Lydløs vibrator: Bedst i test

Mange kvinder går efter en diskret, lydløs vibrator, således at vibrationerne kan nydes uden forstyrrende støj.

Der findes et utal af lydsvage apparater, og vi har her samlet de 14 bedste lydsvage vibratorer i test.  

Sinful Opladelig Mini Magic Wan

Lækker og opladelig stav fra Sinful, der kommer i en praktisk ministørrelse.

Lille men effektiv – perfekt til tasken

Sinfuls Mini Magic Wand er diskret, hvorfor du let kan have den med, når du er på farten. Den er tilmed lydsvag, hvilket gør den perfekt, når du er ude af huset. På trods af størrelsen er du garanteret en effektiv vibrator med en kraftfuld motor. Du kan vælge mellem 10 vibrationer og 8 hastigheder.

Alsidigt apparat

Vibratoren kan anvendes til et utal af ting – det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan benytte den til sololeg eller bruge den til fræk leg med din partner.

Yderligere fordele

Produktet er let at oplade med det medfølgende USB-kabel. Oplader du apparatet i 3 timer, så er du sikret 2 timers ren nydelse.

Satisfyer Pro Penguin – Prisvindende stimulator

Denne prisvindende stimulator udsender trykbølger, der sikrer dig en orgasme på ingen tid. Du får et slankt og sødt design kombineret med en effektiv stimulering.

Intens nydelse

Du er garanteret intens nydelse med denne pingvin, hvis åbne mund giver en følelse af at blive slikket forneden. Stimulatoren har ingen direkte kontakt med huden, da den ved hjælp af trykbølger alligevel rammer helt perfekt. Du kan vælge imellem 11 forskellige, stimulerende niveauer.

Perfekt til rejsen

Satisfyer Pro Penguin måler 12,5 cm, hvorfor den er utrolig let at have med, når du er på farten. Den er fremstillet af hudvenlig silikone, som er 100% vandtæt. Dette gør den let at rengøre den efter brug.

Fordele ved pingvinen

Der er mange andre fordele ved denne prisvindende pingvin, herunder:

 • Fylder minimalt
 • Diskret og lydløs – du kan altså bruge hvor som helst, hvis lysten indfinder sig
 • Opladeligt apparat
 • Let at betjene – velegnet til begyndere


Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladelig

Velve Chloe klitoris vibrator sikrer dig intense orgasmer. Du kan også bruge den til at pirre din partner rundt omkring på kroppen. Mulighederne er mange – men den er uden tvivl et sikkert hit.

Ergonomisk design

På trods af sin lille størrelse, så kan vibratoren give intens nydelse. Det ergonomiske design sikrer, at den ligger godt i hånden og kan yde målrettet stimulation, lige hvor det ønskes.

Mange muligheder

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre, så der er god mulighed for at finde det mønster, der sikrer dig bedst nydelse. Derudover er den vandtæt, således at du kan fortsætte legen i badet, hvis du ønsker en ekstra intens oplevelse.

Lydsvag vibrator af høj kvalitet

Denne vibrator er velegnet til at komme med på farten og til brug uden for hjemmet, eftersom den er lydsvag. Den er fremstillet af ftalat-fri silikone af høj kvalitet, hvilket sikrer en fløjlsblød overflade. Derudover medfølger en magnetisk USB-oplader til at lade produktet op.


Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Med denne Lovense Lush 2 App-styret G-punkts Vibrator kan din partner få fuld kontrol over din nydelse – uanset afstanden imellem jer.

Forkæl G-punktet

Vibratoren er fremstillet i vandtæt, silkeblød og fleksibel silikone. Den forkæler G-punktet med intense vibrationer, som I har mulighed for at styre fra enten smartphone eller computer.

Praktisk og let anvendelig

Vibratorens ergonomiske form sikrer, at G-punktet stimuleres perfekt, imens yderdelen fungerer som knap såvel som antenne. Via Bluetooth kan den let betjenes med en rækkevidde på op til 14 meter.

Lovens App – bringer nydelsen til et nyt niveau

Ved brug af Lovense app’en kan I sammensætte jeres egne vibrationsmønstre, synkronisere med musik og stemmer samt chatte undervejs, hvilket bringer fornøjelsen til helt nye højder.

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator – TESTVINDER

We-Vibe touch er en klitoris vibrator, som giver dig rig mulighed for nydelse, lige når du ønsker det.

Diskret og feminint design

We-Vibe Touch vibratoren er udformet i et rundt og blødt design, som fremstår elegant og diskret. Den ligger godt i hånden, og du kan målrette stimuleringen med den bøjede spids. Materialet er 100% silikone, som føles silkeblødt på huden.

