Opladelig vibrator – Her er de bedste i test

En opladelig vibrator kan bruges til at skabe den perfekte seksuelle oplevelse for kvinden.

Du kan både bruge en opladelig vibrator alene eller sammen med en partner, når du er liderlig og gerne vil have en god orgasme.

Vi har her listet de 8 mest populære opladelige vibratorer.

TESTVINDER OVERSIGT – Opladelig Vibrator
1.Fun Factory Tiger Opladelig Dildo Se prisen
2.Naturtro Genopladelig dildo Se prisen
3.Baseks Mini Opladelig Vibrator Se prisen
4.Girl Power Genopladelig dildo Se prisen
5.Realistisk opladelig vibrator Se prisen
6.Opladelig Rabbit Dildo Vibrator Se prisen
7.Rocks off 120 mm.Se prisen

TESTVINDER | Fun Factory Tiger Opladelig Dildo

Hovefeatures:

 • Genopladelig dildo vibrator med vibration
 • 9 vibrationsmønstre
 • Rillet struktur til forhøjet nydelse
 • Blødt og fleksibelt materiale
 • Stor og god størrelse

Denne vibrator er testvinder, fordi den har en lang række smarte features, som er med til at øge nydelsen, når den bruges. Det er en opladelig vibrator, så du aldrig ender i en situation, hvor du er liderlig men ikke kan blive tilfredsstillet, fordi batterierne er døde.

Lækkert materiale og god struktur

Dildoen har en rillet struktur, som gør følelsen af at have den indvendig endnu bedre. Det tager nydelsen til et højere niveau og skaber en lækker og dejlig sexoplevelse. Den har endda vundet en Red Dot pris i 2016 for det bedste design.

Ud over den rillede struktur, er vibratoren også lavet af et lækkert og behageligt materiale. Det består af medicinsk silikone, som er fri for ftalat. Det gør, at dildoen er blød og fleksibel, når du bruger den, samtidig med at den beholder sin gode stabilitet.

9 forskellige vibrationsmønstre

En af de fedeste features ved denne vibrator er, at den har 9 forskellige vibrationsmønstre. På den måde kan du styre mellem forskellige niveauer og derved finde det, som passer bedst til dig. Du kan styre de forskellige mønstre ved hjælp af knapper nederst på dildoen.

Du kan let tage den genopladelig dildo med i badet, da den er vandtæt og let at rengøre efter brug. Har du derfor lyst til en lidt mere våd og fugtig affære, er dette intet problem.


MEST SOLGTE | Naturtro Genopladelig dildo

Hovedfeatures:

 • Naturtro og realistisk design
 • Opladelig vibrator
 • Kan styres med fjernbetjening
 • Sugekopper der kan tilkobles  overflader
 • Forskellige niveauer af vibration

Denne naturtro dildo har et realistisk og lækkert design, så du kan leve dig fuldstændig ind i oplevelsen, når du bruger den. Den er perfekt at bruge, når du er alene og gerne vil have følelsen af at nyde en rigtig penis indvendig.

Sugekopper til forskellige overflader

En af de helt store fordele ved denne genopladelige vibrator er, at den har sugekopper i bunden. Det betyder, at den kan sættes på forskellige jævne og hårde overflader. På den måde kan du bruge dildoen uden hænder og leve dig helt ind i oplevelsen. Det gør det muligt for dig at bruge den i mange forskellige og sjove stillinger, fordi du ikke skal kunne nå den med dine hænder.

Styres med fjernbetjening

En smart feature ved denne dildo er også, at du kan styre den ved hjælp af en fjernbetjening. Du behøver derfor ikke rode rundt nede på dildoen, hvis du vil ændre noget i vibrationsniveauet. Det er en stor fordel, når du også bruger sugekopperne, da du her slet ikke behøver bruge hænderne i nærheden af vibratoren.

Vibratoren har to forskellige vibrationsniveauer, så du selv kan styre, hvor voldsom en vibration du ønsker. På den måde kan du skabe den perfekte følelse for dig.


DEN BILLIGE | Baseks Mini Opladelig Vibrator

Hovedfeatures:

 • Lille vibrator oplagt til begyndere
 • Naturtro og realistisk design
 • Multispeedfunktion
 • Blød og behagelig overflade

Denne lille vibrator er perfekt til begyndere, der skal købe deres første vibrator. Den har et lækkert design med en naturtro form, så den ligner og føles som en ægte penis.

