Opladelig vibrator – Her er de bedste i test

En opladelig vibrator kan bruges til at skabe den perfekte seksuelle oplevelse for kvinden.

Du kan både bruge en opladelig vibrator alene eller sammen med en partner, når du er liderlig og gerne vil have en god orgasme.

Vi har her listet de 8 mest populære opladelige vibratorer.

TESTVINDER OVERSIGT – Opladelig Vibrator
1.Fun Factory Tiger Opladelig Dildo Se prisen
2.Naturtro Genopladelig dildo Se prisen
3.Baseks Mini Opladelig Vibrator Se prisen
4.Girl Power Genopladelig dildo Se prisen
5.Realistisk opladelig vibrator Se prisen
6.Opladelig Rabbit Dildo Vibrator Se prisen
7.Rocks off 120 mm.Se prisen

TESTVINDER | Fun Factory Tiger Opladelig Dildo

Hovefeatures:

 • Genopladelig dildo vibrator med vibration
 • 9 vibrationsmønstre
 • Rillet struktur til forhøjet nydelse
 • Blødt og fleksibelt materiale
 • Stor og god størrelse

Denne vibrator er testvinder, fordi den har en lang række smarte features, som er med til at øge nydelsen, når den bruges. Det er en opladelig vibrator, så du aldrig ender i en situation, hvor du er liderlig men ikke kan blive tilfredsstillet, fordi batterierne er døde.

Lækkert materiale og god struktur

Dildoen har en rillet struktur, som gør følelsen af at have den indvendig endnu bedre. Det tager nydelsen til et højere niveau og skaber en lækker og dejlig sexoplevelse. Den har endda vundet en Red Dot pris i 2016 for det bedste design.

Ud over den rillede struktur, er vibratoren også lavet af et lækkert og behageligt materiale. Det består af medicinsk silikone, som er fri for ftalat. Det gør, at dildoen er blød og fleksibel, når du bruger den, samtidig med at den beholder sin gode stabilitet.

9 forskellige vibrationsmønstre

En af de fedeste features ved denne vibrator er, at den har 9 forskellige vibrationsmønstre. På den måde kan du styre mellem forskellige niveauer og derved finde det, som passer bedst til dig. Du kan styre de forskellige mønstre ved hjælp af knapper nederst på dildoen.

Du kan let tage den genopladelig dildo med i badet, da den er vandtæt og let at rengøre efter brug. Har du derfor lyst til en lidt mere våd og fugtig affære, er dette intet problem.


MEST SOLGTE | Naturtro Genopladelig dildo

Hovedfeatures:

 • Naturtro og realistisk design
 • Opladelig vibrator
 • Kan styres med fjernbetjening
 • Sugekopper der kan tilkobles  overflader
 • Forskellige niveauer af vibration

Denne naturtro dildo har et realistisk og lækkert design, så du kan leve dig fuldstændig ind i oplevelsen, når du bruger den. Den er perfekt at bruge, når du er alene og gerne vil have følelsen af at nyde en rigtig penis indvendig.

Sugekopper til forskellige overflader

En af de helt store fordele ved denne genopladelige vibrator er, at den har sugekopper i bunden. Det betyder, at den kan sættes på forskellige jævne og hårde overflader. På den måde kan du bruge dildoen uden hænder og leve dig helt ind i oplevelsen. Det gør det muligt for dig at bruge den i mange forskellige og sjove stillinger, fordi du ikke skal kunne nå den med dine hænder.

Styres med fjernbetjening

En smart feature ved denne dildo er også, at du kan styre den ved hjælp af en fjernbetjening. Du behøver derfor ikke rode rundt nede på dildoen, hvis du vil ændre noget i vibrationsniveauet. Det er en stor fordel, når du også bruger sugekopperne, da du her slet ikke behøver bruge hænderne i nærheden af vibratoren.

Vibratoren har to forskellige vibrationsniveauer, så du selv kan styre, hvor voldsom en vibration du ønsker. På den måde kan du skabe den perfekte følelse for dig.


