Dildoer – Her er de bedste

Der findes mange dildoer på markedet. Derfor er det ikke altid nemt at finde lige netop den dildo, der bedst passer til ens stil, behov, lyster og pengepung.

Denne købsguide er sammensat til dig således, at du kan vælge mellem markedets 16 bedste dildoer.

TESTVINDER OVERSIGT
1. Bedste Dildo på markedetSe Prisen
2. Bedste realistiske dildoSe Prisen
3. Bedste g-punkts dildoSe Prisen
4. Bedste strap-on dildo Se Prisen
5. Bedste dildo med sugekopSe Prisen
6. Bedste silikone dildoSe Prisen
7. Bedste glas dildoSe Prisen

Realistiske Dildoer

Der findes næsten ikke noget bedre, end at mærke, hvordan en rigtig penis baner sig vej ind i ens vagina eller stramme anus. Uanset om man er kvinde eller mand, vil man elske følelsen af en realistisk dildo, da disse er kendt for deres design og ofte håndlavede detaljer.

De fremtrædende årer langs skafterne på disse tre dildoer er nogle, der virkelig kan mærkes ved penetration, det samme gør sig gældende for de afrundede og forførende penishoveder. Nedenfor er udvalgt tre af markedets bedste produkter i kategorien af realistiske dildoer.

Testvinder – European Lover Naturtro Dildo 23 cm

Leder du efter en realistisk dildo med et smukt og forførende design, er denne naturtro european lover lige noget for dig. Produktet byder på hele 23 centimeters sjov og ballade og kan med garanti fylde dig ud på lige netop dén måde du ønsker og drømmer om.

Produktet er fremstillet af PVC plast, hvilket betyder at dildoen har den perfekte sammensætning af et fast skaft og et fleksibelt ydre, der kan forme sig en anelse efter din krops indre kurver. Produktets naturtro design med markerede årer på skaftet, det tykke penishoved og ikke mindst det brede skaft, vil give dig følelsen af at være blokket helt ud.

Det skal naturligvis også nævnes, at denne dildo kan bruges når og hvor som helst du ønsker det. Produktet er naturligvis vandtæt og har i bunden en af markedets kraftigste sugekopper, hvilket sikrer at du kan fastgøre dildoen på både vægge og lige overflader.

Du kan nemt bruge denne realistiske dildo vaginalt eller analt, dog kræver de anale lege, at du har gennemgået noget anal træning, da det ikke er et produkt man bruger, hvis man ikke har tidligere anal erfaring.

Specifikationer:

 • Materiale: PVC-plast
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er ftalatfri
 • Fuld længde: 23 cm
 • Indføringslængde: 20 cm
 • Diameter: 4 – 4,5 cm
 • Produktet kan bruges med en harness
 • Markedets kraftigste sugekop i bunden

Mest Solgte – Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Dette produkt er lige noget for dig, hvis du ønsker en realistisk dildo, der dog ikke er helt naturlig i farven. Produktet giver dig en total længde på 19 cm, hvoraf de ca. 14 cm kan indføres. Dette betyder at dildoen ligger i middelklassen hvad angår størrelsen, dog har dildoen en bredde på hele 3,6 cm på det bredeste sted, hvilket betyder at man skal have noget tidligere erfaring, hvis man ønsker at bruge produktet analt.

Dildoen er fremstillet af PVC jelly, hvilket betyder at selve produktet har en ligelig fordeling mellem et hårdt ydre, en god fleksibilitet og en blød og lækker fornemmelse mod huden. Denne dildos design er perfekt for kvinden, eller manden, der godt kan lide æstetik og ønsker en realistisk dildo med stil.

Den transparente jelly giver et smukt ydre, der er præget af produktets mange årer langs skaftet, der perfekt understøtter det brede og forførende penishoved. Produktet er derudover udstyret med et sæt bløde testikler, hvilket sikrer ekstra stimulering, når du hamrer dig selv ned over skaftet i fuld fart og lander på disse bløde ”puder”.

I bunden af produktet finder du naturligvis en sugekop, der gør at du kan fastgøre dildoen på alle lige og glatte overflader, så du kan bruge den i alle de stillinger du har lyst til og elsker.

Specifikationer:

 • Materiale: PVC Jelly
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Fuld længde: 19 cm
 • Indføringslængde: ca. 14 cm
 • Diameteren på dildoens bredeste sted: 3,6 cm
 • Kraftig sugekop i bunden

Den Billige – Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Large

Denne realistiske dildo fra Baseks er endnu en af dem, der har et realistisk design, men hvor farven ikke matcher helt. Dette er dog normalt for Baseks, der har en vision om at sexlegetøj skal være frækt og forførende og super sjovt samtidig.

