Sexgynger – Her er de bedste i test

Leder dig og din partner efter nye måder, hvorpå I kan krydre lidt på jeres sexliv? Og har I allerede været igennem de forskellige muligheder indenfor det typiske voksenlegetøj? Så er sexgyngen måske lige det, som I har gået og ledt efter. 

Sex gynger er det optimale sexlegetøj til jer, der ikke blot vil opgradere nogle enkelte aspekter af jeres sexliv eller udbygge på nogle enkelte stillinger – sexgyngen kan nemlig bruges til det hele.

TESTVINDER OVERSIGT – SEXGYNGER 
1. Fetish Fantasy Bondage GyngeSe prisen
2. Fetish Fantasy Deluxe Dør GyngeSe prisen
3. Feels Like Heaven ElskovsgyngeSe prisen
4. Joydivision Loveswing Elskovsgynge Multi VarioSe prisen
5. Fetish Fantasy SexgyngeSe prisen
6. Joydivision Loveswing Elskovsgynge De LuxeSe prisen
7. Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cmSe prisen

Med en sexgynge får I mulighed for at udforske nye frække stillinger og muligheder indenfor stimulering – og så kan I endda forsøge jer lidt indenfor bondage, nu hvor I er i gang.

Desuden afholder sexgynger jer heller ikke fra at bruge hvad I allerede er i besiddelse af – legetøjet, der er gemt væk i undertøjsskuffen, kan nemlig tages med hen til gyngen uden problemer.

Sidst, behøver gyngen heller ikke koste jer en formue, og I behøver ikke være bange for, at kvaliteten fejler – vi har nemlig testet dem for jer. Om end I ønsker en gynge for begyndere, til bondage eller noget helt tredje, så finder I den herunder. 


Populær | Fetish Fantasy Bondage Gynge

Denne Fetish Fantasy Bondage Gynge er, som navnet antyder, en gynge, der ikke blot sætter sving i jeres sexliv, men også udfordrer jer indenfor bondage- og fikserings lege. Den gør det nemlig muligt at indtage enhver stilling – lige fra de sværeste til de mest stimulerende til de mest tilfredsstillende stillinger. Med denne gynge handler det blot om at kaste sig ud i det. 

Gyngen består af en krog, der kan hænges i loftet eller et stativ, en fjeder, der sikrer de behagelige, gyngende bevægelser, samt en tværgående metalstang, der stabiliserer gyngen. Desuden medfølger en kæde, der kan forlænge afstanden mellem loft og gynge med en meter, hvis i har højt til loftet. 

Desuden kommer gyngen med en masse forskellige stropper fremstillet i nylon, så I kan afprøve et hav af forskellige stillinger – den ene frækkere end den anden – og dette er ikke engang beregnet til bondage-delen. Yderligere kommer gyngen nemlig med manchetter til håndled og ankler, så du kan binde din partner fast og pirre dem ved hjælp af fiksering. Alle stropper kan selvfølgelig justeres, så de passer til enhver. 

Gyngen kan bære op til 180 kg – dog anbefales det, at fjederen fjernes, hvis vægten er over de 100 kg. 

Sexgyngen kommer med: 

 • Muligheder indenfor bondage
 • Bæreevne: 180 kg. 
 • Behagelige stropper samt kæder til ophæng.
 • Egnet til erfarne brugere. 

Budgetvenlig | Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge

Er dig og din sex partner førstegangsbrugere af en sex gynge, og ønsker i blot at udforske et lidt bredere sexliv, så er denne gynge perfekt til jer. Gyngen forvandler ethvert rum til en erotisk legeplads specielt beregnet til elskov, og prisen gør, at I har råd til at ombestemme jer, hvis ikke det var noget der faldt under jeres interesser. 

Opsætningen af gyngen kræver heller ikke andet en at placere stropperne over døren, så hvis ikke i ønsker at gøre det helt store arbejde ud af det, er denne også optimal – her kan i nemlig snildt pakke værktøjet væk igen. 

Dog er der ikke gået på kompromis med gyngens egenskaber og muligheder. I kan nemlig uden problemer nyde hinanden i nye, pikante og endnu frækkere stillinger end før – mulighederne rækker ligeså langt som fantasien strækker sig. 

