deres design.

De er formet som en lille fjernbetjening med knapper, der med garanti indbyder en partner til at give knapperne et tryk. Andre fjernbetjeninger er udformet mere diskret såsom eksempelvis en ring. Din partner vil diskret kunne bære fjernbetjeningen, og ingen vil vide, hvad I to har gang i. Få din partner til at trykke på knappen, så de ser, hvad vibrationerne gør ved dig. Der er rig mulighed for at slippe selvkontrollen og lade sig overgive i din partners magt.

Hvis man ønsker en mere avanceret udgave, så er der flere frække vibrator trusser, der kan styres fra en smartphone med en app. Det er både meget diskret, når der trykkes lidt på mobilen. Det er samtidigt nemt at overraske din partner, der ikke behøver få fjernbetjeningen i hånden, før der kan lægges op til leg. Man kan nøjes med at sende en fræk sms eller måske hviske i øret, at nu skal mobilen altså i brug. Det giver også mulighed for at lege, selvom I slet ikke interagerer på anden vis under en fræk bytur – eller måske til et møde.

Det er med kontrollen i din partners hånd op til denne hvor længe og hvor meget, der skal pirres. Det kan give mange timers fræk leg, hvor der langsomt tirres helt til grænsen, så man måske er nødt til at overgive sig til orgasmens rus.

Vibrator i underbukserne

Der er med et par vibrerende trusser mulighed for at overraske din partner et offentligt sted med en lille gave, der består af vibrator trusserne og den medfølgende vibrator. Din partner skal iføre sig vibrator trusserne på toilettet, og så er det fjernbetjeningen i din hånd, der styrer aftenens udvikling. Det kan både være hamrende pirrende, hvis I sidder på restaurant omgivet af andre, men også i biografen eller på bar. Se det gibbe i din partner, hver gang du tænder for den lille frække hemmelighed.

Det er med flere vibratorer muligt at skifte til forskellige mønstre af vibrationer, så du kan observere, hvad der virker bedst på din partner. Du vil ikke være i tvivl, når du ser varmen stige til kinderne og munden gispe efter luft. Måske får du endda et påtaget vredt blik, hvis du ikke kan lade være med at pirre, mens din partner er i samtale med andre.

Kontrollen er givet, og derfor er det op til dig at bestemme, hvor langt I skal tage legen. Du kan under alle omstændigheder få tændt godt op under din elsker med stimulerende vibrationer.

Fjernbetjente vibratorer til kæresten

Fjernbetjente vibrator trusser er perfekte til en håndfri stimulering. Man skal ikke bekymre sig om at holde vibratoren korrekt på plads, for det klarer trusserne for én. Dermed kan man også få trusserne til at sidde helt perfekt, inden man smutter ud ad døren, så der er garanti for vilde stimuleringer, når vibratoren summer løs. Vibrationerne vil ofte være målrettet pirring af klitoris, men nogle udgaver har også en minidildo, der sikrer stimulans udvendigt som indvendigt.

Er du eller din partner sensitiv indvendigt, kan der derfor fås udgaver, som vil give ekstra plads til pirring med en lille, indbygget dildo. Disse udgaver af vibrator trusser kaldes også for en sommerfugl, fordi den ofte er udformet som en sommerfugl med en lille dildo på. En sommerfugl skal ofte bæres som en del af en åben trusse i elastik, så den kan spændes tæt til kroppen. Den kan derfor også let bæres under dine egne trusser og kan indstilles, så den passer præcist til din krop.

Vibratortrusser

Det særligt frække med fjernbetjeningen er muligheden for at tænde for vibrationerne, når din partner mindst venter det. Se dem vride sig i sædet, når du pludseligt under forretten sætter gang i den lille vibrator. Hvis der er dug på, kan I måske lige nå hinanden under bordet, hvis man trænger til kropskontakt.

Det er også frækt på afstand at se det rykke i kroppen på din partner, hvis denne er oppe i baren efter flere drikkevarer eller er på vej ud på toilettet. Ingen af de omkringstående vil opfatte det lille ryk som andet end et forkert trin, men både du og din partner vil kunne udveksle indforståede blikke igennem lokalet.

De fleste vibratorer er lydsvage, så vil du overraske en partner i offentligheden, så vælg en af de mest lydløse, hvis I skal opholde jer et mere stille sted.

