Buttplug: Her er de bedste i test

Buttpluggen har efterhånden opnået noget, der ligner klassikerstatus på markedet for sexlegetøj. Den fås i mange forskellige størrelser og varianter – fra de helt små og pirrende varianter til de større og fyldige.

De fås også i forskellige former. Den mest velkendte form er måske den klassiske rosebud-form, der er spids for enden og rund på midten.

Er du i tvivl om, hvilken variant du skal vælge, kan du finde inspiration i denne guide. Her finder du nemlig de otte bedste bud på buttplugs i forskellige kategorier. Fra den budgetvenlig variant til testvinderen. Læs med nedenfor.

Mest populære – Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

Sæt med tre buttplugs i tre forskellige størrelser. Perfekt til begynderen, som ønsker at gå gradvist frem med den fyldige stimulering. De er af et utroligt blødt og lækkert materiale.

Fordele:

 • Sæt med tre buttplugs i tre forskellige størrelser
 • Oplagt til begynderen
 • I smal klassisk rosebud form med mest fylde midt på
 • Med afrundede spidser for behagelig indføring
 • Vandtætte – kan bruges i badet eller lignende
 • Kan bruges både alene eller sammen med en partner
 • God kvalitet til en god pris

Ulemper:

 • Først og fremmest tiltænkt nybegyndere og derfor også bedst egnet til mindre erfarne brugere af analt sexlegetøj

At dette sæt af butt plugs hører til blandt de mest populære, er det ikke svært at forstå. Her får du nemlig hele tre butt plugs i tre forskellige størrelser, men alle i den høje kvalitet, som man kender, hvis man tidligere har ejet eller prøvet sexlegetøj fra Sinful. Her kæles der for detaljen og bløde og lækre materialer prioriteres. Legetøjet føles eksklusivt, men er budgetvenligt – og hvad mere kan man så ønske sig?

At sættet indeholder buttplugs i tre forskellige størrelser, gør det godt egnet til nybegyndere ud i anal leg. Her kan du nemlig starte med den mindste størrelse og gradvist arbejde dig op i dit eget tempo, hvis du ønsker det.

De tre buttplug er alle i en smal rosebud-form, som altså minder om et blomsterskud. De har afrundede spidser, hvilket gør dem både nemme og behagelige at indføre. Har du ikke tidligere prøvet at bruge en buttplug, kan du altså komme godt i gang med dette sæt.

Den mindste buttplug i sættet måler 7,5 cm. i indførbar længde og 2,5 cm. i diameter på det bredeste sted. Den mellemstore buttplug måler 11 cm. i indførbar længde og 4 cm. i diameter på det bredeste sted. Til sidst måler den største buttplug i sættet 12 cm. i indførbar længde og 4,5 cm. i diameter på det bredeste sted.

Der er altså med dette sæt god mulighed for at bevæge sig fra en helt lille begynderstørrelse til en relativt stor størrelse. Du kan herefter bevæge dig videre og prøve andre former for analt legetøj, hvis du ønsker det. Men du kan også fortsat få stor glæde af sættet, som er oplagt at bruge både til sololeg og sammen med en partner.

De tre buttplugs er vandtætte, hvilket betyder, at de kan bruges i badet, hvis du ønsker det. Også her kan du vælge at lege solo, eller du kan få selskab af en partner.

De er også af medicinsk silikone, som altså er helt sikkert at bruge. At der er tale om silikone, betyder dog også, at det er vigtigt at vælge den rigtige glidecreme, når du bruger dette sæt af buttplugs. Når man bruger legetøj af silikone, bør man nemlig bruge en vandbaseret glidecreme, da man ellers risikerer at ødelægge legetøjet.

Vælg gerne en glidecreme af god kvalitet, så du får en god oplevelse, når du begynder at eksperimentere med anal leg. Glidecreme er helt uundværligt, når man benytte sexlegetøj til analt brug, eller når man har analsex for den sags skyld. Det skyldes, at kroppen ikke selv danner glidemateriale i dette område. Derfor er man nødt til selv at tilføre det. Mange foretrækker silikonebaseret glidecreme i forbindelse med sex, mens vandbaseret glidecreme altså er bedst at bruge, når man leger med sexlegetøj – særligt når legetøjet er af silikone.

Budgetvenlig – Sinful Slim Butt Plug Small

En klassisk buttplug i en lille og smal størrelse. Perfekt til begynderen eller dig, der foretrækker en mindre fyldig stimulering. Fås til en rigtig god pris og er ideel til dig, der shopper sexlegetøj på budget.

