Klitoris stimulatorer – De bedste i test

Hvis du er på udkig efter at finde den bedste klitoris stimulator, så er du havnet det rette sted.

Her har vi nemlig samlet de 9 bedste klitoris stimulatorer.

Overvejer du at anskaffe dig et nyt stykke sexlegetøj, så tag endelig et kig her først og bliv lidt klogere på, hvilken du bør vælge.

TESTVINDER I Womanizer duo

Fantastisk Duo Dobbelt Stimulator og kltioris vibrator, der uden tvivl vil kunne holde dig tilfredsstillet. Dette apparat har 2 hoveder, så den er i stand til at ramme både din klitoris og dit g-punkt.

Unik stimulering

Den populære Pleasure Air Teknologi betyder, at din klitoris forkæles uden nogen direkte kontakt med huden. Det skyldes, at apparatet udsender forførende trykbølger, som garanteret vil vække stor begejstring. Derudover vil vibratoren på samme tid sørge for at kærtegne dit G-punkt imens, så du opnår maksimal nydelse.  

Smart Silence – hvad er det?

Womanizers Duo Dobbelt Stimulator er også udstyret med funktionen Smart Silence. Funktionen, sikrer, at stimulationen først begynder, når vibratoren kommer i kontakt med huden. Det giver en pirrende og fornøjelig oplevelse.

Fordele ved Womanizer duo dobbelt stimulator

Der er mange smarte funktioner og fordele ved denne stimulator. Foruden de ovennævnte, så er der også følgende:

 • Hele 10 vibrationsmønstre og 12 niveauer af vibration og trykbølger, som du frit kan vælge mellem – det er blot et spørgsmål om at finde lige netop den rytme, som passer dig
 • Smart og vandtæt design, så du kan medbringe din Womanizer stimulator i badet
 • Let at rengøre
 • Opladelig – USB-kabel medfølger

MEST POPULÆRE I LELO Sona  

       

Den prisvindende LELO SONA klitoris stimulator stimulerer hele klitoris med pulserende trykbølger, der giver en intens oplevelse. Der er tilmed et væld af indstillinger og smarte funktioner, som er med til at sørge for maksimal nydelse.

Stimulerer 75% mere af klitoris

Denne klitoris stimulator stimulerer helt op til 75% mere af din klitoris end gængse vibratorer netop ved at udsende pulserende trykbølger, hvilket resulterer i en intens og pulserende oplevelse, som du uden tvivl vil elske.

Mange indstillinger for optimal nydelse

SONA har 8 pirrende intensiteter du kan vælge mellem, så der er rig mulighed for at finde lige netop din favoritkombination, som får dig i den 7. himmel. Alle indstillingerne er let tilgængelige på apparatet, hvorfor den er meget let at anvende. Apparatet er vandtæt, så det er let at rengøre, og du kan tilmed tage din SONA med i bad helt uden problemer.

Stilrent og diskret design – perfekt til håndtasken

SONA er fremstillet af silikone og ABS, så den føles meget rar på huden og endda passer perfekt i hånden. Den fremstår meget elegant og diskret, hvorfor den let kan medbringes i tasken, når du skal på farten.

Hvor som helst, når som helst

Du kan endda bruge vibratoren hvor som helst og når som helst, da den er meget lydsvag og opladelig. Et par timers opladning med det medfølgende USB-kabel giver dig mulighed for timevis af fornøjelse.

                          


DEN BILLIGE I Satisfyer Pro 2 Next Generation         

Satisfyer Pro 2 Next Generation vil sende dig i den 7. himmel med sine trykbølger og kraftfulde vibrationer. Den er perfekt til dig, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige. Du kan være sikker på at få et rigtig godt produkt til en attraktiv pris.

Intens stimulation

Satisfyer Pro 2 Next Generation giver dig intense og pulserende svingninger, som giver en intens nydelse. Apparatet har en kraftfuld motor, som tilmed er meget lydsvag, hvorfor du med fordel kan benytte dette apparat uden at skulle forstyrres af en højlydt summen.

