Stor Dildo – De bedste på markedet

Selvom mange danskere ikke vil indrømme det, så køber folk ofte nyt sexlegetøj online. Hvis du godt kan lide at bruge legetøj, så er det også vigtigt, at du indimellem udvider sortimentet, så du kan få nogle forskellige oplevelser. Uanset om du er single eller ej, så er det muligt at finde et stykke legetøj, som du vil kunne lide. For tiden bliver der solgt rigtig mange store dildoer, da det er denne type produkt, kvinderne vil have.

En stor dildo er med til at give en anderledes sexoplevelse, hvilket er noget som falder i god smag hos nogen kvinder. En dildo er ikke bare en dildo, da der er mange varianter på markedet. Det anbefales, at du ser nogle størrelser i virkeligheden for at blive klogere på hvad du gerne vil bruge dine penge på. Tjek det store marked ud, så du kan finde den store dildo, der passer perfekt til dine behov.

Alt hvad du skal vide om store dildoer

Hvert år bliver produkter testet af forsøgspersoner for at fremhæve hvilket produkt, der er det bedste på markedet. Det er forskelligt hvad de enkelte kvinder er til, da det kommer an på hvad man godt kan lide. Nogen er til store dildoer, imens andre bedre kan lide de mindre modeller. Produkter som Monster Dildo, Kæmpe Dildo og XL Dildo er nogle af de produkter, som kvinderne bedst kunne lide.

Med Monster Dildoen vil du med garanti få en oplevelse for livet. Du vil kunne mærke dildoen tydeligt, da den er 23 cm lang og 4-4,5 cm bred. Kæmpe Dildoen er længere end den første model. Den har en længde på 42 cm og en bredde på 5-6 cm., hvilket gør, at den ikke er egnet til alle type kvinder. Det er nødvendigt at have en vis smertetærskel hvis du skal kaste dig ud i et eventyr med denne model. Ifølge anmeldelser har en del kvinder måtte smide håndklædet i ringen fordi produktet har været for voldsomt til dem.

Hvis Kæmpe Dildoen er en for stor mundfuld, så kan det være at du skal se nærmere på XL Dildoen. Denne model har en længde på 28 cm. hvilket er mere almindeligt. XL Dildoen er opbygget bred over det hele i forhold til andre dildomodeller. På denne måde kan du som kvinde få et produkt, som er robust fremstillet.

Uanset hvad andre mennesker har af meninger til de forskellige produkter, så er det kun dig som kan vurdere hvad der er bedst for dig. Selvom et produkt er det perfekte for en kvinde, så er det ikke ensbetydende med, at det er det rette produkt til dig. Følg din mavefornemmelse, så du er sikker på at træffe det rigtige valg.

Billige store dildoer

Prismæssigt kan der være stor forskel på hvad en dildo koster. Det kommer bl.a. an på hvor du køber den henne samt hvilken model det er. Hvis du har fundet det rette produkt, så bør du sammenligne priser på internettet.

Dette er den eneste måde hvorpå du kan finde ud af, om produktet kan købes et billigere sted. Jo mere research du laver, jo klogere bliver du også på hvad andre hjemmesider tager for dildoen. Du kan være heldig at finde en stor dildo i god kvalitet til et par hundred kr. Du skal være opmærksom på at en dildo godt kan købes for billig. Derfor skal du aldrig vælge den første og bedste hjemmeside du støder på, da der med stor sandsynlighed er en anden hjemmeside, som bedre matcher dine behov og budget til en dildo.

Hvis du er god til at shoppe på internettet, så kan du med stor sandsynlighed finde gode rabatkoder på internettet. Hjemmesiderne er gode til at dele ud af rabatkoder, så de kan få nogen flere kunder til. Danskerne kan generelt godt lide at spare nogle penge, så de fleste vil være villige til at vente med at købe en dildo, indtil de kan få noget rabat. Der findes ikke nogen tommelfingerregel omkring hvornår der kommer nye rabatkoder ud. Nogle hjemmesider uddeler dem i forbindelse med nyhedsbreve, imens andre gør det når det passer ind.

