Fjernbetjent sexlegetøj til par

Har dig og din partner lyst til at gøre noget ekstra ud af jeres fredag aften sammen, så kan det være den skal spices lidt op med fjernbetjent sexlegetøj. Et fjernbetjent sexlegetøj kan I nyde sammen ved at vælge et stykke legetøj, der for eksempel kan vibrere og bruges multifunktionelt. I kan lægge jer tæt sammen og nyde den fantastiske vibration – eller I kan tilfredsstille hinanden individuelt. Som par kan det smelte jeres forhold endnu tættere sammen, hvis I finder et apparat, der kan højne Jeres sexoplevelse og give jer det sidste sus.

B Swish Bnaughty Classic Unleashed Trådløst Vibrator ÆgB-Swish BNaughty Classic trådløst vibrator æg

Dette lækre trådløse vibrator æg er den perfekte løsning for Jer som par, hvis I ønsker at tilsætte lidt vibration hist og her. Vibrator ægget kan bruges overalt: I bruseren, i mørket, ude, inde eller hvor I skulle lyste det. I kan bruge ægget til at stimulere klitoris eller anus, hvad I end måtte have lyst til.

Kan købes hos Sinful.dk.

CALIFORNIA EXOTIC NOVELTIES IMPRESS REMOTE TEASER FJERNBETJENT VIBRATORCalifornia Exotic Novelties Impress

Denne super lækre vibrator er en net lille sag, der kan bruges til at stimulere erogene zoner eller vaginalt. Denne vibrator har et hav af forskellige vibrationsmuligheder, der hjælper dig til at finde det helt perfekte program for at nå enten optimal nydelse eller orgasme. I kan som par bruge den i kombination med penetrering, hvis I for eksempel lægger ægget på kvindens klitoris samtidig med at han støder. Vibratoren kan bruges uden fjernbetjeningen, da det blot tændes og vibrerer med det samme.

Kan købes hos Sexshop.dk.

We-Vibe 4 Plus Par Vibrator med Fjernbetjening og App -TESTVINDERWe Vibe 4 Plus

Denne vibrator er en perfekt løsning netop til par. Denne vibrator kan kobles til telefonen, og når din partner er væk, kan han styre din stimulering via hans telefon, sådan at du kan få et specialsyet stimuleringsprogram designet af partneren, mens han er væk fra dig. Vibratoren her har både forudindstillede programmer, men I kan også lave jeres eget program, sådan at stimulansen gør præcis det, du vil, at den skal gøre dig. Helt konkret stimulerer denne vibrator både vagina og klitoris, og er du dygtig, kan udformningen faktisk hjælpe dig med at stimulere G-punktet.

Kan købes hos Sinful.dk.


De 3 mest populære forhandlere af fjernbetjent sexlegetøj

 

sinful

alor

sexshop


ADRIEN LASTIC – SMART DREAM TRÅDLØST ÆG MED KLITORIS STIMULATIONAdrien Lastic Smart Dream Trådløst Æg

Dette lækre, bløde æg er perfekt til klitoris stimulation og kan bruges både solo eller som par. Som par egner det sig godt til Jer, hvis han lægger ægget på klitoris og flytter det rundt alt efter den respons han får. Ægget er nemt at bruge, skridsikkert og er blødt mod huden. Den anden ende af ægget kan bruges til G-punkt stimulation, da den anden ende er tynd, smooth og perfekt bøjet til at kilde de helt rigtige steder. Ægget kan bruges uden eller med glidemiddel alt afhængig af, hvor skridsikkert eller vådt, I kan lide det.

Kan købes hos Sexshop.dk.

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg -TESTVINDERLelo Lyla vibrator æg

Leder du efter en perfekt vibrator, du kan bruge med din partner, så er Lelos Lyla æg noget for dig. Ægget er fjernbetjent og utroligt lydsvagt. Ægget her har vundet flere priser og er da også utroligt blødt og glat. Uanset om man har lyst til at bruge ægget som det er eller med glidemiddel, giver det en perfekt vibrerende følelse i underlivet. Du kan bruge det selv eller med din partner, og I har mulighed for at tage det med i badet eller bare at bruge det under dynerne.

Kan købes hos Sinful.dk.

WE-VIBE 3 PAR VIBRATORWe Vibe 3

We Vibe 3 er en førende vibrator inden for sexlegetøj til par. I har her en oplagt mulighed for at stimulere hende, mens han trænger ind i hende. Vibratoren har mange forskellige programmer, der kan bruges under samleje eller alene. Vibratoren kan stimulere både G-punkt, klitoris og almindelig vaginal stimulering. Vil du, at han skal tage over, kan han styre vibratoren, imens du blot ligger og nyder. Som alle andre vibratorer i dag kan denne tages med i badet, hvis I skulle ønske det. Rækkevidden fra fjernbetjening til vibrator er 3 meter, så I kan med fordel presse Jer op ad hinanden for at undgå at vibratoren skulle komme uden fra rækkevidde.

Kan købes hos Sexshop.dk.

OHMIBOD FREESTYLE – G-PUNKTS-VIBRATOROhMiBod Freestyle G-punktsvibrator

Denne vibrator er en revolutionerende vibrator, der kan stimulere hende på alverdens måder. Starter I for eksempel med at lade ham trænge ind og støde et par gange i takt med musikken, så kan I koble vibratoren her til musikken og lade den vibrere videre i takt til musikken. Egentlig er denne vibrator perfekt til G-punkts stimulation, da den har en lille ”krog” på enden, der gør det muligt at ramme G-punktet perfekt. Brug vibratoren til alle mulige stimuleringer, særligt hvis I begge tænder på de rystende bryster eller baller.

Kan købes hos Sexshop.dk.