11 forskellige hastigheder

Satisfyer Pro 2 Next Generation giver dig mulighed for at vælge mellem 11 forskellige hastigheder, der let betjenes via en knap på håndtaget. Der er altså god chance for, at du kan finde en rytme, som passer til dig, og som bringer dig til den 7. himmel.

Yderligere fordele ved apparatet

Satisfyer Pro 2 Next Generation er et prisvenligt apparat, som er værd at investere i. Der er adskillige fordele, herunder:

 • Stimulatoren er opladelig og der medfølger USB-kabel. Det giver dig timevis af nydelse uden at tænke på batterier
 • Vandtæt design – så du kan altså uden problemer tage stimulatoren med i bad
 • Let at rengøre – udstyret med en aftagelig hætte af silikone for at lette rengøringen yderligere
 • Lækkert og eksklusivt design i en flot mat finish

TIL BEGYNDERE I We Vibe touch             

We Vibe touch vibratoren er en populær og testvindende en af slagsen. Den er perfekt til brug alene, eller hvis du vil friske tingene op med din partner.

Målrettet stimulation

We Vibe touch har et forbedret og lækkert design, der har gjort det endnu lettere at målrette stimulationen ved brug. Den bløde og runde form er diskret og feminin på samme tid. Den let bøjede spids er med til at opnå den målrettede stimulation. Der er tilmed stor fokus på ergonomien, således at den bliver behagelig at holde om. Det gør det også endnu lettere at ramme plet, uanset hvor du vælger at anvende vibratoren.

Forskellige vibrationsmønstre

For at øge stimulationen og gøre oplevelsen mere intens og fornøjelig, så har du 8 pirrende vibrationsmønstre at vælge mellem. Du kan derfor finde lige den rytme, som passer til dig, og som bringer dig mest nydelse.

Vandtæt og let at rengøre

We Vibe touch er fremstillet af lækker og silkeblød silikone, som er et yderst hudvenligt materiale. Apparatet er tilmed vandtæt, så du har mulighed for at få glæde af vibratoren, uanset hvor end du er, selv under bruseren. Det gør den også meget let at rengøre. Brug gerne varmt vand og mild sæbe ved rengøring og slut af med en antibakteriel spray beregnet til sexlegetøj for optimal desinficering af apparatet.

Yderligere fordele

Der er mange fordele ved at vælge netop denne vibrator, hvis man er nybegynder. Udover det ovenstående, så kan du forvente disse fordele:

 • We Vibe Touch er opladelig, så du slipper for flade batterier midt i klimaks – USB-kabel medfølger
 • Inklusive diskret opbevaringspose
 • Apparatet er lydsvagt, så du behøver ikke bekymre dig om den forstyrrende summen
 • Vibratoren er forholdsvis lille – den måler 10 cm i længden og 4,5 cm i bredden, hvilket gør, at den især egner sig til begyndere

BEDSTE ANMELDELSER I LELO Sona Cruise

Elegant og feminin klitoris stimulator fra det populære brand LELO. SONA cruise er uden tvivl den bedste rejsepartner, som du kan finde dig. SONA er en stimulator, så den adskiller sig fra andre vibratorer. SONA udsender pirrende pulseringer og bølger, som giver en unik og intens oplevelse.  

Hvad er Cruise Control?

SONA Cruise er udstyret med den smarte funktion, Cruise Control, hvilket vil sige, at når stimulatoren presses hårdt imod kroppen, så vil den bibeholde kraften, så du får en perfekt og konstant oplevelse. Det sikrer dig en konstant og ubesværet oplevelse, da intensiteten ikke svinger. Og det aller bedste ved det hele er, at det foregår helt automatisk.

Lydsvag stimulator – til dig der foretrækker diskretion

SONA Cruise er meget lydsvag, så foretrækker du et diskret stykke sexlegetøj til pirrende leg og forspil – uanset hvor du befinder dig – så er dette produkt et perfekt valg. Derudover er formen på SONA cruise meget handy og ligger perfekt i hånden. Knapperne på apparatet er tilmed placeret strategisk, så du let kan komme til og justere.