Gyngen er desuden nem af pakke sammen, og fylder ikke mere, end at den kan pakkes sammen og tages med på en romantisk rejse. 

Gyngen er komfortabel og fleksibel, så her er der heller ingen grund til bekymring. Den har håndtag i siden, så I er sikret en god balance og stabilitet, og dermed kan i overgive jer fuldstændig til hinanden. 

Sexgyngen kan bære helt op til 135 kg, og hvis I endvidere ønsker at lege lidt med tanken om bondage, medfølger også et blindfold.

Sex gyngen kommer med: 

 • Rejsevenlig
 • Bæreevne: 135 kg. 
 • Behagelige stropper samt kæder til ophæng.
 • Egnet til nybegyndere.

Testvinder | Feels Like Heaven Elskovsgynge

Vil I derimod være sikre på, at gyngen er af en ordentlig kvalitet, så er denne Feels Like Heaven Elskovsgynge lige det, som I har brug for – det er nemlig en testvinder, der kan krydre lidt på et sexliv, der mangler det sidste. 

Med denne sex gynge kan I indtage de mest tilfredsstillende stillinger, og udforske hinandens kroppe på ny. Gyngen er optimal til jer, der ikke ønsker at gå ned på muligheder – og hvis der er noget, der kan sætte en stopper på et sexliv, er det når det rammes af en rutine. 

Gyngen består af flere forskellige nylonstropper, der giver mulighed til en masse forskellige stillinger, samt kan justeres, så de passer til enhver krop – og så er de endda behagelige. 

Sexgyngen kan bære op til 120 kg – der medfølger ikke udstyr til montering, men længere nede vil du kunne finde alt det nødvendige tilbehør, så du ikke skal til at bekymre dig om det på et senere tidspunkt. 

Sexgyngen kommer med: 

 • Bæreevne: 120 kg. 
 • Behagelige stropper.
 • Testvinder.

Bedste Anmeldelser | Joydivison Loveswing Elskovsgynge Multi vario

Hvis variationerne, som sexgyngerne byder på, er vigtig for jer, er denne sexgyngen lige det, som I har brug for at få fingrene i – som navnet antyder, kan den nemlig bruges til et væld af forskellige variationer. 

Gyngen tilbyder et eksperimenterende og udforskende sexliv, og giver mulighed for en masse forskellige frække stillinger, som ikke kan udføres i sengen – og så er den endda behagelig og nem at bruge. 

Sexgyngen bæres af en 1 meter lang kæde – hvis I har højt til loftet, kan I med fordel tilkøbe en længere kæde – samt en fjeder, der bærer gyngen tværgående metalstang. 

Gyngen består, som mange af de andre, af justerbare nylonstropper, der kan bruges på mange forskellige måder – lige som I lyster – det er kun fantasien der sætter grænser for de mange forskellige muligheder, gyngen tilbyder, at i kan stimulere og forkæle hinanden på. 

Gyngen kan bære op til 150 kg – dog skal dette ikke holde jer fra begge at sidde på gyngen. Ønsker i dette, kan I uden problemer tilkøbe en fjeder, der kan bære op til 200 kg. 

Sexgyngen kommer med: 

 • Bæreevne: 150-200 kg. 
 • Behagelige stropper.
 • Egnet til nybegyndere.

Billig | Fetish Fantasy Sexgynge

Med denne Fetish Fantasy sexgyngen kan i bogstaveligt talt svinge gang i jeres sexliv med tilfredsstillende og stimulerende stillinger – og så er det ikke engang svært. 

Gyngen består af en krog, så gyngen kan hænges i loftet, en fjeder, der gør gyngen behagelig, samt en tværgående stang beklædt med nylon, der stabiliserer. 

Gyngen består af forskellige nylonstropper, der gør det muligt at afprøve og udforske en masse nye stillinger, der kan krydre lidt på et sexliv, der mangler lidt ekstra. Desuden består den også af bredere stropper til støtte af ryg og numse samt stropper til ben og fødder, for ekstra komfort og anvendelighed – alle stropper er naturligvis justerbare, så de passer til enhver krop.

Gyngen kan bære 180 kg, men det anbefales at fjederen fjernes ved mere end 100 kg, og hvis I begge vil bæres af gyngen på samme tid. 

