Lydløs vibrator: Bedst i test

Mange kvinder går efter en diskret, lydløs vibrator, således at vibrationerne kan nydes uden forstyrrende støj.

Der findes et utal af lydsvage apparater, og vi har her samlet de 14 bedste lydsvage vibratorer i test.  

TESTVINDER OVERSIGT
1. Sinful Opladelig Magic WandSe Prisen
2. Satisfyer pro penguinSe Prisen
3. Velve Chloe LuksusSe Prisen
4. Lovense Lush 2Se Prisen
5. We-Vibe Touch Se Prisen
6. Velve gaiaSe Prisen
7. Fun factory tigerSe Prisen
8. Magic motion candySe Prisen

Sinful Opladelig Mini Magic Wand

Lækker og opladelig stav fra Sinful, der kommer i en praktisk ministørrelse.

Lille men effektiv – perfekt til tasken

Sinfuls Mini Magic Wand er diskret, hvorfor du let kan have den med, når du er på farten. Den er tilmed lydsvag, hvilket gør den perfekt, når du er ude af huset. På trods af størrelsen er du garanteret en effektiv vibrator med en kraftfuld motor. Du kan vælge mellem 10 vibrationer og 8 hastigheder.

Alsidigt apparat

Vibratoren kan anvendes til et utal af ting – det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan benytte den til sololeg eller bruge den til fræk leg med din partner.

Yderligere fordele

Produktet er let at oplade med det medfølgende USB-kabel. Oplader du apparatet i 3 timer, så er du sikret 2 timers ren nydelse.

Satisfyer Pro Penguin – Prisvindende stimulator

Denne prisvindende stimulator udsender trykbølger, der sikrer dig en orgasme på ingen tid. Du får et slankt og sødt design kombineret med en effektiv stimulering.

Intens nydelse

Du er garanteret intens nydelse med denne pingvin, hvis åbne mund giver en følelse af at blive slikket forneden. Stimulatoren har ingen direkte kontakt med huden, da den ved hjælp af trykbølger alligevel rammer helt perfekt. Du kan vælge imellem 11 forskellige, stimulerende niveauer.

Perfekt til rejsen

Satisfyer Pro Penguin måler 12,5 cm, hvorfor den er utrolig let at have med, når du er på farten. Den er fremstillet af hudvenlig silikone, som er 100% vandtæt. Dette gør den let at rengøre den efter brug.

Fordele ved pingvinen

Der er mange andre fordele ved denne prisvindende pingvin, herunder:

 • Fylder minimalt
 • Diskret og lydløs – du kan altså bruge hvor som helst, hvis lysten indfinder sig
 • Opladeligt apparat
 • Let at betjene – velegnet til begyndere


Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig

Velve Chloe klitoris vibrator sikrer dig intense orgasmer. Du kan også bruge den til at pirre din partner rundt omkring på kroppen. Mulighederne er mange – men den er uden tvivl et sikkert hit.

Ergonomisk design

På trods af sin lille størrelse, så kan vibratoren give intens nydelse. Det ergonomiske design sikrer, at den ligger godt i hånden og kan yde målrettet stimulation, lige hvor det ønskes.

Mange muligheder

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre, så der er god mulighed for at finde det mønster, der sikrer dig bedst nydelse. Derudover er den vandtæt, således at du kan fortsætte legen i badet, hvis du ønsker en ekstra intens oplevelse.

Lydsvag vibrator af høj kvalitet

Denne vibrator er velegnet til at komme med på farten og til brug uden for hjemmet, eftersom den er lydsvag. Den er fremstillet af ftalat-fri silikone af høj kvalitet, hvilket sikrer en fløjlsblød overflade. Derudover medfølger en magnetisk USB-oplader til at lade produktet op.


Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Med denne Lovense Lush 2 App-styret G-punkts Vibrator kan din partner få fuld kontrol over din nydelse – uanset afstanden imellem jer.

Forkæl G-punktet

Vibratoren er fremstillet i vandtæt, silkeblød og fleksibel silikone. Den forkæler G-punktet med intense vibrationer, som I har mulighed for at styre fra enten smartphone eller computer.

Praktisk og let anvendelig

Vibratorens ergonomiske form sikrer, at G-punktet stimuleres perfekt, imens yderdelen fungerer som knap såvel som antenne. Via Bluetooth kan den let betjenes med en rækkevidde på op til 14 meter.

