Dildoer – Her er de bedste

Dildoer er en klassiker inden for sexlegetøj. Dildoen er utrolig anvendelig og et meget populært stykke sexlegetøj, der kan tilfredsstille og give nydelse på et meget højt niveau. Den perfekte dildo kan give dig optimal nydelse – og her på siden hjælper vi dig med at finde den bedste dildo til dit behov.

Rul ned på siden og find den bedste dildo til dig og dine behov

Er det eventuelt første gang, du skal anskaffe dig et sexlegetøj, så er en dildo perfekt, fordi den kan bruges alene og sammen med din partner. En dildo kan bruges både udenpå kroppen og indeni og giver dig derfor et hav af muligheder for at stimulere dig selv på forskellige måder. Alt efter præference kan du bruge dildoen både til vaginal og anal stimulering, så du har med andre ord en masse spændende muligheder med en klassiker som dildoen.

Dildoer kommer i mange forskellige varianter, farver, hårdheder og materialer. Hvad enten du foretrækker en klar, realistisk dildo eller mere er til de farverige og ikke så penis-lignende dildoer, så læs med her og find ud af, hvilken dildo du bør vælge.

Penis Probe Unisex DildoPenis Probe Unisex Dildo

Denne blå og meget anvendelige dildo er perfekt til både mænd og kvinder. Denne dildo har et smooth og lækkert design, der gør, at den ligger godt i hånden, og gør det nemt for dig at indføre den. Den er udformet i et relativt fast materiale, der dog kan bøjes en anelse. Denne Penis Probe Dildo har udelukkende en form som selve penissen, og den har dermed ikke inkluderet pungen, som mange andre dildoer har det.

Dildoen kan købes hos Sinful.dk

Jelly Dildo KlarJelly Dildo Klar

Denne dildo er en klar, mellemstørrelse dildo. Den er utrolig lækker både at se på og at bruge, da den er klar, elegant og meget realistisk. Dildoen her giver en blød og lækker stimulering. Ønsker du at bruge dildoen selv, kan du gøre det, men ellers har denne dildo en sugekop fæstet i bunden, hvilket gør, at du kan sætte den fast på en overflade og eksperimentere med håndfri leg. Denne dildo er produceret i ftalatfri jelly og er allergivenlig.

Se prisen hos Sinful.dk

Laid D.1 Silikone Designer Dildo -TESTVINDERLaid D.1 Silikone Designer Dildo

D.1 er en lækker silikone dildo, der har vundet priser som bedste produkt i kategorien. Denne dildo er specielt designet til at finde G-punktet hos kvinden. Denne dildo har en blød, satinagtig finish, der gør den utrolig god og nem at bruge. Den særlige kurve på dildoen hjælper helt automatisk kvinden til at stimulere G-punktet og gør det derfor nemmere at opnå den helt fantastiske orgasme. Som de fleste dildoer i silikone er denne silikone også fremstillet i allergivenlig, medicinsk silikone og er fri for ftalater.

Dildoen kan købes hos Sinful.dk

European Lover Naturtro DildoEuropean Lover Naturtro Dildo

Denne dildo er en klassisk, naturtro dildo. Denne dildo har en overflade, der er fyldt med årer, noget der gør, at den er utrolig realistisk og lækker at se på. Selve hovedet på dildoen er også meget tydeligt og gør, at oplevelsen bliver så tæt på den ægte vare som muligt. Farven er hudfarvet og elegant, og selve dildoen er udstyret med en sugekop i bunden, noget der gør, at den kan sættes på overflader og muliggør dermed håndfri stimulering. Denne dildo er lavet af fleksibelt PVC materiale, der gør den blød og lækker.

Se prisen hos Sinful.dk

Fun Factory ShareFun Factory Share Silikone Strap on Dildo

Denne Fun Factory Share Dildo er en lækker dildo, der kan bruges kvinde til kvinde og mand til kvinde. Denne dildo kan, hvis den bruges kvinde til kvinde, stimulere jer begge ved at give den ene vaginal stimulering og den anden stimulering på klitoris. I takt med at der stødes vil både G-punkt og klitoris blive stimuleret.

Dildoen kan bruges til vaginal og anal stimulering og kan altså give jer mulighed for at udforske nye sider.

Dildoen kan købes hos Sinful.dk

Fun Factory The Boss Dildo med SugekopFun Factory the Boss Dildo med sugekop

Denne dildo er en helt fantastisk, fyldig dildo, der har sugekop. Sugekoppen kan bruges til at sætte dildoen på overflader, sådan at du kan stimuleres håndfrit. Denne dildo er realistisk, da den har blodårer og tydeligt hoved, selvom den er fremstillet i andre, lækre farver. Dildoen her er fleksibel og elastisk og kan bruges både til anal og vaginal stimulering og er lækker, fordi den er utrolig fyldig og giver Jer en fantastisk følelse af at blive fyldt ud.

