Klitoris stimulatorer – De bedste i test

Hvis du er på udkig efter at finde den bedste klitoris stimulator, så er du havnet det rette sted.

Her har vi nemlig samlet de 9 bedste klitoris stimulatorer.

Overvejer du at anskaffe dig et nyt stykke sexlegetøj, så tag endelig et kig her først og bliv lidt klogere på, hvilken du bør vælge.

TESTVINDER I Womanizer duo

Fantastisk Duo Dobbelt Stimulator og kltioris vibrator, der uden tvivl vil kunne holde dig tilfredsstillet. Dette apparat har 2 hoveder, så den er i stand til at ramme både din klitoris og dit g-punkt.

Unik stimulering

Den populære Pleasure Air Teknologi betyder, at din klitoris forkæles uden nogen direkte kontakt med huden. Det skyldes, at apparatet udsender forførende trykbølger, som garanteret vil vække stor begejstring. Derudover vil vibratoren på samme tid sørge for at kærtegne dit G-punkt imens, så du opnår maksimal nydelse.  

Smart Silence – hvad er det?

Womanizers Duo Dobbelt Stimulator er også udstyret med funktionen Smart Silence. Funktionen, sikrer, at stimulationen først begynder, når vibratoren kommer i kontakt med huden. Det giver en pirrende og fornøjelig oplevelse.

Fordele ved Womanizer duo dobbelt stimulator

Der er mange smarte funktioner og fordele ved denne stimulator. Foruden de ovennævnte, så er der også følgende:

 • Hele 10 vibrationsmønstre og 12 niveauer af vibration og trykbølger, som du frit kan vælge mellem – det er blot et spørgsmål om at finde lige netop den rytme, som passer dig
 • Smart og vandtæt design, så du kan medbringe din Womanizer stimulator i badet
 • Let at rengøre
 • Opladelig – USB-kabel medfølger

MEST POPULÆRE I LELO Sona  

       

Den prisvindende LELO SONA klitoris stimulator stimulerer hele klitoris med pulserende trykbølger, der giver en intens oplevelse. Der er tilmed et væld af indstillinger og smarte funktioner, som er med til at sørge for maksimal nydelse.

Stimulerer 75% mere af klitoris

Denne klitoris stimulator stimulerer helt op til 75% mere af din klitoris end gængse vibratorer netop ved at udsende pulserende trykbølger, hvilket resulterer i en intens og pulserende oplevelse, som du uden tvivl vil elske.

Mange indstillinger for optimal nydelse

SONA har 8 pirrende intensiteter du kan vælge mellem, så der er rig mulighed for at finde lige netop din favoritkombination, som får dig i den 7. himmel. Alle indstillingerne er let tilgængelige på apparatet, hvorfor den er meget let at anvende. Apparatet er vandtæt, så det er let at rengøre, og du kan tilmed tage din SONA med i bad helt uden problemer.

Stilrent og diskret design – perfekt til håndtasken

SONA er fremstillet af silikone og ABS, så den føles meget rar på huden og endda passer perfekt i hånden. Den fremstår meget elegant og diskret, hvorfor den let kan medbringes i tasken, når du skal på farten.

Hvor som helst, når som helst

Du kan endda bruge vibratoren hvor som helst og når som helst, da den er meget lydsvag og opladelig. Et par timers opladning med det medfølgende USB-kabel giver dig mulighed for timevis af fornøjelse.

                          


DEN BILLIGE I Satisfyer Pro 2 Next Generation         

Satisfyer Pro 2 Next Generation vil sende dig i den 7. himmel med sine trykbølger og kraftfulde vibrationer. Den er perfekt til dig, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige. Du kan være sikker på at få et rigtig godt produkt til en attraktiv pris.

Intens stimulation

Satisfyer Pro 2 Next Generation giver dig intense og pulserende svingninger, som giver en intens nydelse. Apparatet har en kraftfuld motor, som tilmed er meget lydsvag, hvorfor du med fordel kan benytte dette apparat uden at skulle forstyrres af en højlydt summen.

11 forskellige hastigheder

Satisfyer Pro 2 Next Generation giver dig mulighed for at vælge mellem 11 forskellige hastigheder, der let betjenes via en knap på håndtaget. Der er altså god chance for, at du kan finde en rytme, som passer til dig, og som bringer dig til den 7. himmel.