Fordele:

 • God pris
 • Lille buttplug i klassisk design
 • Med afrundet spids, der gør indførsel nem og behaglig
 • Lækre materialer
 • Føles blød og skøn mod huden
 • Kurvet form giver ideel stimulering
 • Smal form
 • 8 cm. i indførbar længde
 • 2,7 cm. i diameter på det bredeste sted
 • Perfekt til begynderen eller dig, der ønsker mindre fyldig stimulering
 • Kan bruges som par eller alene

Ulemper:

 • Kan være for lille i formen til mere erfarne brugere

Shopper du sexlegetøj på budget, og er du på udkig efter en buttplug i et mindre fyldigt design? Så er denne Sinful Slim Butt Plug i størrelse Small et godt bud på det helt rigtige legetøj til netop dine behov. Her får du et stykke kvalitetslegetøj i lækre materialer til en pris, der på ingen måde sprænger budgettet. På trods af prisen er der ikke gået på kompromis med noget, og du får her et stykke legetøj, som er perfekt til sololeg og til pirrende leg med en partner.

Der er her tale om en lille og smal buttplug i et klassisk ergonomisk design med kurver, der giver den helt rette stimulering. Pluggen har en afrundet spids, som gør indførslen både nem og behagelig. Designet er smalt og let kurvet, hvilket gør denne anal plug særligt egnet til begyndere eller dig, der ønsker en mindre fyldig stimulering.

Er du derimod til mere fylde, er denne buttplug ikke valget for dig.

Pluggen måler 11,5 cm. i sin fulde længde, hvoraf 8 cm kan indføres. I diameter måler den 2,7 cm. på det bredeste sted, hvilket altså betyder, at du her får en but plug, der bestemt hører hjemme i den smallere ende af skalaen.

Pluggen er som tidligere nævnt i et enormt lækkert og blødt materiale. Da der er tale om silikone, er det vigtigt at have materialet med i sine overvejelser, når man vælger glidecreme. Vælg gerne en variant, som er beregnet til sexlegetøj, da du på den måde er på den sikre side. Vælger du en forkert glidecreme, risikerer du at ødelægge dit sexlegetøj.

Testvinder – Sinful Triple Fun Anal Training Sæt

Et sæt med alt hvad du behøver for at komme godt i gang med anal leg. Med buttplugs i tre forskellige størrelser, der lader dig gå gradvist frem samt en anal douche, der sikrer, at både hygiejnen og komforten er helt i top, når du leger.

Fordele:

 • Træningssæt med tre buttplugs i forskellige størrelser
 • Lille, medium og stor buttplug
 • Med mulighed for at arbejde sig gradvist op i størrelse
 • Anal douche medfølger
 • Sikrer hygiejne og komfort under leg

Ulemper:

 • Sættet er bedst til dig, der endnu ikke har opbygget en samling af buttplugs

Vil du gerne godt i gang med anal leg, er der få måder, der er bedre at starte på, end i selskab med dette Sinful Triple Fun Anal Training Sæt. I sættet får du tre butplugs i tre forskellige størrelser. Alle er de i en ergonomisk form og med afrundet spids, hvilket gør dem nemme og behagelige at indføre.

Den mindste but plug har en indførbar længde på 9 cm. og en diameter på 2,5 cm. på det bredeste sted. Den mellemstore buttplug har en indførbar længde på 11 cm. og en diameter på 3,2 cm. på den bredeste del. Sidst, men ikke mindst har den store buttplug en indførbar længde på 14 cm., mens den i diameter måler 3,8 cm. på det bredeste sted. Det betyder altså, at der er mulighed for gradvist at bevæge sig frem fra en helt lille størrelse til en relativt stor størrelse.

Med de tre but plugs kan du bevæge dig frem i det tempo, der passer dig. Alle tre buttplugs er i et lækkert og blødt materiale, der føles godt mod huden. Kombineret med en lækker glidecreme, er der lagt i kakkelovnen til en fræk og pirrende oplevelse.

Med sættet følger desuden en anal douche, som gør det nemt at vaske dig analt. Med en anal douche kan du sikre dig et højt niveau af både hygiejne og komfort, mens du leger. Douchen er med en lang og smal sprøjtespids, der gør det nemt at sprøjte vandet ind. Douchen kan indeholde 225 ml.

Redaktionens udvalgte – Baseks Jewel Plug Medium

Buttplug i den klassiske rosebud-form, i flot lilla farve og med en fræk og feminin krystaldetalje for enden. I størrelse Medium.

Fordele:

 • Buttplug i klassisk rosebud-form
 • I størrelse Medium
 • Måler 7 cm. i indførbar længde
 • 3,5 cm. i diameter på det bredeste sted
 • I flot lilla farve
 • Med fræk og feminin krystaldetalje
 • Egner sig godt til par
 • Lækkert og blødt materiale

Ulemper:

 • Egner sig ikke så godt til begynderen på grund af den relativt store størrelse

En flot butt plug i en Medium størrelse. Denne plug er i en klassisk rosebud-form, der gør den nem og behagelig at indføre. Pluggen har masser af fylde på midten, hvilket giver en følelse af fyldig stimulering.