Se prisen hos Sinful.dk

Fifty Shades of Grey Glas Massage DildoFifty Shades of Grey Drive Me Crazy Glass Massage Wand

Denne lækre Massage Wand kan give dig den vildeste stimulering. Dildoen er designet i samarbejde med forfatteren bag Fifty Shades of Grey og har et virkelig elegant, eksklusivt design. Dildoen har den optimale form til at nå G-punktet og har derudover en nupret overflade, der giver dig en berusende effekt, når du trækker ud eller indsætter dildoen. Denne dildo er lavet i glas og kan derfor enten varmes op eller køles ned inden brug alt efter præference.

Dildoen kan købes hos Sinful.dk

https://www.youtube.com/watch?v=bcQrOdQOTMQ

njoy Pure Wand G & P punkts stimulatorNjoy Pure Wand G- og P-punkts stimulator

Denne stimulator giver dig muligheden for at stimulere både g-punkt og prostata. Designet er køligt og stilrent, da dildoen er udformet i medicinsk, rustfrit stål. Denne stimulator har en kurvet form, der gør det nemt at opnå G-punkts stimulation. På trods af det umiddelbare indtryk denne stimulator giver er den utrolig nem at anvende og kan afkøles eller opvarmes alt efter præference. 

Se prisen hos Sinful.dk

De forskellige dildodesigns og dildotyper

Når du skal finde den perfekte dildo, kan du være næsten 100% sikker på at finde en model, der svarer til dine behov. Du kan anskaffe dig alt fra en glasdildo til en dildo, der er specifikt designet til at finde G-punktet.

Glasdildo

En glasdildo er en klar dildotype, der er elegant og stilrent. Denne type er pæn at se på, og kan give dig både en brusende kold eller varm oplevelse, når du stimulerer dig selv eller din partner.

Naturtro/realistisk dildo

Den naturtro dildo, er den, der minder mest om en penis. Denne type har ofte en helt almindelig hudfarve, og hovedet er ofte mere tydeligt og mere rosa. De naturtro dildoer er ofte fyldt med tydelige blodårer, noget der giver en afdæmpet, ruflet oplevelse.


De 2 mest populære forhandlere af dildoer

sinful

sexshop


G-punkts dildo

En smuk G-punkts dildo kan være med til at få hende til at nå et helt fantastisk sted og hjælpe hende til at nå en skøn G-punkts orgasme. En G-punkts dildo er ofte mere krum og har ofte mulighed for både at stimulere vaginalt og på klitoris. Akkurat som en G-punkts vibrator har G-punkts dildoen samme udformning, men nydelsen varierer. Med dildoen kan du udforske med glidende bevægelser og med vibratoren bliver det mere den pulserende effekt du nyder godt af.

Sugekop dildo

En dildo med en sugekop er en dildo, du/I kan bruge til at bevæge Jer mere frit og få den stimulering, der er stødende og fantastisk, uden at du bruger kræfter med hånden. Du kan fæste sugekop dildoen på gulvet eller en hvilken som helst anden glat overflade. Du kan med en sugekop dildo sætte den på gulvet og føre dig selv op og ned eller eksperimentere med en placering på væggen – prøv dig frem!

Strap-on dildo

En strap on dildo bruges ofte i et harness. Du sætter dildoen igennem ringen i harnesset og alt afhængig af dildoens udformning, får I begge en fantastisk stimulering, der både kan glæde dig og din partner. En strap-on dildo giver Jer muligheden for at udleve fantasien om den stødende, udpustende bevægelse. Nogle strap-on dildoer kommer som nævnt med muligheden for at stimulere klitoris via en knop på dildoen samtidig med at partneren nyder en vaginal eller anal stimulering.

Silikone dildo

At vælge en silikone dildo er det sikre valg. Den er fleksibel og anvendelig og glider ikke så nemt ud af hånden, og du har derfor et godt greb. De fleste silikone dildoer er allergivenlige og ftalatfrie. Silikone dildoerne fås i mange forskellige udformninger og hårdheder, så hvis din præference er en blød silikone dildo, så skal du helt sikkert vælge sådan en!

Stål dildo

En stål dildo er til Jer der ønsker en penetrerende, hård og rå stimulering enten vaginalt eller analt. En ståldildo kan være til Jer den enten har en fetich for stål og som elsker den kølige sensation. Med en ståldildo kan I gå for det kolde og hårde eller varme ståldildoen op og gøre den varm og sensuel.