Penis Pumpe – Her er de bedste i test

Når det kommer til at gøre sexlivet noget mere intenst og passioneret, er det en god ide at få fingrene i en penispumpe. Den gør, at du får oplevet ting i sexlivet, som du ellers ikke ville prøve.

Penispumpen kan bruges et væld af steder og ikke kun i sengen, men for eksempel også i badet.

TESTVINDER OVERSIGT – Penis Pumpe
1.Bathmate Hydromax7 PenispumpeSe prisen
2.You2toys Mr. Big Penis PumpeSe prisen
3.PDX Elite Blowjob Power PumpeSe prisen
4.Bathmate HydroXtreme7 PenispumpeSe prisen
5.Baseks Klassisk Penis PumpeSe prisen
6.Pump Worx Pistol Grip Penispumpe TrykmålerSe prisen
7.Bad Kitty PenispumpeSe prisen
8.PDX Elite Blowjob Power PumpeSe prisen

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke penispumper der er på markedet og få en grundig beskrivelse af dem, skal du læse videre her.


BEDSTE ANMELDELSER | Bathmate Hydromax7 Penispumpe

Bathmate Hydromax7 Penispumpe fås i flere forskellige farver: hvid, blå og rød. Penis vokser ved, at man sætter den ind i penispumpen fra Bathmate.

Den er velegnet til at blive brugt i badet. Vandet er nemlig med til at gøre, så der kommer ekstra tryk på penis, og det gør, at penis bliver hårdere.

Penispumpen fra Bathmate skaber et tryk, der 35 % større end dét, som andre Bathmate-pumper giver.

En af de helt store fordele ved penispumpen er, at den kan bruges dagligt.

Bathmates penispumpe er en forbedret udgave af den tidligere Hydro7-penispumpe.

Nederst på pumpen sidder der en skumlignende ring, som gør, at pumpen sætter sig perfekt omkring penis. Det gør, at den sætter sig fordelagtigt ind mod kroppen, og på den måde kommer pumpen til at være i den helt rigtige vinkel.

Det er selvfølgelig værd at understrege, at penis ikke bliver større som sådan. Det, der dog er vigtigt at få med, er, at man ved brug af penispumpe formår at holde længere. Mange mænd føler en mere intens fornemmelse, når de onanerer og har samleje, efter de har brugt penispumpen.

De fleste brugere er meget tilfredse med det resultat, der opstår, når man har brugt penispumpen fra Bathmate. Der er mange punkter, som nævnes blandt brugerne, og som fremhæves som bevis på penispumpen kvalitet. Det er blandt andet følgende:

De skriver, at den sidder godt på penis. Det gør, at den er dejlig at bruge, fordi den lægger det rigtige tryk på penis.

Brugerne er også tilfreds med den effekt, som penispumpen har på deres penis. De føler, at den er mere hård og mere kampklar til at ”gå i kødet” på deres partner.

De skriver, at den er nem at bruge, og at der ikke er nogen problemer med den overhovedet. At den er ligetil. At der ikke er så meget galt med den, og at den er stabil.

✅ Fordele:

 • Nem at håndtere
 • Orgasme garanti
 • Sexlegetøj i høj kvalitet

❌ Ulemper:

 • Prisen

DEN MODERNE | You2toys Mr. Big Penis Pumpe

Hvis du vil have en mere fyldig og bedre erektion, er det You2toys Mr. Big Penis Pumpe, du skal overveje at købe. Og du må meget gerne gøre det, hvis du tvivler, for effekten er ikke til at tage fejl af: Din penis bliver hårdere, kraftigere, og du kommer bedre, efter du har brugt pik pumpen fra You2Toys

Penispumpen fra You2Toys er perfekt at bruge, inden du skal onanere eller have samleje, for med penispumpen bliver du hård og kampklar til en god omgang sex hjulpet godt på vej den velfungerende pumpe fra You2Toys.

En fræk detalje ved penispumpen fra You2Toys er, at der hører et pistolgreb med til pumpen. Det giver dig som bruger indtrykket og følelsen af, at du er i gang med noget, der er rigtig badboy-agtigt, og det skal du ikke undervurdere følelsen af. Det er næsten symbolsk, at du står der og pumper luft ind i den velrenommerede pumpe fra You2Toys ved at trykke på et pistolgreb, som var du en hård fyr, der var klar til action.

Pumpen skaber et rigtig godt vakuum, som vil være godt for dig, inden du tager hul på sexakten.

