Strap on Dildo – Her er de bedste i test

Alle og enhver kan på et tidspunkt komme til at føle, at deres sexliv mangler en smule variation. Er det tid til at prøve noget nyt, kan du prøve en strap-on dildo, som kan give nydelse til kvinder såvel som mænd.

Der findes mange modeller på markedet, men læser du med her, kan du få en idé om, hvilken model, der er det rigtige valg for dig.

TESTVINDER OVERSIGT – Strapon Dildo
1.TLC Eves Harness Strap on Dildo sætSe Prisen
2.ZADO Tripple Harness Strap on Se Prisen
3.Tantus Strap-on Bend Beginner Kit Se Prisen
4.Magic Flesh Strap-onSe Prisen
5.Dillio Strap-On Harness Sæt 18 cmSe Prisen
5.Fetish Fantasy Begynder Strap-onSe Prisen
6.Fun Factory ShareVibe Strap-onSe Prisen
7.King Cock Hollow Strap-on SuspenderSe Prisen


MEST POPULÆRE | TLC Eves Harness Strap-on Dildo Sæt

Denne populære udgave af en strap-on dildo giver unik mulighed for både vaginal og anal stimulering på samme tid. Dildoen fås i to farver – henholdsvis nude og sort. Denne strap-on dildo har elastiske stropper, som giver den en fleksibel pasform, der passer de fleste. Selve dildoen er i et realistisk design, hvor de markerede årer kan medvirke til en ekstra intens oplevelse.

Dildoen er med al sandsynlighed blevet populær på grund af dens atypiske design og den unikke mulighed for både anal og vaginal stimulering på samme tid. Desuden kommer den i en alsidig størrelse og et naturtro design, som efterspørges af mange

Denne model egner sig til både mænd og kvinder, fordi den øverste og største af de to dildoer er hul indeni og derved har plads til en penis. Denne strap-on egner sig derfor til både kvinde/kvinde og mand/kvinde sex. Dildoen har i øvrigt en god størrelse til nybegyndere, som godt kunne tænke sig at prøve at krydre sexlivet med en strap-on.

Desuden fås denne strap on dildo til en rigtig god pris, der netop gør den tilgængelig for nybegyndere, som ikke ønsker at investere store summer i den første strapon dildo. Herudover er den også et godt valg til dig, der ikke ønsker at sprænge budgettet, når du anskaffer dig din strap-on.

✅ Fordele:

 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • Mulighed for både anal og vaginal stimulering på samme tid
 • Fleksibel pasform

❌ Ulemper:

 • Kan ikke anvendes til mand/mand sex.
 • Tynde elastikbånd, som kan have svært ved at holde dildoen på plads.

REDAKTIONENS UDVALGTE | ZADO Tripple Harness Strap on

Denne budgetvenlig variant er en oplagt chance for at prøve en strap-on uden at gå på kompromis med et stramt budget. Du får en strap-on af høj kvalitet og med en række forskellige funktioner, men til en rimelig og overkommelig pris. Dildoen er i et realistisk design med markerede årer og er med sine 16 cm en god størrelse til nybegyndere.

Dildoen fås i nude og sort og kommer med regulerbare elastiske bånd, der giver den en fleksibel pasform samtidig med, at dildoen holdes godt på plads. Særligt nævneværdigt ved denne model er dens holdbarhed, for ikke nok med den har et lækkert realistisk design. Så er denne harness strap on dildo også vandtæt og fremstillet i justerbar stroppen, som giver dig intet mindre end den perfekte fleksibilitet når i hygger jer.

Der er nemlig ikke noget mere irriterende end et produkt, som ikke sidder ordentligt fast – og derfor er lidt løst, og hopper frem og tilbage.

Dildoen er lavet til kvinder og fungerer derfor til kvinde/kvinde og kvinde/mand sex. Der er således mange muligheder med denne prisvenlige model.