Du bør jævnligt holde øje med dine yndlingshjemmesider, så du sikrer dig, ikke at gå glip af et godt tilbud. Det er forskelligt hvad rabatkoderne indeholder, men det kan f.eks. være gratis fragt, 20% på bestemte varer eller andet.

Mega dildo

De fleste mega dildoer er lige en tand større i omkreds i forhold til almindelige dildoer. Hvis du godt kan lide mænd med en stor penis, så er denne model den rette for dig. I butikkerne er de fleste mega dildoer hudfarvet, så de minder så meget som muligt om en rigtig penis. Du bestemmer selv hvor mange detaljer der skal være på modellen.

Du kan f.eks. vælge med og uden klunker eller om der skal kunne ses kønshår på modellen eller ej. På hjemmesiderne kan du se hvilke størrelser mega dildoer fås i. Hvis det er første gang du skal prøve en større dildo, så anbefales det, at du tager den mindste størrelse indenfor kategorien mega dildoer.

Vælg en model der er fremstillet i silikone eller gummi, så du ikke får lavet skader i dit underliv. Længden af dildoen har meget at sige i forhold til hvad formålet er med den. Det vil sige, om du vil have at dildoen kun lige berører din livmoder eller om den skal længere op i dig. Du kan sagtens få modeller der opfylder begge dele, så finkæm udvalget inden du vælger en model.

Kæmpe dildo

Hvis mega dildoen ikke lever helt op til dine forventninger, så bør du give kæmpe dildoen en chance. Modellen er større og bredere i forhold til mega dildoen således, at du kan mærke den bedre, hvis du godt kan lide at den kommer langt op. Kæmpe dildoer har en længde på omkring 27-29 cm. hvilket er en tand større end mega dildoerne.

Hvis du gerne vil udforske dine egne grænser, så kan denne model hjælpe dig. Det er ikke alle og enhver der tør kaste sig ud i et projekt med en stor dildo. En stor dildo er med til at give dig en fornemmelse af hvordan det føles hvis en mand er for stor til dig. Det gælder om at slappe af i underlivet, hvis du gerne vil prøve at få dildoen så langt op som muligt.

Det er helt okay at stoppe hvis du føler at det bliver ubehageligt. Ifølge spørgeundersøgelser blandt kvinder er der mange som udelukkende køber en stor dildo, fordi de enten gerne vil forsøge at få den op eller fordi de bare har det sjovt med det.

XL-dildo

Hvis du er på jagt efter en uforglemmelig stimulation så bør du vælge en XL-dildo, da denne med garanti vil kunne opfylde dit behov. Nogen kvinder er til så vilde oplevelser at det kun er XL dildoen der kan opfylde behovet.

Som det ligger i navnet er den både lang og bred, hvilket ikke er noget alle kvinder kan klare. Nogen kvinder elsker at blive fyldt helt ud, hvilket denne model vil kunne opfylde. De fleste XL dildoer er udelukkende til vaginal stimulation, men det er også muligt at finde produkter der er velegnet til analsex.

Inden du køber et produkt skal du være opmærksom på om dildoen er til det ene eller andet formål. Ligesom med Mega- og Kæmpe Dildoen kan XL dildoen fås i mange varianter.

Det er blevet meget populært at købe dildoer i den hudfarve, som tænder dig. Farver er også populære, men der er noget særligt over den model, der minder om det mandlige lem så meget som muligt.

Sådan bruges en stor dildo

En stor dildo fungerer ligesom almindelige dildoer. Du bør være mere påpasselig med en større dildo, da du kan risikere at få skrammer eller rifter på grund af det større produkt. Hvis det er første gang du bruger en dildo, så bør du tage det stille og roligt. Det er vigtigt, at du i store træk ved hvordan produktet skal håndteres.

