Blowjob Maskine – De 8 bedste blowjob simulatorer

Elsker du våde og dybe blowjobs? Med en blowjob maskine kan du få den skønne fornemmelse af et par bløde læber og en villig tunge, når du masturberer. Og det helt uden at du behøver stoppe op, så den kan få luft.

Der findes forskellige produkter på markedet, der tilbyder helt unikke former for stimulering, der pirrende og håndfrit får dig til klimaks. Det er blot op til dig at vælge, hvilken der er mest fristende.

I denne anmeldelse af de bedste 8 blowjob simulatorer kan du finde den, der passer perfekt til dine alenestunder.

TESTVINDER OVERSIGT – Blowjob Maskine
1. Autoblow A.I. Blowjob MaskineSe prisen
2. Loving Joy Real Feel Blow Job MasturbatorSe prisen
3. Autoblow 2+ XT Blowjob MaskineSe prisen
4. Satisfyer Men Vibration MasturbatorSe prisen
5. Pipedream Fuck Me Silly To Go Deep Throat OnaniproduktSe prisen
6. TENGA Flip OrbSe prisen
7. PDX Elite Moto-Bator MasturbatorSe prisen
8. Satisfyer Men Heat VibrationSe prisen

Autoblow A.I. Blowjob Maskine – TESTVINDER

blowjob maskine automatisk

Vinderen af denne anmeldelse af blowjobmaskiner er Autoblow A.I. Med super avanceret teknologi byder denne maskine på kunstig intelligens, der stimulerer dig helt håndfrit og meget realistisk.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Mest realistiske blowjob-oplevelse
 • Indbygget kunstig intelligens
 • 10 forskellige programmer og 10 intensiteter

❌Ulemper:

 • Dyreste produkt i test
 • Bedst til penis med en diameter på under 5,2 cm.

Om Autoblow A.I. Blowjob Maskine

Med Autoblow A.I kommer du så tæt på følelsen af et ægte blowjob som muligt. Udviklerne har analyseret over 1000 timers blowjob-scener fra pornofilm, så de kunne optimere deres tidligere produkter. Det er blevet til denne spændende maskine, der med 250 forskellige punkter bevæger sig pirrende over dig.

Denne blowjob maskine tilbyder en helt håndfrit blowjob-oplevelse, hvor du blot skal læne dig tilbage og nyde et af de 10 forskellige stimuleringsprogrammer. Du kan ligeledes selv vælge mellem 10 forskellige hastigheder.

Designet er holdt i lyseblå og hvid, og selve maskinen er udført i hård plast. Den er forholdsvis stor og vejer 1500 gram, men da du ikke selv skal røre en finger for at få stimulering, er det ok.

Sleevet er fremstillet i blød og fleksibel silikone, der udvendigt byder på et par fristende læber. Du kan trænge hele 20 cm. ind, hvilket er rigeligt for de fleste mænd.

Opladning

Denne maskine kræver adgang til en stikkontakt, da den er ledningsført. Det betyder, at du får ekstra power, men også at du slipper for at løbe tør for strøm, mens du er i gang.

Rengøring og vedligeholdelse

Når du er færdig med at lege med din Autoblow A.I. skal du blot fjerne og rengøre det indvendige sleeve. Det rengøres let med lunken vand og sexlegetøjsrens. Herefter skal du lade det tørre helt igennem, før du sætter det tilbage i din suttemaskine.

Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator – DEN BILLIGE

billig blowjob maskine

Nyder du at se din penis forsvinde mellem et par bløde og omsluttende læber? Hvis det visuelle skal være ekstra stimulerende, så er Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator en meget realistisk oplevelse.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Meget realistisk masturbator
 • Fremstillet i ftalatfri TPE
 • Billigt onaniprodukt

❌Ulemper:

 • Ingen håndfri stimulering

Om Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator

Er det dybe og våde blowjobs, du holder af, så byder Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator på en meget realistisk oplevelse.

Udvendigt får du et indbydende underansigt med en lille næsetip og et par lækre læber. Når du først er gledet forbi de bløde og fyldige læber, byder Joy på kridhvide tænder, en villig tunge og et stramt svælg. Du kan glide helt i bund igen og igen, uden at Joy behøver få luft.

Sleevet er lavet i superfleksibelt TPE, der er helt fri for ftalater. Selve svælget har en række pirrende riller, der stimulerer dig.