Lovens App – bringer nydelsen til et nyt niveau

Ved brug af Lovense app’en kan I sammensætte jeres egne vibrationsmønstre, synkronisere med musik og stemmer samt chatte undervejs, hvilket bringer fornøjelsen til helt nye højder.

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator – TESTVINDER

We-Vibe touch er en klitoris vibrator, som giver dig rig mulighed for nydelse, lige når du ønsker det.

Diskret og feminint design

We-Vibe Touch vibratoren er udformet i et rundt og blødt design, som fremstår elegant og diskret. Den ligger godt i hånden, og du kan målrette stimuleringen med den bøjede spids. Materialet er 100% silikone, som føles silkeblødt på huden.

Sådan får du mest ud af produktet

Vibratoren har 8 vibrationsmønstre, som sikrer tilfredsstillende stimulation. Derudover er apparatet 100% vandtæt, så du kan uden problemer medbringe den i badet. For at få mest ud af vibratoren, skal du huske at rengøre den efter brug.

Kun fantasien sætter grænser

Vibratoren er designet til kvinder, som ønsker målrettet stimulation af kroppens erogene zoner. Produktet kan dog naturligvis godt benyttes i par-lege eller forspil, hvor de pirrende vibrationer sætter prikken over i’et.


Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

Den opladelige vibrator fra Velve bringer orgasmerne til nye højder. Med sit kurvede design er Gaia designet til at ramme dit G-punkt perfekt. Du kan vælge imellem 10 kraftfulde vibrationsmønstre, og den er tilmed vandtæt, så legen kan fortsætte i badet.

Opladelig og lydsvag

Gaia er et opladeligt apparat, så er du træt af flade batterier, så er dette et apparat for dig. Udover dette så er vibratoren lydløs, så du kan benytte den hvor som helst uden at den forstyrrende summen. 

Særlig varmefunktion

Denne G-punkts vibrator har en unik varmefunktion, som tilfører intensitet ved brug. Skaftet kan varmes op til 37-39 grader for en mere varm og kraftfuld stimulation.

Vibrator af høj kvalitet

Velve er en kollektion af lækkert sexlegetøj med sensuelle kurver. Gaia er fremstillet af kvalitetsrig silikone for et silkeblødt touch. Med i købet får du en opbevaringspose samt et USB-kabel til produktet.


Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator – PRISVINDER

Ønsker du en intens og fyldig dildo vibrator, så er Fun Factory Tiger G5 et godt valg til dig. Især hvis du ønsker en dildo i en realistisk størrelse, hvor ergonomien er i højsædet.

Gennemtænkt design og ergonomi

Denne dildo har stor fokus på ergonomien af flere grunde, herunder:

 • Fremstillet af fthalat-fri silikone, som gør den utrolig blød og fleksibel
 • Forhøjning forneden, som stimulerer skedeindgangen for en mere intens oplevelse
 • Udstyret med et praktisk håndtag

Lydløs nydelse med høj intensitet

Dildoen har en rillet overflade, som sørger for at pirre dig indvendigt. Den kan vibrere på op til 9 forskellige måder, som du kan styre ved hjælp af knapperne nederst. De kraftige vibrationer gør oplevelsen med apparatet utrolig fornøjelig.

Gode råd

Anvend gerne en vandbaseret glidecreme sammen med produktet for den bedste oplevelse. Apparatet er vandtæt, så du kan tilmed nyde den i badet og den er derfor nem at rengøre.


Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

Med denne Magic Motion Candy App-styret klitoris vibrator har du mulighed for at overraske din partner eller pirre hinanden med offentlig leg.

Magic Motion App

Lad partneren overtage styringen over din nydelse ved hjælp af Magic Motion Appen. Appen fungerer som en Bluetooth fjernbetjening, der virker på flere meters afstand. I kan udforske utallige muligheder for stimulering og tilmed chatte imens. 

Lydsvag vibrator af silkeblød silikone

Vibratoren er fremstillet af silkeblød silikone, som gør den behagelig at bære og dermed perfekt til brug over længere tid. Den lydsvage vibrator udsender kraftige vibrationer, men sørger samtidig for at jeres leg holdes hemmelig.

Solo-leg eller med partner

Vibratoren er perfekt til par, der ønsker at friske sexlivet op. Dermed ikke sagt, at den naturligvis også kan bruges til tilfredsstilende solo-leg, hvor du selv er i fuld kontrol.