Alt medfølger – dog er krogen udelukkende brugbar ved træloft. 

Sexgyngen kommer med: 

 • Bæreevne: 180 kg. 
 • Behagelige stropper.
 • Egnet til nybegyndere.

Nyhed | Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe

Med denne nyhed af en sexgynge kan i sætte sving i et mere udfordrende og måske endda bedre sexliv – med denne kommer nemlig muligheden for at masse nye og frække stillinger, så I kan nå nye højder sammen. I kan nyde gyngen enten siddende, stående, liggende eller noget helt fjerde samt eksperimentere indenfor både vaginal-, anal- og oralsex – kun fantasien sætter grænser. 

Gyngen kommer med polstrede dele, der sikrer komfort i højsædet, samt nylonstropper af kraftigt materiale, der stabiliserer, så I altid har situationen under kontrol. 

Sexgyngen hænger desuden i en 1 meter lang kæde – en længere kan tilkøbes, hvis I har højt til loftet – samt en metalfjeder, det gør turen endnu mere behagelig. Gyngen samles desuden i 4 metalkæder. 

Gyngen kan bære op til 150 kg, men det er vigtigt, den monteres korrekt for at sørge for at sikkerheden er i orden.Begyndere | Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe

Sexgyngen kommer med: 

 • Bæreevne: 150 kg. 
 • Behagelige stropper og komfort i højsæde.
 • Egnet til nybegyndere.

Redaktionens udvalg | Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm

 Denne Rimba Sexsling i Lædere er ingen undtagelse, når det kommer til at sætte sving i sexlivet – den er nemlig fremstillet i læder af høj kvalitet, så den kan holde til udforskningen af enhver ny sexstilling, som I ønsker at kaste jer ud i. 

Gyngens hjørner er dekoreret med metalnitter, da der er lagt ekstra tanke på designet, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med gyngens faciliteter. 

Sexgyngen giver mulighed for stillinger i både siddende, liggende og stående form alt efter, hvad I ønsker at afprøve for at opnå mest muligt stimulering – og så kan den selvfølgelig bruges til både vaginal-, anal- og oralsex alt efter jeres præferencer. 

Gyngen kan bære op til 120 kg, og der medfølger ikke krog til loft, remme eller kæder – køb disse separat.

Sexgyngen kommer med: 

 • Bæreevne: 120 kg. 
 • Fremstillet i kvalitetslæder.
 • Egnet til nybegyndere.

Tilbehør

Til ethvert godt sexlegetøj findes selvfølgelig lidt lækkert tilbehør, så du kan udvide dit produkt uden at være nødsaget til at købe et helt nyt – og sex gynger er ikke en undtagelse. Hvis du står med en af ovenstående, eller blot ønsker den udvidede udgave klar med det samme, kan du overveje et af nedenstående stykker legetøj for at peppe lidt op under legen. 


Fetish Fantasy Sexgynge Stativ

Har du allerede gyngen, men mangler stativet? Så er dette produkt lige nået for dig. Det er nemlig ikke andet end et stativ, der gør det nemt at spænde din partner fast i gyngen og opnå exceptionel og anderledes nydelse. 

Med dette stativ undgår i kroge i loftet, og det er nemt at samle og pille ned igen, så i nemt og hurtigt kan komme videre til det sjove. 

Stativet er 2 meter højt og kan bære op til 180 kg – og så kan det ikke kun bruges med en sexgynge, men også til andre bondage-lege. 


Joydivision Forlænger Sæt til Sexgynge

Et andet tilbehør, som du kan købe til en sexgynge, er denne Joydivision Forlænger Sæt til Sexgynge, der indeholder en 1 meter lang kæde samt en sikkerhedskarabin til at spænde kæde og gynge sammen. Den kan bruges til at forlænge afstand mellem loft og gynge, hvis du har meget højt til loftet, og den kan bære op til 150 kg. 


Rimba Metal Kæde Med Karabinhager 100 cm

Et lignende produkt er denne Rimba Metal Kæde Med Karabinhager, der ligeledes har en længde på 1 meter og kan forlænge afstand mellem loft og gynge. Denne er specielt beregnet til Rimbas sex sling gynger, men kan bruges til alle, og der medfølger ligeledes en sikkerhedskarabin til begge ender. 