Denne dildo er perfekt til dig, der nyder følelsen af tydeligt markerede årer langs skaftet, der kilder og pirrer dig under penetrationen. Du kan også nyde godt af de afrundede penishoved, der vil bane sig vej gennem dit indre uden forbehold.

I bunden af produktet finder du både en kraftig sugekop og et sæt lettere rynkede og realistiske testikler, der stimulerer dig omkring vagina- og anusåbningen når du skubber produktet i bund. Denne dildo kan bruges til både vaginalt og analt brug, men grundet størrelsen på 15 cm med en bredde på hele 4,2 cm, skal dette produkt ikke være det første du forsøger dig med analt.

Sugekoppen i bunden er med til at sikre, at du kan bruge produktet i alle tænkelige stillinger. Du kan fastgøre den på alle glatte og lige overflader, hvilket betyder at du nemt kan selv-penetrere og tage produktet til roden ved at lade din egen kropsvægt tynge dig ned over dildoen.

Specifikationer:

 • Materiale: TPE
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Fuld længde: 20 cm
 • Indføringslængde: 15 cm
 • Diameter på produktets bredeste sted: 4,2 cm
 • Kraftig sugekop i bunden

G Punkts Dildoer

For nogle kvinder er det simpelthen umuligt at opnå orgasme, hvis ikke G-punktet stimuleres under forspillet eller selve akten. Derfor ser du nedenfor tre af markedets bedste produkter, der stimulerer kvindens G-punkt til perfektion.

Når kvinder får stimuleret deres ’orgasmeknap’, vil orgasmerne blive vildere, voldsommere og længere. Samtidig er der også mulighed for, at kvinden kan squirte, hvilket kun gør hele oplevelsen bedre. Fordelen ved en G-punkts dildo er naturligvis, at den er designet til at kurve så den når G-punktet hver eneste gang.

Testvinder – Sinful Groove Glas Dildo

Med denne G-punkts stimulator kan du roligt læne dig tilbage og nyde stimuleringen. Produktet er fremstillet af splintfrit glas, hvilket betyder at du ikke skal frygte for at produktet går i stykker, mens det er oppe i dig.

Produktets design består af 6 sammensatte glaskugler af forskellig størrelse, hvilket sikrer at alle kvinder kan bruge produktet uden smerte og ubehag. Det buede design betyder at dildoens spids altid vil søge efter G-punktet.

Da produktet er fremstillet af glas, er vibration ikke en mulighed, derimod er der den tydelige fordel ved glasdildoer, at disse kan varmes op eller køles ned ved hjælp af vand. Bruger du denne metode inden brug er du garanteret ekstra stimuli, hvilket kan gøre brugen af produktet bedst mulig for dig.

Produktet kan naturligvis også bruges analt, hvilket betyder at også mænd kan få nogle kraftigere orgasmer end normalt. Dette skyldes at mandens P-punkt sidder i anus, P-punktet er betegnelsen for mandens prostata, der ved stimulering gennem analvæggen vil give stærkere orgasmer.

Specifikationer:

 • Materiale: Splintfri glas
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er latexfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er allergivenligt
 • Fuld længde: 16 cm
 • Diameter på den bredeste kugle: 4 cm
 • Satin opbevaringspose medfølger
 • OBS- kan bruges med alle typer glidecreme

Mest Solgte – Njoy Pure Wand G & P punkts stimulator

Denne dildokrog er perfekt til stimulering af både kvindens G-punkt og mandens prostata. Produktet har et design, der gør at man kan bruge det både vaginalt og analt, uanset om man ønsker at nyde den store eller den lille kugle.

Produktet er fremstillet af rustfrit stål, hvilket betyder at det aldrig vil gå i stykker eller blive forringet i kvaliteten. Dette betyder samtidig at produktet er allergivenligt, da det ikke indeholder ftalater, latex, nikkel eller andre stoffer som kroppen kan reagere på.

Produktet kan ligeledes bruges med alle typer glidecreme, hvilket sikrer at du heller ikke vil opleve allergiske reaktioner på grund af glidecremen, da du kan bruge den, der passer bedst til dig og din krop. Produktet kan bruges samtidig med penetration og vil derfor også stimulere din partner undervejs, da han vil mærke det hårde og glatte stål mod sin penis.