Womanizer Premium – Klitoris-Stimulator

Womanizer Premium – Klitoris-Stimulator

Revolutionerende Womanizer Premium klitoris stimulator. Den er designet i smukke buede former og fremstår elegant. Derudover er Premium udstyret med følgende tre funktioner, foruden Pleasure Air teknologi, som gør oplevelsen unik.

Endnu blidere og endnu kraftigere

Denne Womanizer Premium vibrator er blevet forbedret således, at den blideste stimulation er 50% blidere, hvorimod den kraftigste er 50% mere intens.

Smart Silence

En smart funktion ved dette produkt er Smart Silence. Stimulationen begynder først, når apparatet er i kontakt med huden – således slipper du også for forstyrrende summen. 

Womanizers Autopilot – lad dig overraske

Læn dig tilbage og nyd Womanizers autopilot, når apparatet skifter imellem de 12 forskellige intensiteter i tilfældig rækkefølge. Det sikrer en oplevelse fuld af overraskelser.


Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – PRISVINDER

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - PRISVINDER

En kraftfuld og lækker vibrator, hvis lækre design sørger for dobbelt stimulation med kraftfulde vibrationer for maksimal fornøjelse – indvendig såvel som på klitoris.

Slip for at gå på kompromis

Leder du efter en stilren og kraftig vibrator, hvor der hverken gås på kompromis med design eller kvalitet, så er denne lige noget for dig.

Rig mulighed for stor nydelse

Miss Bi er forholdsvis bred i designet, så du vil opnå intens stimulation i skedeåbning samt omkring G-punktet. Produktet har 2 motorer, der kan vibrere på forskellige niveauer, herunder milde, kraftige og pulserende.

Lydløs og opladelig

Mange kvinder foretrækker en lydløs vibrator, således at den kan benyttes uden den forstyrrende summen. Miss Bi er både lydløs og opladelig, hvilket sikrer dig timevis af nydelse.


LELO Lyla 2 vibrator æg

LELO Lyla 2 vibrator æg

Bring jeres parlege til helt nye højder med dette vibrator æg. Du får et af de bedste trådløse æg på markedet, og det er tilmed lydsvagt, således at ingen opdager den vibrerende summen.

Stilfuldt design

Lyla 2 fremstyr yderst elegant. Den er fremstillet af silkeblød silikone – både fjernbetjening og æg – som føles rigtig blødt og gør, at det samtidig føles godt. 

Trådløs og lydsvag vibrator

LELO Lyla 2 lader din partner tage kontrollen med fjernbetjeningen i op til 12 meters afstand, imens du nyder vibrationerne. Ægget vibrerer i takt med bevægelserne, som laves med den trådløse fjernbetjening. De kan naturligvis også styres ved hjælp af knapperne på ægget.

Fordele ved LELO Lyla 2 vibrator æg

Der er mange fordele ved dette vibrator æg, herunder:

 • 6 forskellige vibrationsmønstre
 • Inklusive fin æske og satinpose
 • Vandtæt og genopladeligt æg


B Swish Bdesired Deluxe Vibrator

B Swish Bdesired Deluxe Vibrator

Med denne elegante Bdesired Deluxe vibrator kan du være sikker på at få skønne orgasmer. Den er fremstillet af blødt silikone med et fyldigt hoved, og du kan vælge mellem 6 vibrationsniveauer.

Perfekt til pirrende leg

Vibratorens 6 vibrationsniveauer kan anvendes til at pirre alle kroppens erogene zoner, såsom klitoris og brystvorter. Vibratoren er tilmed vandtæt, så der er plads til leg under bruseren.

G-punktstimulering

Vibratoren har et ekstra fyldigt hoved, hvilket målretter sig stimulering af G-punktet. Den bløde silikoneoverflade sørger for, at den føles behagelig og naturlig ved brug – selv ved lang tids brug.

Diskret og perfekt til tasken

Bdesired er diskret og kan tages med i den medfølgende opbevaringspose, når du skal på farten. Den lydsvage motor giver dig tilmed mulighed for at hygge hvor som helst og når som helst.


Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator -TESTVINDER

Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator -TESTVINDER

Je Joue Mimi Soft er lille, elegant og diskret vibrator, som sørger for intens nydelse. Vibratorens diskrete og bløde silikone overflade, som er 100% ftalatfri, føles dejlig mod huden.

Forskellige vibrationer for større nydelse

Denne testvindende vibrator giver dig alt fra milde til meget kraftfulde vibrationer. Du kan vælge imellem 10 forskellige vibrationer, det er blot et spørgsmål om at finde dén, der giver dig størst nydelse.

Fordele ved Je Joue Mimi Soft vibratoren

Der er mange grunde til at vælge en Mimi Soft klitoris vibrator, herunder:

 • Lille og diskret – velegnet til nybegyndere
 • Opladelig og 100% vandtæt
 • Mange indstillinger for intens nydelse


LELO SONA – Klitoris Stimulator

LELO SONA er en klitoris stimulator, som stimulerer hele klitoris med pulserende trykbølger. Du er garanteret en unik og intens oplevelse med et væld af indstillinger at vælge imellem.

Pulserende trykbølger

Denne klitoris stimulator stimulerer op til 75% mere af din klitoris ved at udsende pulserende trykbølger. Det resulterer i en unik nydelse, som du ikke finder andetsteds.

Et utal af intense indstillinger

Der er 8 intensiteter at vælge mellem, og du kan hurtigt finde frem til din favorit. Det vandtætte design gør apparatet let at rengøre, og du kan tilmed fortsætte legen i badet.

Elegant og diskret design

Apparatet fremstår diskret og stilfuldt og er fremstillet af skønne materialer. Du kan med fordel bruge vibratoren hvor som helst og når som helst, da den er meget lydsvag. Den passer perfekt i hånden og med det diskrete design, kan den let medbringes i tasken.

Derfor er en lydsvag vibrator et godt valg

Er du på jagt efter en ny god vibrator, som kan give dig lige så stor fornøjelse som din gamle? Er du lidt i tvivl om hvilken en du skal ud og have fat i? Skal den for eksempel være stor eller lille? Hvilken form skal den have? Og hvilken intensitet skal den kunne arbejde på?

Der findes rigtig mange forskellige slags vibratorer derude på markedet i dag og det kan være svært selv at skulle navigere rundt i det store udvalg. Her giver vi dig en rigtig god oversigt over en specielt type vibrator, der er på markedet i dag – den lydsvage vibrator.

Læs denne artikel hvis du er nysgerrig efter, hvad en lydsvag vibrator egentlig er for noget og om det overhovedet er noget for dig. Når du har læst artiklen, vil du formentlig føle dig helt klar på at gå ud og købe en lydsvag vibrator, som du kan prøve af.

Læs denne artikel og bliv klogere på hvor lydløs en vibrator egentlig er, hvorvidt lydsvage stadig er kraftige og hvilken prisklasse vi ligger i for en god lydsvag vibrator.

Alt hvad du bør vide om en lydsvag vibrator

Der findes som sagt utroligt mange slags vibratorer ude på markedet alt efter hvilken slags du leder efter. Selv når ved at du gerne vil have fat i en type vibratorer, som for eksempel den lydsvage vibratorer, så er der mange forskellige slags at vælge imellem.

Helt præcis hvilken lydsvag vibrator skal du vælge? Hvilken fabrikant skal du bruge og hvilken model? Hvor skal du købe den henne – altså hvilken forhandler skal du have fat i? Det er alt sammen rigtig gode spørgsmål. Svarene er uheldigvis ikke lige så nemme at komme rem med, som spørgsmålene ofte er.

Hvilken lydsvag vibrator der er den bedste for dig, er ofte en meget individuel sag. Vi er trods alt alle bygget forskellige og det er meget forskelligt hvilket behov vi hver især har for at få den allerbedste oplevelse med den maksimale nydelse.  

Ja, selvfølgelig kan du lære en masse af at kigge en masse gode anmeldelser igennem og på den måde danne dig et overblik over, hvilke lydsvage vibratorer der gennemsnitlig klarer sig godt blandt forbrugerne. Læs endelig gerne en masse forskellige anmeldelser igennem, så du i det mindste kan skære nogle vibratorer fra i din søgning.

Spørg også gerne venner og kvindelige familiemedlemmer om råd, hvis du ved, at de bruger eller på et tidspunkt har brugt en vibrator. De har formentlig selv deres gode meninger omkring de produkter de har benyttet – og måske nogle af dem endda har benyttet sig af en lydsvag vibrator!

Undersøg gerne andre folks mening, når du leder efter en god ny lydsvag vibrator. Men husk på at det også handler om at lytte til egen krop. Brug derfor gerne andres anmeldelser og gode råd til at købe en bestemt lydsvag vibrator hjem. Men hvis du så kan mærke, at denne her vibrator altså ikke lige passer til dig, så er det også vigtigt, at du lader dig selv prøve nogle andre modeller af.