Perfekt til begyndere

Denne vibrator er et oplagt valg, hvis du skal købe din første dildo med vibration. Den har en behagelig lille størrelse, som ikke føles overvældende eller voldsom. Selvom den er lille, kan du sagtens få samme dejlige følelse og fantastiske orgasmer, som hvis du bruger en større udgave.

Den har flere forskellige vibrationsniveauer, så du selv har mulighed for at styre intensiteten af den. Har du derfor lyst til at begynde mildt, er der god mulighed for dette, hvorefter du med tiden kan rykke op til vildere og mere voldsomme niveauer.

Naturtro udseende

Hvis du gerne vil have følelsen af en ægte penis, er denne vibrator et godt valg. Den har et realistisk design, hvor der både er blodårer og markeret penishoved. Desuden er den lavet af et blødt og behageligt materiale, som kun forstærker følelsen af, at det er en ægte penis.

Selvom den er designet og formet som en penis, har den nogle flotte og sjove farver. Den har et gennemsigtigt ydre, så du kan se ind til de indre funktioner, som har en lilla farve.


NYHED | Girl Power Genopladelig dildo

Hovedfeatures:

 •  Spiral design
 • 7 forskellige vibrationsmønstre
 • Lækkert og blødt materiale
 • God lille størrelse

Denne vibrator har den perfekte lille størrelse, som kan bruges af alle. Den har en kraftfuld vibration, som kan være med til at tage din nydelse i sengen til et helt nyt niveau. Du kan bruge den, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Frækt spiral design

Vibratoren har en spiral form, som skaber det perfekte design til en god orgasme. Formen er med til at tage din sexoplevelse til nye højder og give dig en mere intens og unik følelse, når du bruger den indvendig. De kan være med til at skabe en ubeskrivelig pirrende onanioplevelse.

Materialet af vibratoren er lavet af ABS og har en lækker blød PU-overflade. Det gør den behagelig og dejlig at bruge. Det er oplagt at bruge den sammen med glidecreme, så du let kan føre den ind og ud.

7 kraftfulde vibrationsmønstre

Hvis du gerne vil have en vibrator med god vibrationsevne, er denne klart en oplagt mulighed. Den har 7 forskellige mønstre, som du frit kan skifte i mellem. På den måde har du mulighed for at personliggøre din oplevelse og tilpasse styrken efter dit behov.

Vibrationerne kan styres ved hjælp af en knap på vibratoren. Den sidder nede på bunden og skal holdes inde i 3 sekunder, når den tændes.


BEDSTE ANMELDELSER | Realistisk opladelig vibrator

Realistisk opladelig vibrator
Realistisk opladelig vibrator

Hovedfeatures:

 • Realistisk of naturtro design
 • Silkeblød overflade
 • 7 forskellige vibrationsniveauer
 • Materiale af silikone og ABS-plast

Denne dildo har en lækker vibrationsfunktion, så du kan få en fuldendt onanioplevelse. Den har en stor og god størrelse, som kan fylde dig godt ud indvendig. Det er både muligt at bruge den alene til onani eller sammen med en partner, hvis I vil tilføje noget frækt legetøj under sex.

Frækt naturtro design

Denne dildo med vibration har et frækt og naturtro design, så den ligner en ægte penis. Det er både en fordel, fordi det er frækt at se på, men også fordi den føles dejlig og realistisk indvendig. På overfladen af dildoen er der et markeret penishoved og årer langs skaftet.

Materialet af dildoen er silkeblødt, hvilket gør den behagelig at bruge og indføre i skeden. Det består af silikone og ABS-plast, som du let kan rengøre efter brug.

7 vibrationsniveauer

Dildoen har 7 forskellige vibrationsmønstre, så du kan tilpasse den perfekt efter dine egne behov. Du kan med fordel føle dig frem og prøve de forskellige af, så du kan finde den, som giver dig mest nydelse, når du bruger vibratoren.

Vibrationerne er lette at styre ved hjælp af en knap i bunden af dildoen. Her kan du skifte mellem de forskellige mønstre indtil, du finder det, som passer bedst til dig.