Denne variant er i størrelse Medium og måler 8 cm. i sin fulde længde, hvoraf 7 cm. kan føres ind. Diameteren er 3,5 cm. på det bredeste sted. Denne buttplug er altså bedst egnet til dig, der har noget erfaring med brug af analt legetøj. Er du nybegynder, kan det være en idé at vælge en variant i en mindre størrelse.

Buttpluggen er i et lækkert og blødt design, der føles skønt mod huden. Den er i en flot lilla farve, der giver et feminint udtryk og med en elegant krystaldetalje for enden. Denne detalje gør den særligt egnet til par, eftersom den tilfører et flot visuelt element, som din partner kan have glæde af, mens I leger.

Da denne buttplug er af silikone, er det vigtigt at vælge en glidecreme, som egner sig godt i samspil med silikone, da du ellers risikerer at ødelægge buttpluggen eller nedsætte legetøjets levetid.

Den billige – Sinful BumBum Glas Butt Plug Small

Budgetvenlig butt plug i flot glas. Den er i lille størrelse, der gør buttpluggen godt egnet til begyndere eller dig, der foretrækker en mindre fyldig stimulering.

Fordele:

 • Lille buttplug i hærdet glas
 • Giver mulighed for at eksperimentere med temperatur
 • Elegant design, der er både delikat og robust
 • Lille størrelse
 • 7,5 cm. i indførbar længde
 • 2,9 cm. i diameter på bredeste sted
 • Egner sig godt til nybegyndere
 • Giver en mindre fyldig stimulering
 • Rigtig god pris
 • Kommer med opbevaringspose i flot satin

Ulemper:

 • Relativt lille i størrelsen

Denne analplug i rosebud-form er af hærdet glas. Det giver et flot look og en særlig delikat følelse, samtidig med at det giver mulighed for at opvarme eller afkøle pluggen inden brug, hvilket tilfører legen en ny dimension. Prøv eksempelvis at opvarme buttpluggen ved hjælp af varmt vand eller brug omvendt koldt vand, hvis du ønsker en kølig fornemmelse. Husk altid at mærke temperaturen mod håndledet, inden du fører buttpluggen ind.

Den afrundede spids gør pluggen nem at føre ind, og den relativt lille størrelse gør pluggen godt egnet til begyndere. Pluggen måler 9 cm. i sin fulde længde, hvoraf 7,5 kan indføres. Den har en relativt lille diameter på 2,9 cm. på den bredeste del. Er du nybegynder, eller foretrækker du bare en mindre fyldig stimulation, kan denne buttplug altså være et godt sted at starte.

Denne buttplug er desuden et rigtig godt valg til dig, der shopper sexlegetøj på budget. Her får du nemlig et stykke kvalitetslegetøj i et rigtig flot design til en meget lille pris. Der er derfor ikke nogen god grund til ikke at tilføje denne lille sag til din samling af erotisk legetøj.

Med denne buttplug følger en flot opbevaringspose i flot og elegant satin.

Nyhed – Sinful Jewel Buttplug i Stål Lille

En lille, men effektiv buttplug i et utroligt flot design. I skinnende stål og med flot og fræk krystaldetalje for enden. Materialet gør det muligt enten at varme eller afkøle buttpluggen inden brug. Perfekt til kinky leg enten solo eller med en partner.

Fordele:

 • Flot og elegant buttplug i lille størrelse
 • I klassisk rosebud-form
 • I stål, der kan afkøles eller opvarmes inden brug
 • Med flot og feminin krystaldetalje
 • Fås i flere farver
 • God til begyndere
 • Indførbar længde på 6 cm.
 • 2,9 cm. i diameter på det bredeste sted
 • Fås også i større størrelser

Ulemper:

 • Lille størrelse gør denne buttplug bedst egnet til nybegyndere eller dig, der foretrækker en mindre fyldig stimulering

Lille buttplug i klassisk rosebud-form, der er nem og behagelig at indføre. Pluggen er fyldig midt på, hvilket giver en følelse af at være fyldt godt ud. Denne buttplug er dog i en mindre størrelse, som gør den bedst egnet til dig, der foretrækker en mindre fyldig stimulation. Samme model fås dog også i andre og større størrelser.

Denne variant måler 7,5 cm. i sin fulde længde, hvoraf 6 cm. kan føres ind. Diameteren er 2,9 cm. på den bredeste del. Denne plug egner sig således godt til nybegyndere ud i anal leg, men kan også fungere for den mere erfarne bruger, der foretrækker en mindre fyldig stimulering. Er du til mere fylde, kan du vælge samme buttplug i en større størrelse.