✅ Fordele:

 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • Mulighed for vibration, der kan reguleres med fjernbetjening
 • Fleksibel pasform
 • Kan anvendes til både kvinde/kvinde, mand/mand og mand/kvinde sex

❌ Ulemper:

 • Fjernbetjening er monteret til dildoen med ledningKan ikke anvendes til mand/mand sex.
 • Tynde elastikbånd, som kan have svært ved at holde dildoen på plads.

DEN BUDGETVENLIGE | Tantus Strap-on Bend Over Beginner Kit

Dette strap-on sæt er helt oplagt både til jer, der ønsker at eksperimentere med strap-on for første gang og for jer, der blot ønsker at besidde en alsidig strap-on med mange funktioner og variationsmuligheder. Med sættet følger to dildoer i to forskellige størrelser, et harness og også en såkaldt vibrator bullet. Denne bullet kan sidde i denne strap-ons harness og kan således stimulere både giveren og modtageren. Dildoerne kan monteres enkeltvis, så du selv kan vælge den størrelse, du foretrækker.

Der er her tale om en strap on i god kvalitet med en række af variationsmuligheder, der kan være sjove at prøve både for begynderen og for dig, der er mere erfaren. Denne strap-ons harness remme kan justeres og kan strække sig til op til 150 cm i hoftemål. Remmene er ikke elastiske, hvilken kan gøre pasformen mindre fleksibel, men til gengæld kan selve dildoen holdes bedre på plads. Sættet kan anvendes både til kvinde/kvinde, mand/kvinde og mand/mand sex.

✅ Fordele:

 • Et solidt harness, der holder dildoen godt på plads
 • Dildoer i to størrelser
 • Mulighed for at tilføje vibration

❌ Ulemper:

 • Uelastiske remme

DEN BILLIGE | Magic Flesh Strapon Dildo

Det gælder med sexlegetøj, som det gælder for så meget andet; det kan være svært at vide, hvad man kan lide og ikke kan lide, inden man har prøvet det. Derfor er det engang imellem et spørgsmål om at få prøvet nogle forskellige ting af for at afdække sine personlige præferencer. Priserne på sexlegetøj kan dog ofte være temmelig pebrede, og det er kun naturligt, at man ikke har lyst til at investere store summer i en type af legetøj, som man endnu ikke har erfaring med. Derfor kan det være værd at vælge et mere budgetvenligt alternativ første gang, man afprøver en given type sexlegetøj.

Denne strap-on er et glimrende eksempel på et relativt billigt stykke sexlegetøj, som du alligevel kan få meget sjov og nydelse ud af. Trods prisen får du her alt, hvad du som begynder behøver i en strap-on. Med denne strap-on følger en bøjelig dildo i realistisk design med fremtrædende årer, der giver ekstra stimulering. Bøjeligheden gør dildoen nem at indføre både vaginalt og analt.

Selve harnesset er fremstillet af et blødt læderlignende materiale, der gør det behageligt at have på. Størrelsen kan justeres ved hjælp af trykknapper og kan passe til en hofteomkreds på op til 86 cm.

Dette sæt er egnet til dig, der vil prøve en strap on dildo uden at skulle hive en formue op af pengepungen. Den kan bruges til kvinde/kvinde, mand/mand og mand/kvinde sex.

✅ Fordele:

 • God pris
 • Bøjelig strapon dildo

❌ Ulemper:

 • Mindre fleksibelt harness, som ikke spænder så bredt størrelsesmæssigt

NYHED | Dillio Strap On Suspender Harness Sæt 18 cm

Denne strap-on er ny på markedet og adskiller sig fra den typiske strap-on ved at skulle monteres med seler ud over den almindelig rem om hofterne. Selerne sikrer, at dildoen sidder, hvor den skal. Udover at tjene denne funktion, kan selerne i øvrigt tilføre legen et råt look, som gør sig godt til eksempelvis rollespil. Remmene kan justeres i størrelsen, så de passer en hofteomkreds på op til 152 cm.

