Sexlegetøj til kvinder

sexlegetøj til kvinder

Sexlegetøj til kvinder giver dig intime og pirrende oplevelser ud over det sædvanlige

I en lang årrække har det været en smule tabubelagt at erkende, at du benytter diverse former for sexlegetøj – særligt som kvinde – men det er der slet ingen grund til!

Brug af sexlegetøj til kvinder viser tværtimod, at du ved, hvad du ønsker og hvordan du får det. Sexlegetøj kan bruges til at lære din krop og dine grænser at kende – både ved sololeg eller leg med din partner.

De seneste år er det tabubelagte omkring brugen af sexlegetøj heldigvis manet godt og grundigt til jorden. Flere og flere kvinder har fået øjnene op for brugen af lækkert sexlegetøj og ikke mindst at eksperimentere mere, når det kommer til det seksuelle. Dette kan vi blandt andet takke de mange erotiske serier for herunder fx Fifty Shades of Grey. Fifty Shades of Grey har piftet mange kvinders sexliv op og bidraget til at anerkende kvinders seksualitet og eksperimenterende lyster.

Find noget af det bedste sexlegetøj til kvinder længere nede på siden

Forkæl dig selv eller kvinden i dit liv med lækkert og eksklusivt sexlegetøj. Det vil bidrage til øget seksuel nydelse og utroligt frække oplevelser i sengen. Intet vil nogensinde overgå den ægte vare, men det vil uden tvivl bidrage til en lang række eksplosive og lækre orgasmer. Sexlegetøj til kvinder er både velegnet til, når du ønsker at lege selv, men i særdeleshed også et frækt redskab til at pifte sexlivet med partneren op.


De 3 mest populære forhandlere af sexlegetøj til kvinder

 

sinful

alor

sexshop

Se andre forhandlere af sexlegetøj til kvinder


Her på siden vil vi give dig en udsøgt guide til noget af det mest luksuriøse og eksklusive sexlegetøj på markedet til kvinder. Det er naturligvis kun et udpluk, men det indeholder med garanti nogle af de bedste produkter på markedet.

Ingen kvinder er ens, hvilket vi prøver at tage hensyn til med vores eksempler. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan hun lettest opnår orgasme, hvilket vi vil forsøge at imødekomme med forskellige eksempler på eksklusivt sexlegetøj.

Eksklusiv G-punkts stimulering

Der findes en lang række produkter til stimulering af kvindens G-punkt. G-punktet sidder et par cm. inde i kvindens vagina og kan stimuleres intenst med produkter særligt til formålet.

fun factory delight g punkts vibratorFun Factory Delight G-punkts vibrator

Denne udsøgte G-punkts vibrator er af den verdenskendte producent Fun Factory. Fun Factory står bag en lang række eksklusive og testvindende produkter.

Denne Fun Factory Delight er en favorit hos en lang række sexologer og sexeksperter, og så har er den tilmed vundet en Red Dot Design Award vinder for dens smukke design. Vibratoren går også under navnet ”Svanen” med sit elegante udseende. Dens krumning gør det muligt at stimulere G-punktet og dens ergonomiske form gør den super nem at arbejde med. Den er helt tydeligt skabt til kvindekroppen og kan ved korrekt placering også stimulere klitoris samtidig. Delight er lavet af medicinsk silikone, der er et af de bedste og mest behagelige materialer til sexlegetøj. Ydermere er den udstyret med hele 11 forskellige vibrationsmønstre, så der er et for enhver smag. Disse mønstre justeres nemt via vibratorens to knapper og er til at skifte imellem undervejs. Sidst men ikke mindst, kan Delight oplades og skal altså derfor ikke have skiftet batterier undervejs.

Denne vibrator er til kvinden der ved hvad hun vil have og søger intens G-punkts stimulering. Det er luksus og elegance for alle pengene.

Denne G-punkts vibrator fra Fun Factory kan købes hos sexshop.dk

LELO Liv 2 G-punkts vibrator for nybegynderen

lelo liv 2 vibratorHer får du endnu en lækker testvinder fra et af de populæreste brands inden for sexlegetøj – LELO. Denne er i 2011 kåret som den bedste G-punkts vibrator på ekstrabladet.dk, hvilket ikke er helt uden grund. Du får en lille og effektiv vibrator, der effektivt bidrager til målrettet og intens stimulering af G-punktet.

Dens størrelse gør den perfekt til nybegynderen. Vibratordelen til indføring i vagina er af medicinsk silikone, hvilket føles blødt og lækkert. Du vælger nemt imellem dens fem vibrationsmønstre og seks niveauer via knapperne nederst på dildovibratoren. Her går den fra mild og rolig over mod de kraftige og intense vibrationer, der fører dig i absolut ekstase.