DEN BILLIGE | Baseks Mini Opladelig Vibrator

Hovedfeatures:

 • Lille vibrator oplagt til begyndere
 • Naturtro og realistisk design
 • Multispeedfunktion
 • Blød og behagelig overflade

Denne lille vibrator er perfekt til begyndere, der skal købe deres første vibrator. Den har et lækkert design med en naturtro form, så den ligner og føles som en ægte penis.

Perfekt til begyndere

Denne vibrator er et oplagt valg, hvis du skal købe din første dildo med vibration. Den har en behagelig lille størrelse, som ikke føles overvældende eller voldsom. Selvom den er lille, kan du sagtens få samme dejlige følelse og fantastiske orgasmer, som hvis du bruger en større udgave.

Den har flere forskellige vibrationsniveauer, så du selv har mulighed for at styre intensiteten af den. Har du derfor lyst til at begynde mildt, er der god mulighed for dette, hvorefter du med tiden kan rykke op til vildere og mere voldsomme niveauer.

Naturtro udseende

Hvis du gerne vil have følelsen af en ægte penis, er denne vibrator et godt valg. Den har et realistisk design, hvor der både er blodårer og markeret penishoved. Desuden er den lavet af et blødt og behageligt materiale, som kun forstærker følelsen af, at det er en ægte penis.

Selvom den er designet og formet som en penis, har den nogle flotte og sjove farver. Den har et gennemsigtigt ydre, så du kan se ind til de indre funktioner, som har en lilla farve.


NYHED | Girl Power Genopladelig dildo

Hovedfeatures:

 •  Spiral design
 • 7 forskellige vibrationsmønstre
 • Lækkert og blødt materiale
 • God lille størrelse

Denne vibrator har den perfekte lille størrelse, som kan bruges af alle. Den har en kraftfuld vibration, som kan være med til at tage din nydelse i sengen til et helt nyt niveau. Du kan bruge den, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Frækt spiral design

Vibratoren har en spiral form, som skaber det perfekte design til en god orgasme. Formen er med til at tage din sexoplevelse til nye højder og give dig en mere intens og unik følelse, når du bruger den indvendig. De kan være med til at skabe en ubeskrivelig pirrende onanioplevelse.

Materialet af vibratoren er lavet af ABS og har en lækker blød PU-overflade. Det gør den behagelig og dejlig at bruge. Det er oplagt at bruge den sammen med glidecreme, så du let kan føre den ind og ud.

7 kraftfulde vibrationsmønstre

Hvis du gerne vil have en vibrator med god vibrationsevne, er denne klart en oplagt mulighed. Den har 7 forskellige mønstre, som du frit kan skifte i mellem. På den måde har du mulighed for at personliggøre din oplevelse og tilpasse styrken efter dit behov.

Vibrationerne kan styres ved hjælp af en knap på vibratoren. Den sidder nede på bunden og skal holdes inde i 3 sekunder, når den tændes.


BEDSTE ANMELDELSER | Realistisk opladelig vibrator

Realistisk opladelig vibrator
Realistisk opladelig vibrator

Hovedfeatures:

 • Realistisk of naturtro design
 • Silkeblød overflade
 • 7 forskellige vibrationsniveauer
 • Materiale af silikone og ABS-plast

Denne dildo har en lækker vibrationsfunktion, så du kan få en fuldendt onanioplevelse. Den har en stor og god størrelse, som kan fylde dig godt ud indvendig. Det er både muligt at bruge den alene til onani eller sammen med en partner, hvis I vil tilføje noget frækt legetøj under sex.

Frækt naturtro design

Denne dildo med vibration har et frækt og naturtro design, så den ligner en ægte penis. Det er både en fordel, fordi det er frækt at se på, men også fordi den føles dejlig og realistisk indvendig. På overfladen af dildoen er der et markeret penishoved og årer langs skaftet.

Materialet af dildoen er silkeblødt, hvilket gør den behagelig at bruge og indføre i skeden. Det består af silikone og ABS-plast, som du let kan rengøre efter brug.