SONA Cruise – en prisvinder

SONA Cruise er en feminin og diskret opladelig stimulator, der bestemt gør sig fortjent til sin popularitet. Der medfølger et USB-kabel til opladning af batteriet, så du kan oplade den, lige når du har lyst og få timevis af nydelse uden at skulle bekymre sig om flade batterier.

Andre fordele ved produktet:

 • Nem håndtering og rengøring
 • 8 forskellige intensiteter af berøringsfrie lydbølger – god mulighed for at finde lige netop den rytme, der bringer dig størst nydelse
 • 100% vandtæt, så den kan med fordel nydes i badet
 • Fremstillet i silikone og ABS, der gør stimulatoren behagelig mod huden og letter rengøringen

REDAKTIONENS UDVALGTE I Womanizer Premium

Womanizer har kreeret denne revolutionerende og innovative klitoris stimulator. Den er perfekt til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Der er stor fokus på det ergonomiske design og det eksklusive udtryk, som gør den til enhver kvindes must have.

Unikke funktioner

Womanizers Premium klitoris stimulator er udstyret med et væld af features, som gør at oplevelsen bliver dét bedre. Hvorfor nøjes, når du kan få det hele? Du får blandt andet stor glæde af Pleasure Air teknologi, Smart Silence og Autopilot:

Pleasure Air teknologi – pulsering i stedet for vibrering

Stimulatoren er udstyret med den unikke Pleasure Air teknologi, hvilket betyder, at din klitoris stimuleres gennem pulserende trykbølger for en intens nydelse uden nogen direkte berøring.

Smart Silence – lydløst apparat

En ny og smart funktion ved dette produkt er Smart Silence, hvilket betyder, at du slipper for den forstyrrende summen. Stimulationen aktiveres først, når den rører huden.

Overlad styringen til Womanizers Autopilot

Ønsker du en overraskende oplevelse? Nyd Womanizers autopilot, når apparatet skifter imellem de 12 forskellige intensiteter i tilfældig rækkefølge, uden at du skal røre en finger. Det giver en pirrende og unik oplevelse, at du ikke selv har kontrol over vibrationsmønstrene. Vil du alligevel ikke overlade alt til apparatet, så kan du naturligvis stadig skifte mønstrene ved at klikke på +/-.

Endnu blidere og endnu mere intens

Womanizer har opgraderet apparatet til det bedre, således at den blideste stimulation er 50% blidere, hvorimod den mest intense vibration er 50% mere kraftfuld end sine forgængere.

Andre fordele ved Womanizer Premium

Udover de ovenstående funktioner og informationer, så er der også følgende fordele ved apparatet:

 • Er opladelig – USB-kabel medfølger
 • Vandtæt design, så den kan nydes i badet uden problemer
 • Let at rengøre
 • Inklusive to sugehoveder i forskellige størrelser

BUDGETVENLIG I Satisfyer Pro 2

Hvorfor nøjes, når du kan få lidt af det hele? Satisfyer Pro 2 Vibration giver dig vibrerende stimulation kombineret med pirrende vibrationer fra trykbølger.

2 kraftfulde motorer – 110 kombinationsmuligheder

Satisfyer Pro 2 Vibration har to kraftfulde motorer, som fungerer uafhængigt af hinanden. Den ene motor giver dig mulighed for at vælge mellem 11 forskellige trykbølgeimpulser. Den anden giver dig mulighed for at vælge mellem 10 vibrationsmønstre.

At motorerne fungerer uafhængigt af hinanden, vil sige, at du kan kombinere dem, som du vil eller nyde dem hver især. Det giver dig helt op til 110 forskellige kombinationsmuligheder at vælge mellem. Mulighederne er altså utallige, hvorfor du med sikkerhed kan finde lige netop din favoritkombination, der sender dig direkte i den 7. himmel.

Let at anvende og rengøre

Apparatet er let at anvende. Du skifter mellem funktionerne på knapperne over stimulatoren. Produktet er i et vandtæt design, så du kan fortsætte legen i badet helt uden problemer, hvis lysten indfinder sig.