Rimba Metal Kæde med Karabinhager 200 cm

Samme produkt findes også i en længde på 2 meter. Denne er ligeledes beregnet til Rimas sex sling gynger, men kan bruges til alle, hvis afstanden mellem loft og gynge ønskes forlænget. Nogle gynger kræver mere end én kæde, vær derfor opmærksom på dette. 


Mister B Læder Sex Sling

Er det derimod ikke en forlængelse af afstanden mellem loft og gynge du ønsker, men derimod en stilfuld og luksuriøs sex sling, der øger antallet af stillinger, som gyngen kan bruges til, så er denne Mister B Læder Sex Sling det produkt som du skal have fingrene i. Den er fremstillet i stærkt, flot læder og har en metalring i hvert af de 5 hjørner til ophæng. Den kan bære 100 kg – kæder og ophæng skal købes separat. 


Joydivision Krog til Træloft

Vil du være sikker på, at krogen, som du hænger din sexgyngen op i, holder til det sidste, så kan du med fordel købe denne Joydivision Krog til Træloft, der er fremstillet specielt til formålet. Krogen kan bærer op til 200 kg og er af god kvalitet, så du føler dig tryg fra start til slut. 


Sexgynge positioner

En sexgynge udvider horisonten indenfor sex – men hvordan griber du det lige an? Sexgyngen er ikke en del af pensum i folkeskolen, og heller ikke der, hvor fokus lå i biologitimerne, da du kom i gymnasiet. Derfor kan det være en udfordring at komme i gang med at bruge den, og måske afholder det endda mange fra at prøve legetøjet – men sådan behøver det ikke være. Her kan du nemlig få en masse inspiration til forskellige positioner, som du kan afprøve med en partner.

1. Doggy i luften

sex swing

At være opspændt og ophængt i en doggy er ret fantastisk – og hvis du er doven, er dette især noget for dig. Lig maven over den ene rem og hvil brystet på den anden – med en hængekøje-gynge er denne position intet andet end behagelig. Din partner holder fast i dine hofter eller lår, og du glider tilbage på ham. Med den frie hånd kan du enten lege med dig selv eller blot ligge og nyde turen – det er helt op til dig. 

2. Fidgetspinneren

sex swing

Har du en gynge, der kan dreje 360 grader, kan du føre betydningen af ”orgasme” skridtet videre – sådan gør du. Du holder fast i snorene på gyngen, skubber ryggen og numsen tilbage fra sædet og placer fødderne på sædet. Sidst er det blot på med glidecremen og glid ned over hans penis – så kan han køre dig rundt, som I ønsker. 

3. Det magiske tæppe

sex swings

For at udføre ”Det magiske tæppe” placerer du dig blot på gyngen, holder fast i snorene og læner dig helt tilbage, som var du et barn, der skal til at gyngen virkelig højt. Din partner stiller sig med at ben på hver sin side af dit ansigt og bukker sig ned over dig for at give oralsex, forkæle dig med fingrene eller et legetøj. Det er altså en vægtløs 69, som en fræk Aladdinfanfiction.

4. The chandelier swing

sex swing

Gynger er ekstra sjove, hvis i gynger to sammen, så hop ombord på en robust penis-havende partner. Din partner sætter sig på gyngen med numsen fast placeret på den ægte legeplads-maner, der er godkendt af alle sikkerhedsbevidste mødre i verden. Du sætter dig i skødet på din partner – ansigt til ansigt – men anderledes fra den traditionelle måde, har du hans penis indeni dig. Få gang i en god svingende eller bobbende bevægelse i gang, og lad gyngen klare resten for jer.

5. Den rette portner

sex swing

For en improviseret bondage, der ikke er full-on ”det røde rum”, kan I forsøge jer med en over-døren-model. Her sætter du dig på gyngen med dine fødder i stropperne og dine ben spredte samt holder fast i snorene eller lader din partner binde dig til dem – alt efter hvor langt I vil gå. Her efter vinkler I dig blot, så det hele går op i en højere enhed. 

Hvis du ønsker flere gode ideer og en generel guide til hvordan du kan bruge din sexgynge, kan du se nedenstående video, der gennemgår en masse forskellige måder, hvorpå du kan få glæde af dit køb.