Sexlegetøj til par

sexlegetøj til parSom par kan det til tider blive lidt af en udfordring at holde gang i et spændende sexliv, når I efterhånden har levet sammen i lang tid. Det er jo ikke fordi I ikke elsker hinanden mere, men snarere er det at dyrke sex ikke længere noget nyt og spændende – og I måske oven i købet føler, at I har prøvet det meste.

I kan godt tænke om igen!

For der er uendeligt mange måder at dyrke sex på og der findes et væld af super smart sexlegetøj til par, der kan være med til at tænde lysten igen – eller bare pirre den endnu mere end den er i forvejen.


Vi anbefaler disse 3 forhandlere af erotisk legetøj til par

 

sinful

alor

sexshop

Se andre forhandlere af erotisk parlegetøj


Det kan være lidt af en jungle at købe sexlegetøj til par

Der findes efterhånden så mange forskellige produkter på markedet og så mange forskellige steder at købe sexlegetøj, at man næsten tør sige, at de fleste bliver forvirret over det store udvalg og de mange forskellige modeller og funktioner. Det gør vi her på PurePleasure.dk i hvert fald!

Hvor starter man og hvor ender man? Vi anbefaler at starte med at læse om produkterne og deres kvalitet, funktioner og priser. Læs endelig anmeldelser af sexlegetøj til par, da det jo netop er folk, der har afprøvet de forskellige produkter – og på den måde, kan I være mere sikker på at få fat i det rigtige produkt.

Som med alle andre produkter, er der stor forskel på billige mærker og dyrere mærker – og det hænger som regel også sammen med kvaliteten. Produkter fra firmaerne LELO, We-Wibe og Fun Factory kan varmt anbefales, da de er produceret af gode materialer og prismæssigt er fornuftige.

Herunder har vi fundet noget af det bedste sexlegetøj til par. Lad dig inspirere og find lidt lækkert legetøj som kan pifte jeres sexliv op på ny.

Vibratorer til par

lelo lyla 2 parvibratorVibrator æg

Som par kan I sagtens have forskellige præferencer, lyster og fantasier. Det kan endda være, at I ikke har været i stand til at afprøve disse fantasier før, da I ikke har vidst, hvordan eller hvilke redskaber I skal anvende. Sexlegetøj til par er legetøj, hvor det handler om jer begge to. Det er legetøj, der giver jer begge nydelse på hver sin måde.

Der kan være tale om vibratorer, analdildoer – både til ham og hende eller pirrende vibrator æg, der kan medbringes overalt. Noget af det sjoveste og ekstremt pirrende er vibrator æg, som kan medbringes overalt. Manden kan gå og nyde den kontrol han har over hende ved at tænde og slukke for de skønne vibrationer og se hendes lyst dukke frem i øjnene. Hun bliver så tændt, at hun ikke kan vente med at flå tøjet af ham! Det kan anbefales at kigge på produkter fra LELO, da disse er af meget høj kvalitet og super lækre at have med at gøre.

lelo smart wand largeG-punkts vibrator

LELO har også et større udvalg af fjernbetjente vibratorer i super flot design samt g-punkts vibratorer. Med denne type g-punkts vibrator, kan manden være sikker på, at hun får en helt igennem fantastisk oplevelse og super dejligt klimaks. Den er behagelig at holde og har en justerbar vibration, så den kan tilpasses lige efter hendes ønsker og humør. Et super godt legetøj for begge to, da han har magten og nydelsen af at se hende blive forkælet.

Luksus par vibrator

lelo tiani luksus par vibratorDet kan varmt anbefales at prøve en par vibrator. Denne skønne opfindelse giver total nydelse for begge parter under samleje. Denne vibrator føres op i skeden og afgiver skønne vibrationer, som han også får fornøjelsen af. Samtidig stimulerer den anden ende af vibratoren hendes klitoris og giver hende den ultimative orgasme. En super skøn oplevelse for begge parter.

nexus revo stealthProstata massage via fjernbetjening

Ikke alle vibratorer er skabt til kvinder. Mænd kan også have meget stor gavn og fornøjelse af en vibrator, idet mænds prostata er følsom og nem påvirkelig. Så hvis du ønsker at give ham en rigtig god oplevelse, så er denne vibrator helt ideel. Og endnu bedre, så er den fjernbetjent – så du kan se på ham, mens han nyder følelsen og du kan styre det hele, hvis du ønsker. I får begge to en stor fornøjelse ud af at dele gode oplevelser sammen. Husk at anvende en god glidecreme, når I anvender analprodukter og legetøj.