Produktet har en totallængde på 13 cm., og diameteren er strækbar. TPE gør denne blowjob maskine blød og fleksibel, så den passer de fleste mænd.

Opladning

Denne masturbator bruger ikke strøm, så du skal selv supplere med de stimulerende bevægelser.

Rengøring og vedligeholdelse

Efter brug skal du sørge for at rengøre din Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator grundigt. Da der ikke er hul hele vejen igennem, skal du sørge for at vaske den indvendigt med vand og sexlegetøjsrens.

Herefter skal din Loving Joy Real Feel Blow Job Masturbator tørre helt, før du kan gemme den væk.

Skulle overfladen blive en smule klistret, kan du anvende et fleshlight-pulver, der genopfrisker dit legetøj.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine – MEST POPULÆRE

automatisk hvid blowjob maskine

Med denne blowjob maskine kaldet Autoblow 2+ XT er der en helt håndfri onanioplevelse til dig, der elsker blowjobs. Den kan pirre og massere penis på spændende måder med 5 rækker af indvendige perler.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Håndfri blowjob maskine
 • 5 rækker pirrende perler indvendigt
 • 3 forskellige størrelser sleeves for god pasform

❌Ulemper:

 • Larmer en del
 • Lidt klodset

Om Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

Få en super realistisk fornemmelse af et blowjob med Autoblow 2+ XT. 

Indvendigt har produktet 5 rækker af perler, der under brug masserer dit skaft på en meget stram og pirrende måde. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde en helt håndfri og lækker stimulering. Du kontrollerer let hastigheden af stimuleringen via drejeknappen.

Sleevet er lavet i blødt og fleksibelt TPE, mens hylsteret er i hård plast. Udvendigt byder åbningen på en fræk mund med bløde læber. 

For en ekstra god pasform, kan du få det indvendige sleeve i 3 forskellige størrelser.

 • Sleeve A: 

Diameter: 2,7 til 3,5 cm.

Omkreds: 7,5 til 10 cm.

 • Sleeve B:

Diameter: 3,5 til 4,5 cm.

Omkreds: 10 til 14 cm.

 • Sleeve C:

Diameter: 4,5 til 5,6 cm.

Omkreds: 14 til 16 cm.

Dybden er den samme for alle 3 størrelser, men diameteren varierer, så du kan få den strammeste oplevelse.

Hvis du gerne vil friske din oplevelse op, så kan du med denne blowjob maskine få nye sleeves, der byder på helt andre fornemmelser. Der er både en vaginal og en anal udgave, der har en anden indvendig pirrende tekstur.

Opladning

Med denne blowjob maskine skal du have adgang til en stikkontakt, da den er ledningsført. Det betyder dog også, at den altid er klar til brug og aldrig løber tør for strøm midt i din onani.

Rengøring og vedligeholdelse

Når du skal rengøre din Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine, kan du fjerne det indre sleeve. Dette skal skylles og vaskes med vand og en sexlegetøjsrens, før det skal tørre fuldstændigt. Herefter kan du sætte det tilbage i det hårde plasthylster.

Satisfyer Men Vibration Masturbator – BEDST TIL BEGYNDERE

tilfredsstillende blowjob maskine

Satisfyer Men Vibration Masturbator er et lækkert produkt til dig, der elsker et godt og gennemført design. For sit sorte og strømlinede design vandt denne smarte blowjob maskine en Good Design Award i 2019.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Blowjob maskine med vibrationer
 • 11 spændende vibrationsprogrammer
 • Fremstillet i latexfri og ftalatfri silikone

❌Ulemper:

 • Ikke støjsvag
 • Vær opmærksom på indgangens mål

Om Satisfyer Men Vibration Masturbator

Mangler du lidt ekstra spændende stimulering, når du leger alene, så lad Satisfyer Men Vibration Masturbator tage din onani til nye højder.

Med sit elegante ydre byder denne blowjob maskine på en yderst behagelig og pirrende oplevelse. Ergonomisk udformet holder du let denne masturbator på plads.

Indvendigt byder et silkeblødt, ftalatfrit og latexfrit silikone sleeve dig velkommen. Du kan trænge 7 cm. ind, og den udvendige åbning kan strækkes til max 4,5 cm.

Vibratoren har hele 11 forskellige vibrationsprogrammer, som du let kan trykke dig igennem via det overskuelige interface.