Du er selv i kontrol over, hvor meget luft der skal ind, og hvor hård du vil have, at penis skal være. Det styrer du gennem pistolgrebet på pumpen, som mange brugere er tilfredse med.

Ofte er sex en leg og fantasi, og der er mange, der godt kan lide tanken om at være en dominerende badboy i sengen. Med penispumpens pistolgreb er det, fordi du får følelsen af, at du er i gang med noget frækt og uartigt, sådan som du skyder luft ind i penis.

✅ Fordele:

 • Nem at rengøre
 • God pris
 • Orgasme garanti

❌ Ulemper:

 • Svær at transportere
 • Kan synes lidt besværlig at bruge

BUDGETVENLIG | PDX Elite Blowjob Power Pumpe

ORION Vibrating Pump er til dig, der vil have en særligt intens oplevelse, når du pumper penis og gør den større. Med den populære penispumpe fra Orion får du et frækt håndgreb, hvor du skal puste luft ind i. Håndgrebet ligner en håndgranat til forveksling, og hvis du er til badboy-sexideer, er der ingen tvivl om, at den frække Orion-penispumpe er noget for dig.

Det er ikke den mest artige oplevelse at stå der under badet og pumpe luft ind i penis, mens man trykker hårdt på et håndgranatslignende håndgreb. Det sikrer, at du får en oplevelse og følelse af, at du gør noget, der er godt for dig, og som medvirker til, at du føler, at du er en af de hårde drenge, der snart skal til at gribe i handling med din sexpartner.

En fræk detalje ved pumpen fra Orion er, at der hører vibrator med. Det er noget, der gør, at du får en endnu bedre oplevelse ved at pumpe luft ind i penis. Med den pumpende penis vibrator føles det mere rart end sædvanligt, når du får luft ind i penis. Det skyldes, at der med pumpen lægges stor vægt på, at det skal være en behagelig oplevelse for dig, der anvender den.

Der hører intet mindre end hele syv forskellige vibrationsarter med, og det gør kun fornøjelsen ved brug større. Det hjælper til, at du kan nyde din penis og dens greb om dig på en måde, som er helt uhørt. Du vil blive pirret og være klar til den seksuelle akt på en måde, du ikke har oplevet mange gange før. Med en hårdhed du ikke kommer til at glemme, skal du forberede dig på at blive klar til noget, du ikke vil glemme i den nære fremtid.

Med penispumpen er du sikret en stor oplevelse både nydelsesmæssigt og i forhold til at få penis til at blive hårdere og holde længere.

✅ Fordele:

 • God pris
 • Let at have med sig

❌ Ulemper:

 • Kan være svær at rengøre
 • Pumpefunktionen kan svigte

DEN BEDSTE| Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

Denne her penispumpe gør, at du får én på opleveren, når du skal forsøge at gøre penis hårdere og mere fyldig.

Den gode pumpe fra Bathmate er et produkt, der er bedst egnet til dig, der har en penis, som max er 18 centimeter lang. Du skal helst ikke være mere end 5,1 centimeter i diameter.

Penispumpen er behagelig at bruge og meget ligetil – det er ikke, fordi der er mange skavanker eller komplikationer ved at bruge den. Tværtimod. Det er nemlig sådan med pumpen, at du ikke behøver at pumpe vakuum ind i den, og det gør det nemmere for dig at bruge den.

Noget af det, der gør, at mange er så tilfredse med pumpen fra Bathmate, er, at den er kraftfuld. Den er kraftfuld at bruge, og den har en kraftfuld effekt på din penis, som bliver mere kraftfuld og ikke mindst magtfuld end vanligt.

Hvis du køber penispumpen, hører der en helt særlig opbevaringskasse med foruden en håndpumpe og en shower strap on.

Det mest fordelagtige er, at man bruger den gode penispumpe i badet. På den måde er du sikret, at du får en dejlig oplevelse, mens du bruger den. Pumpen udnytter bedst sin penispumpes kraft ved at blive brugt i badet.

De fleste mænd, der har brugt pumpen, skriver, at den gør, at de bliver mere liderlige. Det skyldes, at deres penis bliver dét hårdere. Det er noget, som både mændene og deres partnere synes er dødfrækt.

Når de så går i gang med samleje, kan de føle, at de holder længere, at orgasmen er mere intens, og at de kommer mere end sædvanligt. Det er alt sammen som følge af, at de har brugt pumpen fra Bathmate, der er en af de førende penispumper på markedet.

✅ Fordele:

 • Giver en realistisk fornemmelse
 • Let at rengøre
 • Gode materialer

❌ Ulemper:

 • Prisen

REDAKTIONENS UDVALGTE | Baseks Klassisk Penis Pumpe

Med Baseks Klassisk Penis Pumpe oplever du en penispumpe, der giver dig en enorm erektion, og som sikrer, at du holder længere.

Den klassiske penispumpe fra Baseks er et must til dig, der gerne vil have en mere intens og for dig personligt mere magtfuld oplevelse under samleje. Med pumpen står du med forbedrede kort på hånden, inden du skal have sex med din partner. Det gør du, fordi den er fantastisk til at give rejsning på et niveau, du ikke oplever særlig ofte.

Med pumpen får du en penis, der er hård som sten, og som holder længere. Det til trods for, at du har endnu mere lyst til at have sex end vanligt. Og samtidig får mange brugere selvtillid af at bruge den, hvilket skyldes hårdheden i penis og den følelse, det giver dem at mærke, at penis føles større og mere stålsat på at gøre et godt stykke arbejde under sex. Hvilket den selvfølgelig også kommer til at gøre.

Den klassiske pik pumpe er glimrende at tage i brug for de fleste størrelser. Den er indvendigt 22 centimeter lang og har en diameter på seks centimeter. Det gør, at du med pumpen kan få forstærket sexoplevelsen, også selvom du er noget større end gennemsnittet.

Et godt trick er, at du kombinerer den med en dejlig penisring. Det giver et vildere tryk og sikrer, at du er så klar som overhovedet muligt til at have sex på et niveau, du ikke oplever særlig ofte uden den populære pumpe.

Pumpen kan også bruges, inden du går i gang med at onanere. Den eneste ulempe ved at bruge den, inden du skal onanere, er, at du får så meget lyst til at bruge din kampklar penis i en sådan grad, at det kan føles som om, at der er noget, der går til spilde, når du ikke bruger den på en sexpartner.

Men én ting er sikker: Om du onanerer eller har sex, efter du har brugt penispumpen, vil du med al sandsynlighed føle dig mere intens, selvsikker og magtfuld, sådan som penis bliver mere fyldig og ikke mindst hårdere.

✅ Fordele:

 • Meget simpelt design
 • Kan bruges af alle
 • Let at rengøre
 • Fungerer godt sammen med sexspil

❌ Ulemper:

 • Kan være lidt for simpel for den øvede

DEN ANDERKENDTE | Pump Worx Pistol Grip Penispumpe med Trykmåler

Med Pump Worx Pistol Grip Penispumpe med Trykmåler får du en fræk måde at gøre penis større. Det gør du ved, at du med trykmålerpumpen fra Pump Worx har et håndtag, der er formet som en pistol. På den måde er du klar til at skyde luft ind i penis, som sikrer, at din penis bliver mere magtfuld og ikke mindst rå i sit look og i sin håndtering af din sexpartner.

Det frække ved købet af penispumpen fra Pump Worx er, at der hører en penisring med i købet. Og det er en markant fordel, for det sikrer, at du kommer til at stå med rigtig gode kort på hånden, når du skal have sex med din partner, eller inden du går i gang med at være intens med dig selv.

Der er plads til 20,5 centimeter penis i penispumpen, og du må max være 8,5 centimeter i diameter.

På pistolen hører der en trykmåler med, således at du kan se, hvor meget tryk der er på penis.

Kunderne er tilfredse med penispumpen og skriver, at den præsterer på et godt niveau. De skriver, at den giver dét, som den lover, og at man tydeligt kan mærke den positive effekt ved at bruge pumpen, der er lidt af en bad boy.

✅ Fordele:

 • Gode materialer
 • Giver en realistisk fornemmelse
 • Det anbefales at du køber penis sleeve med.

❌ Ulemper:

 • Lidt avanceret
 • Prisen

TIL BEGYNDERE | Bad Kitty Penispumpe

Pumpen, der giver dig alt det, du skal bruge, inden du går i gang med samleje eller at onanere.

Bad Kitty Penispumpe er perfekt til dig, der gerne vil have en vildere sexoplevelse. Det kræver bare, at du bruger pumpen med det kække navn på det helt rigtige tidspunkt, som er kort før, du går i gang med samleje.

Når du er færdig med at bruge pumpen, vil du føle, at du har en hårdere erektion. Du vil føle dig mere kampklar og sikker på, at du kan præstere på et endnu højere seksuelt niveau end vanligt.

Den frække penispumpe er en lækker penispumpe, der gør, at du kommer til at blive væsentligt hårdere end normalt. Det er noget, som vil gøre indtryk på både dig og din sexpartner, og som klart og tydeligt kan både ses og mærkes.

Effekten af at bruge den fine pumpe er ikke til at tage fejl af eller spøge med: Penispumpen er fantastisk til at forbedre sexlivet og følelsen af, at man kan præstere på et højt niveau i sengen. Og det kan du, når du har Bad Kitty Penispumpe.

I pumpen fra Bad Kitty er der plads til en penis på op til 20 centimeter i længden. Du må have en penis, der er op til 5,5 centimeter i diameter.

Dog er det værd at komme ind på, at den er batteridrevet, men der hører ikke batterier med i købet. På den måde står du ikke tilbage med en dårlig smag i munden, hvis du regner med at kunne bruge den, lige når du får den, men står og mangler batterier.

✅ Fordele:

 • Til den øvede
 • Gode funktioner
 • Giver en realistisk fornemmelse
 • Ingen grund til at supplere med potenspiller

❌ Ulemper:

 • Lidt avanceret
 • Prisen

TESTVINDER | PDX Elite Blowjob Power Pumpe

Denne her pumpe vil give dig nogle vanvittige oplevelser.

PDX Elite Blowjob Power Pumpe er unik i sin måde at blande god effekt og nydelse. Den gode effekt giver sig selv: Du vil få en hårdere og mere kampklar penis, du vil kunne holde længere, og dine orgasmer bliver dét vildere. Men nydelseselementet er noget mere overraskende og nyt i penispumpeuniverset: Du vil få mulighed for at føle, at for hver gang der pumpes luft ind i penispumpen fra PDX Elite, vil det være, som om du får et blowjob. Og det er noget, som brugerne af denne her populære penispumpe er meget tilfredse med.

De skriver nemlig, at den er et produkt, der giver dem en helt overraskende form for nydelse, som de ikke havde oplevet i andre penispumper. Mange påpeger, at den gode følelse ved at bruge den gør, at de næsten ikke kan holde nallerne fra den.

Med penispumpen er det muligt at få en masse forskellige slags blowjob-oplevelser. Du kan blive suttet på en pirrende måde, du kan blive suttet med sugende og bevægende bevægelser med mere. Hemmeligheden bag er IST-teknologi, der står for Intermittent lifelike Suction Technology.

Et frækt element ved den lækre sag fra PDX Elite er, at du kan se din penis vokse sig større og større for hvert sug, den foretager sig. Grunden til det er, at den er en gennemsigtig penispumpe. Mange mænd synes, det er frækt at se, hvordan deres penis vokser sig større og større centimeter for centimeter, mens de er i gang med at nyde et godt teknologisk blowjob og samtidig kan se, hvordan deres penis vokser sig større og større for hvert sug, man foretager sig med den gode pumpe fra PDX Elite.

✅ Fordele:

 • Kan bruges af alle
 • Let at rengøre
 • Godt design

❌ Ulemper:

 • Prisen

TIL REJSEN | OPTIMUM SERIES – AUTOMATIC SMART PUMP

En af de helt frække maskiner, Rebel Automatic Penis Pump. Der er centimetermål i denne her fine pumpe fra Rebel, som gør, at du kan se, hvordan din penis vokser millimeter for millimeter. På den måde er du sikret god betjening for dig selv, og du kan opleve frække ting ske, sådan som penis vokser og bliver større og større.

Det frække ved pumpen fra Rebel er ifølge mange brugere, at man netop kan se sin egen penis i den gennemsigtige centimetermåler. Det gør, at man føler, at man er i gang med at måle sine egne centimeter og få selvtillid ved at se, hvordan den nogle gange langsomt, andre gange hurtigt, bliver større og større. Til sidst skabes der et tryk i penispumpen fra Rebel, som er medvirkende til, at man bliver helt opstemt på en måde, som man ikke er vant til ellers. Penispumpen er til dig, der godt vil føle, at du bliver større og større, og som gerne vil se det ske.

Rebels penispumpe har et godt tag på din penis og er også udstyret med en dejlig følelse, når den tages i brug. Det er nemlig muligt med den automatiske penispumpe fra Rebel at sikre, at man formår at gøre nogle store ting med penis, der inkluderer nydelse, mens man tager pumpen i brug. Men også at man bliver dét hårdere og ikke mindst dét mere udholden. Der er så mange fordele ved at købe penispumpen fra Rebel, at det er svært at ridse dem alle sammen op på én gang.

Den automatiske penispumpe fra Rebel er et stærkt middel til at gøre, så penis bliver stor og kampklar til samleje på et niveau, der ikke er set særlig ofte i en penispumpe-kontekst. Rebel Automatic Penis Pump giver et ophidsende undertryk, som er med til at sikre den helt store nydelse til dig, der bruger den.

Pumpen er nem at bruge og helt ligetil. Den er også nem at rengøre, hvilket gør processen noget nemmere for dig som bruger.

✅ Fordele:

 • God pris
 • Let at have med sig

❌ Ulemper:

 • For simpel for den øvede
 • Stå knapper der kan være svære at ramme

MEST POPULÆRE | Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe

Anmelderrost og god i brug. Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe gør alt det ved dig, som du eftersøger i en penispumpe: Du bliver væsentligt hårdere, du er mere klar til at gøre din partner seksuelt tilfreds på en helt ny måde, og du kommer selv til at være sindsoprevet og føle en vis magt og autoritet, netop fordi du bliver så meget større og stærkere på penisfronten.

Det anbefales, at du køber noget glidecreme og vandbaseret rengøringsmiddel til penispumpen.

Penispumpen fra Pump Worn er til de fleste penisstørrelser, da den kan huse helt op til 30,5 centimeters penis. På diameterfronten er det helt op til 8 centimeter, du skal kigge efter. Dermed er denne her store penispumpe garant for nydelse for næsten alle penisstørrelser.

Penispumpen, der har en helt speciel effekt, er til dig, der gerne vil mærke, at din penis bliver større og mere kampklar til de store seksuelle aktioner, hvor du skal tage dirigentstokken. Du vil med denne her fine pumpe fra Pump Worx få følelsen af magt og autoritet, fordi den gør din penis langt hårdere end normalt.

Den populære penispumpe fra Pump Worx er en pumpe, som giver dig noget på alle leder og kanter i både fysisk og følelsesmæssig forstand.

Når du køber pumpen fra Worx, hører der tre vigtige ting med: glidecreme, penis thickening cream og rengøringsmiddel til pumpen.

Pumpen er en intens oplevelse, og derfor anbefaler vi, at hvis det er en af de første gange, du bruger penispumpe, skal du holde øje med tiden. Det er bedst, hvis du ikke bruger mere end 10 minutter pr. gang, indtil du har stiftet ordentligt bekendtskab til den.

Pumpen er et fantastisk køb til dig, der har stor erfaring med penispumper. Den er også til dig, der er langt større end gennemsnittet.

✅ Fordele:

 • God pris
 • Let at have med sig
 • Simpel at bruge

❌ Ulemper:

 • For simpel for den øvede

DEN BILLIGE | Pump Worx Blow-N-Grow Penispumpe

You2Toys Penis pumpe er til dig, der vil have en hurtig rejsning. Med penispumpen fra You2Toys er der ingen tvivl om, at du kommer til at få lige præcis dét, du eftersøger: Du vil føles større og blive hårdere. Din penis vil være klar til at have en vild omgang samleje, som du og din partner sent vil glemme.

Den fine pumpe er et godt middel mod at sikre følelsen af, at du er stærk og har autoritet som bruger af den billige og gode pumpe fra You2Toys. Det er nemlig muligt med penispumpen fra You2Toys at sikre, at du ikke står tilbage med en flad penis, som ikke er kampklar, men det kommer heller ikke til at blive tilfældet. Tværtimod. Du vil føle væksten på flere leder og kanter inden for meget kort tid.

Pumpen fra You2Toys er også et godt middel at bruge, hvis du vil onanere og føle en vis følelse, som ikke stiller dig utilfreds efter brug.

Den er et godt middel til at være mere klar til at dyrke sex og få en bedre oprejsning.

Denne her pumpe kan bruges til dig, der har en penis, som max er 19 centimeter stor. På diameterfronten skal du ikke være mere end 5,5 centimeter.

Pumpen roses for at være enormt funktionel og nem at bruge. Det er de færreste, der oplever problemer med You2Toys Penis pumpe, som er et hudvenligt materiale, og som har en rigtig fin tekstur til at bruge.

Det skal dog siges, at der er stramme hygiejneretningslinjer, når du bruger den. Det er vigtigt, at du husker at vaske den efter endt brug, og at du tager kærligt hånd om den så ofte som muligt.

Det anbefales desuden at købe buttplug, hvis I vil have analsex efter brug med denne. Da penis udvider sig en del, vil dette være rarest.

✅ Fordele:

 • Nem at bruge
 • Kan bruges af alle

❌ Ulemper:

 • Lidt feminin i farven
 • Svær at vedligehold

DEN ALSIDIGE | Bathmate Hydromax9 Penispumpe

Der er penis-pumper, og så er der Bathmate Hydromax9 Penispumpe. Det er et ordentligt krabat, som giver dig en fantastisk penis. En penis der er lige til at tage imod på alle leder og kanter.

Penispumpen fra Bathmate er en penispumpe, som forstærker penis’ hårdhed, og som ikke er til at undervurdere på nogen måde. Den fine pumpe fra Bathmate er et stærkt middel mod at få en hårdere penis, fordi den skaber et overordentligt tryk, som du ikke vil være foruden.

Penispumpen er vanedannende, fordi den er så god og velfungerende og den effekt, den har på penis. Den giver ikke kun større og mere intens hårdhed, men den sikrer også, at du kommer op i omdrejninger på andre måder, som du selvfølgelig gerne vil opleve. Du vil blive tung at danse med som følge af det forstærkede krabat, du vil have mellem benene, og du vil ikke være i tvivl om, hvordan din selvtillid er, når du er færdig med at bruge pumpen fra Bathmate: Den er røget i vejret.

Årsagen til, at selvtilliden stiger, finder du ikke overraskende i, at penis stiger. Dels føles den større, og dels bliver du dét hårdere, og det er ikke noget, du vil være foruden, når først du har prøvet Bathmate Hydromax9 Penispumpe.

Pumpen giver dig en solid følelse af at være hård og kampklar på en måde, som ikke skal undervurderes.

Pumpen fra Bathmate sikrer dig, at du er klar til at gå igennem ild og vand efter endt brug og ikke føler, at der er nogen sexpartnere, der er for stor en mundfuld. Pumpen fra Bathmate er et stærkt middel til dig, der har brug for en begynder penispumpe, men er også god til dig, der er erfaren penispumpebruger.

✅ Fordele:

 • Nem at bruge
 • Let at have med sig
 • Let at skjule

❌ Ulemper:

 • Prisen
 • Kan virke for simpel

NYHED fra You2Toys | You2Toys French Kiss Masturbator

Elektrisk penispumpe er en transparent penispumpe. Og det er der mange, der synes er frækt.

For ikke nok med, at du kan se igennem: Du kan også se, hvor stor din penis er, mens den bliver større. Der er nemlig måler med. Det er heller noget, folk synes er utrolig frækt.

Du må være op til 22 centimeter stor for at bruge den nye penispumpe. Der hører fjernbetjening med i You2Toys’ penispumpe. På diameter-fronten må du ikke være mere end 5,5 centimeter stor.

Penispumpen giver dig lige dét, du eftersøger i en penispumpe: Du bliver hårdere, du får mere selvtillid, netop fordi du bliver større, og du vil føle en større autoritet. Dette gør sig i særlig grad gældende for de, der lige er begyndt at bruge penispumper.

Pumpen vil du blive overrasket over, hvor hård din penis kan blive som følge af, at der kommer luft ind. Og hvis du godt kunne tænke dig at få mere luft ind i You2Toys Elektrisk penispumpe, mens du bruger den, kan du selv styre det.

Det er også muligt at bruge den elektriske penispumpe fra You2Toys som onani-produkt. Her skal du være forberedt på, at onani-oplevelsen bliver væsentligt mere intens og fyldig. Samtidig kommer du også væsentligt mere end vanligt, hvilket ikke er en dårlig oplevelse at inddrage i ligningen over alle de positive ting, der sker, når man bruger den.

Pumpen er et stærkt middel til dig, der ikke har tænkt dig at se dig tilbage, når du første gang køber en penispumpe. Der er begrænsninger for, hvor meget du må bruge den, hvis du er nybegynder, men effekten, som pumpen fra You2Toys vil have på dig, er ikke til at spøge med.

Det er dog vigtigt, du har dig for øje, at du selv skal bestille batterier, da de ikke følger med, når du køber den.

✅ Fordele:

 • Alt hvad man skal bruge
 • God til gave

❌ Ulemper:

 • Prisen