Rabbit Vibrator – Her er de bedste i test

Læs med her, og find din næste Bedste Rabbit Vibrator mellem disse 8 anmeldelser.

Herunder finder du de 8 bedste af ALLE de rabbit vibratorer vores forskellige vibrator-testere har testet og anmeldt.

Du kan læse mere om produkterne ved at klikke på de forskellige links herunder.

TESTVINDER OVERSIGT – Rabbit Vibrator
1.Sinful Rabbit Vibrator OriginalSe prisen
2.Be Hot Rabbit VibratorSe prisen
3.Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate XxtraSe prisen
4.Happy Rabbit G-spot SlimSe prisen
5.Fifty Shades of Grey G-punkts Rabbit VibratorSe prisen
6.Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit VibratorSe prisen
7.Turbo RabbitSe prisen
8.Mr. Big Rabbit Vibrator OriginalSe prisen

Dette indlæg er en komplet købs guide til dig som ønsker et overblik over alle de kanin vibratorer / bunny vibratorer / rabbit vibratorer som findes i markedet.


BEDSTE ANMELDELSER | Sinful Rabbit Vibrator Original

Som navnet siger, er dette den originale kanin vibrator fra Sinful. Rabbit vibratorer, også kaldt rabbit- eller kanin dildoer, blev opfundet i 90’erne og er de nyeste skud på vibrator stammen. Og Sinfuls originale kanin er efter sigende stadig uovertruffen. I 2016 kårede Ekstrabladet den som testvinder i klassen rabbit vibratorer. Noget der tyder på, at det ikke er et kedeligt job, at være journalist på Ekstrabladet.

Hvis du elsker fylde og stimulation udover det sædvanlige, er en kanin vibrator lige sagen for dig. Den stimulerer og pirrer både skede indgangen og klitoris på samme tid, effektivt, med præcision og ekspertise. Denne rabbit vibrator kommer i test så tæt på at være en ægte orgasme-generator, som det kan blive.

Funktion og beskrivelse

Sinfuls originale Rabbit Vibrator gemmer på 3 rækker roterende kugler i skaftet kombineret med vibrerende klitoris stimulation i kanin ørerne. Kuglerne producerer den slags massagevirkning, som er kendt fra Shiatsu massageapparater over næsten hele dildoens længde.

Du kan eksperimentere med i alt 2 gange 6 programmer. Du kan bruge rotation og vibration kombineret eller hver for sig for at give dig den bedst mulige nydelse. Sinful er så overbevist om effektiviteten af deres produkt, at der medfølger en ”orgasme garanti”.

Hvad andre mener om Sinful Rabbit Vibrator Original

”Wow” er nok det ord, der forekommer flest gange i brugeranmeldelser. Fulgt af ”kraftig” og ”effektiv”. Langt de fleste brugere er enige i Sinfuls beskrivelse. De få kritiske røster oplever den som for kraftig.

Med så megen råstyrke er den måske ikke det bedste valg for begyndere. Men Sinfuls originale kanin vibrator lover nydelse i særklasse. Og alt tyder på, at den holder, hvad den lover.

✅ Fordele:

 • Fyldig og kraftfuld
 • Top kvalitet og lækre materialer
 • 4 AA batterier lader kaninen løbe langt
 • Testvinder – det siger noget om effektiviteten
 • Mange programmer.

❌ Ulemper:

 • Støjer en del
 • Kan være for kraftfuld for nogle.

TESTVINDER | Be Hot Rabbit Vibrator af be Sassy

Be Hot Rabbit er be Sassys bud på den perfekte kanin dildo. Leder du efter en stilren og ergonomisk perfekt rabbit vibrator, er denne model et godt bud. Nogle rabbit vibratorer kan have en lidt teknologisk- industriel fremtoning.

Be Hot Rabbit virker umiddelbart simpel, men lad dig ikke vildledes af den minimalistiske stil. Den gemmer på avancerede funktioner med 7 programmer til både klitoris og vaginal stimulation. ”Sassy” betyder vovemodigt på dansk. Men netop denne model kræver ikke meget vovemod. Be Hot Rabbit Vibrator er egnet til både nybegyndere og erfarne og giver bedst nydelse med mindst mulig anstrengelse.