Skal man derimod til koncert eller i byen, så kan man vælge en af de mindre lydsvage udgaver, da det ikke betyder så meget i de lydintense omgivelser. Skal man ud at rejse, kan det også være en pirrende oplevelse at sidde ved siden af hinanden i kabinen, mens I deler en lille hemmelighed. Man skal dog være opmærksom på, at vibratortrusserne ikke er på, mens man går igennem security.

Vent med at iføre dig de frække vibrator trusser, til du har passeret sikkerhedskontrollen, og trusserne ikke har vækket opsigt blandt lufthavnspersonalet. Men så er der ellers også fri leg, til I lander igen, med den håndfri betjening.

Vibrator bukser

Er shoppeturen ofte en kedelig affære, vil et par frække vibrator trusser med garanti gøre shopping-turen til en spændende leg for jer begge. Er du træt af blot at bære poser, så tag fjernbetjeningen med og se din partner ryste af nydelse, mens I går igennem butikkerne. Vær opmærksom på rækkevidden af fjernbetjeningen, så I ikke kommer så langt fra hinanden, at signalet ikke når frem. Det ville være ærgerligt at konstatere på tværs af rummet, at der ikke er mulighed for at pirre hinanden, fordi rækkevidden ikke er stor nok.

Vil man gerne lege steder, hvor I enten kommer til at sidde eller stå længere fra hinanden, så er en vibratortrusse med en app en god mulighed, så signalet når frem lige meget hvad. Disse kan sågar også anvendes af dem i langdistanceforhold, fordi I ikke skal være fysisk tæt på hinanden.

Forestil dig, hvor frækt det er at kunne give den anden de pirringer på afstand, som man drømmer om at give i virkeligheden. Din partner vil kunne iføre sig trussen på byture, og du vil konstant kunne lege med dem fra din egen seng.

Med nogle af de mere avancerede udgaver har man mulighed for at sætte vibrationerne til at følge bestemte musiknumre, hvilket er en ekstra interessant feature.

Nogle af luksusudgaverne kan synkroniseres med lydbøger, så vibrator trusserne responderer på det skrevne ord. Når fortællingens personer i lydbogen berører andre, vil du kunne mærke, hvordan vibratoren responderer på, om det er en let eller hård berøring. Der er derfor rig mulighed for at lege med både fantasien og kroppen på denne måde.

Vibrator i bukserne

Et par vibrator trusser kan anvendes af alle, men de bør selvfølgelig ikke bruges, hvis man har hævede eller betændte områder eller sår, der skal i direkte kontakt med trussen eller vibratoren. Ligeledes skal man ved ubehag eller smerte stoppe brugen med det samme. Vibratoren kan ved lang tids brug blive en smule varm, og den skal derfor med jævne mellemrum have en lille pause, så både I og vibratoren kan køle lidt af.

Hvis man ikke normalt har batterier liggende, så kan en opladelig vibrator til trussen være det rigtige valg. Flere udgaver har en opladning, der giver mange timers fræk leg, før vibratoren løber tør for energi.

På denne måde skal man ikke konstant sørge for, at lageret af batterier er fyldt op. For det ville jo være ærgerligt at løbe tør midt i legen og ikke have flere af den rigtige slags batterier.

Billig vibrator trusser

Man skal derfor ikke holde sig tilbage for at lege pikante lege i offentligheden, når vibrator trusser gør legen så diskret for de andre omkringstående. Der er til mange timers alene-leg, hvis man ønsker sig en håndfri stimulering både hjemme og blandt andre mennesker. Hop i de frække vibrator trusser og brug fjernbetjeningen til at styre stimuleringen.

Med en partner vil legen kunne nå nye højder, når man smider selvkontrollen og overlader fjernbetjeningen til en ivrig elsker. Vibrator trusser er perfekte til den diskrete pirring, og der findes med garanti et par til dig eller jer, som vil give mange timers fræk leg.

Der er dog også mænd, der kan finde på at bruge disse vibro trusser. Det kan nemlig også give rigtig meget nydelse for en mand at have vibrerende trusser på.