Denne butt plug er af stål, hvilke gør det muligt at eksperimentere med forskellige temperaturer. Ved hjælp af varmt eller koldt vand, kan du tilpasse stålets temperatur inden brug. Er du til varme eller kolde følelser, kan du altså eksperimentere med begge dele i selskab med denne fine lille sag.

For enden er buttpluggen udstyret med en flot krystal, der giver et elegant, feminint og frækt look. Krystallen kan fås i flere farver.

Til begyndere – Baseks Begynder Buttplug Træningssæt

Et træningssæt til begyndere ud i anal leg. Sættet indeholder tre forskellige buttplugs i forskellige former. Hver buttplug er i et fleksibelt materiale, der gør dem nemme og behagelige at bruge.

Fordele:

 • Sæt med buttplugs til begyndere
 • God mulighed for at eksperimentere med anal leg
 • Tre forskellige buttplugs i forskellige designs
 • Forskellige former lader dig eksperimentere
 • Fleksibelt materiale
 • Afrundede spidser
 • Måler mellem 8 og 10 cm. i længden
 • Diameter måler mellem 2,3 og 2,4 cm. på det bredeste sted
 • God pris

Ulemper:

 • Er tiltænkt begyndere og kan derfor være for små i størrelsen til den mere erfarne bruge af anal legetøj

Vil du gerne godt i gang med at eksperimentere med anal leg? Så er dette begynder buttplug træningssæt fra Baseks et godt sted at starte. I sættet får du tre forskellige buttplugs i et fleksibelt materiale, så de er lette og behagelige at bruge. Hver buttplug har en særlig form, så du kan veksle imellem forskellige følelser og former for stimulering.

Du får altså mulighed for at prøve dig frem og finde ud af, hvad der fungerer bedst for netop dig. Alle tre buttplugs har afrundede spidser i enderne, hvilket gør indførsel nem og behagelig.

Den indførbare længde varierer mellem 8 og 10 cm., mens diameteren varierer mellem 2,3 og 2,4 cm. på det bredeste sted. Der er altså tale om relativt overkommelige størrelser, som egner sig rigtig godt til netop begyndere.

Sættet fås til en rigtig god pris. Du kan altså nemt komme godt i gang med anal leg, uden at være nødt til at foretage en stor investering, der sætter budgettet over kurs.

Da dette sæt først og fremmest er tiltænkt begyndere, er det værd at bemærke, at det formentlig egner sig mindre godt til den mere erfarne bruger af analt legetøj. Har du tidligere erfaring med brug af analt legetøj, er dette med al sandsynlighed altså ikke legetøjet for dig. Foretrækker du mindre fyldig stimulering, kan det dog tænkes, at du alligevel kan få masser af gode oplevelser med sættet fra Baseks.

Bedste anmeldelse – Furry Fantasy Red Fix Rail Buttplug

Kinky buttplug i klassisk rosebud-form med påsat ræveinspireret hale. Selve pluggen er af stål, og halen er af kunstpels. Perfekt til rollespil af forskellige typer.

Fordele:

 • Buttplug i kinky design med påsat rævehale
 • Rævehale i faux pels og en realistisk og blød følelse
 • Buttplug i stål med masser af tyngde
 • Klassisk rosebud-form
 • Buttplug måler 8 cm. i længden og 3,4 cm. i diameter på bredeste sted
 • Halen måler 70 cm.
 • Perfekt til forskellige former for kinky rollespil

Ulemper:

 • Egner sig bedst til personer med erfaring med anal leg på grund af størrelsen

Et kinky bud på en buttplug med en helt særlig twist. Denne buttplug er i en klassisk rosebud-form og i stål. Den er mellemstor i størrelsen og egner sig således bedst til dig, der tidligere har eksperimenteret med anal leg. Ikke mindst kommer den med en imponerende påsat ræveinspireret hale, der virkelig er dette stykke legetøjs hovedattraktion.

Halen ligner en faktisk rævehale og tilfører denne buttplug et helt særligt kinky twist, hvilket gør den perfekt til forskellige former for rollespil eller kinky sex af den ene eller den anden slags. Find dit indre dyr frem og lad legen begynde.

Halen er inspireret af en rød rævs hale og er af faux rævepels, der ser realistisk ud og føles som rigtig pels. Materialet er utroligt blødt og pirrende, hvilket gør den perfekt at kærtegne eller pirre din partner med.

Eftersom butt pluggen er af stål, har den en pirrende tyngde, som desuden hjælpes på vej af den påsatte hale, der måler hele 70 cm. Alt i alt vejer denne buttplug 175 gram. Selve pluggen måler 8 cm. og 3,4 cm. i diameter på det bredeste sted. Som nævnt egner den sig bedst til dig, der tidligere har eksperimenteret med anal leg, idet størrelsen kan tænkes at blive for stor til nybegynderen.

Denne buttplug kommer med en diskret sort opbevaringspose, der gør legetøjet nemt at opbevare efter brug.