Funktion og beskrivelse

Som en ekstra opmærksomhed udover hele 7 programmer har den også en varmefunktion. Alligevel er betjeningen enkel og overskuelig med kun 2 knapper. Den simple og strømlinede form giver også ekstra points i forhold til hygiejne.

Denne kanin dildo er ikke helt så stor som nogle af de andre. Men den mindre størrelse og de simple former gør den samtidigt mere alsidig og fleksibel. Den inviterer til at eksperimentere med. Be Hot er lavet af hudvenlig silikone. Der skal ikke skiftes batterier, der medfølger et USB kabel og en oplader.

Hvad andre siger om Be Hot Rabbit Vibrator

Der er tale om en ret ny model, og der findes endnu ikke anmeldelser af dette produkt.

✅ Fordele:

 • Stilren, æstetisk design
 • Alsidig funktionalitet, varmefunktion
 • Mange programmer
 • Enkel betjening og støjsvag
 • Genopladelig.

❌ Ulemper:

 • Relativ dyr
 • Mindre i størrelse (kan opleves som ulempe af nogle).

REDAKTIONENS UDVALGTE | Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Denne dildo er en videreudvikling af den originale model. Den ligner originalen både i udseende, form og funktion. Men hvor den oprindelige model har et rundt tværsnit på 4 cm er Jessica Rabbit kanin dildoen oval, med et varierende tværsnit på 3 – 4,5 cm. Og så er den tilmed vandtæt. Ligesom med originalen, sælger Sinful også denne model med en ”orgasme garanti.”

Der er tale om en kraftig og teknisk avanceret rabbit vibrator. Videreudviklingen byder på en ekstra bullet vibrator udover roterende kugler. Denne model siges at føre til de mest intensive orgasmer igennem kraftig stimulering i raffinerede kombinationer. Også denne model er en Ekstrablad testvinder og er blevet kendt verden over igennem TV kult serien, Sex in the City.

Funktion og beskrivelse

Denne model kombinerer 2 sæt roterende kugler med en bullet vibrator og de karakteristiske vibrerende kanin ører. Bullet vibratoren er synkroniseret med kanin ørerne til at give en forrygende klitoris stimulering. De roterende kugler sørger for, at skedeindgangen og -væggene heller ikke føler sig svigtet.

I modsætning til den oprindelige Sinful Rabbit Vibrator model er Ultima Xxtra gjort vandtæt, så den også kan bruges under bruseren. Der er tale om en kraftig vibrator på det højeste vibrationsniveau, niveau 12. Brug den helst sammen med en vandbaseret glidecreme.

Det siger anmeldelserne om Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Iøjnefaldende mange brugere bekræfter, at Sinfuls orgasme garanti holder, hvad den lover med denne model. Vibratoren imponerer med dens effektivitet og funktionalitet. De få negative punkter, der nævnes, er, at den kan nedslides relativ hurtigt, og så er den ikke særlig støjsvag. Det er i følge brugerne en veldesignet og effektiv kanin vibrator, der holder, hvad den lover.

✅ Fordele:

 • Kraftig og effektiv orgasme generator
 • 2 gange 6 programmer giver mange kombinationsmuligheder
 • God værdi for pengene
 • Gennemtænkt teknologi til optimal stimulering af båd klitoris og skede
 • Blødt materiale som er dejligt at bruge.

❌ Ulemper:

 • Støjer en del
 • Ikke for slidstærk.

NYHED | Happy Rabbit G-spot slim

Her er der tale om en gedigen luksus model i slim kategorien. Denne serie er lidt slankere end de fleste andre rabbit vibratorer. Men tag ikke fejl, G-spot slim er lavet til de mest kræsne brugere, som ved hvad de vil. Den opfylder de højeste forventninger om effektivitet og anvendelighed. G-spot slim er en kanin dildo i særklasse og byder på nogle fine ekstras.

For eksempel kan den, som en af de få på markedet, steriliseres. Det højner hygiejnen og gør det sikker at dele den med andre. Den er lavet af bedste kvalitets silikone med PU belægning. Materialet er hudvenligt, rart at føle på og selvfølgelig fri af ftalater og andre skadelige stoffer.