At den er vandtæt, vil også sige, at vibratoren bliver langt nemmere at rengøre efter brug. Det er bedst at bruge varmt vand og en mild sæbe til at rense apparatet med. Derudover bør du anvende en antibakteriel rengøringsspray beregnet til sexlegetøj efter brug for at desinficere den.  

Flot og eksklusivt design

Satisfyer apparatet fås i et supersimpelt om end også eksklusivt design. Den er fremstillet af ABS-plast samt fløjlsblød silikone, der føles behageligt mod huden. Apparatet kommer i den fineste rosa guld-farve, hvilket gør den mere feminin at se på.

Andre fordele ved produktet

Der er ingen tvivl om, at Satisfyer Pro 2 Vibration er et super godt apparat til prisen. Foruden de ovenstående ting, så er der disse fordele ved produktet:

 • Satisfyer Pro 2 Vibration er opladelig, så du slipper for at bekymre dig om flade batterier samt indkøb, udskiftning og bortskaffelse af disse – UBS-kabel til opladning medfølger
 • Apparatet er utrolig effektivt og ved hjælp af Air Pulse teknologi vil du opleve en ny form for stimulation

ORGASMEGARANTI I Womanizer Liberty

Denne innovative klitoris stimulator er din nye bedste ven, når du skal på farten. Den fås nemlig her i en rejsevenlig udgave, til dig der ønsker det bedste af det bedste.

Pleasure Air teknologi – pulsering i stedet for vibrering

Womanizers Liberty er udstyret med en super smart funktion, nemlig Pleasure Air teknologi. Stimulatoren masserer klitoris med denne teknologi, der skaber helt unikke og særlige trykbølger for en unik og intens oplevelse. Trykbølgerne har en pirrende og uimodståelig effekt, som er uundgåelige at blive forført af. Disse pulserende trykbølger udsendes helt uden at apparatet er i direkte berøring med huden.

Vælg mellem 6 intensitetsniveauer

Denne orgasmevinder har 6 intensitetsniveauer, som du let kan skifte mellem ved hjælp af en enkelt knap. Der er noget til enhver anledning – selv når du er på farten. Det er blot et spørgsmål om at prøve dig frem, så vil du finde lige den rytme, som bringer dig størst nydelse. Liberty stimulatoren er perfekt uanset om du er alene, eller om du er sammen med din partner. Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne med dette produkt.

Diskret og rejsevenlig

Det har aldrig været nemmere at få din bedste rejsemakker med på farten. Denne rejsevenlige stimulator er meget diskret, der gør den perfekt til tasken. Den har tilmed et praktisk, magnetisk låg, som holder din stimulator ren og gemt, når den ligger i håndtasken. Det er altså rigtig nemt for dig at medbringe den, hvor end du skal hen.

Den rejsevenlige stimulator har også andre fordele, såsom:

 • Liberty stimulatoren er vandtæt og kan give dig nydelsesfuld oplevelse i badet
 • Nem at rengøre – alt du behøver er varmt vand og en anibakteriel rengøringsspray beregnet til sexlegetøj
 • Oplades let via det medfølgende USB-kabel – fuld opladning giver hele 120 minutters fornøjelig brugstid
 • Produktet er lydsvagt, således at du kan benytte den hvor som helst, når som helst
 • Findes i flere farver herunder blå, rød, pink og lilla – der er noget til enhver smag

NYHED I Satisfyer Pro Traveler

Dette apparat er en del af Satisfyers populære stimulatorserie. Du vil med garanti befinde dig i den 7. himmel på ingen tid, og du kan nu opleve denne følelse, uanset hvor du befinder dig.

11 forskellige indstillinger

Satisfyer Traveler Pro er en stimulator, hvilket vil sige, at der gøres brug af trykbølger. Du kan frit vælge mellem 11 forskellige indstillinger lige fra bløde, kraftfulde og pirrende intensiteter. Du kan altså få lige den stimulering, som passer til dig.