Yderligere fordele ved apparatet

Satisfyer Pro 2 Next Generation er et prisvenligt apparat, som er værd at investere i. Der er adskillige fordele, herunder:

 • Stimulatoren er opladelig og der medfølger USB-kabel. Det giver dig timevis af nydelse uden at tænke på batterier
 • Vandtæt design – så du kan altså uden problemer tage stimulatoren med i bad
 • Let at rengøre – udstyret med en aftagelig hætte af silikone for at lette rengøringen yderligere
 • Lækkert og eksklusivt design i en flot mat finish

TIL BEGYNDERE I We Vibe touch             

We Vibe touch vibratoren er en populær og testvindende en af slagsen. Den er perfekt til brug alene, eller hvis du vil friske tingene op med din partner.

Målrettet stimulation

We Vibe touch har et forbedret og lækkert design, der har gjort det endnu lettere at målrette stimulationen ved brug. Den bløde og runde form er diskret og feminin på samme tid. Den let bøjede spids er med til at opnå den målrettede stimulation. Der er tilmed stor fokus på ergonomien, således at den bliver behagelig at holde om. Det gør det også endnu lettere at ramme plet, uanset hvor du vælger at anvende vibratoren.

Forskellige vibrationsmønstre

For at øge stimulationen og gøre oplevelsen mere intens og fornøjelig, så har du 8 pirrende vibrationsmønstre at vælge mellem. Du kan derfor finde lige den rytme, som passer til dig, og som bringer dig mest nydelse.

Vandtæt og let at rengøre

We Vibe touch er fremstillet af lækker og silkeblød silikone, som er et yderst hudvenligt materiale. Apparatet er tilmed vandtæt, så du har mulighed for at få glæde af vibratoren, uanset hvor end du er, selv under bruseren. Det gør den også meget let at rengøre. Brug gerne varmt vand og mild sæbe ved rengøring og slut af med en antibakteriel spray beregnet til sexlegetøj for optimal desinficering af apparatet.

Yderligere fordele

Der er mange fordele ved at vælge netop denne vibrator, hvis man er nybegynder. Udover det ovenstående, så kan du forvente disse fordele:

 • We Vibe Touch er opladelig, så du slipper for flade batterier midt i klimaks – USB-kabel medfølger
 • Inklusive diskret opbevaringspose
 • Apparatet er lydsvagt, så du behøver ikke bekymre dig om den forstyrrende summen
 • Vibratoren er forholdsvis lille – den måler 10 cm i længden og 4,5 cm i bredden, hvilket gør, at den især egner sig til begyndere

BEDSTE ANMELDELSER I LELO Sona Cruise

Elegant og feminin klitoris stimulator fra det populære brand LELO. SONA cruise er uden tvivl den bedste rejsepartner, som du kan finde dig. SONA er en stimulator, så den adskiller sig fra andre vibratorer. SONA udsender pirrende pulseringer og bølger, som giver en unik og intens oplevelse.  

Hvad er Cruise Control?

SONA Cruise er udstyret med den smarte funktion, Cruise Control, hvilket vil sige, at når stimulatoren presses hårdt imod kroppen, så vil den bibeholde kraften, så du får en perfekt og konstant oplevelse. Det sikrer dig en konstant og ubesværet oplevelse, da intensiteten ikke svinger. Og det aller bedste ved det hele er, at det foregår helt automatisk.

Lydsvag stimulator – til dig der foretrækker diskretion

SONA Cruise er meget lydsvag, så foretrækker du et diskret stykke sexlegetøj til pirrende leg og forspil – uanset hvor du befinder dig – så er dette produkt et perfekt valg. Derudover er formen på SONA cruise meget handy og ligger perfekt i hånden. Knapperne på apparatet er tilmed placeret strategisk, så du let kan komme til og justere.

SONA Cruise – en prisvinder

SONA Cruise er en feminin og diskret opladelig stimulator, der bestemt gør sig fortjent til sin popularitet. Der medfølger et USB-kabel til opladning af batteriet, så du kan oplade den, lige når du har lyst og få timevis af nydelse uden at skulle bekymre sig om flade batterier.