We-Vibe App-styret vibrator

we vibe 4 plus app styret smartphoneHar I lyst til at have det sjovt og ophidse hinanden selv om I måske ikke befinder jer samme sted. Med den nye app fra We-Vibe, kan du styre hendes fornøjelser hele dagen – selv om du befinder dig i en helt anden by eller land. App’en er rigtig god, hvis I især tilbringer meget tid væk fra hinanden. Via en app kan I fjernstyre vibrationerne af den lille vibrator som placeres i hendes trusser ved klitoris. Der er mange forskellige vibrationsprogrammer at vælge imellem på app’en og dermed til enhver lyst.

Det kunne jo også tænkes, at du som mand tænder på at have kontrol over hende og hendes lyster. Hvad bedre magt at have end at kunne styre hende, mens hun er på arbejde, ude at handle eller bare alene hjemme. Nu har I mulighed for at være frække og stimulere og tænde hinanden overalt.

Anal- eller vaginalkugler

Både mænd og kvinder kan have stor fornøjelse af kugler. De findes i alle størrelser og former. Nogle er sammensat med snor eller en gummistreng og med håndtag, så de er nemme at trække ud igen. Begge parter kan lege med disse kugler og de er dejlige som stimulation i både skeden og analt. Bækkenbundskugler er i øvrigt super gode til at træne bækkenbundsmuskler og styrke muskler og stramhed i skeden. Kuglerne er dejligt pirrende at have sat op og kan også være meget ophidsende, når de både bliver indført og trukket ud.

Vi anbefaler følgende forhandlere af vibratorer til par:

Strap-On til par og andet sjovt legetøj

fetish fantasy dobbelt strap onStrap-On

En del mænd får stor fornøjelse af analsex, men kan godt være tilbageholden, hvis ikke de har prøvet det før. En mands prostata kan stimuleres via analsex eller en analdildo og giver skønne udløsninger. En strap-on er et super stykke sexlegetøj til par, idet den kan anvendes af begge parter.

En god kvalitets strap-on (f.eks. i læder) er behagelig at spænde på og sidder godt. Med en strap-on kan I begge to give hinanden nydelse bagfra. Der kan ofte tilkøbes forskellige dildoer – afhængig af hvad I ønsker og tænder på. Start blidt til at begynde med indtil I har fået lidt mere erfaring.

share dildo sexlegetøj til parShare er også et rigtig godt forslag til fælles nydelse. Denne kræver lidt øvelse til at starte med, men når først I har fundet rytmen, så er denne en super god oplevelse for begge parter – Her kan I nyde stimulationen af g-punktet sammen. Share er især populært blandt lesbiske par, idet begge parter kan nyde sex sammen og samtidig.

Som I efterhånden kan erfare, så er der utroligt meget forskelligt sexlegetøj til par. Der er legetøj til par, der bare ønsker en smule krydderi i sexlivet og der er sexlegetøj til dem, der ønsker at udføre fantasier – både frække og måske endda grænseoverskridende. Der er også legetøj til dem, der ønsker at provokere hinanden seksuelt, udvide horisonter, prøve nye ting, udfordre hinanden og måske endda bytte roller. Fælles for alt godt sexlegetøj til par er, at I køber en god kvalitet og læser anmeldelser om de forskellige produkter, da det er med til at give jer et godt indblik i, hvilke produkter som er bedst.

Vi anbefaler følgende forhandlere af strap on til par:

Sjovt og forførende sexlegetøj til par

sexgyngeSexgynger

Når I har lyst til lidt fornyet energi, når I som par dyrker sex, er der mange ting at kigge på og ikke mindst at vælge imellem. Blandt alle de forskellige ting I kan finde, finder I blandt andet sexgynger. Sexgynger har mange gode funktioner.