7 vibrationsniveauer

Dildoen har 7 forskellige vibrationsmønstre, så du kan tilpasse den perfekt efter dine egne behov. Du kan med fordel føle dig frem og prøve de forskellige af, så du kan finde den, som giver dig mest nydelse, når du bruger vibratoren.

Vibrationerne er lette at styre ved hjælp af en knap i bunden af dildoen. Her kan du skifte mellem de forskellige mønstre indtil, du finder det, som passer bedst til dig.


DEN SMARTE | Opladelig Rabbit Dildo Vibrator

Hovedfeatures:

 • Kugler til massage af skede indgang
 • Kaninører til intens vibration af klitoris
 • 6 vibrationsprogrammer
 • Lækkert blødt materiale

Denne vibrator er perfekt, hvis du gerne vil have en unik onanioplevelse. Den har nogle specielle features såsom kaninører og indvendige kugler, som er med til at skabe en mere intens og fuldendt onanioplevelse. Det er muligt at bruge dildoen alene eller sammen med en partner.

Unikke features

Denne vibrator adskiller sig en smule fra andre, fordi den har nogle helt specielle features. Den har for eksempel kaninører udvendigt, som vibrerer intenst over din klitoris. Det er med til at give dig en fantastisk klitorisorgasme. Desuden har den 3 rækker kugler på indersiden, som roterer og derved masserer din skede indgang. Du får altså en unik oplevelse, hvor du bliver stimuleret på højt plan.

Vibratoren har også 6 forskellige vibrationsprogrammer, så du altid kan indstille den efter dine behov. Du har mulighed for at finde det mønster, som skaber den bedste orgasme for dig.

Dejligt blødt materiale

Vibratoren er lavet af et lækkert blødt materiale, som sikrer en behagelig og fræk oplevelse. Det er oplagt at kombinere den med en vandtæt glidecreme, så du let kan få den ind og ud af skeden. På den måde får du den bedste oplevelse muligt med din vibrator.


TIL BEGYNDERE | Rocks off 120 mm.

Hovedfeatures:

 • Lille og kompakt størrelse
 • Opladelig vibrator
 • 10 forskellige vibrationsprogrammer
 • Vandtæt

På trods af, at denne vibrator har en lille størrelse, kan du sagtens få en intens orgasme med den kraftfulde vibrator. Det er en vibrator, som på grund af størrelsen er let at tage med dig, hvis du skal på ferie eller ud på en længere tur. Den kan sagtens bruges alene til onani såvel som sammen med en partner.

Opladelig vibrator

Dette er en genopladelig vibrator, hvilket betyder, at du aldrig ender i en situation, hvor du ikke har strøm til den. Hvis en vibrator bruger batterier, skal du have reservebatterier liggende klar til, hvis dem inde i vibratoren dør. Det skal du ikke bekymre dig om her, fordi du altid kan oplade den, når den er løbet tør for strøm. Du kan derfor altid få lov til at nyde den perfekte orgasme, når lysten slår ind.

10 forskellige vibrationsmønstre

Den lille vibrator har hele 10 forskellige vibrationsmønstre med stor kraft. Du kan derfor variere dine onanioplevelser med forskellige programmer alt efter, hvad du har lyst til. Det er muligt at indstille vibratoren, så du kan finde den effekt, som bedst opfylder netop dine behov.

Når du skal styre de forskellige vibrationsmønstre, kan du bruge knappen nede i bunden til at skifte. Det er oplagt at prøve lidt af de forskellige af, så du kan føle dig frem til den, som passer bedst til dig.


TIL ERFARNE | Opladelig Fun Factory vibrator

Hovedfeatures:

 • Stor størrelse til udfyldning
 • Blødt og lækkert materiale af medicinsk silikone
 • Opladelig vibrator
 • KeyLock funktion
 • 12 forskellige vibrationsmønstre
 • Ergonomisk håndtag i enden
 • Helt vandtæt og let at rengøre

Dette er en genopladelig vibrator i stor størrelse, som er oplagt til dig, der ønsker at blive godt fyldt ud. Den har forskellige vibrationsmønstre, som kan være med til at give dig den bedst muligt orgasme.

