Vandtæt Vibrator – De bedste på markedet

Hvor man kan lide at tilfredsstille sig selv varierer meget. Der er dem, der altid gør det i sengen og ikke kan gøre det andre steder. Der er andre der ikke kunne finde på at gøre det andre steder end i sofaen.

Der er også dem, der altid gør det siddende i deres kontorstol foran computeren. Der er dog også andre, der gør det et helt andet sted. Der er nemlig dem, der slet ikke kan nyde sig selv med mindre de gør det i badet. For dem er det helt utænkeligt, at de skulle gøre det noget som helst andet sted end her.

Der er endda dem, der er så vilde med at blive stimuleret i badet, at de slet ikke kan være sammen med deres partner andre steder. Det kan naturligvis være problematisk, hvis partneren ikke bryder sig så meget om at være i badet når man bliver stimuleret.

Af den grund kan det være en ide, at man møder hinanden på midten. Hvis man er vant til at blive stimuleret og have sex i badet kan man måske gøre det af og til i sengen. Hvis man derimod er mere til at gøre det i sengen kan man af og til blive overtalt til at gøre det i badet. Hvad man så gør når man er alene kan være en helt anden sag.

For her kan man så gøre det, som man ellers ikke kan få den anden til. Er man vild med at stå i timevis i badet og tilfredsstille sig selv kan man så gøre det. Der er også rigtig mange der er vilde med at bruge en form for vibrator når de står i badet.

Det kræver en vandtæt vibrator, men det er heldigvis også noget man kan få. Der findes faktisk rigtig mange forskellige former for vibratorer der er udviklet på en måde så de kan holde vand ude. Det kan gøre, at de faktisk holder til rigtig meget. Derfor kan det være en skøn ting at finde en rigtig god vandtæt vibrator, som man kan bruge på netop den måde.

Køb en god og holdbar vandtæt vibrator

Hvis du skal finde en vandtæt vibrator er det vigtigt, at du ved præcis hvordan du skal lede. Det er nemlig ikke sådan, at du nødvendigvis kan gå ind på alle former for sexlegetøj med det samme og se om der er tale om et stykke vandtæt sexlegetøj.

Derimod er det vigtigt, at du finder de former for sexlegetøj du kan lide og efterfølgende undersøge om de kan tåle vand. For hvis du udelukkende vælger ud fra den kategori der hedder vandtæt kan det være svært at finde noget. En ting du kan gøre er i stedet at gå ind på en webshop, der forhandler forskellige former for sexlegetøj. Du kan nyde, at der er meget at vælge imellem så du kan være sikker på, at du nok skal finde noget der fungerer rigtig godt. Der er så mange forskellige former for legetøj, at der nok skal være noget for dig.

Det kan være, at du har en ven eller veninde der har snakket om en helt særlig vibrator. Det kan også være, at de har snakket om en særlig form for dildo. Hvis måden de beskrev den form for sexlegetøj på tiltalte dig kan du overveje om ikke du skulle prøve at finde denne form for sexlegetøj.

Det er dog ikke sikkert, at din ven eller veninde snakkede om, hvorvidt det var et stykke sexlegetøj der var vandtæt. Det er jo heller ikke sikkert, at det overhovedet er relevant for dem. For det er kun relevant hvis det er noget, som også betyder noget for dem. For hvis man aldrig bruger sit sexlegetøj under bruseren behøver man slet ikke at undersøge hvorvidt dildoen er vandtæt eller ej. Men det kan du dog altid finde ud af efterfølgende. Får når du finder et produkt på en sexshop, der forhandler dildoer og andre former for sexlegetøj så vil der altid stå hvorvidt der er tale om vandtæt sexlegetøj eller ej.

Her kan du så vælge alt det sexlegetøj der ikke er vandtæt fra. Men hvis man skal finde den bedste vandtætte vibrator, så skal man finde en, der kan ligge i vand i flere dage. Det kan nemlig være, at man glemmer sin vibrator på badeværelset. Hvis den så ligger i badekarret hvor der måske stadig er lidt vand kan det godt være, at den skal ligge i vand i lang tid. Det kræver, at den kan klare det og det er vigtigt, at man sørger for det.

Vibrator der kan tåle vand

Hvis du skal finde en vibrator der kan tåle vand er det heldigvis noget, som er nemt at gøre. Hvis man ikke er så vant til at kigge efter sexlegetøj er det ikke sikkert, at det er noget man er vant til at gøre. For der findes naturligvis mange former for sexlegetøj, som ikke er så egnede til vand. Men faktisk er størstedelen af de former for sexlegetøj der findes derude nogle der kan tåle vand.

Man kan som udgangspunkt sige, at jo mere avanceret et stykke sexlegetøj er, jo større sandsynlighed er der for, at det ikke kan tåle vand. Er der både ledninger, knapper, fjernbetjeninger og lignende kan det sagtens være, at vand ikke er så godt. Har man derimod at gøre med en ganske almindelig vibrator der er formet som et æg eller lignende så er der stor sandsynlighed for, at denne genstand sagtens kan tåle vand. Uanset hvad kan det dog betale sig at tjekke inden man køber den.