Produktet vejer 680 gram, hvilket giver yderligere stimulering, da tyngden også vil påvirke dine lystcensorer i kroppen. For kvinder betyder dette, at der ved vaginalt brug vil udskilles mere skedesekret som vil smøre produktet naturligt.

Specifikationer:

 • Materiale: rustfrit stål
 • Produktet er allergivenligt
 • Indeholder ikke ftalater, latex eller nikkel
 • Produktet er vandtæt
 • Kan bruges med alle typer glidecreme
 • Fulde længde: 20 cm
 • Bredde: op til 3,8 cm
 • Vægt: 680 gram
 • Kan bruges til G-punkts og P-punkts stimulering

Den Billige – Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm

Her er der tale om en billig og god begynderdildo, der er perfekt til kvinder med små stramme skeder. Nogle kvinder er så stramme at selv almindelig penetrering gør ondt, derfor er denne lille dildo perfekt, da den har en længde på 12 cm og en diameter på 2,6 cm.

Produktet kan bruges både vaginalt og analt, hvilket betyder at den kan stimulere både kvinders G-punkt og mænds prostata, der kun kan nås ved anal stimulering. Produktet har en sugekop i bunden, der sikrer at du kan montere dildoen på alle glatte og lige overflader således, at du kan bruge den i præcis de stillinger, der fungerer bedst for dig.

Produktet er fremstillet af medicinsk silikone, der føles blødt og behageligt mod huden og som er fleksibelt nok til, at den kurvede design nemt vil tilpasse sig din krops indvendige buer for et bedre resultat og en fantastisk stimulering.

Produktet er naturligvis vandtæt, og du kan derfor også bruge det i badet, hvis du ønsker stående stimulering. Samtidig gør sugekoppen i bunden, at denne G-punkts dildo er perfekt til brug med en harness, der sikrer følelsen af penetrering for både mænd og kvinder.

Specifikationer:

 • Materiale: medicinsk silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Kan bruges sammen med en harness
 • Fuld længde: 12 cm
 • Diameter på det bredeste sted: 2,6 cm
 • Perfekt begynder dildo
 • Stimulering af G- og P-punktet
 • Kraftig sugekop

Strap On Dildoer

Uanset om der er tale om pegging eller lesbiske par, kan en strap-on dildo være formidabel til hverdagsbrug. Der findes som hovedregel tre forskellige typer af strap-on dildoer. Den første type er den faste type, hvor man køber en harness med fastgjort dildo. Den anden type er løse dildoer, der kan monteres i en harness efter behov og den sidste type er de hule dildoer, der kan trækkes udover en rigtig penis eller en anden dildo for at give en fyldigere fornemmelse.

I de følgende afsnit vil du blive introduceret for to løse dildoer, der nemt kan bruges med en harness, samt et produkt af den hule type, der kan bruges af både mænd og kvinder. Produkterne er udvalgt grundet deres funktionalitet, deres kvalitet og deres priser.

Testvinder – Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

Denne strap-on dildo er en af Sinfuls egne designs og er et af de bedste på markedet. Der er her tale om produktets største størrelse, nemlig large, men produktet findes også i en small og en medium udgave. Produktet har en realistisk form, men er klassisk i designet, hvilket afspejles i det glatte design uden årer eller andre stimuleringseffekter.

Denne dildo er perfekt til brug med en harness, da sugekoppen i bunden sikrer, at produktet kan fastlåses. Produktet er særligt egnet til brug ved anal træning, da det indgår i en klasse for sig selv, hvor man gradvist kan bevæge sig fra den lille til denne store model.

Slender Large har et let buet design, hvilket sikrer at G-punkt og P-punkt stimulering bliver nemmere, da produktets form gør, at det automatisk søger disse to orgasmeknapper hos kvinder og mænd. Produktet er en testvinder, da det i flere år har modtaget adskillelige priser og derudover også er et af de mest søgte produkter på markedet.

Produktet er fremstillet af silikone, hvilket betyder at der ikke må bruges en silikonebaseret glidecreme sammen med produktet. Dog føles produktet lækkert mod huden og er fleksibelt nok til at tilpasse sig til din krop og dine behov.

Specifikationer:

 • Materiale: Silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Indføringslængde: 16 cm
 • Diameter: 3,2 cm
 • Længde: 17 cm
 • Stærk sugekop i bunden
 • Produktet er Harness-venligt

Mest Solgte – King Cock Realistisk Dildo 15 cm

Et af de mærker på markedet, der er mest kendt for at lave realistiske dildoer, er King Cock. Denne dildo er fremstillet af blødt PVC, der føles lækkert mod huden. Et af kendetegnene ved King Cocks dildoer er de håndmalede detaljer såsom blodårerne langs skaftet, samt små detaljer i produktets farve.