Genopladelig vibrator

Denne vibrator har den smarte funktion, at den kan genoplades. Dette betyder, at du ikke skal udskifte batterier, hver gang i løber tør for strøm. Du ender derfor aldrig i en situation, hvor du er liderlig men ikke kan bruge din vibrator, fordi batterierne er døde, og du ikke har nogle på lager.

Der følger et USB-stik med, så du let og hurtigt kan oplade den, når du skal bruge den.

Smart KeyLock funktion

Vibratoren har en KeyLock funktion, så du kan låse den, når du ikke bruger den. Det betyder, at den aldrig kommer til at gå i gang nede i skuffen, når du ikke forventer det.

Desuden er vibratoren vandtæt, hvilket betyder, at du altid kan tage den med i bad, hvis du vil have en våd og fræk oplevelse.

Derfor skal du købe en genopladelig vibrator

Der er ganske stor forskel på de mange forskellige former for vibratorer derude på markedet i dag. Der er forskellige vibratorer alt efter hvilken, størrelse, form og farve man gerne vil have. Og så er vibratorer jo også forskelligt alt efter deres ydeevne eller hvor kraftige de er.

Der er også forskel på om vibratorerne kommer med batterier eller om de skal genoplades for at kunne bruges. I denne artikel skriver vi lidt om de genopladelige vibratorer og hvorfor lige netop denne slags vibrator kan være noget, du bør overveje at købe.

Læs videre i denne artikel hvis du gerne vil høre mere om genopladelige vibratorer, de forskellige funktioner en sådan vibrator har og hvorfor den kunne være et godt tilkøb til dit hjem.

Opladelig vibrator: Alt hvad du skal vide om

Der findes som sat rigtig mange vibratorer på markedet i dag. Det gælder både når man kigger på former, farver, størrelser, ydeevne og så videre. Men der er skam også stor forskel på de forskellige vibratorer indenfor bare de genopladelige af slagsen.

Det er derfor en god ide lige at undersøge markedet lidt nærmere for at finde lige den vibrator, som passer til den. Spørg gerne andre folk på råd, hvis du ved at de har anskaffet sig en genopladelig vibrator. De har med garanti nogle erfaringer, som de godt kan give videre og som du ville kunne drage stor nytte af.

Er der for eksempel en bestemt vibrator, som de bare ikke er glade for? Eller er der måske en bestemt vibrator, som de købte da de var helt unge og efterfølgende har brugt igen og igen, fordi den simpelthen bare giver dem det de har brug for? Er der mon en bestemt vibrator de har brugt, som bare giver dem den bedste nydelse?

Hvis du ikke har noget imod at snakke omkring sex og andre intime spørgsmål med dine venner, så kan de blive uundværlige kilder af information for dig. Det er altid bedre at snakke direkte med en person, som har prøvet et bestemt produkt af, så du kan stille nogle gode spørgsmål og få så meget viden om produktet, som du vil have.

Men hvis du synes det er lidt pinligt at snakke med dine venner om sådan nogle ting, så frygt ikke! Det er derfor vi har internettet.

På internettet kan du finde rigelig med gode anmeldelser omkring diverse former for genopladelige vibratorer og der kan du blive klog på, hvilken genopladelig vibrator der ville være bedst til lige netop dig. Husk dog på at bare fordi en bestemt vibrator er den bedste for en anden person, så betyder det ikke at det er den bedste for dig. Vi har alle forskellige kroppe og behov. Hvilket også betyder, at du måske skal prøve nogle forskellige vibratorer af, før du finder den helt rigtige for dig.

Genopladelig vibrator

Okay så hvad er en genopladelig vibrator egentlig lige? Og hvordan adskiller de sig fra almindelige vibratorer?

Det er egentligt meget enkelt. En genopladelig vibrator er lige præcis det; genopladelig. Det betyder, at når du køber vibratoren, så følger dig et stik med ligesom til alle dine andre elektroniske maskiner.

Du sørger dermed bare for at lade din vibrator op jævnligt og så er der rigeligt med strøm på den, til når du lige pludselig får brug for den.

Nu løber du aldrig tør for strøm

Det helt gode ved den genopladelige vibrator er, at den netop kan genoplades. Det tænker du måske kan være en ret irriterende ting, men det er faktisk noget af det bedste ved det hele.

Med en genopladelig vibrator så kommer du nemlig aldrig til at løbe tør for strøm, når du er ved at hygge dig allerbedst. Langt de fleste af os, der har brugt en vibrator der kører på batterier, har oplevet hvordan det er, når man prøver at tænde for sin vibrator og det viser sig, at batterierne simpelthen er døde. Så render man lige pludselig hele huset rundt for at lede efter de der batterier, når det man allerhelst vil have er at ligge sig ned og hygge sig lidt med sig selv – og måske med sin partner.

Men med en genopladelig vibrator er det slet ikke noget problem. Slut er det med nogensinde at løbe tør for strøm igen – så længe du altså huske at oplade den.

Sådan oplades din vibrator

Det er utroligt nemt at håndtere en genopladelig vibrator. Alt hvad du skal er simpelthen at bruge det stik, der fulgte med den, da du købte den i sin tid. Det stik kobler du til både din vibrator og din strømforbindelse og så lader du simpelthen bare din vibrator ligge.

Giv din vibrator god tid til at lade op, så du ikke har nogle problemer næste gang du får brug for den. Brug gerne hele natten til at lade den op – på den måde er du i hvert fald sikker på, at du aldrig løber tør. Din vibrator kan fint og sikkert ligge nede i dit natbord for eksempel eller ovre i hjørnet af soveværelset ved siden af spejlet og lade op i løbet af natten.

Hvis du har meget nysgerrige dyr som for eksempel en kat eller hund, som godt kunne finde på at lege med den i løbet af natten, så sørg endelig for at gemme den lidt væk af vej. Du kan eventuelt ligge den ind i et nærliggende skab og lukke døren let på klem uden at masse ledningen. Eller du kan såmænd bare proppe en kasse henover, så dit kæledyr ikke lige pludselig forveksler vibratoren med et nyt sjovt stykke legetøj. De forstår jo ikke at det er et legetøj til deres ejer og ikke til dem selv.

Og selv hvis dit elskede kæledyr går i vibratoren og kommer til at puffe lidt til den i løbet af natten, så går det nok også nok. Det er jo ikke fordi den er specielt farlig. Katten eller hunden får sig nok bare noget af en overraskelse, når den begynder at brumme. Og du selv får dig nok lidt af et godt grin.

Sæt din vibrator i kontakten og oplad til næste gang

Husk endelig at oplade din vibrator til næste gang du får brug for den. Den helt afgørende ting man altid bør gøre, når man har en genopladelig vibrator, er selvfølgelig at huske og oplade den. Ellers fungerer den jo ikke.

Så husk endelig gerne lige at prøve din vibrator af, inden du smutter i seng. Det er fint nok bare lige at tænde den engang og se om den virker endnu – på den måde kan du hurtigt få en fornemmelse af dens styrke og ydeevne, hvilket ofte er et godt tegn på, om den genopladelige vibrator mangler strøm.

Den helt store grund til, hvorfor nogle mennesker nogle gange kan blive irriterede på deres genopladelige vibratorer er simpelthen fordi de glemmer at oplade den. Det er meget sjældent, at det faktisk er vibratorens skyld. Ofte har det mere noget af gøre med ejers egen forglemmelse og dumhed.

Så bliv endelig ikke en af den slags personer, der skælder ud på et dødt objekt, når fejlen alligevel ligger ved dig selv. Husk endelig at genoplade vibratoren, så den er klar til brug næste gang du har behov for det. Det vil du med garanti takke dig selv rigtig mange gange for senere hen, når du tager den i brug igen.

Billig genopladelig vibrator

Okay, så nu er du blevet overbevist om, at du faktisk skal have en genopladelig vibrator. Så nu er spørgsmålet bare hvor du egentlig får fat i en henne? Hvor skal du begynde at lede?

Der er er en del forskellige muligheder for dig, hvis du gerne vil have fat i en genopladelig vibrator. Måske er du ikke helt klar over endnu, hvilket mærke eller fabrikant af genopladelig vibratorer, som du vil benytte dig af. I så fald er det en rigtig god ide at tage et smut ned i den lokale sexshop. Dernede har de en masse forskellige former for produkter på udstillingen. Og ofte kan du endda få lov til lige at prøve vibratoren af på din hånd, så du bedre kan få en fornemmelse af dens ydeevne.

Hvis du smutter ned i sexshoppen, så er det også et oplagt sted at begynde at stille nogle spørgsmål. Det kan sagtens være, at du for eksempel stadig har nogle spørgsmål hvad angår fabrikanten, kvaliteten af produktet, hvilke materialer den er lave af eller noget helt fjerde. Uanset hvilke spørgsmål du må have så har du rigelig mulighed for at stille dem, når du står nede i sexshoppen og står overfor ekspedienten.

Husk endelig på at der ingen dumme spørgsmål er. Ekspedienten dernede er vant til at handle med folk som dig, som stiller en række forskellige former for spørgsmål. For dem er der intet spørgsmål, der hverken er for pinligt eller for intimiderende. Det er deres job at kende til de produkter, som de sælger i deres butik. De vil hellere end gerne hjælpe dig, så det skal du endelig også bare lade dem gøre.

Hvis du har en nogenlunde god ide om, hvilken fabrikant eller hvilket mærke du gerne vil benytte dig af, så kan du også lige så fint tage et smut på nettet. Der findes utallige af sexshops på nettet, hvor du kan købe lige præcis det stykke sexlegetøj hjem, som du er ude efter. Det er lige gyldigt hvilket form for mærke, model eller fabrikant du leder efter – det kan alt sammen findes på internettet.

Når du er inde på nettet, så har du jo samtidig god mulighed for lige at sammenligne de forskellige priser imellem de forskellige forhandlere. Nogle gange kan man godt finde nogle ret store og overraskende prisforskelle mellem de forskellige forhandlere. Og i sådanne tilfælde er det en god ide altid lige at danne sig et overblik, før man går i gang med at købe. På den måde vil du hurtigt kunne spare en del penge.

Husk dog samtidig heller ikke at blive for billig og nærig, når det kommer til din genopladelige vibrator. Kvaliteten skulle jo meget gerne være i orden og selvom vi ikke altid bryder os om det, så følges kvalitet og pris jo oftest ad.

God opladelig vibrator

Så ja, nu hvor du har læst artiklen igennem, så er du efterhånden forhåbentlig blevet overbevist. En genopladelig vibrator er det du skal have fat i. En sådan vibrator er pålidelig, fordi man bare selv skal sørge for at holde strøm på den. Og så længe man sørger for rigeligt med strøm, så kan man sagtens bruge sin vibrator lige så længe man har lyst til.

Samtidig er der stor forskel på de forskellige genopladelige vibratorer derude og du har nu fået dig et klar overblik over, hvor du skal gå hen for at få fat i den der lige præcis passer dig. Tag en smut ned i sexshoppen, hvis du har nogle spørgsmål du gerne vil stille en, der har lidt mere styr på sagerne end dig selv. Og hvis du er lidt genert eller hvis du bare allerede er helt klar over hvilken variant du skal have, så tager du bare et smut ind på nettet.

Og husk nu endelig at spørg dine venner om råd! Sex er bare sex og der er skam intet i vejen for at spørge sin venner om hjælp til at få et bedre sexliv. Det er jo trods alt noget vi alle går og har os, så snart vi kommer op i en vis alder.

Og hvem ved, måske de har nogle helt gode råd, som du bare kunne bruge. Måske de endda ved lige præcis hvilken form for genopladelig vibrator du skal have fat i får at højne din nydelse fuldt ud. Måske din egen veninde eller endda søster bruger en genopladelig vibrator, som kunne blive den allerbedste vibrator du nogensinde vil have. Så spørg endelig gerne ad – det skader jo ikke.