For forskellige oplevelser kan du vende din blowjob maskine på forskellige måder, så den indvendige stimulering rammer nye områder.

Opladning

Du oplader let din Satisfyer Men Vibration Masturbator med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Det er derfor et smart og miljørigtigt produkt, hvor du slipper for både ledninger under brug og at skifte batterier konstant.

Rengøring og vedligeholdelse

Denne masturbator er vandtæt, hvilket gør rengøringen super nem. Du skyller og vasker den grundigt med lunkent vand og sexlegetøjsrens, inden den skal tørre helt igennem.

Pipedream Fuck Me Silly To Go Deep Throat Onaniprodukt – BUDGETVENLIG

budgetvenlig blowjob maskine

Lad de bløde læber tage imod dig med denne realistiske deep throat blowjob maskine fra det anerkendte mærke Pipedream. Du får en meget virkelighedstro oplevelse af en mund og svælg, der forkæler din penis.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Frækt dybt blowjob
 • Realistiske bløde læber og tunge
 • Fremstillet i naturtro FantaFlesh

❌Ulemper:

 • Ingen indbygget stimulering

Om Pipedream Fuck Me Silly To Go Deep Throat Onaniprodukt

Elsker du de dybeste blowjobs, så kan denne frække mund fra Pipedream gøre dine onanioplevelser endnu mere interessante.

Selve produktet er fremstillet i det realistiske FantaFlesh, der er blødt og fleksibelt. Udvendigt byder et par lækre og fyldige læber dig velkommen. Herefter vil du få fornemmelsen af at glide forbi tungen og blive modtaget af et stramt svælg, indtil du når helt i bund.

Hun har flotte hvide tænder bag de bløde læber, og indvendigt er pirrende knopper med til at stimulere dig.

Du kan trænge ind i ca. 15 cm. af produktets fulde længde på 16 cm. Den indre diameter på 2,5 cm. er elastisk og kan strækkes.

Du kan let tage dit Pipedream Fuck Me Silly To Go Deep Throat Onaniprodukt med i bad, da den er helt vandtæt.

Opladning

Du slipper for at bekymre dig om strøm med denne lille sag. Pipedream Fuck Me Silly To Go Deep Throat Onaniprodukt bruger ikke strøm, så du skal selv supplere med bevægelserne.

Det gør den derfor meget egnet til at have med, hvis du skal nogen steder. Den har en meget praktisk størrelse, der gør den let at have med på farten.

Rengøring og vedligeholdelse

Dette Pipedream Fuck Me Silly To Go Deep Throat Onaniprodukt skal rengøres efter brug med sexlegetøjsrens og lunkent vand. Husk at lade det tørre helt, før du tager det i brug.

Du kan eventuelt genopfriske overfladen med lidt fleshlight-pulver, hvis overfladen begynder at klistre en smule.

TENGA Flip Orb – BEDSTE ANMELDELSER

anmelderrost blowjob maskine

Det japanske firma TENGA laver lækre onaniprodukter til mænd, og denne TENGA Flip Orb er ingen undtagelse. Din onanioplevelse bliver fantastisk stimulerende med denne blowjob maskine.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Lækker blowjob maskine med masserende kugler
 • Ingen bøvl med opladning
 • Super nem rengøring

❌Ulemper:

 • Ikke en håndfri oplevelse
 • Ingen vibrationer eller andre elektroniske stimuleringer

Om TENGA Flip Orb

Opgradér dine frække alenestunder med denne smarte blowjob simulator. TENGA har skabt et smart og ergonomisk udformet onaniprodukt, der ligger behageligt i hånden.

Indvendigt byder det bløde sleeve i elastomer dig velkommen med pirrende riller. Dybden er cirka 16 cm., og diameteren på indgangshullet er 1,3 cm., der kan strækkes.

Indvendigt i masturbatoren sørger bløde kugler for at massere dit skaft, som du bevæger dig frem og tilbage.

Du kan justere, hvor stramt det skal være, ved at klemme sammen på siderne. De er nemlig fleksible og skaber et vakuum, der føles ekstra intenst med stramhed og sugende fornemmelser.

Opladning

Denne blowjob maskine bruger hverken batterier eller strøm, da de masserende bevægelser opstår, som du penetrerer og strammer omkring masturbatoren. Du behøver derfor aldrig tænke på opladning, og du kan have din TENGA med overalt.