Denne dildo er perfekt som strap-on, da den nemt kan bruges sammen med en harness. Produktet kan bruges til både vaginalt og analt brug, da det har en fuld længde på 15 cm, samt en diameter på 4 cm. Dette betyder dog, at der ved analt brug skal have foregået en vis mængde anal træning, da produktet er så bredt som det er.

I bunden af produktet sidder en kraftig sugekop, der kan bruges når denne strap-on tages ud af harnessen. Dette betyder også at du ved køb af denne dildo får et produkt, der er alsidig i dens daglige brugog kan bruges til både solosex og leg med en partner.

Produktet er et af de mest solgte på markedet i denne kategori, hvilket skyldes kvaliteten af mærket og materialet, de håndmalede detaljer, det buede design og naturligvis den store alsidighed i brug.

Specifikationer:

 • Materiale: PVC
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er latexfri
 • Fuld længde: 15 cm
 • Diameter: 4 cm
 • Produktet er harnessvenligt
 • Produktet er vandtæt
 • Sugekop i bunden
 • Håndmalede detaljer på skaftet

Den Billige – Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler 19 cm

Her får du et strap-on produkt, der er vellidt og elsket af både mænd og kvinder. Produktet består af en harness, der kan spændes ud til 132 cm i livvidden samt en hul strap-on dildo med en længde på hele 19 cm. Dette betyder at produktet kan bruges af både mænd og kvinder.

Som mand skal du blot placere penis i hylsteret og spænde remmen fast om hofterne – så er du klar til at give din partner en lidt større oplevelse end normalt. Som kvinde kan du blot iføre dig harnessen og nyde at fylde din partner ud.

Selve strap-on dildoen har en udvendig diameter på hele 4,3 cm, hvilket er ret stort i forhold til mange andre dildoer på markedet. Indvendigt er dildoen 3,2 cm i diameter, hvilket passer til de fleste penisser i standardmål.

Produktet er vandtæt, men som par skal man huske på, at der ikke er tale om beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme og graviditet – produktet kan derfor ikke bruges som kondom, det anbefales at man bærer kondom indeni hylsteret eller bruger sæddræbende creme, hvis man ikke ønsker sygdomme og uønsket graviditet med en ny partner.

Specifikationer:

 • Materiale: ABS-plast, PVC gummi og elastikbånd
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er ftalatfri
 • Fuld længde: 19 cm
 • Indvendig diameter: 3,2 cm
 • Udvendig diameter: 4,3 cm
 • Harness med livvidde op til 132 cm
 • Blindfold maske medfølger

Sugekops Dildoer

Der findes mange forskellige dildoer på markedet for sexlegetøj, derfor kan det være svært at bestemme, hvilken type man skal købe som den første eller den næste i rækken. Den tydeligste fordel ved en sugekop dildo er naturligvis, at disse er perfekte til solosex og fræk leg på ene hånd.

Produkter med sugekop i bunden kan monteres og fastgøres på alle lige og glatte overflader, hvilket sikrer at du altid kan bruge produktet lige som du ønsker, og i de stillinger du ønsker. En sugekop kan også bruges i badet eller badekarret, hvilket betyder at du også kan nyde frække stunder med dig selv under bruseren, hvor du kan lade vandet stimulere din hud mens du nyder penetrationen.

Mest Solgte – NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Denne dildo er ikke blot realistisk af udseende og design, men har en af markedets kraftigste sugekopper. Dette produkt er noget for sig, da det har alle de fordele ved en realistisk dildo man kunne ønske sig. Dildoen har en kraftig buet form, der sikrer at penetrationen bliver fantastisk hver eneste gang. Skaftet er dekoreret med en masse fremtrædende blodårer, der stimulerer og pirrer ved indføring.

I bunden af produktet sidder et sæt realistiske testikler, der fungerer som en blød pude, når produktet føres i bund. Samtidig er disse testikler og sugekoppen i bunden med til at produktet kan bruges sammen med en harness, eller til fri leg som man selv ønsker det.

Produktet er fremstillet af PVC og har en total længde på 21 cm, hvoraf ca. 17 cm kan indføres. Dildoen er ikke af den lille type, da den på det bredeste sted er hele 4 cm i diameter. Det buede design gør, at dildoen med lethed vil finde frem til både G- og P-punkt hos kvinder og mænd.