Med denne strap-on følger en dildo, der med sine 20 cm i længde og diameter på 3,8 cm er lidt større, end hvad man ellers typisk ser, når det gælder strap-on dildoer Det kan derfor tænkes, at denne dildo ikke egner sig så godt til dig, der er begynder. Men med harnesset følger o-ringe i forskellige størrelser, som tillader dig at tilføje dildoer i andre størrelser eller udformninger, hvis du ønsker det.

Der er her tale om en strap-on i høj kvalitet, hvor der er kælet for detaljen. Modellen fås i pink eller lilla og med dildoer i matchende farver.

✅ Fordele:

 • Remme med seler holder dildoen godt på plads
 • O-ringssystem, der lader dig udskifte dildoen
 • Et råt look, der gør sig godt til eksempelvis rollespil
 • Justerbare remme, som passer mange størrelser

❌ Ulemper:

 • Prisen

TIL BEGYNDERE | Fetish Fantasy Begynder Strapon

Er du begynder, når det gælder strap-ons eller en hvilken som helst anden type af sexlegetøj, vil du formentlig først og fremmest gerne have en model, der helt enkelt udfylder sit formål uden en masse ekstra funktioner og dikkedarer. Med denne model er det lige nøjeagtigt, hvad du får. Vælger du denne begynder strap-on, får du en strap-on i helt klassisk forstand; en simpel rem med en påsat dildo. Prisen er god, og kvaliteten er høj, og du går derfor som begynder ikke helt galt i byen med denne model.

Med sine 15,3 cm i længde og 2,5-3,5 cm i diameter har også dildoen en størrelse, som egner sig godt til nybegyndere. Den evner at give masser af nydelse uden at virke for voldsom. Den tynde rem er justerbar og passer til de fleste størrelser.

Er du mere erfaren, og ønsker du en strap-on, hvor dildoen altid sidder, hvor den skal, og hvor remmene er komfortable, kan det måske betale sig at investere i en anden model. Men til begyndere er denne model ganske udmærket. Med sættet følger i øvrigt blindfolds og tape til brystvorter, som kan tages i brug, hvis man ønsker lidt ekstra krydderi til sexlivet.

Dildoen er egnet for begyndere og kan bruges af både kvinde/kvinde, kvinde/mand og mand/mand sex.

✅ Fordele:

 • God pris
 • Simpelt design, der gør den nem at bruge for begyndere
 • Blindfolds og tape medfølger

❌ Ulemper:

 • Mindre fleksible remme
 • Tynde remme, der kan have svært ved at holde dildoen på plads

BEDSTE ANMELDELSER | Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Det er ikke svært at forstå, hvorfor denne strap-on anmeldes så godt af dem, der har prøvet den. Et spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med strap-ons er nemlig, hvor meget stimulering giveren egentlig får ud af akten. Med denne model får både giver og modtager masser af stimulering, der gør legen endnu sjovere for begge parter.

Fun Factory ShareVibe adskiller sig fra andre type af strap-ons ved ikke at have hverken harness eller remmer. Umiddelbart ligner den en almindelig dildo, men denne model gemmer på meget mere, end hvad man skulle være tilbøjelig til at tro. Det unikke design gør nemlig, at denne strap-on kan monteres uden remmer. Det foregår ved, at hun fører dildoens øverste del om, hvor den holdes på plads af bækkenbunden. Den nederste del kan herefter anvendes som en almindelig strap-on og kan bruges både analt og vaginalt.

Dildoen har en indbygget vibrator, som stimulerer begge parter yderligere. Med en lille knap på dildoen, kan man vælge mellem hele fem forskellige spændende vibrationsprogrammer, der giver rigelig mulighed for variation og ny nydelse hver eneste gang.