Rengøring og vedligeholdelse

Denne smarte blowjob maskine fra TENGA er usandsynligt nem at rengøre efter brug. Efter klimaks kan du nemlig åbne din TENGA Flip Orb op i enden, hvorefter du let kan skylle sleevet igennem med lunkent vand. Du kan bruge lidt sexlegetøjsrens for at rengøre den grundigt.

Sørg for at sleevet er helt tørt indvendigt, før du lukker enden på din TENGA Flip Orb igen.

Satisfyer Men Heat Vibration – NYHED

sort blowjob maskine

Denne fikse blowjob maskine fra Satisfyer byder på vibrerende fornemmelser og en smart varmefunktion. Det føles som en skøn mellemting mellem en dejlig blød vagina og et solidt blowjob.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Byder på en fornemmelse af en vagina og et blowjob på samme tid
 • 7 forskellige vibrationsmuligheder
 • Spændende varmefunktion

❌Ulemper:

 • Lidt besværlig rengøring

Om Satisfyer Men Heat Vibration

Din Satisfyer Heat vibration er et flot apparat, der ikke afslører sin frække funktion. Den er sort og diskret, når du ser den. I 2019 vandt maskinen en Good Design Award.

Denne blowjob simulator giver dig en meget virkelighedstro fornemmelse af en mellemting mellem at penetrere en vagina og et blowjob. Indvendigt tager en silkeblød overflade imod dig. Sleevet er lavet i 100% ftalatfri og latexfri silikone.

Du styrer dig let igennem de 7 forskellige vibrationsprogrammer via det overskuelige interface med 4 knapper.

Den indbyggede varmefunktion med 3 niveauer gør, at din suttemaskine kan varme op til 40° C. Det giver en endnu mere realistisk fornemmelse af, at der er en anden, der kærligt tager sig af dig.

Pornostjernen Rocco Siffredi, der har været med i over 1.800 pornofilm, har givet sin personlige garanti for denne Satisfyer Men Heat Vibration.

Opladning

Med denne blowjob maskine slipper du helt for at rode med batterier, for den er nemlig genopladelig. Du anvender blot den medfølgende USB-oplader, når din maskine løber tør for strøm.

Rengøring og vedligeholdelse

Når du skal rengøre din Satisfyer Heat Vibraton, skal du anvende et rengøringsmiddel til sexlegetøj og lunkent vand. Du kan fjerne det indre sleeve under rengøringen. Efter vask skal du tørre delene adskilt, inden du samler det.

Sørg for at sleevet er helt tørt, før du sætter det tilbage i din blowjob maskine.

PDX Elite Moto-Bator Masturbator – REDAKTIONENS UDVALGTE

elite blowjob maskine

Pipedream Extreme har skabt denne blowjob maskine kaldet Elite Moto-Bater, så din onanioplevelse kan være i topklassen. Den byder på både stødende, sugende og pirrende fornemmelser.

Fordele og ulemper

✅Fordele:

 • Blowjob maskine med støde- og sugefunktion
 • Lækkert sleeve i ftalatfri TPR
 • Nem rengøring

❌Ulemper:

 • Ikke støjsvag
 • Bruger 4 AA-batterier

Om PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Elite Moto-Bater er både nem at anvende og byder på en helt håndfri onanioplevelse. 

Denne maskine støder og suger under brug, hvilket giver en pirrende og håndfri stimulation. Du kan indstille maskinen til præcis det tempo og med den kraft, som du foretrækker.

Maskinen har 2 indbyggede kraftfulde motorer, der separat sørger for at forkæle dig efter dine behov.

Udvendigt tager en fræk og realistisk mund med bløde læber imod dig. Det indre sleeve er lavet i kropssikker TPR-gummi, der er kendt for dets meget naturtro fornemmelse. Produktet er ftalatfrit, så du trygt kan anvende det.

Udover selve Elite Moto-Bater blowjob maskine får du ydermere 3 forskellige penisringe, en prøve på sexlegetøjsrens og glidecreme med produktet.

Opladning

Denne blowjob maskine skal bruge 4 AA-batterier, der ikke medfølger til produktet. Du skal derfor sørge for selv at tilkøbe disse.

Det er en fordel, hvis du har ekstra batterier liggende på lager, så du ikke løber tør midt i din onani.

Rengøring og vedligeholdelse

Efter brug rengør du nemt din Elite Moto-Bater blowjob maskine. Du kan tage sleevet ud af beholderen i hård plast, hvorefter du kan vaske begge dele separat. Brug varmt vand og en sexlegetøjsrens.

Det er vigtigt, at sleevet er helt tørt, før du sætter det tilbage i holderen.

Hvilken blowjobmaskine skal jeg vælge?

Der findes, som du kan læse, et utal af forskellige produkter, der kan stimulere og pirre på hver sin måde. Hvis du overvejer hvilken, der passer bedst til dine behov, kan du med fordel tænke over de følgende spørgsmål:

 • Skal stimuleringen være håndfri eller ej?
 • Skal den være genopladelig, batteridrevet eller ledningsført?
 • Skal maskinen se naturtro ud?
 • Hvad må produktet koste?

Ved at stille dig selv disse spørgsmål, kan du indsnævre hvilken udgave, der er mest oplagt til dine onanibehov.

Tips og tricks til en endnu bedre oplevelse med din blowjob maskine

Når du har valgt, hvilken blowjob maskine, der tiltaler dig mest, og klikket den hjem, er der flere ting, der kan gøre din oplevelse endnu bedre. Disse tips og tricks gør din oplevelse med en blowjobmaskine det ekstra lækker, når du hygger dig alene.

Husk glidecremen

Med blowjob maskiner er det muligt at opgradere din onanioplevelse, så den bliver endnu mere stimulerende. Det er vigtigt, at du anvender en god vandbaseret glidecreme med din maskine. Glidecreme nedsætter nemlig risikoen for, at der opstår ubehagelig friktion, når du leger.

En vandbaseret glidecreme sørger for, at du glider behageligt frem og tilbage. Det får oplevelsen til at føles som et vådt og lækkert blowjob.

Det er vigtigt, at du anvender en vandbaseret glidecreme, da oliebaserede kan opløse silikone og andre former for gummi.

Varm dit sleeve op for en realistisk oplevelse

Der er ikke noget, som når en varm mund lukker sig om dig. Et enkelt produkt i denne anmeldelse, Satisfyer Men Heat Vibration, byder på en automatisk varmefunktion, men du kan sagtens simulere varmen på andre måder.

Hvis sleevet er udtageligt i din blowjobmaskine, kan du lægge det i varmt vand før brug. Materialerne varmer hurtigt op, så du kan få den mest stimulerende og realistiske oplevelse med din maskine.

Vedligehold din blowjobmaskine med rengøring

Produkterne i denne anmeldelse kræver rengøring, når du er færdig med at bruge dem. Særligt fordi glidecreme og kropsvæsker kan tørre ind og i sidste ende kan ødelægge selve materialet. Det fugtige miljø kan give vækstbetingelser for bakterier, der kan overføres til din penis, når du bruger den igen.

Derfor er det supervigtigt, at du rengør din blowjob maskine grundigt efter hver brug. Særligt sleevet kræver ekstra opmærksomhed.

Sexlegetøjsrens er lavet specifikt til materialerne, så du vedligeholder din maskine på bedste vis. Husk at skylle dit sleeve grundigt efter brug af sæbe.

Derudover kan du genopfriske din masturbator med et pulver til fleshlights, hvis overfladen skulle blive en smule klistret efter rengøring.

Vend din blowjob maskine på hovedet

Det kan måske synes helt basalt, men du kan faktisk få helt nye fornemmelser ud af din maskine ved at vende den 180 grader. Ofte vil der være lækre stimuleringer at hente, hvis du vender din maskine på hovedet, fordi fornemmelsen på denne måde er ny og anderledes.

Du kan forsøge dig frem med forskellige vinkler for at finde din yndlingsmåde at bruge din masturbator på. Har du en interesseret partner, kan I også bruge maskinen som en del af et frækt forspil eller stimulerende lege.

Skift sleeves for en ny fornemmelse

Nogle produkter, heriblandt Autoblows, kan du friske op med et helt nyt sleeve. Med en dyr model er det en skam, at du kører sur i den samme form for stimulering. Med udskiftelige sleeves kan du konstant få nye og spændende onanioplevelser.

Det betyder, at der venter flere spændende og pirrende stimuleringer med eksempelvis et vagina sleeve eller anus sleeve. Hvis det er vigtigt for dig at kunne skifte sleevet ud, så gå efter Autoblows modeller.