Specifikationer:

 • Materiale: PVC
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Fuld længde: 21 cm
 • Indføringslængde: 17 cm
 • Bredde: 4 cm
 • Kraftig sugekop i bunden

Silikone Dildoer

Silikonedildoer er den type, der oftest kommes i indkøbskurven online eller i de fysiske sexshops. Dette skyldes, at disse dildoer er behagelige mod huden og er fremstillet af et materiale, der kan holde i flere år. Silikone dildoer er perfekte som både nybegynder dildoer og som produkt til de mere erfarne, der godt kan lide god kvalitet.

Disse tre dildoer er særligt udvalgte grundet deres kvalitet og deres priser, der passer enhver pengepung. Alle tre dildoer har en sugekop i bunden, der betyder at de både kan bruges til solobrug og sex med din partner.

Testvinder – Fun Factory The Boss Dildo

Denne dildo har et design, der er værd at skrive hjem om. Denne dildo har et lækkert sort og glat design med et fremtrædende penishoved og et lettere S-formet skaft, der med garanti vil få dig til at føle, at du bliver fyldt ud.

Produktet er fremstillet af super blød silikone, der gør produktet både fast og fleksibelt på en og samme tid. Produktet har en flad bund, der kan fungere som en blød sugekop, hvis man ønsker det. Derudover gør den flade bund, at produktet passer i enhver harness.

Denne silikonedildo har en fuld længde på 18 cm, hvoraf 17 cm kan indføres i den kropsåbning du ønsker. Diameteren på denne dildo er 4,4 cm, hvilket betyder at den ikke er for nybegyndere, hvis man ønsker at bruge den analt.

Produktet er vandtæt og du kan derfor bruge den i badet eller badekarret, hvis du foretrækker af onanere her, eller ønsker at overraske din partner med en fræk og våd surprise.

Specifikationer:

 • Materiale: medicinsk silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet kan bruges med en harness
 • Sugekop i bunden
 • Fuld længde: 18 cm
 • Indføringslængde: 17 cm
 • Diameter på det bredeste sted: 4,4 cm

Mest Solgte – ColourSoft Blød Silikone Dildo 18 cm

Denne silikonedildo er perfekt, hvis du ønsker at blive fyldt ud på en realistisk måde. Dildoen er fremstillet af en speciel bodysafe silikonetype, der ikke indeholder nogle allergiske stoffer, medmindre man naturligvis er allergisk overfor silikone.

Produktet har et klassisk og super realistisk design, der understøttes af et stort og bredt penishoved, samt masser af fremtrædende blodårer langs skaftets fulde længde. Produktet er også udstyret med et sæt bløde testikler, der giver ekstra stimulering, når du presser produktet i bund.

Produktet er særligt velegnet til vaginalt brug, men kan også bruges analt, hvis man har gennemgået længerevarende anal træning. Produktets diameter er hele 5 cm, hvilket betyder at man ikke skal kaste sig ud i kamp med denne silikonedildo, hvis ikke man er vant til stort sexlegetøj.

Dildoen er perfekt til både solosex og parleg, da den er udstyret med en kraftig sugekop i bunden, der betyder at du kan fastgøre den på alle overflader så længde disse er lige og glatte. Ligeledes gør denne sugekop at produktet kan fastgøres i en harness, hvilket gør den perfekt til f.eks. lesbiske par, der ønsker penetration.

Specifikationer:

 • Materiale: bodysafe silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet kan bruges med en harness
 • Kraftig sugekop i bunden
 • Total længde: 25 cm
 • Indføringslængde: 18 cm
 • Diameter på dildoens bredeste sted: 5 cm

Den Billige – You2Toys Silikone Dildo Medium 18 cm

Her er tale om en billig silikonedildo, der er fuld af saft, kraft og god kvalitet. Produktet er naturligvis fremstillet af ftalatfri silikone i en sart og lys hudfarve, hvilket betyder at de markerede årer langs skaftet træder mere frem.

Dildoen har et tydeligt markeret penishoved, der sikrer at du føler dig fyldt ud uanset om du vælger at tage den vaginalt eller analt. Produktet er udstyret med et sæt bløde testikler, samt en af markedets bedste sugekopper. Dette betyder naturligvis, at du kan bruge denne dildo hvor og når som helst du ønsker det.