Fun Factory har før stået bag strap-on modeller uden remmer og har længe videreudviklet deres design, så deres strap-on dels sidder bedre fast og dels giver mere stimulering. Denne model er det seneste skud på stammen og derved indtil nu den model med de bedste egenskaber.

Denne strap-on fås i tre forskellige farver og grundet manglen på remmer passer den alle kvinder. Den egner sig bedst til dig, der har lidt øvelse med sexlegetøj og kan anvendes til kvinde/kvinde og kvinde/mand sex. Med de mange fordele og funktioner er det altså ikke svært at forstå, hvorfor Fun Factory ShareVibe anmeldes så godt, som tilfældet er.

✅ Fordele:

 • Design uden remmer
 • Begge parter stimuleres
 • Mulighed for vibration

❌ Ulemper:

 • Kan være svær at holde på plads
 • Bedst til øvede

DEN NATURTRO | King Cock Hollow Strap-on Suspender

King Cock Hollow Strap-on Suspender
Læs mere om produktet her

Strap-ons kan adskille sig fra hinanden på en række parametre, men et parameter, som ofte i høj grad er med til at afgøre nydelsen er udformningen af selve dildoen. Mens nogle foretrækker et glat, minimalistisk design uden for mange detaljer, foretrækker andre et mere naturtro design med realistiske detaljer. Markerede årer m.v. kan give ekstra stimulering, hvilken mange finder attraktivt. Ønsker du en naturtro strap-on, findes der få på markedet, som gør det bedre end King Cock Hollow Strap-on Suspender. Her får du en dildo, der ned til den mindste detalje ligner en rigtig penis til forveksling. Det eneste der gør dildoen mindre naturtro er dens længde på hele 30 cm. Der er altså tale om en længde ud over det sædvanlige.

Dildoen er hul indvendigt, så der er plads til ham, men den kan også anvendes af kvinder. Den kommer med en komfort harness med seler, der gør den behagelig at have på og samtidig sikrer, at den bliver siddende, hvor den skal. Selerne tilfører i øvrigt et råt look, som eksempelvis gør sig godt til rollespil eller lignende.

Denne strap-on er grundet dildoens størrelse formentlig meste egnet til dig, der har lidt mere erfaring. Dildoen er i øvrigt aftagelig, så den kan anvendes som almindelig dildo efter ønske. Denne strap on kan anvendes til kvinde/kvinde, mand/kvinde og mand/mand sex.

✅ Fordele:

 • Virkelighedstro design
 • Stor størrelse
 • Komfortabel at have på
 • God kvalitet
 • Aftagelig dildo

❌ Ulemper:

 • Egner sig bedst til den erfarne bruger

TIL HAM | Seven Creations Strap on dildo

Der findes flere forskellige modeller af strap on dildoer, som også kan være til glæde for mænd, men denne model er særligt velegnet til ham. Med sit stretchbånd sidder den perfekt på ham, og den hule dildo gør det muligt at indføre egen penis i denne strapon dildo.

Dildoens udforming er inspireret af en rigtig penis og de fremtrædende årer og øvrige detaljer giver ekstra stimulering til modtageren. Denne model er simpel i sit design, men ganske effektiv. Designet gør det muligt at forlænge din egen penis med 6 cm, ligesom der er mulighed for vibration. Den indbyggede vibration i dildoens penishoved kan både stimulere giveren og modtagen og kan i øvrigt justeres med den medfølgende fjernbetjening.

Dildoen monteres med et stretchbånd, der er elastisk og derved passer flere forskellige størrelser. Båndets bredde sikrer, at dildoen holdes fast, hvor den skal. Denne strap-on er velegnet både til begyndere og til de mere erfarne par og kan anvende både til mand/mand og mand/kvinde sex.