Det eneste problem der kan opstå når det er en mand der skal have denne slags trusser på er, at de ofte ikke passer. For meget ofte er de slet og ret for små. Det gør, at det kan være meget svært for manden at tage trusserne på. Man kan selvfølgelig helgardere sig mod dette ved at købe de største vibro trusser der findes.

Så højner man i hvert fald chancen for, at man finder nogle der passer. Hvis der er tale om en meget stor mand kan det godt være, at man skal tage andre ideer frem.

Vibrator trusser til par

At gøre noget sjovt sammen som par er noget der gør, at man er bedre bundet sammen. Det kan være skønt at eksperimentere med forskellige ting, både udenfor og i soveværelset. Der er mange forskellige ting man kan give sig til når man skal have det lidt hyggeligt sammen.

Man kan overveje om ikke sexlegetøj kunne være interessant. Det er især for de par, som har haft lidt stillestand i soveværelset. De kan ofte have brug for at prøve noget nyt. Måske har de prøvet med noget rollespil, men aldrig fået det til at fungere. Det kan være meget frustrerende, men så er der heldigvis mange andre muligheder. For en af de ting man som par kan kaste sig over, er forskelligt sexlegetøj. For eksempel vibrator trusser er en skøn ting.

Det er en form for sexlegetøj der stimulerer kvinden. Det vil sige, at mandens penis ikke som sådan bliver stimuleret. For manden eller kvinden der ikke har vibrator trusserne på kan det dog også i sig selv være skønt at se den anden part få så stor nydelse.

For det er dejligt at se ens partner eller sexpartner have meget glæde over de lækre vibrator trusser man har købt. Helt specifikt går vibrator trussen ind og stimulerer klitoris. Da det er et af de mest erogene zoner hos kvinden er det selvsagt, at det føles fantastisk. Den kan styres ved hjælp af en fjernbetjening. Det vil sige, at den der styrer trussen kan gøre det fra et andet sted i stuen.

Det skaber en god magt og det kan være meget interessant at lege med disse ting og prøve grænser af. Selve fjernbetjeningen er meget diskret udformet, hvilket betyder, at hvis man glemmer den ude på sofabordet er der ingen der vil lægge mærke til hvad det er for en fjernbetjening der er tale om.

Vibrator i trusserne

At have en vibrator i trusserne er selvfølgelig noget du kan gøre hvis du både har en vibrator og et par trusser. Du kan dog også købe trusser, der er specielt udformet til formålet. Der findes de såkaldte vibrator trusser, som slet og ret er lavet til at stimulere din klitoris. I trussen er der i bunden en lille vibrator.

Den vibrator stimulerer klitoris, når den bliver tændt. Der følger en fjernbetjening med. Den kan man enten selv styre eller overlade til en anden, man godt kunne tænke sig styrede den. Det kan være meget pirrende, at det er en anden der står for, at man får stor nydelse. Fjernbetjeningen kan faktisk styres fra langt væk, helt op til 15 minutter i nogle af de vibrator trusser man kan få.

Udover, at der følger en smart fjernbetjening med, er der også andre smarte features ved vibrator trusser. Blandt andet gælder det, at sådanne trusser er vandtætte. Det betyder, at du godt kan gå ud under badet med dem på. Det kan hurtigt blive et interessant rollespil at bruge disse vibrerende trusser.
I kan for eksempel lade som om, at den der har trusserne på, slet ikke lægger mærke til den anden person, som står og styrer de vibrerende trusser.

Personen med vibro trusserne skal gå rundt og slet ikke give opmærksomhed til den anden part. Det kan være, at vedkommende går rundt og vander blomster, laver lidt mad, drikker lidt vand og lignende. Alt imens står den anden part og styrer fjernbetjeningen.

Så kan vedkommende nyde det når personen trykker på knappen og af og til ser den anden part få stimuleringen, hvilket kan være svært at styre. Det er kun én af de mange sjove muligheder der er for at eksperimentere med denne form for trusse. 

Undertøj med vibrator

Når det kommer til undertøj med vibrator, er der især én der er meget populær. Den vibrerende trusse bliver mere og mere populær og udbredt. Det er en form for legetøj, som faktisk ligner en helt almindelig trusse. Den eneste forskel er blot, at der faktisk er en vibrator indbygget i trussen. Det behøver faktisk heller ikke være sådan, at trussen altid ligner en almindelig trusse. For af og til kan den godt se langt mere kinky ud. Den kan for eksempel være lavet af en form for falsk pels. Den kan også være lavet af en form for krokodilleskind eller andet guldmateriale. Alt dette er med til at gøre, at den ser fræk ud og bliver meget flot.