Funktion og beskrivelse

Happy Rabbit G-spot slim er en serie af lidt slankere kanin vibratorer, som er særlig velegnet til begyndere. Den byder dog stadig på en kraftig klitoris stimulering. Modellen har 2 kraftige motorer. En driver kanin ørerne med 3 forskellige hastigheder. Skaft motoren leverer 9 forskellige vibrationsmønstre, også i 3 hastigheder.

Dette giver et stort udvalg af stimulerings kombinationer. Igennem formen er den velegnet til begyndere, men byder alligevel på et hav af muligheder for de mest kræsne eksperter også.

G-spot slim er genopladelig med en brugstid på op til 120 minutter på en opladning. Det burde være tids nok til flere end en orgasme.

Hvad andre siger om Happy Rabbit G-spot slim

Der findes endnu ikke danske anmeldelser af denne rabbit dildo. Udenlandske anmeldere roser især materialet, kvaliteten og de gode kombinationsmuligheder for både udvendig og indvendig stimulering. Den høje pris kritiseres af nogle, men modellen får generelt rigtig gode anmeldelser.

Vær den første til at anmelde produktet!

✅ Fordele:

 • 2 separate motorer med mange kombinationsmuligheder
 • Genopladelig, lang brugstid
 • Nem at holde ren, kan endda steriliseres
 • Lækkert og robust materiale
 • Rejselås forhindrer, at den utilsigtet kan gå i gang.

❌ Ulemper:

 • Relativ høj pris
 • Kan steriliseres, men er ikke vandtæt.

MEST POPULÆRE | Fifty Shades of Grey Opladelig G-punkts Rabbit Vibrator

Denne rabbit vibrator i fuld størrelse på 24,1 cm er opkaldt efter den kendte erotiske filmklassiker og siges at leve fuldt op til sit navn. Der er tale om en meget populær og værdsat rabbit dildo i topklasse til dem, der sætter pris på de små ekstras. For eksempel er den vandtæt og kan dermed bruges under bruseren.

Denne formidable dildo byder på hele 36 forskellige indstillingsmuligheder for både intern og ekstern stimulering. Dermed er det en af dem mest alsidige og inspirerende rabbit vibratorer på markedet. Den er værdsat af kendere såvel som begyndere, et legetøj med endeløse muligheder for nydelse i særklasse.

Funktion og beskrivelse

Dildoen er med en diameter på 5cm endda en smule tykkere end de fleste andre. Den har et let kurvet hoved, som gør G-punkt stimulering endnu mere effektiv. Kaninens øre er ekstra lange og med 3 vibrationsstyrker. Den er lavet i ren silikone, fri for latex og ftalater.

Vibratoren har 2 uafhængige motorer og er trods de mange muligheder nem at betjene. 3 hastigheder med 9 vibrationsmuligheder giver 27 kombinationer for skaftet alene. Kaninhovedet har også 3 hastigheder.

Fifty Shades dildoen giver efter sigende ”eksplosive orgasmer” på stribe. Den eneste kritik, den vækker, er, at nogle bliver ked af, at det går for hurtigt.

Anmeldelser af Fifty Shades of Grey Rabbit Vibrator

Eksplosiv orgasme er i følge mange anmeldelser et kendetegn for denne model. Der er stor enighed om, at det er en kanin vibrator i særklasse, og der er slet ingen dårlige anmeldelser at finde.

✅ Fordele:

 • Alsidig og inspirerende igennem mange kombinationsmuligheder
 • Særdeles god pasform til intensiv G-punkt stimulering
 • Enkelt interface med kun 2 knapper
 • Vandtæt
 • Lydsvag og genopladelig.

❌ Ulemper:

 • Det kan gå for hurtigt for nogle
 • Prisen er i den høje ende, men det er også en luksus model.

BUDGETVENLIG | Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator

Meget alsidig rabbit vibrator til få penge. Det en vibrator i den laveste prisklasse for kanin dildoer, men den byder på fantastisk mange muligheder. Dens design afviger også lidt fra de fleste andre rabbit vibratorer, idet kaninhovedet ser lidt anderledes og ligner faktisk mest en delfin. Derfra stammer også navnet ”My Dolphin”.