✅ Fordele:

 • Mulighed for vibration
 • Naturtro design
 • Bredt elastikbånd holder dildoen på plads
 • Elastisk rem passer flere størrelser

❌ Ulemper:

 • Fjernbetjening er monteret på dildoen med ledning, hvilket kan nedsætte friheden

DEN INTERESSANTE | You2Toys Strap-on! Color

Savner du flere forskellige variationsmuligheder, og kan du i det hele taget godt lide at eksperimentere med dit sexliv, er You2Toys Strap-on Color måske det helt rigtige valg for dig. Denne strap on kommer med hele forskellige dildoer i forskellige farver og udformninger. De forskellige udformninger giver mulighed for helt nye, spændende følelser og gør sig godt både analt og vaginalt. Med sættet følger en rød natur-dildo på 19 cm i længde, en blå kugledildo på 20 cm i længde og ikke mindst en transparent G-punktsdildo på 19 cm, som er udformet særligt, så den rammer og stimulerer G-punktet.

Med denne strap-on følger en påspændingstrusse, hvorpå dildoerne kan monteres efter ønske. De alle dildoerne er aftagelige, kan de derfor også anvendes som almindelige dildoer. Trussens størrelse kan justeres i siderne, hvorfor den passer flere forskellige størrelser.

Trussen er fremstillet i et blødt materiale, der gør den komfortabel at have på, men som kan gøre det svært at holde dildoen på plads. Trussens udforming passer bedst til hende, som kan give nydelse både vaginalt og analt til enten hende eller ham. Denne strap-on egner sig derfor bedst til kvinde/kvinde eller mand/kvinde sex.

Du skal vælge denne strap-on, hvis du er klar på eventyr og nye oplevelser og ikke er bange for at eksperimentere med dit sexliv. De tre forskellige dildoer giver anledning til mange nye oplevelser og følelser.

✅ Fordele:

 • Flere variationsmuligheder
 • Aftagelige dildoer
 • Justerbare påspændingstrusser, der passer flere størrelser

❌ Ulemper:

 • Fjernbetjening er monteret på dildoen med ledning, hvilket kan nedsætte fri

DEN ANDERKENDTE | King Cock Harness med Dildo 18 cm

Vil du gerne have det bedste af det bedste, når du vælger din strap-on, kan Kong Cock Harness med Dildo være det rigtige valg. Denne strap-on er designet med kvalitet i øjemed, og du kan derfor være sikker på nydelse hver eneste gang.

Dildoen er designet med inspiration i en rigtig penis, hvilket både ses og mærkes. Med sit realistiske design, giver dildoen en realistisk følelse af penetration, som kun få andre strap-ons kan tilbyde. Det kan altså både ses og mærkes, at der i dette designet kælet for hver en detalje. Med sine 18 cm har dildoen en god størrelse, der passer de fleste og stimuleringen øges kun yderligere at dildoens realistiske struktur med markerede årer og penishoved, som kan mærkes ved penetration.

Dildoen påspændes med et harness, som ligeledes er af bedste kvalitet. Det er fremstillet i et læderlignende materiale med bløde kanter, der gør det komfortabelt at have på. Harnesset er nemt at anvende og iføre sig og kan justeres i størrelsen, så det passer mange størrelser. Ønsker du at anvende det med en anden dildo end den, der følger med denne strap-on, kan du sagtens dette. Med harnesset følger nemlig flere o-ringe, som gør det muligt at anvende dildoer i forskellige størrelser efter ønske. Den aftagelige dildo kan bruges som almindelig dildo og har en sugekop i bunden, som giver mulighed for håndfri leg.

✅ Fordele:

 • Meget realistisk udseende og følelse
 • Høj kvalitet
 • Aftagelig dildo med sugekop
 • O-ringe i flere størrelser
 • Høj komfort
 • Justerbart harness, der passer flere størrelser

❌ Ulemper:

 • Prisen

DEN KOMFORTABLE | Hollow Strap-on med testikler

Denne komfortable strap-on kan tilbyde lidt til enhver smag. Den kan med sin hule dildo anvendes af både ham og hende og sidder sikkert og godt med sine elastiske remme. Ønsker du som mand at forlænge din længe og dit omfang, er dette en oplagt mulighed. Dildoen er udformet i et realistisk design med fremtrædende årer, der giver en stimulerende penetration. Dildoen har en samlet længde på 19 cm og en penetrationslængde på gode 17,8 cm, mens den måler 4,3 cm i omfang.

