App-styret vibrator – De bedste i DK

Derfor er app styret vibratorer et godt køb

Det er i sandhed en ny og moderne verden, når det er muligt at anvende en overskrift der ikke blot påviser at app-styrede vibratorer findes, men at der nu er så stort et marked for disse geniale små app-baserede vidundere, at det er muligt at spørge: ”Hvilken af disse mange modeller er den bedste?”

Til trods for en vis global skepsis overfor den nye bølge af high-tech erotisk legetøj, og i særdeleshed de modeller der kombinerer de ”frække” dele med almene apps man kan have på sin mobil, er high-tech sexlegetøj et marked i hastig udvikling.

Dette skyldes i særdeleshed at patentet på sexlegetøj der anvendes i samspil med mobiler og tablets, der er patenteret under det lidt morsomme navn ”teledildonics”, udløb i 2018.

Grundet dette, kunne alle interesserede firmaer efter 2018 frit udvikle og sælge app-baseret sexlegetøj – hvilket resulterede i en suveræn eksplosion af varer indenfor markedet for app-styret legetøj.

Nøgleordene for sexlegetøjs-branchen lader disse dage til at være ”innovation, app-styret, vibration” og ”high-tech af høj kvalitet”.

Ifølge en undersøgelse udført af Forbes, mener næsten samtlige eksperter indenfor branchen, at app styret sexlegetøj vil blive en almen del af alle borgeres sexliv indenfor de næste få år.

Alternative vibratorer med en app

Indenfor mainstreamsalget af frækt legetøj, finder vi vibratorer, der med et par klik på en skærm leverer vibrationer, præcis som den skal.

Det er muligvis ikke revolutionært, men det er yderst funktionelt.

I den dyrere ende ser vi dog en ny udvikling, indenfor lidt mere alternative app-vibratorer der pryder sig af at have et mere ”intelligent” design.

Disse apparater kan eksempelvis måle din temperatur, for at se hvor ”tændt” du eller partneren er, eller måle bevægelse og nydelse, for at leverer en enestående personlig service.

Der tilbydes således en bred vifte af nye unikke muligheder, lige fra at måle hvorledes du anvender legetøjet og hvorledes du kan ”forbedre” din egen oplevelse, til vibratorer der gennem skjulte sensorer, der via vibratorens tilhørende app kan vise nogle lidt frækkere data-repræsentationer.

Syntes du det er fantastisk at en fitness-app kan fortælle dig hvordan du forbedre din
løbetræning?

Så vil du elske hvorledes de dyrere vibrator-apps fortæller dig, hvordan du kan forbedre egne orgasmer med diagrammer, råd til hvorledes du stimulerer dig selv og meget, meget mere.

App-styrede vibratorer er ydermere blevet udviklet til par, der gerne vil booste sexlivet.

De unikt udviklede håndfri par-vibratorer gør det muligt at stimulere kvindens klitoris, samtidigt med at den indre del stimulerer begge parter under samleje.

App-baseret erotisk legetøj er således ikke blot et personligt legetøj, men kan deles med en man holde af.Ligesom internettet gjorde det muligt at fjerne tid- og rum limitationer, ved at lade mennesker kommunikerer på tværs af enorme distancer, er det nu muligt gennem app-kontrollerede apparater at stimulerer seksuelle partnere, uanset hvor de befinder sig i verden.

En af de bedste måder at holde parforhold stabile, er ved at tilbringe tid sammen.

Dette kan ske ved blot at hygge hjemme på sofaen med en god film, eller ved at dele nye oplevelser, såsom at kaste sig ud i en ny hobby, tage på ture til nye ukendte områder, eller ved at introducerer lidt high-tech udstyr til sexlivet. App styrede vibratorer er perfekte til disse nye oplevelser, da de giver den ene partner fuld kontrol over legetøjets brug.

Med den tilhørende app, kan din partner styre præcis hvorledes legetøjet føles på kroppen, og hvornår det skal køre på fuld styrke, eller blot føles som et mildt kærtegn. For mange kan denne overdragelse af kontrol åbne op for adskillige nye og uventede muligheder.  

Det kan være nemt at falde ind i en gængs ”seksuel” rutine, hvad enten du er sammen med en partner eller blot underholder dig selv.
Du ved hvad der fungerer og hvad der ikke gør, og det er måske sjældent at der sker noget nyt og eksplosivt – måske er selvnydelsen endda ved at blive lidt kedelig?

Med en app får du den totale kontrol, der kan videregives. Vil du selv styre intensitet og rytme? Så kan du det. Vil du overraskes? Så kan appen, som man siger ”rock your world”.