Sådan får du mest ud af produktet

Vibratoren har 8 vibrationsmønstre, som sikrer tilfredsstillende stimulation. Derudover er apparatet 100% vandtæt, så du kan uden problemer medbringe den i badet. For at få mest ud af vibratoren, skal du huske at rengøre den efter brug.

Kun fantasien sætter grænser

Vibratoren er designet til kvinder, som ønsker målrettet stimulation af kroppens erogene zoner. Produktet kan dog naturligvis godt benyttes i par-lege eller forspil, hvor de pirrende vibrationer sætter prikken over i’et.


Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

Den opladelige vibrator fra Velve bringer orgasmerne til nye højder. Med sit kurvede design er Gaia designet til at ramme dit G-punkt perfekt. Du kan vælge imellem 10 kraftfulde vibrationsmønstre, og den er tilmed vandtæt, så legen kan fortsætte i badet.

Opladelig og lydsvag

Gaia er et opladeligt apparat, så er du træt af flade batterier, så er dette et apparat for dig. Udover dette så er vibratoren lydløs, så du kan benytte den hvor som helst uden at den forstyrrende summen. 

Særlig varmefunktion

Denne G-punkts vibrator har en unik varmefunktion, som tilfører intensitet ved brug. Skaftet kan varmes op til 37-39 grader for en mere varm og kraftfuld stimulation.

Vibrator af høj kvalitet

Velve er en kollektion af lækkert sexlegetøj med sensuelle kurver. Gaia er fremstillet af kvalitetsrig silikone for et silkeblødt touch. Med i købet får du en opbevaringspose samt et USB-kabel til produktet.


Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator – PRISVINDER

Ønsker du en intens og fyldig dildo vibrator, så er Fun Factory Tiger G5 et godt valg til dig. Især hvis du ønsker en dildo i en realistisk størrelse, hvor ergonomien er i højsædet.

Gennemtænkt design og ergonomi

Denne dildo har stor fokus på ergonomien af flere grunde, herunder:

 • Fremstillet af fthalat-fri silikone, som gør den utrolig blød og fleksibel
 • Forhøjning forneden, som stimulerer skedeindgangen for en mere intens oplevelse
 • Udstyret med et praktisk håndtag

Lydløs nydelse med høj intensitet

Dildoen har en rillet overflade, som sørger for at pirre dig indvendigt. Den kan vibrere på op til 9 forskellige måder, som du kan styre ved hjælp af knapperne nederst. De kraftige vibrationer gør oplevelsen med apparatet utrolig fornøjelig.

Gode råd

Anvend gerne en vandbaseret glidecreme sammen med produktet for den bedste oplevelse. Apparatet er vandtæt, så du kan tilmed nyde den i badet og den er derfor nem at rengøre.


Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

Med denne Magic Motion Candy App-styret klitoris vibrator har du mulighed for at overraske din partner eller pirre hinanden med offentlig leg.

Magic Motion App

Lad partneren overtage styringen over din nydelse ved hjælp af Magic Motion Appen. Appen fungerer som en Bluetooth fjernbetjening, der virker på flere meters afstand. I kan udforske utallige muligheder for stimulering og tilmed chatte imens. 

Lydsvag vibrator af silkeblød silikone

Vibratoren er fremstillet af silkeblød silikone, som gør den behagelig at bære og dermed perfekt til brug over længere tid. Den lydsvage vibrator udsender kraftige vibrationer, men sørger samtidig for at jeres leg holdes hemmelig.

Solo-leg eller med partner

Vibratoren er perfekt til par, der ønsker at friske sexlivet op. Dermed ikke sagt, at den naturligvis også kan bruges til tilfredsstilende solo-leg, hvor du selv er i fuld kontrol.


Womanizer Premium – Klitoris-Stimulator

Revolutionerende Womanizer Premium klitoris stimulator. Den er designet i smukke buede former og fremstår elegant. Derudover er Premium udstyret med følgende tre funktioner, foruden Pleasure Air teknologi, som gør oplevelsen unik.

Endnu blidere og endnu kraftigere

Denne Womanizer Premium vibrator er blevet forbedret således, at den blideste stimulation er 50% blidere, hvorimod den kraftigste er 50% mere intens.

Smart Silence

En smart funktion ved dette produkt er Smart Silence. Stimulationen begynder først, når apparatet er i kontakt med huden – således slipper du også for forstyrrende summen. 

Womanizers Autopilot – lad dig overraske

Læn dig tilbage og nyd Womanizers autopilot, når apparatet skifter imellem de 12 forskellige intensiteter i tilfældig rækkefølge. Det sikrer en oplevelse fuld af overraskelser.


Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – PRISVINDER

En kraftfuld og lækker vibrator, hvis lækre design sørger for dobbelt stimulation med kraftfulde vibrationer for maksimal fornøjelse – indvendig såvel som på klitoris.

Slip for at gå på kompromis

Leder du efter en stilren og kraftig vibrator, hvor der hverken gås på kompromis med design eller kvalitet, så er denne lige noget for dig.

Rig mulighed for stor nydelse

Miss Bi er forholdsvis bred i designet, så du vil opnå intens stimulation i skedeåbning samt omkring G-punktet. Produktet har 2 motorer, der kan vibrere på forskellige niveauer, herunder milde, kraftige og pulserende.

Lydløs og opladelig

Mange kvinder foretrækker en lydløs vibrator, således at den kan benyttes uden den forstyrrende summen. Miss Bi er både lydløs og opladelig, hvilket sikrer dig timevis af nydelse.


LELO Lyla 2 vibrator æg

Bring jeres parlege til helt nye højder med dette vibrator æg. Du får et af de bedste trådløse æg på markedet, og det er tilmed lydsvagt, således at ingen opdager den vibrerende summen.

Stilfuldt design

Lyla 2 fremstyr yderst elegant. Den er fremstillet af silkeblød silikone – både fjernbetjening og æg – som føles rigtig blødt og gør, at det samtidig føles godt. 

Trådløs og lydsvag vibrator

LELO Lyla 2 lader din partner tage kontrollen med fjernbetjeningen i op til 12 meters afstand, imens du nyder vibrationerne. Ægget vibrerer i takt med bevægelserne, som laves med den trådløse fjernbetjening. De kan naturligvis også styres ved hjælp af knapperne på ægget.

Fordele ved LELO Lyla 2 vibrator æg

Der er mange fordele ved dette vibrator æg, herunder:

 • 6 forskellige vibrationsmønstre
 • Inklusive fin æske og satinpose
 • Vandtæt og genopladeligt æg


B Swish Bdesired Deluxe Vibrator

Med denne elegante Bdesired Deluxe vibrator kan du være sikker på at få skønne orgasmer. Den er fremstillet af blødt silikone med et fyldigt hoved, og du kan vælge mellem 6 vibrationsniveauer.

Perfekt til pirrende leg

Vibratorens 6 vibrationsniveauer kan anvendes til at pirre alle kroppens erogene zoner, såsom klitoris og brystvorter. Vibratoren er tilmed vandtæt, så der er plads til leg under bruseren.

G-punktstimulering

Vibratoren har et ekstra fyldigt hoved, hvilket målretter sig stimulering af G-punktet. Den bløde silikoneoverflade sørger for, at den føles behagelig og naturlig ved brug – selv ved lang tids brug.

Diskret og perfekt til tasken

Bdesired er diskret og kan tages med i den medfølgende opbevaringspose, når du skal på farten. Den lydsvage motor giver dig tilmed mulighed for at hygge hvor som helst og når som helst.


Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator -TESTVINDER

Je Joue Mimi Soft er lille, elegant og diskret vibrator, som sørger for intens nydelse. Vibratorens diskrete og bløde silikone overflade, som er 100% ftalatfri, føles dejlig mod huden.

Forskellige vibrationer for større nydelse

Denne testvindende vibrator giver dig alt fra milde til meget kraftfulde vibrationer. Du kan vælge imellem 10 forskellige vibrationer, det er blot et spørgsmål om at finde dén, der giver dig størst nydelse.

Fordele ved Je Joue Mimi Soft vibratoren

Der er mange grunde til at vælge en Mimi Soft klitoris vibrator, herunder:

 • Lille og diskret – velegnet til nybegyndere
 • Opladelig og 100% vandtæt
 • Mange indstillinger for intens nydelse


LELO SONA – Klitoris Stimulator

LELO SONA er en klitoris stimulator, som stimulerer hele klitoris med pulserende trykbølger. Du er garanteret en unik og intens oplevelse med et væld af indstillinger at vælge imellem.

Pulserende trykbølger

Denne klitoris stimulator stimulerer op til 75% mere af din klitoris ved at udsende pulserende trykbølger. Det resulterer i en unik nydelse, som du ikke finder andetsteds.

Et utal af intense indstillinger

Der er 8 intensiteter at vælge mellem, og du kan hurtigt finde frem til din favorit. Det vandtætte design gør apparatet let at rengøre, og du kan tilmed fortsætte legen i badet.

Elegant og diskret design

Apparatet fremstår diskret og stilfuldt og er fremstillet af skønne materialer. Du kan med fordel bruge vibratoren hvor som helst og når som helst, da den er meget lydsvag. Den passer perfekt i hånden og med det diskrete design, kan den let medbringes i tasken.