Det er også vigtigt, at man tjekker, hvorvidt den er vandtæt eller blot kan tåle lidt stænk. For de fleste ting omkring os kan godt tåle et par stænk vand. Selv en helt almindelig bog kan sagtens tåle lidt vand. Det vil sige, at stort set alle former for sexlegetøj også sagtens kan tåle en smule vand. Det er dog når man snakker om, hvorvidt et stykke sexlegetøj kan overleve at ligge i vand i længere tid, at det kan være anderledes. For det vil der være mange typer af legetøj der ikke kan tåle. Derfor er det godt at undersøge. Især hvis man er vild med at tilfredsstille sig selv og røre sig selv i badet er det vigtigt. For så gider man ikke konstant at tænke over, hvorvidt dildoen eller vibratoren kan tåle det.

Er man lige ved at nå sit klimaks inden vibratoren går i stå fordi den ikke kan tåle vand er man på den. Det er en skam og det er rigtig ærgerligt. Så bliver en potentielt fantastisk oplevelse pludseligt en negativ og frustrerende oplevelse.

På nogle webshops kan du faktisk finde en kategori der hedder vandtæt. Betyder det rigtig meget for dig, at du kan bruge din vibrator i vand kan du blot købe løs her velvidende, at alt du køber kan klare det hele.

Vibratoren der kan tages med i bad

At nyde sig selv og sit eget selskab mens man er i bad er der rigtig mange der kan lide. Der er noget ved vandet, nøgenheden og renheden der gør, at der er mange der får lyst til at røre ved sig selv. Det kan også være, at man ofte bader sammen med sin partner. Det kan i sig selv være stimulerende. For så kan man ikke lade være med at røre ved hinanden og det er en skøn ting i sig selv.

Det kan dog også være sjovt at kombinere lidt med nogle andre ting, som står i badet i forvejen. Det kan for eksempel være, at man har købt en vibrator der kan tages med i bad. Hvis man altid går i bad sammen kan man overraske sin partner på den måde. Så kan man købe denne vibrator og tage den frem næste gang man er i bad. Det er noget, som den anden part vil elske meget højt. For så bliver nydelsen man føler når man går i bad pludseligt endnu større end den var i første omgang.

Brug noget tid på at oplev hvor dejligt det kan være, at være sammen på den måde. Det kan være, at I køber en vibrator der er formet som et æg, som er en af de meget populære vibratorer. Det er en form for vibrator der er nem at bruge, og den har for det meste flere indstillinger. Det er dog ikke en fordel, at den har alt for mange indstillinger.

En ting der blot kan være god er, at den har en hastighedsregulering. Så kan man nemlig helt selv bestemme om den skal vibrere rigtig hurtigt eller rigtig langsomt. Det er meget forskelligt hvad man bedst kan lide. Der er dem der slet ikke kan få vibrationer nok mens der er andre, der bedre kan lide, at der ikke er helt så mange vibrationer når man bruger den. Det er vigtigt, at I gør hvad der passer jer bedst.

Vibratorer der fungerer i bruseren

Det er ikke alle former for sexlegetøj man bør tage med ud under bruseren. Hvis man har et stort ønske om at tilfredsstille sig selv under bruseren kan det være, at man tager sin dyre vibrator med derud. Man tænder den måske og begynder ellers at røre ved sig selv og nyde de heftige vibrationer.

Pludseligt begynder vibratoren dog at gå langsommere. Den stopper lidt, men man kan godt tænde den igen og fortsætter ufortrødent. Så slukker den dog igen eller bliver langsommere. Til sidst kan man slet ikke tænde den. Så finder man på den måde ud af, at det godt kan betale sig, at man tjekker om det sexlegetøj man køber er vandtæt eller ej.

Der findes nemlig både sexlegetøj der er vandtæt og det der ikke er. En vibrator der fungerer i bruseren er fantastisk da du ikke skal stå og stresse over om den nu virker eller ej. Det er vigtigt, at du læser i beskrivelsen af produktet om det kan tåle vand.

Kun på den måde kan du være sikker på, at du godt kan tage din vibrator med under bruseren. Der er endda også de vibratorer, som du kan tage med i badekarret. Det siger sig selv, at det kræver lidt mere at have en vibrator med i badet da den så konstant vil være under vand.

Det betyder, at den er udviklet til det. Det er heldigvis også en ting, som mange vibratorer er. Køb en vibrator du kan have under vand hvis du kan lide at stimulere dig selv når bruserens stråler rammer din nøgne krop.

Billig vandtæt vibrator

Der findes mange forskellige vandtætte vibratorer. Det, at der findes så mange betyder selvfølgelig også, at der findes mange forskellige prisklasser. Faktisk findes der så mange prisklasser, at der både er dem der er rigtig dyre og dem der er billigere.

Du kan finde en meget billig vandtæt vibrator. Det skyldes, at en vibrator kan være forholdsvis enkel. Jo mere enkel en vibrator er, jo billigere er den. Finder man for eksempel en vibrator der kun har en eneste hastighedsindstilling kan man være sikker på, at den ikke er så dyr. Derfor kan det være en ide at købe den.

Sandsynligheden for, at den vibrator man finder kan tåle vand er ret stor. Det gælder også selvom man finder en ret billig vibrator. For hvis den er meget billig er den ikke så avancerede og det er ofte de let avancerede vibratorer der kan tåle vand. Derfor er det oplagt at købe sådan en vandtæt vibrator og nyde dit eget selskab på den måde.

Vibrator der tåler stænk

Der er både vibratorer der tåler vand og nogle der tåler stænk. Har du en vibrator der tåler stænk kan du være sikker på, at det ikke gør noget, at du har den tæt på vand. Hvis der står, at den blot tåler stænk er det dog ikke sikkert, at det er en god ide at have den med ud under bruseren. For så kan den formentligt ikke tåle helt så meget vand som mange andre.