Diskret og elegant design

Stimulatoren er især kendt for det elegante design og sin praktiske størrelse, der gør det muligt at have den med hvor som helst. Den er altså enhver kvindes bedste ven. Designet passer rigtig godt lige til håndtasken, hvorfor den er let at tage med på farten. Den egner sig også især godt til rejser.

Din nye rejsekammerat

Satisfyer Traveler Pro er din nye trofaste rejsekammerat. Det enkle og stilfulde design og smukke etui med guldkant holder din hemmelighed skjult for omverdenen. Den er et must have for enhver eventyrlysten kvinde, som sætter pris på diskretion.

Yderligere fordele ved din nye rejsekammerat:

 • Stimulatoren er vandtæt, så den kan bruges i badet
 • Let at rengøre, alt du behøver er varmt vand og desinficerende rengøringsspray
 • Lydsvag, så du kan holde nydelsen for dig selv

Det bør du vide

Vil du gerne have fat i en klitoris stimulator? Ved du ikke lige hvilken en du skal vælge? Det er også et rigtig godt spørgsmål. Der er nemlig så mange forskellige former for vibratorer ude på markedet i dag, at det kan være rigtig svært at skulle vælge blot én af dem. Hvordan beslutter man sig lige, når man har så utallige mange muligheder hele tiden?

Her giver vi dig nogle god råd om, hvorfor det er lige præcis en klitoris stimulator, som du skal have fat i. Vi snakker lidt om, hvordan det er du bruger den, hvordan den fungerer, hvor du kan finde de allerbilligste af dem og hvilke forhandlere, du skal tage til, for at få den allerbedste aftale.

Så hvis du på nogen som helst måde er bare lidt interesseret i at købe dig en ny vibrator og tænker at denne nye vibrator skal være en klitoris stimulator, så læs meget gerne med her. Når du er færdig med artiklen, vil du med garanti blive overbevist om, at det da vidst er en klitoris stimulator, som du skal ud og have fat.

Alt hvad du skal vide om klitoris stimulatorer

En klitoris stimulator er en dejlig opfindelse, som sætter maksimal fokus netop på det mest følsomme sted på kvinden – klitoris. For nogle kvinder kan så meget fokus på lige netop klitoris ikke lige være det bedste, imens der er andre kvinder, som kræver rigtig meget fokus på deres klitoris, før de kan mærke en reaktion i deres kroppe. Det er meget forskelligt hvad det er man er til, hvordan vores kroppe er opbygget og hvilke behov vi har. Derfor er det heller lige sådan til at sige, hvilke klitoris stimulator der er den allerbedste for dig.

Klitoris stimulatorer vil variere i både størrelse, form, farve og intensitet alt efter hvilken producent og hvilket mærke du vælger at gå med. Har du for eksempel brug for en rigtig høj intensitet, før du kan mærke en forskel? Eller vil du hellere ud i en lidt blidere form for stimulering?

Måske har du også nogle bestemte krav til, hvordan din vibrator skal se ud og hvilken form den skal have. Hvis man i forvejen er vant til at købe en masse sexlegetøj hjem, så har man som regel en del flere krav, som hvis man blot var førstehåndskøber. Det er skam meget normalt og eftersom det – forhåbentlig – er en lille maskine, som du kommer til at dele mange gode stunder sammen med, så er det også vigtigt, at din klitoris stimulator passer til lige netop dig.

Hvis du har mulighed for det, så ville det allerbedste være at kunne prøve en række forskellige klitoris stimulatorer af. Det er altid rarere at have prøvet flere forskellige vibratorer og dermed se, hvilken en der har den allerbedste indvirkning på en og hvilken en, som man derfor gerne vil bruge fremover.

Det kan også sagtens være, at du ændrer mening alt efter hvorhenne du er i din cyklus. Det kan dermed godt være, at på nogle tidspunkter af måneden foretrækker du en bestemt klitoris stimulator fremfor en anden. Hvis det er sådan det hænger sammen for dig, så er det så absolut en stor fordel, hvis du lige har begge varianter liggende hjemme og klar til brug.