Andre fordele ved produktet:

 • Nem håndtering og rengøring
 • 8 forskellige intensiteter af berøringsfrie lydbølger – god mulighed for at finde lige netop den rytme, der bringer dig størst nydelse
 • 100% vandtæt, så den kan med fordel nydes i badet
 • Fremstillet i silikone og ABS, der gør stimulatoren behagelig mod huden og letter rengøringen

REDAKTIONENS UDVALGTE I Womanizer Premium

Womanizer har kreeret denne revolutionerende og innovative klitoris stimulator. Den er perfekt til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Der er stor fokus på det ergonomiske design og det eksklusive udtryk, som gør den til enhver kvindes must have.

Unikke funktioner

Womanizers Premium klitoris stimulator er udstyret med et væld af features, som gør at oplevelsen bliver dét bedre. Hvorfor nøjes, når du kan få det hele? Du får blandt andet stor glæde af Pleasure Air teknologi, Smart Silence og Autopilot:

Pleasure Air teknologi – pulsering i stedet for vibrering

Stimulatoren er udstyret med den unikke Pleasure Air teknologi, hvilket betyder, at din klitoris stimuleres gennem pulserende trykbølger for en intens nydelse uden nogen direkte berøring.

Smart Silence – lydløst apparat

En ny og smart funktion ved dette produkt er Smart Silence, hvilket betyder, at du slipper for den forstyrrende summen. Stimulationen aktiveres først, når den rører huden.

Overlad styringen til Womanizers Autopilot

Ønsker du en overraskende oplevelse? Nyd Womanizers autopilot, når apparatet skifter imellem de 12 forskellige intensiteter i tilfældig rækkefølge, uden at du skal røre en finger. Det giver en pirrende og unik oplevelse, at du ikke selv har kontrol over vibrationsmønstrene. Vil du alligevel ikke overlade alt til apparatet, så kan du naturligvis stadig skifte mønstrene ved at klikke på +/-.

Endnu blidere og endnu mere intens

Womanizer har opgraderet apparatet til det bedre, således at den blideste stimulation er 50% blidere, hvorimod den mest intense vibration er 50% mere kraftfuld end sine forgængere.

Andre fordele ved Womanizer Premium

Udover de ovenstående funktioner og informationer, så er der også følgende fordele ved apparatet:

 • Er opladelig – USB-kabel medfølger
 • Vandtæt design, så den kan nydes i badet uden problemer
 • Let at rengøre
 • Inklusive to sugehoveder i forskellige størrelser

BUDGETVENLIG I Satisfyer Pro 2

Hvorfor nøjes, når du kan få lidt af det hele? Satisfyer Pro 2 Vibration giver dig vibrerende stimulation kombineret med pirrende vibrationer fra trykbølger.

2 kraftfulde motorer – 110 kombinationsmuligheder

Satisfyer Pro 2 Vibration har to kraftfulde motorer, som fungerer uafhængigt af hinanden. Den ene motor giver dig mulighed for at vælge mellem 11 forskellige trykbølgeimpulser. Den anden giver dig mulighed for at vælge mellem 10 vibrationsmønstre.

At motorerne fungerer uafhængigt af hinanden, vil sige, at du kan kombinere dem, som du vil eller nyde dem hver især. Det giver dig helt op til 110 forskellige kombinationsmuligheder at vælge mellem. Mulighederne er altså utallige, hvorfor du med sikkerhed kan finde lige netop din favoritkombination, der sender dig direkte i den 7. himmel.

Let at anvende og rengøre

Apparatet er let at anvende. Du skifter mellem funktionerne på knapperne over stimulatoren. Produktet er i et vandtæt design, så du kan fortsætte legen i badet helt uden problemer, hvis lysten indfinder sig.

At den er vandtæt, vil også sige, at vibratoren bliver langt nemmere at rengøre efter brug. Det er bedst at bruge varmt vand og en mild sæbe til at rense apparatet med. Derudover bør du anvende en antibakteriel rengøringsspray beregnet til sexlegetøj efter brug for at desinficere den.  

Flot og eksklusivt design

Satisfyer apparatet fås i et supersimpelt om end også eksklusivt design. Den er fremstillet af ABS-plast samt fløjlsblød silikone, der føles behageligt mod huden. Apparatet kommer i den fineste rosa guld-farve, hvilket gør den mere feminin at se på.