Det er en relativ lille model og dermed velegnet for begyndere. Men med 5 motorhastigheder og 10 vibrationsindstillinger byder den dog på at hav af forskellige muligheder. Det er derfor en god model for begyndere at prøve sig frem med, og så koster den heller ikke ret meget.

Funktion og beskrivelse

Der er helt tydeligt tale om en billigere variant. Materialet er TPR (et varme-formbart gummi materiale) og ABS (varme-formbart plast), som er lidt hårdere end de langt dyrere silikoner. Men vibratoren inviterer til, at man prøver sig frem og går på opdagelse i kaninvibratorernes univers af lyst og nydelse.

Den har ellers det hele, som de større og dyrere modeller også har: roterende kugler i skaftet, et bøjet hoved til nemt at nå G-punktet og et kaninhoved. Om end sidstnævnte mest ligner en delfin. Men uanset formen er det veldesignet til opgaven. Og så er den endda vandtæt på trods af den billige pris.

Hvad brugerne siger om denne kaninvibrator

Den får meget gode anmeldelser. Brugerne sætter pris på de mange muligheder, denne model byder på. De få kritikpunkter nævner, at ”delfinen” kunne være lidt større, og at størrelsen generelt er i den lille ende.

Der er absolut enighed om, at det er en udmærket rabbit dildo, som er effektiv og fornøjelig til en rigtig god pris.

✅ Fordele:

 • God kvalitet til en lav pris
 • Vandtæt
 • Alsidig og inspirerende
 • Velegnet til begyndere
 • 5 hastigheder og 10 vibrationsmønstre.

❌ Ulemper:

 • Ikke lavet af de lækreste materialer
 • Betjening kan virke lidt indviklet, men den har også rigtig mange muligheder at vælge imellem.


NYHED | Turbo Rabbit fra Porn Hub

Den kendte porno portal har for nylig etableret sig i sex-legetøjs branchen, og Turbo Rabbit er virksomhedens bud på en high-class kanin vibrator. Det er en dildo i den høje ende af prislejet. Dens fremtoning virker også luksuriøs. Det dybeste matte sort med blide kurver og rene linjer. Den springer i øjnet som et luksusdyr lige med det samme.

Vibratoren er designet til intens stimulering af både skede og klitoris på samme tid. Turbo Rabbit kanin vibratoren lover dig uanede glæder med intense orgasmer uden anstrengelser. Og den finder selvfølgelig også din G-spot og pirrer dig straks i den 7. himmel.

Funktion og beskrivelse

Med 22,5 cm er Turbo Rabbit en smule mindre end de fleste andre kaninvibratorer. Men det er stadig fuld størrelse. Dens diameter på 3,1 – 3,6 cm placerer den i slim-klassen. Turbo Rabbit har, som de fleste kvalitetsdildoer i rabbit vibrator kategorien, to kraftige og separate motorer. De kommer også med 6 vibrationsmønstre, som giver rigelig med kombinationsmuligheder.

Vibratorens ubrudte linjer og enkel form gør den nem at holde ren. Den er også 100% vandtæt. Der anbefales en vandbaseret glidecreme til brug for at få den bedste nydelse ud af det. Klitoris pirres af ekstra lange og bløde kanin ører på hele 7cm.

Anmeldelser af Porn Hub Turbo Rabbit rabbit vibrator

Der findes endnu ikke anmeldelser på dansk for dette produkt. Udenlandske anmeldelser roser den for effektivitet og intens stimulering, både indvendig og udvendig.

✅ Fordele:

 • Æstetisk og fornem design
 • Lækkert, blødt og silkeagtigt materiale
 • Ingen dikkedarer, fuld funktionalitet og effektivitet
 • Vandtæt og hygiejnisk
 • 3-foldet simultan stimulering med mange vibrationsmønstre.

❌ Ulemper:

 • Den dyreste model i denne sammenligning, men luksus er nu engang ikke billig. Ikke lavet af de lækreste materialer

BEDSTE ANMELDELSER | Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator Original

Mr. Big er den største blandt Sinfuls Rabbit Vibrator Original modeller. Hele 26 cm lang og med en diameter på 4 cm. Den viser gerne sine overbevisende evner frem, du skal bare søge efter ”rabbit vibrator test” på nettet, så finder du garanteret denne model in action også. På grund af størrelsen og dens formidable power anbefales den til mere erfarne brugere.