Sådan fungerer en vibrator styret gennem mobilen

Som en opmærksom læser nok kan tyde, er der adskillige former for app-styrede vibratorer på markedet – de dyreste kan fortælle de mest mærkværdige informationer, såsom orgasme længde, mens de mere almindelige tilbyder komplet kontrol over egen (eller din partners) nydelse.

Alment ses det at vibratorer tilbyder forskellige funktioner, alt efter hvad man ønsker.

Generelt er formålet med disse vibratorer dog at vibrere og bring dig til uanede højder.

Resten er, som man siger, blot pynt på kagen.

Gennem app-styret erotisk udstyr ses der et flydende samspil mellem app og legetøj, der styres gennem en harmløs lille trådløs modtager gemt inden i vibratoren. Det er denne modtager, der afkoder og derefter reagerer på signaler fra den tilhørende app.

Hvis det for den opmærksomme læser her lyder som præcis den samme proces der finder sted, når man anvender en af de mange fitness-apps i app-butikkerne, skyldes dette er der ikke er nogen reel forskel.

På samme måde som et fitness armbånd vibrerer for at signalere, at brugerens puls befinder sig under det ønskede niveau for vægttab, kan en app styre hvor mange og hvor intense vibrationerne i din vibrator skal være, og det kan ske med eller uden din personlige input.

Disse smarte apps er således mere end blot fjernbetjeninger med en lidt mere moderne og smart digital brugerflade – præcis hvor smarte og hvor tæt på kunstig intelligens disse apps kan komme, er nævnt, men for den gængse bruger og deres legetøj, betyder det at der åbner sig en hel ny verden af brugerstyret kontrol.

Appen kan ikke blot indstilles til at aktivere en bestemt rytme med et tryk på en digitaliseret knap, de kan også anvendes til at skabe programmer, aktiveres med stemmen for 100% håndfri fornøjelse og til de lidt mere legesyge, kan de endda indstilles til at pulserer til en bestemt rytme.

Så kan du nyde dine yndlingssange på nye og spændende måder.


Nu tænker du muligvis, at alt dette lyder lidt for godt til at være sandt.
Der må være nogle ulemper der ikke nævnes i denne dybdegående artikel.

Der er ulemper: Da appen og legetøjet kommunikerer gennem wifi-signaler (eller bluetooth) kan der være hvad man kalder ”drop-outs”, hvor signalet mistes i få sekunder.

Dette sker dog kun i områder med yderst dårligt eller svagt internetsignal, hvilket oftest ikke er et problem i vores moderne internetstyrede tidsalder.

Vibrator app

Men nu er det måske ikke alle der har ressourcerne eller modet til at anskaffe sig en vibrator, sådan lige med det samme: Og for de der bor sammen med ægtefæller, familie eller en lidt for nysgerrig roomie, kan det være lidt af en opgave at få købt eller bestilt en af disse fantastisk teknologiske vidundere hjem.

Til de der endnu er i gang med at lægge en slagplan for, hvorledes man bestiller legetøj af den lidt frækkere slags hjem til hoveddøren, er der dog hjælp at hente hos en gammel kending, der er mindst lige så højteknologisk som de ovenstående vibratorer med apps, men som er en anelse lettere at få fingre i, indtil man kan skaffe den ægte vare.

Ja, du læser måske endda denne artikel på netop dette device.

De nyere smartphones kan det meste – de er blevet en del af danskernes hverdag, der spiller rollen som alt lige fra almen telefon, til personlig assistent, underholdnings manager, streaming-device og kamera, når du vil forevige livets små øjeblikke.

Derudover er der en del af den kvindelige befolkning, der bruger deres fine nye mobiler til en lidt mere personlig hjemmeaktivitet.

Hvor der er vilje er der vej, og hvor der er en mobiltelefon der vibrerer, er det jo også hurtig nogle unge kvinder der tænker visse tanker, og nogle smarte hoveder der kan strikke en app sammen dedikeret til netop disse tanker.

Så nu kan din mobiltelefon også blive en do-it-yourself vibrator, til de stunder hvor du ikke kan få fat i den ægte højteknologiske varer.

Faktisk er de fleste app-stores fyldt til bristepunktet med alle mulige programmer, vis eneste formål er at give kvinder kontrollen over deres mobils vibrator-funktion.

Alyssa Dweck, gynækolog og medforfatter af bogen ”Den komplette A til Z for din Vagina” undrer sig bestemt ikke over dette fænomen.