Vibratorer til klitoris stimulation

En klitoris stimulator med ekstra stor fokus på klitoris stimulation er ideel for de kvinder, som kræver rigtig meget klitoris stimulation, før de kan mærke en forskel i deres kroppe. Der er nemlig nogle kvinder der er sådan installeret, at de har brug for ekstra meget fokus på klitorissen. Der er på ingen mulig måde noget som helst mærkeligt ved det – vi er alle bygget forskellige og vi har derfor meget forskellige former for behov.

Det kan samtidig også være, at du på nogle tidspunkter af måneden gerne vil have ekstra meget fokus på din klitoris, imens du i andre perioder ikke lige har lyst til det, eller hvor det ikke gør noget godt for dig. Det kan samtidig også bare godt være, at du af og til gerne vil ændre rytmen lidt og prøve noget nyt. Ellers kan det hurtigt begynde at blive for ensformigt for dig, hvis du igen og igen bruger den samme for vibrator. Der kan en klitoris stimulator være et rigtig velkomment afbræk fra det sædvanlige.

Hvis du har brug for rigtig meget stimulation til din klitoris, før du kan mærke en videre forskel i kroppen, så ville det så absolut være en stor fordel for dig, hvis du købte en klitoris stimulator. På den måde ville du kunne rette fokus mod lige netop det område, som faktisk har en positiv indvirkning på dig.

Sex er en skøn ting og sexlegetøj kan give rigtig én rigtig mange gode oplevelser – men det er også vigtigt at vi køber noget sexlegetøj, som lige netop hjælper os med at få disse gode oplevelser.

Sådan bruger du den

En klitoris stimulator er egentlig overraskende nem at bruge. Alt hvad du skal er at tænde den som en ganske almindelig form for vibrator og så ellers rette fokus på klitoris. Læn dig tilbage og nyd oplevelsen.

En klitoris stimulator er så nem at bruge, fordi producenterne nemlig godt er klar over, at det skal være nemt, når man gerne vil have sex. Sex skal ikke være kompliceret og der er ingen grund til lige pludselig at gøre sex mere indviklet, når man introducerer et stykke legetøj ind i formlen.

Du kan også sagtens bruge din klitoris stimulator, hvis du er sammen med din partner. Når man er sammen med sin mandlige partner, som kommer fokus under sex ret hurtigt til at ligge et andet sted end lige præcis kvindens klitoris. Det kan hurtigt blive til en form for anden position og det er en skam, fordi der netop er en hel del kvinder, der har brug for en høj opmærksomhed mod deres klitoris, før de får den bedste oplevelse ud af det.

Hvis du derfor er en af de kvinder der brug for meget fokus mod klitoris og ikke rigtig føler, at det er noget du får når du er sammen med din mandlige partner, så prøv lige at hive klitoris stimulatoren med ind i sengen næste gang i er sammen. Det kunne være en måde at hjælpe jer begge to til at slappe mere af og fokusere mere på at være sammen. På denne måde sørger i for, at i begge bliver veltilpassede uden at det som sådan er noget i skal gå og bekymre jer over.

Tag endelig gerne noget af presset for jer selv og køb en klitoris stimulator. Husk dog gerne lige at vende den med partneren, før du hiver den frem i hovedet på ham. Han kunne jo godt komme til at tage den lidt som en fornemmelse eller forringelse af hans egne evner til at tilfredsstille dig – hans kvinde. Og det er jo på ingen måde sådan det skal være ment.

Så hiv lige fat i ham engang før det går løst i soveværelset. Forklar ham hvad det er du har købt hjem, hvorfor det er du har købt den hjem og hvad det er den skal bruges til. Forklar ham også meget gerne hvordan det er din klitoris stimulator skal bruges, så han på den måde kan hjælpe dig, når du tager den i brug i soveværelset eller hvor i ellers er sammen. På den måde kan han også få en følelse af lidt kontrol over situation og han vil have langt mindre sandsynlighed for at opleve, at det her er et helt fremmed element, som du introducerer i jeres sexliv, som han på ingen måde har indflydelse over.