Vibratoren er elegant og funktionel samt brugervenlig og af højeste kvalitet. Den er til at have med i rejsetasken og vil med garanti bidrage til fantastiske oplevelser. Sidst men absolut ikke mindst er den genopladelig, så du slipper for at tænke på at have ekstra batterier liggende.

LELO Liv 2 G-punkts vibratoren kan købes hos alor.dk

lelo soraya vibrator sexlegetøj kvinderLELO Soraya Dobbelt Vibrator

Denne er til dig, der ikke vil nøjes. Med denne lækre sag fra LELO får du stimulering af G-punktet og klitoris på samme tid, hvilket vil sende dig i den syvende himmel.

Vibratoren er ergonomisk udformet fra skaft til håndtag. Den ligger godt i hånden og er utrolig brugervenlig. Det store skaft indføres i vagina og pirrer kvinden indvendigt, mens den lille ekstra ”tap” stimulerer udvendigt og på klitoris. Dette kan bidrage til en lang række eksplosive multiorgasmer med både G-punkts orgasme og klitoris orgasme samtidig.

Overfladen er af lækkert medicinsk silikone og ABS-plast, hvilket føles skønt mod huden i det intime område. Ydermere er den 100 % vandtæt, hvilket giver dig mulighed for at nyde den under bruseren eller i badekaret.

Denne eksklusive dobbelt vibrator er velegnet til både nybegynderen og den øvede. Designet skriger af luksus og eksklusivitet med de flotte guldlignende støbninger. Som med vores andre eksempler, skal du ikke tænke på batterier med denne genopladelige vibrator.

LELO Soraya kan købes hos sinful.dk

Elskovskugler – kombinér nydelse og træning

Elskovskugler (eller bækkenbundskugler) er fantastiske til mange ting. Udover at de bidrager til træning af kvindens bækkenbund, bidrager de også til et bedre sexliv.

Bækkenbundskugler som træningsredskab og til et bedre sexliv

Der kan være mange grunde til, at du som kvinde ønsker at bruge bækkenbundskugler til træning af bækkenbunden. Træning af bækkenbunden bidrager til øget følsomhed i skeden og mindsker risikoen for inkontinens, som ikke er unormalt for kvinder. Kvinder i alle aldre bør træne bækkenbund, men bækkenbundskugler anbefales i høj grad til kvinder, der har født og skal genoptræne bækkenet.

Når du træner din bækkenbund, vil du automatisk få et strammere greb om din partners penis, når I dyrker sex – hvilket er til glæde for begge parter. Ydermere bidrager kuglerne til øget følsomhed i skeden, hvilket gør sex mere intens og lækker.

Bækkenbundskugler kan også være utroligt pirrende at indføre i skeden, mens du går rundt og ordner andre ting eller får et klap bagi. De skaber en tyngende fornemmelse og tvinger bækkenet til at stramme sig om kuglerne.

smartball teneo duoFun Factory Smartball Teneo DUO

Ønsker du funktionalitet og design er disse testvindende bækkenbundskugler et godt bud. De er velegnede til både sjov og træning, men er bedst egnet til de øvede kvinder, der har født. Dette skyldes, at de vejer lidt mere end andre bækkenbundskugler og der er tale om to sammenhængende kugler. De er elegante i designet og lavet af det eksklusive medicinske silikone, der er fantastisk til al sexlegetøj. Det er blødt og lækkert samt slider ikke huden. De fås i flere farver og er af højeste kvalitet.

De indføres i kvindens skede, mens hun er liggende. Hun kan da starte ud med at sætte sig op og vende sig til dem og senere eksperimentere med at rejse sig og gå rundt. Når de skal ud, trækkes der blot i snoren. Disse Smartballs er kåret til de bedste bækkenbundskugler af ekstrabladet.dk. De fås også som Teneo UNO til nybegynderen. Denne model er med kun én kugle og nemmere at holde oppe i skeden.

Fun Factory Smartball Teneo DUO kan købes hos WinkWink.dk

LELO Hula Beads

lelo hula beadsØnsker du mere avanceret og stimulerende bækkenbundstræning, er dette roterende vibrator æg fra LELO et fantastisk alternativ.

Dette produkt er både til vaginal stimulering og til træning af bækkenet. Ægget kan nemlig både rotere og vibrere for intens og lækker nydelse. Det er velegnet til både solo- og parleg samt træning af bækkenbunden. Vibrationerne styres via den medfølgende fjernbetjening og kan række op til 12 meter. Den er udstyret med seks forudindstillede mønstre og t0 særlige programmer, der tilpasses de bevægelser, du laver med fjernbetjeningen.

Du får funktionalitet og design for ikke at tale om en eksklusiv oplevelse. Både funktionalitet og design udstråler luksus. Æggets overflade er af lækkert blødt medicinsk silikone, hvilket fås i flere forskellige farver. Som den sidste prik over i’et, er den genopladelig og vandtæt – hvorfor den snildt kan komme en tur under bruseren og du skal aldrig tænke på at have batterier liggende.

LELO Hula Beads kan købe hos Sinful.dk

Forkælelse af klitoris

Klitorisorgasmen er den nemmest opnåelige for langt de fleste kvinder. Til dette findes der naturligvis også en lang række eksklusive produkter.

lelo smart wand largeLELO Smart Wand – large

Her får du endnu en testvinder – oveni købet hele tre gange. Den har vundet Awards i både 2012 og 2013 samt fået 6 ud af 6 stjerner på side6.dk. Denne Smart Wand er inspireret af massage og stimuleringsapparatet Magic Wand blot i en mindre og trådløs udgave. Denne vibrator er genopladelig og kan leges med i op til to timer. Denne er som Magic Wand også velegnet til både seksuel intens stimulering og massage af ømme områder.

Netop denne model er den største i sin familie. Den findes også i en mindre udgave, hvis dette foretrækkes. Den er velegnet til intens stimulering af klitoris med én af dens otte lækre vibrationsmønstre. Disse er både af milde og kraftige vibrationer samt pulserende. Den er udstyret med SenseTouch funktion, hvilket betyder, at den registrerer, når den er i kontakt med huden, hvortil den intensiverer vibrationerne. Denne funktion kan til- og fravælges, alt efter hvad du er til.

Du får design og funktionalitet samt brugervenlighed og ergonomisk design. Du får altså kort sagt kvalitet og eksklusivitet for pengene. Dens silkebløde overflade er fantastisk mod huden og er tilmed vandtæt. Den er derfor også velegnet til en tur under bruseren. For en mere intens og eksplosiv oplevelse, vil en vandbaseret glidecreme gøre underværker. Smart Wand fås i flere erotiske farver.

LELO Smart Wand kan købes hos SexShop.dk

We-Vibe Touch

we vibe touch vibratorLad dig ikke snyde af størrelsen. På trods af dens klejne udseende, så leverer den varen hver gang! Denne kvalitets Touch klitoris vibrator er fra det anerkendt og populære brand We-Vibe, der står bag en lang række eksklusive produkter.

Denne klitorisvibrator vandt i 2013 prisen som ”den bedste klitoris vibrator” på siden side6.dk. Når vibratoren er fuldt opladt, kan den leges med i op til to timer. Den har hele otte lækre vibrationsmønstre, der nemt skiftes imellem på den ene knap i enden.

Det ergonomiske design giver dig rig mulighed for målrettet at stimulere klitoris på en behagelig og brugervenlig måde. For den mest optimale oplevelse kan anvendes en vandbaseret glidecreme. Den er fantastisk til sololeg, men også som del af et frækt forspil med din partner eller under samleje som ekstra stimulation. Ydermere kan du roligt tage den med i bad, da den er vandtæt. Den bløde og lækre overflade føles fantastisk og pirrende imod klitoris.

We-Vibe Touch kan købes hos Alor.dk

iroha tenga klitoris vibratorIroha by Tenga

Denne diskrete og stilrene klitorisvibrator har vundet Erotixxx Awarden for serien af Iroha vibratorer, som de bedste produkter til kvinder. Den er til kvinden, der søger eksklusiv forkælelse, flot design og funktionalitet. Den er skabt af kvinder til kvinder, så der er ingen tvivl om, at den virker til formålet.

Dens overflade er af det populære medicinske silikone, der er velegnet til sexlegetøj pga. dets bløde og glatte overflade. Hele overfladen er vandtæt, hvorfor du uden skrubler kan tage den med en tur under bruseren eller i spabadet. Iroha ligger godt i hånden og er skabt særligt til stimulering af kvindens klitoris. Dens fire kraftige vibrationsniveauer skiftes nemt via de to knapper på bagsiden. Forstærk den pirrende oplevelse med en vandbaseret glidecreme for en glidende og våd fornemmelse. Den er velegnet til både solo- og par leg.

Som et plus kan den ud over stimulering af klitoris også vaginalt og analt. Denne vibrator til kvinder er som vores andre eksempler genopladelig, hvilket giver dig mindre at spekulere på. Den oplades nemt via den medfølgende dockingstation.

Iroha by Tenga kan købes hos Sinful.dk

Verden af sexlegetøj byder på meget mere end vores ovenstående eksempler. Som tidligere nævnt har vi blot fundet et udpluk af det mest eksklusive sexlegetøj til kvinder, som vi mener kan føre til nogle frække og eksplosive oplevelser. God fornøjelse!