Mr. Big lover forrygende resultater, og anmeldelserne bekræfter dette. Det er ganske enkelt en af de mest populære og anvendte rabbit vibratorer nogensinde. De kraftfulde rotationer i skaftet masserer dig indvendigt, mens kanin ørerne stimulerer din klitoris. Hvis du endnu ikke har lært at flyve, vil denne dildo få dig på vinger.

Funktion og beskrivelse

Mr. Big kan opsummeres med ordene ”fyldig stimulation”. Det denne kanin dildo i en nøddeskal. Vibratoren råder over 6 vibrations programmer og 6 rotationshastigheder, som i kombination gerne skulle holde dig beskæftiget i en rum tid. Den er lavet i dejligt silkeblødt silikone på en ABS kerne.

4 AA batterier sørger for en lang løbetid. Nogle foretrækker genopladelige vibratorer, men fordelen med udskiftelige batterier er, at det kun tager et øjeblik at tanke dildoen op med ny energi. Du behøver altså ikke holde pause og vente på opladning. Denne model er ikke vandtæt, men kan holde til stænk.

Hvad der siges om Mr. Big

Ordene kraftfuld, stor og forrygende stikker ud fra de mange gode anmeldelser. Det er svært at finde anmeldelser med færre end 5 stjerner for denne rabbit vibrator model.

✅ Fordele:

 • Kraftfuld og fyldig
 • Videreudvikling af den populære Rabbit Vibrator Original
 • Mange kombinationsmuligheder
 • Dejligt blødt overflademateriale over en hård og robust kerne
 • Holder dig i luften i lang tid.

❌ Ulemper:

 • Så kraftfuld at den kræver lidt erfaring
 • Ikke vandtæt. Til bruseren må du finde dig en anden model.

TIL BEGYNDERE | Baseks First Time Rabbit Vibrator

Som navnet røber, er der tale om en rabbit vibrator model målrettet begyndere. Den virker lidt mindre end de store kanin dildoer, men har alligevel en indførings længde på hele 13,5 cm. Dens trinløse vibrations regulering giver dig fuldstændig kontrol over mængden og intensiteten af den leverede stimulering. Det er netop, hvad der gør den velegnet til begyndere. Denne kanin vibrator byder på en realistisk penis form med tilføjelsen af kanin ører til klitoris stimulans.

First Time Rabbit Vibrator er lettere end og ikke helt så kraftig som de mere ”professionelle” modeller. Men den fungerer efter de velkendte kanin-dildo principper med samtidig og synkroniseret stimulans af både klitoris og skedevægge.

Funktion og beskrivelse

First Time Rabbit Vibrator er lavet af gennemsigtigt TPE materiale, som er blødt og geleagtig. Den har kun 2 AA batterier og er ikke lavet til udholdenheds tests. First Time modellen er heller ikke helt så kraftig som de modeller til mere erfarne brugere.

Den er derimod en rigtig god begyndermodel, som giver dig en udmærket kontrol over, hvor megen stimulering du ønsker. Den er designet til kvinder, der vil udforske mulighederne uden at risikere at blive overvældet og afskrækket. I forhold til de avancerede rabbit dildoer er den som en lille familiebil sammenlignet med en Ferrari.

Men du ville jo heller ikke lære at køre bil i en Formel 1 racer, vel?

Hvad der siges om First Time Rabbit Vibrator

Det er den eneste rabbit vibrator i denne sammenligning, der også får nogle dårlige kommentarer. Dette skyldes måske, at nogle har haft urealistiske forventninger. Men kvinder, som helt bevidst har købt dildoen som en begyndermodel, giver den rigtig gode bedømmelser.

✅ Fordele:

 • God begyndermodel
 • Let at betjene, gode kontrolmuligheder
 • Omfattende og intensiv stimulering, både ind- og udvendig
 • Lav pris
 • Blødt, geleagtigt materiale

❌ Ulemper:

 • Begrænset anvendelighed, fordi det er en begyndermodel.