Ifølge Dweck, er det ikke noget nyt at kvinder kan være utroligt opfindsomme, når det gælder sexlegetøj – og påpeger at da de elektriske tandbørster kom på markedet i 1927, tog det ingen tid før man kunne høre hviskende husmødre overalt i verden påpege, med rødmende kinder, at den tandbørste kunne meget mere end blot holde tænderne rene.

App baseret sexlegetøj

App baseret sexlegetøj, hvad enten disse måtte være en ergonomisk vibrator med tilhørende app, eller blot en lille hjemmestrikket app, der gør at mobilen vibrerer lidt mere aggressivt (og dermed får en ny og spændende funktion til de timer hvor man er alene hjemme) er bestemt ikke enestående fænomener:

Og efterhånden som sexlegetøj bliver mere og mere avanceret, begynder der at gå lidt sport i at udvikle det smarteste og bedste, og derfor er app baseret sexlegetøj uden tvivl vejen frem.

Sexlegetøj er trods alt et enormt og levende marked, præcis ligesom alt andet – og selvom det kan være svært at se ligheder mellem kampen om at skabe de bedste TV-skærme og de bedste multifunktionelle dildoer, ses præcis samme skelet og hjerte i begge disse business modeller.

Vegas Tech Bonanza CES er at af de største og mest berømte shows i verden, hvor de nyeste globale vidundere indenfor teknologi hvert år vises frem.

Man kan knytte mange ord til denne Bonanza, såsom ”Fremtiden, teknologi og nye ideer!” men hvad der er særligt spændende er, at det fra 2020 bliver muligt at kunne føje ”sexet” til den ovenstående lille ordliste.

Dette skyldes, at det fra 2020 vil blive muligt at fremvise sexlegetøj på den enorme tech-messe: Om end på en sober og respektfuld måde, der nedtoner de frækkere dele, og fremhæver den geniale teknologi der driver de voksnes sjove legetøj, såsom den app styrede vibrator.

Dette er i sandhed en sejr efter den større skandale i 2019, hvor et mindre nystartet firma vandt CES ”Bedste innovation” pris indenfor kategorien ”innovative robot og drone opfindelser.

Desværre måtte de stolte opfindere levere prisen tilbage efter adskillige CES deltagere protesterede over beslutningen – hvordan kunne et sexlegetøj vinde så æret en pris?

Heldigvis endte historien godt, og det lille nystartede firma fik prisen tilbage efter megen diskussion hos CES´ ledelse, der for eftertiden vil tillade alle former for sexlegetøj på Tech Bonanzaen, så længe de deltager under kategorien ”Sundhed og helbred”.

Sexlegetøj og vibratorer der fungerer gennem en app

App vibratorer og Tech Bonanza vinderen er dog ikke alene om at dele den moderne tidsalders spotlight – der findes adskillige former for sexlegetøj i disse tider, baseret på en sammenkædning mellem menneske, legetøj og app: Og disse er ikke kun til kvinder.

Alt imens kvinder kan nyde fuld kontrol over deres vibrator med tilhørende apps, kan mænd med lidt penge på lommen anskaffe sig det nyeste indenfor mandligt sexlegetøj, der muligvis ligner en gammeldags lommelygte med et hul i midten, men som gennem en app kan indstilles til at simulerer mundtlig stimulation. Manden placerer blot sin ædlere del i legetøjets midte, og kan derefter modtage virtuel oral sex, enten live eller gennem på forhånd filmede videoklip af kvinder, der servicerer et tilsvarende legetøj

Dette legetøj sender stimulationen til brugerens eget legetøj, som kopierer hvad der sker på skærmen.

Fagre nye verden.

Som læseren nok kan se, findes der ikke en klar definition af hvad en app-styret vibrator kan, eller hvad den skal stimulere – men i termens kerne, findes en forståelse af dette legetøj, som en perfekt sammensmeltning mellem teknologi, nydelse og sjov for voksne.

Det er en ny og spændende verden vi lever i – og det er en verden der kræver at man finder ud af hvor ens egne grænser går, alt imens man kaster sig nysgerrigt ud i fremtidens favn og åbner sig op for dens mange muligheder, uanset om det er grøn teknologi eller fræk teknologi.

For selvom en vibrator med app kan lyde lidt frækt, lidt hedt og måske lidt skørt er det også lyden af innovation, udvikling og hillemænd – hvad mon de finder på næste gang?

Vi må blot vente, alt imens vi nyder høsten af opfindsomme hjerners mange små frække ideer, der bliver realiseret som nye spændende app-baserede produkter, der kan bestilles hjem til hoveddøren og gemmes i skabet.