På internettet kan du læse en masse artikler om at bruge dildoer, hvis du har brug for nogle gode råd inden du prøver. Der er ligeledes en masse videoer at finde, så du kan se hvordan man bærer sig ad. Udover selve dildoen skal du købe glidecreme, så det er meget nemmere at føre dildoen op i underlivet.

Det anbefales, at du langsomt fører dildoen op i underlivet for at føle efter hvordan du har det. Hvis du bliver dårlig tilpas på den ene eller anden måde, så bør du stoppe med det samme.

For at finde ud af hvor langt du vil have dildoen op, så er du nødt til at prøve dig frem stille og roligt. Du behøves ikke at afprøve grænser på en dag. Nogle gange er det vigtigt at mærke efter og tænke over, hvordan du havde det med den første oplevelse med dildoen. Jo mere du eksperimenterer med dildoen, jo bedre lærer du også dig selv at kende.

På denne måde bliver du tryg ved at bruge den samtidig med at du på et tidspunkt kan udskifte den, hvis du gerne vil prøve en model med andre egenskaber.

Større dildo

Jo større en dildo bliver, desto bredere bliver den også i omkreds. En dildo behøves ikke nødvendigvis at blive længere fordi den stiger i størrelse. Du kan sagtens finde en XL-model som er lige så lang som en XXL-model. Ifølge statistikker er der flere og flere kvinder som vælger at købe en større dildo i forhold til hvad de plejer.

Nogen er nysgerrige efter at se hvad de selv kan klare størrelsesmæssigt, imens andre er undrende over hvad kvinder vil med så stor en dildo. Det handler meget om hvad den enkelte dansker godt kan lide. Nogen får en bedre nydelse med en større dildo, fordi en dildo udfylder en kvinde på forskelligt vis. Ingen er helt ens opbygget, hvilket netop er grunden til, at det er individuelt hvad man kan klare af dildo størrelse.

Største dildo

En dildo er ikke bare en dildo, da den kan være udformet på mange forskellige måder. Der er f.eks. dildoer som er formet som skakbrikker eller spiraler. Det er kun fantasien der sætter grænser og for nogen kvinder kan dildoen ikke blive stor nok. Hvis det tænder dig at have selskab af store dildoer, så kan du købe modeller der er udover det sædvanlige. Det vil sige produkter der bliver fremstillet specielt til dig. Mange dildoer findes i serier således, at du kan vælge ud fra hvor stor dildoen skal være i omkreds.

Hvis du er svær at tilfredsstille, så er det muligt at fremstille din helt egen dildo. På denne måde kan du være med til at bestemme udseende samt målene på den. Det er ikke billigt at investere i en speciallavet dildo, men det kan være alle pengene værd, hvis modellen lever op til dine forventninger.

De største dildoer på det danske marked går under navnet XXL Dildoer. Disse modeller har ca. en længde på 27 cm. og en bredde på 5,5 cm. For at en dildo ikke bliver for voldsom at se på i forhold til størrelsen, så gør det meget, hvis den minder så meget om det mandlige lem som muligt. På denne måde virker produktet mindre voldsomt og kan være med til, at nogen kvinder vælger at købe en XXL-dildo. Der medfølger typisk en sugekop til de store størrelser således, at du har mulighed for at sætte den fra dig.

Det anbefales, at du bruger en god omgang glidecreme, hvis du har et mål om, at skulle have dildoen helt op i dig. XXL-dildoen kan findes til en fornuftig pris på et par hundred kr., så alle kvinder har en mulighed for at få fingrene i sådan en model.

Der er ingen tvivl om at dildoer er en af kvindernes yndlingsprodukter i Danmark, siden der bliver solgt rigtig mange af dem. Kvinder er nødt til at eksperimentere med forskellige dildoer for at blive klogere på, hvad de godt kan lide. Kom i gang med eventyret, så du præcis ved hvilken dildo, der kan opfylde dine behov.