En god vibrator kan give dig rigtig mange gode stunder og sjove oplevelser. Derfor er det også vigtigt at du investerer lidt tid og penge i at finde frem til den helt rigtige for dig.

Hvor meget larmer en vibrator?

En almindelig vibrator kan godt larme ret meget. Og det kan skam være ret så irriterende, hvis man har lidt tynde vægge eller man måske endda deler sin lejlighed eller hus med andre.

Når man ligger inde på sit eget værelse og hygger sig, så har man jo ikke specielt meget lyst til at ens rumbo kan høre en masse god brummen, når de står ude i køkkenet og laver mad. Så er man jo meget hurtigt afsløret i præcis hvad det er man foretager sig. Og det kan godt give nogle pinlige oplevelser næste gang man holder møde omkring rengøringen.

Eller hvis du for eksempel bor hjemme ved dine forældre eller andre familiemedlemmer i et stykke tid, så kan det også være ret så træls med en vibrator som brummer helt vildt og alarmerer alle i miles omkreds om, præcis hvad det er man har gang i på den anden side af væggen. Det kan hurtigt blive lidt småpinligt næste gang man har familiemiddag eller næste gang man ses til den årlige julefrokost.

Her kan en lydsvag vibrator være en rigtig god løsning. Med sådan en fidus kan man hurtigt løbe fra alle de pinlige samtaler om, hvad i al verden al den brummen skulle gøre godt fra. Med en lydsvag vibrator kan man nemt ligge og hygge sig og tage sin tid, uden at man skal bekymre sig om, at folk inde på den anden side af væggen kan høre, hvad det er man har gang i.

Så lydløs kan en vibrator være

Den største fordel ved en lydsvag vibrator er netop det, som den er blevet bygget til; at være lydløs.

En lydsvag vibrator sikre dig fred og ro og en masse dejligt privatliv, imens du har dine stunder med nydelse og velbehag. Med en lydsvag vibrator kan du sagtens ligge inde på dit værelse og hygge dig, imens rumboen går rundt og laver mad eller snakker med vennerne, der er på besøg, ude i køkkenet.

Lyden fra en lydløs vibrator går ikke gennem væggene på samme måde, som en almindelig vibrator ville gøre. Med en sådan fidus føler man sig mere sikker på at være alene og i eget selskab præcis når man også har brug for at være det. Ingen pinlige samtaler kommer der ud af at bruge en lydløs vibrator.

Med en lydsvag vibrator kan man godt ligge omme på den anden side af den tynde væg, imens ens ven, bekendt eller familiemedlem går rundt på den anden side uden anelse om, hvad det er man laver. Så længe du selv kan finde ud af at være stille undervejs, så er der ingen farer overhovedet for at de opdager dig.

Det er så absolut en klar fordel at bruge en lydsvag vibrator, når du ved at du kommer til at være sammen med folk i en længere periode under meget små forhold. Hvis du ved, at du for eksempel skal en tur på hyttetur med vennerne og du ved, at der kommer til at være mangel på plads, så er det en god ide at tage din lydløse vibrator med fremfor din almindelige vibrator. Hvor din almindelige vibrator ville kunne høres milevidt så snart du tænder den, så vil din lydsvage vibrator overhovedet ikke sige et pip.

Billige lydsvage vibratorer

Sådan en lydsvag vibrator lyder rigtig fiks, tænker du nok på dette tidspunkt. Kommer den til at koste mig mange penge? Det er nok dit næste spørgsmål. Nej, det behøver den så absolut ikke at gøre.

Der er mange forskellige modeller af lydsvage vibratorer derude på markedet i dag og ligesom med ganske almindelige vibratorer, så er der meget stor forskel på prisklassen. Du kan finde rigtig mange gode og billige lydsvage vibratorer klar til brug derude, så længe du er villig til at lede lidt efter dem.

Hvis du leder lidt, så vil du hurtigt kunne finde en god lydsvag vibrator, som passer lige til din prisklasse. Det er langt fra alle forbrugere, som hverken er villige til eller i stand til at give store summer penge for en god lydsvag vibrator. De ved producenterne skam godt. Derfor har de også sørget for at producere langt størstedelen af deres lydsvage vibratorer i en prisklasse der er til at forstå og som lang de fleste kan følge med på.

Selvfølgelig kan du også godt de lydsvage vibratorer, som koster en halv bondegård. Man kan hurtigt blive fristet til at spørge, hvordan i al verden det dog kan have kostet så meget for producenten at lave og sælge en så dyr vibrator?