Andre fordele ved produktet

Der er ingen tvivl om, at Satisfyer Pro 2 Vibration er et super godt apparat til prisen. Foruden de ovenstående ting, så er der disse fordele ved produktet:

 • Satisfyer Pro 2 Vibration er opladelig, så du slipper for at bekymre dig om flade batterier samt indkøb, udskiftning og bortskaffelse af disse – UBS-kabel til opladning medfølger
 • Apparatet er utrolig effektivt og ved hjælp af Air Pulse teknologi vil du opleve en ny form for stimulation

ORGASMEGARANTI I Womanizer Liberty

Denne innovative klitoris stimulator er din nye bedste ven, når du skal på farten. Den fås nemlig her i en rejsevenlig udgave, til dig der ønsker det bedste af det bedste.

Pleasure Air teknologi – pulsering i stedet for vibrering

Womanizers Liberty er udstyret med en super smart funktion, nemlig Pleasure Air teknologi. Stimulatoren masserer klitoris med denne teknologi, der skaber helt unikke og særlige trykbølger for en unik og intens oplevelse. Trykbølgerne har en pirrende og uimodståelig effekt, som er uundgåelige at blive forført af. Disse pulserende trykbølger udsendes helt uden at apparatet er i direkte berøring med huden.

Vælg mellem 6 intensitetsniveauer

Denne orgasmevinder har 6 intensitetsniveauer, som du let kan skifte mellem ved hjælp af en enkelt knap. Der er noget til enhver anledning – selv når du er på farten. Det er blot et spørgsmål om at prøve dig frem, så vil du finde lige den rytme, som bringer dig størst nydelse. Liberty stimulatoren er perfekt uanset om du er alene, eller om du er sammen med din partner. Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne med dette produkt.

Diskret og rejsevenlig

Det har aldrig været nemmere at få din bedste rejsemakker med på farten. Denne rejsevenlige stimulator er meget diskret, der gør den perfekt til tasken. Den har tilmed et praktisk, magnetisk låg, som holder din stimulator ren og gemt, når den ligger i håndtasken. Det er altså rigtig nemt for dig at medbringe den, hvor end du skal hen.

Den rejsevenlige stimulator har også andre fordele, såsom:

 • Liberty stimulatoren er vandtæt og kan give dig nydelsesfuld oplevelse i badet
 • Nem at rengøre – alt du behøver er varmt vand og en anibakteriel rengøringsspray beregnet til sexlegetøj
 • Oplades let via det medfølgende USB-kabel – fuld opladning giver hele 120 minutters fornøjelig brugstid
 • Produktet er lydsvagt, således at du kan benytte den hvor som helst, når som helst
 • Findes i flere farver herunder blå, rød, pink og lilla – der er noget til enhver smag

NYHED I Satisfyer Pro Traveler

Dette apparat er en del af Satisfyers populære stimulatorserie. Du vil med garanti befinde dig i den 7. himmel på ingen tid, og du kan nu opleve denne følelse, uanset hvor du befinder dig.

11 forskellige indstillinger

Satisfyer Traveler Pro er en stimulator, hvilket vil sige, at der gøres brug af trykbølger. Du kan frit vælge mellem 11 forskellige indstillinger lige fra bløde, kraftfulde og pirrende intensiteter. Du kan altså få lige den stimulering, som passer til dig.

Diskret og elegant design

Stimulatoren er især kendt for det elegante design og sin praktiske størrelse, der gør det muligt at have den med hvor som helst. Den er altså enhver kvindes bedste ven. Designet passer rigtig godt lige til håndtasken, hvorfor den er let at tage med på farten. Den egner sig også især godt til rejser.

Din nye rejsekammerat

Satisfyer Traveler Pro er din nye trofaste rejsekammerat. Det enkle og stilfulde design og smukke etui med guldkant holder din hemmelighed skjult for omverdenen. Den er et must have for enhver eventyrlysten kvinde, som sætter pris på diskretion.

Yderligere fordele ved din nye rejsekammerat:

 • Stimulatoren er vandtæt, så den kan bruges i badet
 • Let at rengøre, alt du behøver er varmt vand og desinficerende rengøringsspray
 • Lydsvag, så du kan holde nydelsen for dig selv