DEN SMARTE | Opladelig Rabbit Dildo Vibrator

Hovedfeatures:

 • Kugler til massage af skede indgang
 • Kaninører til intens vibration af klitoris
 • 6 vibrationsprogrammer
 • Lækkert blødt materiale

Denne vibrator er perfekt, hvis du gerne vil have en unik onanioplevelse. Den har nogle specielle features såsom kaninører og indvendige kugler, som er med til at skabe en mere intens og fuldendt onanioplevelse. Det er muligt at bruge dildoen alene eller sammen med en partner.

Unikke features

Denne vibrator adskiller sig en smule fra andre, fordi den har nogle helt specielle features. Den har for eksempel kaninører udvendigt, som vibrerer intenst over din klitoris. Det er med til at give dig en fantastisk klitorisorgasme. Desuden har den 3 rækker kugler på indersiden, som roterer og derved masserer din skede indgang. Du får altså en unik oplevelse, hvor du bliver stimuleret på højt plan.

Vibratoren har også 6 forskellige vibrationsprogrammer, så du altid kan indstille den efter dine behov. Du har mulighed for at finde det mønster, som skaber den bedste orgasme for dig.

Dejligt blødt materiale

Vibratoren er lavet af et lækkert blødt materiale, som sikrer en behagelig og fræk oplevelse. Det er oplagt at kombinere den med en vandtæt glidecreme, så du let kan få den ind og ud af skeden. På den måde får du den bedste oplevelse muligt med din vibrator.


TIL BEGYNDERE | Rocks off 120 mm.

Hovedfeatures:

 • Lille og kompakt størrelse
 • Opladelig vibrator
 • 10 forskellige vibrationsprogrammer
 • Vandtæt

På trods af, at denne vibrator har en lille størrelse, kan du sagtens få en intens orgasme med den kraftfulde vibrator. Det er en vibrator, som på grund af størrelsen er let at tage med dig, hvis du skal på ferie eller ud på en længere tur. Den kan sagtens bruges alene til onani såvel som sammen med en partner.

Opladelig vibrator

Dette er en genopladelig vibrator, hvilket betyder, at du aldrig ender i en situation, hvor du ikke har strøm til den. Hvis en vibrator bruger batterier, skal du have reservebatterier liggende klar til, hvis dem inde i vibratoren dør. Det skal du ikke bekymre dig om her, fordi du altid kan oplade den, når den er løbet tør for strøm. Du kan derfor altid få lov til at nyde den perfekte orgasme, når lysten slår ind.

10 forskellige vibrationsmønstre

Den lille vibrator har hele 10 forskellige vibrationsmønstre med stor kraft. Du kan derfor variere dine onanioplevelser med forskellige programmer alt efter, hvad du har lyst til. Det er muligt at indstille vibratoren, så du kan finde den effekt, som bedst opfylder netop dine behov.

Når du skal styre de forskellige vibrationsmønstre, kan du bruge knappen nede i bunden til at skifte. Det er oplagt at prøve lidt af de forskellige af, så du kan føle dig frem til den, som passer bedst til dig.


TIL ERFARNE | Opladelig Fun Factory vibrator

Hovedfeatures:

 • Stor størrelse til udfyldning
 • Blødt og lækkert materiale af medicinsk silikone
 • Opladelig vibrator
 • KeyLock funktion
 • 12 forskellige vibrationsmønstre
 • Ergonomisk håndtag i enden
 • Helt vandtæt og let at rengøre

Dette er en genopladelig vibrator i stor størrelse, som er oplagt til dig, der ønsker at blive godt fyldt ud. Den har forskellige vibrationsmønstre, som kan være med til at give dig den bedst muligt orgasme.

Genopladelig vibrator

Denne vibrator har den smarte funktion, at den kan genoplades. Dette betyder, at du ikke skal udskifte batterier, hver gang i løber tør for strøm. Du ender derfor aldrig i en situation, hvor du er liderlig men ikke kan bruge din vibrator, fordi batterierne er døde, og du ikke har nogle på lager.

Der følger et USB-stik med, så du let og hurtigt kan oplade den, når du skal bruge den.

Smart KeyLock funktion

Vibratoren har en KeyLock funktion, så du kan låse den, når du ikke bruger den. Det betyder, at den aldrig kommer til at gå i gang nede i skuffen, når du ikke forventer det.

Desuden er vibratoren vandtæt, hvilket betyder, at du altid kan tage den med i bad, hvis du vil have en våd og fræk oplevelse.