En af de ting, der er gode ved alle typer af undertøj med vibrator er, at de stimulerer indefra. Det vil sige, at du kan stå overfor en person og få den største nydelse uden vedkommende vil vide hvorfor. Skal du på en date med en person kan du tage dine trusser på. Det bør du nok kun gøre, hvis du ved, at det er en date der ender med noget frækt. Du kan forholdsvis tidligt på daten sige til den anden, at du har nogle vibrerende trusser på. Du skal nok få et overrasket blik fra den anden part.

Dernæst kan du give fjernbetjeningen til personen og sige, at du går på toilettet. Så kan vedkommende stå derude og give dig nydelse. Du kan også gøre det omvendte og sige, at du selv går på toilettet. Så kan vedkommende sidde på restauranten, baren eller lignende og stimulere dig. Det kan være en sjov fantasi, som I er sammen med. Der er ingen tvivl om at sådan en date den hurtigt ender derhjemme.

Trådløs vibrator i trusse

Når du kigger på sexlegetøj på nettet, kan det være, at du slet ikke ved hvad du leder efter. Måske ønsker du bare noget der kan gøre dit sexliv lidt mere krydret. Her vil du få meget ud af en trådløs vibrator i trussen. Det er en ting du kan købe ‘som sæt’ og alene. Du kan nemlig både købe den vibrerende trusse, eller de forskellige komponenter separat. Der findes vibro trusser, som indeholder en trådløs vibrator. Den ligger i bunden af trussen og bliver styret af en fjernbetjening. Det er meget forskelligt hvordan vibratoren ser ud, men for det meste ligner det en lille hylsterløs tampon.

Vibrator styret med app i undertøj

Der findes en app, der kan give rigtig meget nydelse. Og her bliver der ikke tale om en app, som man kan sidde og spille på eller lignende. Nej, snarere er der tale om en app, der kan bruges af dig selv eller dig og din partner når I ønsker at have det lidt dejligt. Det kan I nemlig gøre nemt og hurtigt med denne app. Med app’en hører der et par vibrerende trusser. I disse trusser er der i bunden en lille vibrator. Det er så avanceret, at denne vibrator kan blive styret ved hjælp af en fjernbetjening. Det er smart og det er meget sexet, hvis man kan lide sådan en form for leg.

Vibraball

En vibraball er en skøn ting, som man kan bruge hvis man ønsker at blive stimuleret og hvis man ønsker at have det godt med sin partner. Det er en form for sexlegetøj, som man kan nyde sammen da det er en ting man kan være sammen om. Grunden til, at man kan være sammen er, at der er en fjernbetjening til denne vibraball. Dermed kan den ene part være med til at sørge for, at den anden får lige præcis den nydelse, som vedkommende ønsker. Det kan også være sjovt at pirre og slukke den vibrerende vibraball umiddelbart inden klimaks.

Vibrerende trusser med trådløs fjernbetjening

Der er noget meget sjovt ved at bruge sexlegetøj sammen med en partner. Det er nemlig en af de ting, som gør, at man kommer lidt tættere på hinanden. Det er en form for legetøj, der gør, at man kan hygge sig sammen og dermed have det godt sammen.

Prøv lykken med vibrerende trusser

Der kommer hver dag flere nye produkter på markedet for sexlegetøj. Aldrig før har der været så mange muligheder, hvis man ønsker lidt sjovt i soveværelset, som ikke nødvendigvis er en helt klassisk og almindelig dildo. En af tidens trends er de såkaldte vibrerende trusser. Det er en forholdsvis ny opfindelse, og mange har umiddelbart svært ved at forestille sig, hvad det er for et produkt.

Men der er ikke som sådan tale om nogle trusser, der vibrerer helt af sig selv. For der er selvfølgelig en lille ting i, der gør, at de vibrerer. Det er nemlig en lille vibrator, man sætter i bunden af trussen. Når man ser trussen, er det derfor slet ikke sikkert, at man ved første øjekast kan se, at der er tale om nogle vibrerende trusser,