De dyre lydsvage vibratorer behøver du jo slet ikke at tænke over, når du køber din egen lydsvage vibrator. Ja, du behøver ikke engang at skænke dem noget opmærksom overhovedet. Hvis du ikke har lyst til at give en halv eller hel bondegård for en ny god lydsvag vibrator, så gør du bare ikke det. Styr pænt uden om de lydsvage vibratorer med de høje priser og fokuser i stedet på dem, så faktisk kommer i en fornuftig pris. Dem er der alligevel en hel del af.

Du behøver ikke at gøre dig selv fattig på en dyr vibrator. Det skal heldigvis ikke koste særlig meget at få sig nogle sjove oplevelser fyldt med nydelse og velbehag. Alle skulle gerne kunne være med og få sig nogle gode stunder sammen med deres nye yndlings vibrator.

Kraftige men lydsvage vibratorer

Nu sidder du nok og tænker noget i retningen af, at når de hersens vibratorer er så lydsvage, så må det da også betyde, at de ikke er særlig kraftige? Det er jo trods alt støjen fra vibrationerne, der gier et klokkeklart tegn på, hvor intensiv vibratoren kan blive. Hvis du udelukker lyden, så udelukker du vel også vibrationerne – og dermed nydelsen? Nej, sådan hænger det heldigvis ikke sammen.

Du kan sagtens stadig finde en masse gode vibratorer på markedet, som både er lydsvage og giver dig en kraftig nok intensitet til at give dig en sjov oplevelse. Der er rigeligt med teknisk kunne og ekspertise gået ind i disse maskiner til at sørge for, at man som kunde ikke går på bekostning af intensitet og nydelse, blot fordi man gerne vil have lidt privatliv gennem mindre støj.

Hvis du er en person, der kræver en høj intensitet fra din vibrator, så kan du godt drage et lettelsens suk. Du kan stadig godt lege med, selvom det er en lydsvag vibrator du kommer ud og får fat i. Sørg dog bare for lige at undersøge sagen en ekstra gang, før du går ud og køber din vibrator.

Vær gerne ekstra sikker på, at den vibrator du vælger, faktisk også giver dig så en intensitet, som du efterspørger – samtidig med at den er lydsvag. Der er nemlig generelt meget stor forskel på intensitet, når det kommer til vibratorer. Og hvis du kender dig selv godt nok til at vide, at din vibrator skal være ret så intensiv før den har en god virkning på dig, så skal det så absolut også være lidt af en førsteprioritet for dig at få fat i.

Hvor køber du den?

Okay, så nu er du kommet så langt. Du har besluttet dig for at få fat i en lydsvag vibrator på grund af alle de gode ting, som vi har skrevet om foroven. Nu er spørgsmålet blot, hvor i al verden du dog får fat i din næste lydsvage vibrator henne?

Der er en del gode steder, hvor du kan få fat i en god lydsvag vibrator. Hvis du er bare lidt kender af sexlegetøj, så ved du, at du altid kan smutte nede i din lokale sexbutik. Der vil du kunne finde et utal af rigtig gode stykker sexlegetøj, inklusiv en masse gode lydsvage vibratorer – og som app-styret.

Nede i en sexbutik vil du også kunne spørge om gode råd og vejledning fra ekspedienten, der står dernede. De har skam solgt så mange lydsvage vibratorer gennem deres liv, at de meget hurtigt kan fortælle dig, hvilken slags der er rigtig god og giver den bedste nydelse. Hvis du samtidig har andre krav, som for eksempel at vibratoren skal have en høj intensitet, så kan du jo også passende fortælle ekspedienten om det. Så skal de skam nok finde en lydsvag vibrator, der lever op til alle dine behov.

Og hvis du ikke lige har tid eller lyst til at smutte ned i den lokale sexbutik, så dyk lige inde på internettet i et par minutter. Der kan du hurtigt finde et hurtigt udvalg af forskellige slags lydsvage vibratorer på markedet lige nu. Der kan du desuden også hurtigt danne dig et overblik over, hvilke modeller der har de allerbedste anmeldelser og hvad andre brugere eventuelt har sagt om produktet.

Var dette indlæg interessant?

Hvis du synes det var spændende, så vil vi klart anbefale dig, at læse mere om sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til mænd.

Alternativt kan du også læse om hvor du finder de bedste fysiske sexshops i Danmark. Eksempelvis har vi listet alle sexshops i hillerød.