Med denne gynge kan din sexpartner blive suspenderet i luften. Hun svæver i luften, mens hun bliver taget af ham. Og han oplever, at det er nemmere at bevæge hende og manipulere med hendes bevægelser. Hun oplever en skøn fornemmelse af at svæve og samtidig skånes hun for ubehagelige stillinger, der også kan være anstrengende at holde fast i. Sexgynger kan anvendes til mange forskellige stillinger og kan også nemt anvendes til ham, hvis han ønsker at prøve det. Sexgynger er i øvrigt nemme at pakke sammen og fylder ikke meget i garderobeskabet.

lelo dare me fetish sætBlindfolds og håndjern

Mange par går med tankerne om en eller anden form for bondage eller fiksering. Tanken om magten over den anden og at være på ”toppen” både seksuelt, men også i tankerne. Især mange kvinder tænder på at blive fastbundet eller fikseret på en eller anden måde. Det kræver naturligvis tillid til hinanden. Netop derfor er det især en fremragende sexleg for par – tilliden er der som regel i forvejen.

Blid bondage er en rigtig god måde at starte ud på. I kan finde såkaldte bondagesæt, der består af både håndjern, blindfold og en blød flogger. Floggeren kan I anvende på en blid og meget pirrende måde. Det behøver absolut ikke være hårde slag, der gør ondt, men nærmere blide slag, der tænder og ophidser. Og ikke at forglemme: At det ikke nødvendigvis altid er hende, der skal bindes.

En del mænd tænder også på at blive fikseret. Der findes også cuflings til både ankler og håndled, der som regel består af læder eller et stærkt nylonprodukt. Disse kan være mere behagelige at have på end håndjern. Håndjern fås med og uden plys.

I kan anvende sexlegetøj til par på mange måder. Når I for eksempel er fikseret, kan I tænde et lækkert duftende sexlys og forsigtig hældestearinen ned langs ryggen eller på ballerne. Disse lys er skabt til ikke at blive for varme og derfor efterlader de heller ikke grimme mærker – og smerten er også reduceret. Men fornemmelsen af den varme stearinlys er meget skøn og pirrende på kroppen. Det er en meget sensuel fornemmelse.

lelo tantra fjerMassageolie og duft

En helt igennem fantastisk måde at kærtegne hinanden på – og blandt andet dyrke forspil på – er ved at anskaffe skønne duftende massageolier. Disse har også en ophidsende og afslappende effekt. En god måde at bane vejen for næste skridt. I kan samtidig anvende en kropsblyant, der smager af kirsebær eller jordbær og skrive på hinandens krop og dermed udforske hinandens krop på en meget sensuel måde. I den forbindelse kan I også sagtens anvende en blød fjer til at glide hen over kroppen og lade den berøre erotiske steder.

Kama Sutra

Kama Sutra er nok en af de mest fantastiske måder at dyrke sex på som par. Kama Sutra stammer fra Indien og er skrifter, der beskriver mange skønne sexstillinger, som I kan dyrke sammen for, at begge parter får mest ud af samlejet.

monogamy

Monogamy er blevet et meget populært og sjovt sexspil

Kama Sutra er faktisk en hel filosofi om livet og familielivet, men beskriver især skønne naturlige måder at dyrke sex sammen på. I kan købe bøger om Kama Sutra, hvor de forskellige seksuelle stillinger er afbilledet, så I ikke er i tvivl om, hvad I skal foretage jer. Kama Sutra er gode stillinger og til tider meget sjove stillinger – så I kan også få jer et godt grin med på vejen.

Stillingerne giver en dyb og intens nydelse for begge parter og gør i mange tilfælde, at manden kan komme dybt op i kvinden. Der findes mange gode bøger på markedet om Kama Sutra og andre former for seksuelle udskejelser – der er noget for en hver smag. De fleste bøger består af gode beskrivelser og billeder. I dag kan I også sagtens kigge på internettet, hvor I finder gode videoer og beskrivelser af forskellige former for par sex.

Generelt for det meste sexlegetøj, der findes på markedet er, at det kan anvendes som par – at det enten er skabt til begge parter eller at I skiftes til at give hinanden nydelse med forskelligt udstyr. Synes I om spil, kan I også vælge et sexspil, hvor I kaster terninger og i løbet af spillet skal udføre forskellige seksuelle øvelser. Disse er rigtig sjove og især gode til at bryde isen…og ikke at forglemme – få sig et godt grin.

Vi anbefaler følgende forhandlere af ovenstående sexlegetøj til par: