Par Vibrator – Her er de bedste

Selv i et fast parhold med regelmæssig sex kan der blive behov for at krydre sexlivet en smule. Vi vil her på siden introducere dig for nogle af de bedste redskaber til at krydre parforholdet og ikke mindst sexlivet med. Nogle af de frækkeste og mest populære redskaber er: Par vibratorer.

Parvibratorer har taget verden med storm og der kommer hele tiden nye vibratorer på markedet. Vi ønsker at introducere dig for de absolut bedste parvibratorer på markedet, så du får en fornemmelse af, hvilken vibrator der er bedst til dig og din partner.


De 3 mest populære forhandlere af par vibratorer

sinful

Orion logo

sexshop

Se andre forhandlere af parvibratorer


Erotisk massage med en par vibrator

For de fleste er forspillet altafgørende for det efterfølgende samleje. Det gør dig og din partner helt klar til akten, så jeres fælles seksuelle oplevelse kan fuldendes. Forspil kan være mange ting, men hvis du virkelig vil have en følelse af nydelse ud over det sædvanlige, så der er ingen tvivl om, at du med fordel kan se nærmere på en eller flere af nedenstående vibratorer til par.

parvibrator

Denne parvibrator er en af de mest populære og efterspurgte hos forhandleren Sinful.dk

Magic Wand

Magic Wand er blandt de kraftigste vibratorer på markedet og har flere funktioner end du lige skulle tro. Med sine intense vibrationer er Magic Wand egnet til både kropslig og intim massage. Magic Wand er oprindeligt fremstillet til at lindre ømme muskler og spændinger, men hurtigt fik folk øjnene op for dens funktion som intim vibrato – og i dag bliver den stort set ikke brugt til andet.

Der findes et hav af Magic Wands, men vi vil nøjes med at fortælle om de mest populære på markedet.

Denne Sinful Magic Wand ligner meget det oprindelige massageapparat. Her får du en af de mest intense og kraftigste vibratorer på markedet fremstillet i massiv kvalitets plast. Det fleksible hoved anvendes til intim stimulering af fx kvindens klitoris eller under mandens pung. Den er et fantastisk redskab til et frækt forspil og med glidecreme vil det være en fræk og intens stimulering, der ender ud i dybe og fortryllende orgasmer.

Magic Wand kører på strøm, hvilket gør det muligt at skabe den intense og kraftige vibration. Med denne vibrator får du kvalitet for pengene. Prisklassen er noget langt de fleste kan være med på, men du går absolut ikke på kompromis med hverken produkt eller oplevelse.

lelo smart wand vibrator til parEn andet mere diskret og stilfuldt alternativ, er den populære Smart Wand Large fra det kendte brand LELO. Denne genopladelige testvinder er fremstillet af det lækreste bløde materiale. Medicinsk silikone føles fantastisk imod huden – især hvis du tilføjer en klat vandbaseret glidecreme.

Den brugervenlige vibrator er udstyret med hele 8 vibrationsmønstre, så der er med garanti et møster for enhver smag.

Den er ergonomisk udformet således, at den også egner sig til selvtilfredsstillelse. Smart Wand er endnu et produkt for dig, der ønsker intense og kraftige vibrationer. Ydermere er den vandtæt, så I kan tage den med en tur i spaen eller under bruseren (lyder det ikke meget hyggeligt?). Med en Smart Wand får du elegance og kvalitet samt et unikt udseende. Du går aldrig galt i byen med produkter fra verdenskendte LELO.

Pulserende samleje

Det er ikke kun forspillet, der behøver at blive krydret! Gå heller ikke på kompromis med jeres efterfølgende samleje. Der findes efterhånden en lang række produkter til netop dette: Parvibratorer! We-Vibe var de første på markedet med de populære parvibratorer og har efterfølgende forbedret og lanceret flere og flere.

we vibe plusDen mest populære parvibrator i verden er We-Vibe II Plus, hvilket ikke er helt uden grund. Denne kan levere både intense og pulserende vibrationer, men lad dig ikke snyde af størrelsen! Den er lille, men kraftfuld!

Parvibratoren fungerer således, at den ene ende placeres inde i kvindens vagina, mens den anden hviler mod klitoris. Her vil den give pirrende vibrationer, mens manden trænger ind og I begge nyder godt af de intense og pulserende vibrationer. Vibratoren er ikke i vejen for mandens indtrængen. Det bløde materiale samt lidt glidecreme giver en fantastisk glideevne. I kan vælge mellem hele 6 forskellige vibrationsniveauer, så det bliver en ny oplevelse hver gang. Vi anbefaler at starte med den mindste vibration, hvis det er første gang I eksperimenterer med par vibratorer.

Vibratoren har kun én knap og er genopladelig, hvorfor den er utrolig brugervenlig. Ydermere er den vandtæt og utrolig støjsvag, så den kan nydes hvor som helst. Prisen er i en ende, hvor de fleste kan være med – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

tiani lelo 3 par vibratorEt andet alternativ er LELOs fjernbetjente Tiani II parvibrator. Denne fungerer på samme måde som We-Vibe vibratoren, men kan styres via den medfølgende fjernbetjening. Denne er lille og elegant samt lavet af samme bløde materiale (medicinsk silikone).

Tiani II er udstyret med hele 8 vibrationsmønstre og kan fjernstyres på op til 12 meters afstand. Den kan altså derfor også bruges til at pirre kvinden på afstand som en del af et frækt forspil. Hun kan påføre sig vibratoren inden I tager hjemmefra, hvorefter han kan overraske hende på turen. Pssst! Det kan hurtigt blive akavet, hvis I skal til familiemiddag sammen 😉

Denne er også genopladelig, hvorfor I aldrig skal bekymre jer om at have ekstra batterier ved hånden.
Tiani II ligger i den lidt dyrere ende, men du får uden tvivl, hvad du betaler for.

Begge parvibratorer kan bruges til langt de fleste sexstillinger og kan bruges igen og igen ved ordentlig vedligeholdelse og rengøring.

Den mere simple løsning

Hvis I ønsker at starte i det små, kan en vibrerende penisring absolut også skabe en pirrende stemning under samlejet.

lelo tor parvibratorEn mulighed i denne genre er den lækre LELO Tor 2 genopladelige vibrator ring. Denne er lavet af lækker medicinsk silikone, hvilket gør nydelsen ekstra stor. Materialet slider ikke på huden og fungerer fantastisk i samspil med vandbaseret glidecreme.

Penisringen påføres penis ved roden med vibratoren vendt enten mod mandens pung eller opad for stimulering af kvindens klitoris under samleje. Fordelen ved en penisring er fyldigere og længerevarende erektion. Vibratoren er lydsvag og vandtæt, så den vil også være fantastisk til en hed tur under bruseren.

Prisen kan virke overvældende i forhold til størrelsen, men du får absolut hvad du betaler for – her er der virkelig kvalitet for alle pengene! De fleste kvinder opnår nemmest orgasme ved stimulering af klitoris, hvilket denne parvibrator formår at gøre helt perfekt mens I har sex. Ydermere er den fjernbetjent og leveres i en stilfuld æske med tilhørende fnugfri pose til ideel opbevaring (nogen der sagde classy sexlegetøj?).

Gå aldrig på kompromis når I skal købe jeres næste sexlegetøj: Pengene er altid lagt godt ud, da kvalitet og pris går hånd i hånd. Et godt sexliv er trods alt en vigtig del af et velfungerende parforhold.

Parvibratorerne du ser her på siden forhandles alle hos Sinful.dk