Berolig din mandlige partner ved at fortælle at det så absolut intet har at gøre med hans evner til at tilfredsstille dig. Forklar ham at det har mere noget at gøre med, at du gerne vil have den bedst mulige oplevelse under sex som du kan få. Det er sikkert noget han sagtens godt kan støtte op om.

Billig klitoris stimulator

Okay, så nu er du efterhånden blevet overbevist om, at det er lige præcis en klitoris stimulator, som du skal ud og have fat i. Så langt så godt. Hvad så nu? Ja nu skal du så bare lige have fundet ud af hvilken variant det er, som du gerne vil købe. Hvad med at tage den billigste variant?

Pris og kvalitet passer ofte sammen og det er derfor også vigtigt, at du ikke går på fuldt ud kompromis hvad angår prisen. Det går jo ikke, at du bruger næsten ingen penge for en klitoris stimulator, som du alligevel ikke er rigtig tilfreds med og ikke rigtig giver dig det, som du har brug for. Det er jo stadig penge du dermed har brugt for et produkt, som du faktisk ikke engang bryder dig om. Det er da trælse penge at smide væk.

Men blot fordi pris og kvalitet ofte følges ad, så betyder det heller ikke, at du bare skal gå ud og købe den allerdyreste klitoris stimulator på markedet. Det er der så absolut ingen grund til. Man kan hurtigt finde en klitoris stimulator, som koster det samme som en halv bondegård. Og der er så absolut ingen grund til at gå ud og smide så mange penge væk på et stykke sexlegetøj. I så fald ville man da hurtigt kunne blive ruineret – selvom man med garanti også ville få nogle sjove oplevelser ud af det.

Prøv i stedet at matche dit valg af klitoris stimulatorer nogenlunde til din pengepung. Hvor mange penge ville du realistisk set godt kunne have råd til at fyre af på en klitoris stimulator? Og hvor mange penge har du egentlig lyst til at give for den? Hvis du kommer til at bruge for mange penge og gå over din egen grænse, så er det også noget som du vil tænke på igen og igen, når du tager klitoris stimulatoren i brug. Og det vil komme til at ødelægge hele oplevelsen for det.

Vær derfor gerne hundrede procent ærlig med dig selv, når du går ud og køber din vibrator. Hvis du gerne vil gøre det så billigt som muligt, så gør endelig det. Brug aldrig flere penge på noget, som du ikke er komfortabel med og lyt godt til dig selv og din mavefornemmelse, når du laver dit indkøb. På den måde vil det aldrig gå helt galt.

Bedste forhandlere af klitoris stimulatorer

Så er vi ved at nå til vejs ende og nu er det sidste spørgsmål bare, hvor det er helt præcis er du går hen for at få fat i en klitoris stimulator? Du har to store muligheder, når det kommer til at købe klitoris stimulatorer og andet sexlegetøj. Du smutter enten ned i den lokale sexbutik eller også tager du et smut ind på nettet.

Hvis du vælger at tage ned i den lokale sexbutik, så har du den store fordel, at du faktisk kan stille spørgsmål til det produkt, som du står overfor at købe. Ekspedienterne nede i sexbutikkerne har rig erfaring med at sælge sexlegetøj og ved derfor rigtig meget om de produkter, de prøver på at sælge. Hvis du dermed har nogle spørgsmål til et meget bestemt produkt, som for eksempel dens intensitet eller om der findes en lydsvag version, så er det en god ide at smutte derned. De vil kunne give dig en masse gode råd og vejledning om, hvilken klitoris stimulator der passer til lige netop dig.

Hvis du derimod har et ret klart billede af, hvilken klitoris stimulator du har brug for, så tag endelig gerne bare en tur ind på nettet. Der kan du hurtigt og bekvemt få klikket dit valg af klitoris stimulator ned i din kurv og betale. Købet behøver ikke at tage meget mere end fem minutter og det kan dermed være en stor tidsbesvarer.

Samtidig er nethandel en rigtig god mulighed, hvis du på nogen måde er en smule genert over at skulle købe sexlegetøj. På nettet får du fuld ud anonymitet, hvilket kan være en rar ting for rigtig mange købere.