Det super elastiske bælte giver alle størrelser mulighed for at anvende denne strap-on og sikrer i øvrigt en høj grad af komfort. Dildoen kan anvendes både af ham og hende og gør sig godt til både mand/mand, kvinde/kvinde og mand/mand sex. Med den følger i øvrigt blindfolds, der kan gøre sexlegen endnu sjovere.

✅ Fordele:

 • Høj grad af komfort
 • Elastisk bælte giver fleksibel pasform, der passer de fleste
 • Kan anvendes både af ham og hende

❌ Ulemper:

 • Dildo kan ikke aftages

DEN SPÆNDENDE | You2Toys Fjernbetjent Strap-on Dup

Vil du have en strap on dildo, der kan lidt af det hele, så er denne model et godt valg. Med sit dobbelt stimulerende design, kan den både stimulere giveren og modtageren. Med denne strap on dildo kommer i øvrigt mulighed for vibration i begge af de to dildoer. Med fjernbetjeningen kan vibrationen styres separat, så den tilpasses begge parters individuelle præferencer.

Dildoen påspændes med et smart elastikbånd, der gør pasformen fleksibel og mulig at anvende for de fleste størrelser. Grundet den dobbelte dildo egner denne dildo sig til kvinde/mand sex eller kvinde/kvinde sex, da denne strap-on monteres ved at føre den ene dildo op i hende.

✅ Fordele:

 • Mulighed for dobbelt penetration
 • Mulighed for vibration, der kan justeres separat
 • Elastisk bælte giver fleksibel pasform

❌ Ulemper:

 • Kan ikke anvendes til mand/mand sex

DEN KLASSISKE | Fetish Fantasy Stay-Put Harness

Denne helt klassiske strapon dildo er til dig, der vil have noget enkelt med velfungerende. Med denne strap on følger en dildo i en størrelse, der passer de fleste og det smarte o-ringssystem gør, at du nemt kan udskifte dildoen efter ønske. Harnesset er ligeledes klassisk i design og nemt at iføre sig og justere, så det passer de fleste. Harnesset har fire individuelt justerbare stropper, som sikrer pasform og design og i øvrigt sikrer, at dildoen bliver siddende, hvor du skal. Med denne model får du en strapon i høj kvalitet, som kan alt det, end klassisk strap on gerne skal kunne.

✅ Fordele:

 • Fire individuelt justerbare stropper
 • God pasform
 • Dildo holdes godt på plads
 • Smart o-ringssystem

❌ Ulemper:

 • Prisen

DEN STILRENE | Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo

Med denne model får du en strap on i et stilrent design, der bliver siddende, hvor den skal. Undgå en dildo, der glider rundt og er svært at beherske med de justerbare stroppe, der holder alt på plads. Stropperne sikrer, at dildoen bliver hvor den skal og sikrer i øvrigt en god pasform til de fleste størrelser.

Selve dildoen er stilren og minimalistisk i design. Med sine 12,5 cm i længde og 2,3 cm i diameter er denne dildo god til nybegyndere. Den er desuden aftagelig, så den kan anvendes som almindelig dildo. Den er perfekt til både analt og vaginalt brug. Det er i øvrigt muligt at sætte en vibrator-bullet i harnesset for at øge stimuleringen og skabe en yderligere intens oplevelse.

✅ Fordele:

 • Justerbare stropper, der holder alt på plads
 • Høj grad af komfort
 • Fleksibel pasform
 • Flot design

❌ Ulemper:

 • Prisen