Dildoens sugekop gør også, at dette produkt er særligt egnet til brug med en harness, da sugekopbunden sikrer, at dildoen ikke flyttes rundt i seletøjet. Der er her tale om en af de billige varianter på markedet, på trods af at der ikke er gjort særlig meget ud af farvevalg og små detaljer, er der her tale om en perfekt begynderdildo til både mænd og kvinder.

Specifikationer:

 • Materiale: silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er harnessvenligt
 • Fuld længde: 18 cm
 • Indføringslængde: 14 cm
 • Diameter: 2,6 til 3,6 cm
 • Sugekop i bunden

Glas Dildoer

En af de nyere ting på markedet er glasdildoer. Disse har været brugt i mange år, og kan dateres flere hundrede år tilbage til nogle af de allerførste dildoer, der blev fremstillet. Dog har glasdildoer været ude af markedet i en årrække, da kvaliteten ikke var i orden.

Nu er disse lækre dildoer tilbage og fremstillet nu af en særlig type splintfri glas, der gør dem sikre i brug og sørger for, at du som bruger ikke skal bekymre dig for indvendige skader og rifter. Glasdildoer har en særlig funktion – grundet materialet kan disse ikke vibrere, dog kan du i stedet varme dem op eller køle dem ned med varmt eller koldt vand, hvilket giver mere stimulering af dit underliv.

Testvinder – Sinful Curvy Klar Glas Dildo

Denne glasdildo er helt enkel og stilren i designet. Den består af en flad bundplade, et buet skaft og et afrundet penishoved med en spids ende. Dette design sikrer, at dildoen kan bruges både vaginalt, men også analt, hvor netop hovedets form gør indføringen lettere.

En af de store fordele ved denne glasdildo er, at den kan bruges med alle typer glidecreme. Dette betyder at du ikke skal være bange for at en silikonebaseret glidecreme, der er bedst til analt brug, vil forringe produktets kvalitet.

Dildoens kurvede design gør også, at den er perfekt til at stimulere kvindens G-punkt og mandens P-punkt, da penishovedet automatisk vil søge disse punkter. Du kan med fordel forsøge at varme produktet op i varmt vand, eller køle det ned med koldt vand for at opnå større stimulering ved indføring.

Modsat andre dildotyper vil denne glasdildo være længere tid om at tilpasse sig din kropstemperatur, hvilket betyder længere tids temperatur stimulering. Produktet er naturligvis fri for alle allergener og er også vandtæt, så den kan bruges i badet.

Specifikationer:

 • Materiale: splintfri glas
 • Produktet er allergiventligt
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er latexfri
 • Produktet er blyfri
 • Produktet er vandtæt
 • Total længde: 16 cm
 • Indføringslængde: 15 cm
 • Diameter: 4 cm
 • Kan bruges med alle typer glidecreme

Mest Solgte – Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo

Her er tale om en eksklusiv glas dildo i en lækker lyselilla farve, der med garanti vil få enhver kvinde til at kigge en ekstra gang. Produktet har en speciel form, der består af 5 glasdele, hvoraf de to yderste er en stor og en lille kugle og midten består af tre aflange glasstykker.

Dette produkt minder derfor meget om en perlekæde i designet, hvilket er perfekt til både vaginal og især analt brug. Produktet er naturligvis fremstillet af splintfri glas, hvilket betyder at du ikke skal frygte for din egen sikkerhed når du bruger produktet.

Produktet har en let buet form, der gør stimulering af G-punktet ekstra nemt. Produktet kan som alle andre glasdildoer varmes op eller køles ned inden brug så du hurtigere opnår orgasmer grundet den ekstra stimulering. Husk dog på, at der ikke må bruge kogende vand, eller at produktet må lægges i isvand, da dette kan påvirke glassets kvalitet.

Produktet er særligt velegnet til analt brug, da man som nybegynder kan tage dildoen ind ét led ad gangen. Produktet er 3,5 cm bredt på det bredeste sted, hvilket betyder at der i denne henseende skal en del analtræning til før det anbefales at bruge produktet.

Specifikationer:

 • Materiale: Splintfri glas
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er allergivenligt
 • Fuld længde: 20 cm
 • Diameter: 3,5 cm på det bredeste sted
 • Sort opbevaringspose medfølger

Den Billige – Icicles No 5 Blå Glas dildo

Denne lækre dildo kan du ikke undvære i dit sortiment af sexlegetøj. Dildoen er som de to andre fremstillet af splintfrit glas, hvilket sikrer din sundhed og velvære, da der ikke findes mere allergivenlige dildoer på markedet end disse af glas.

Produktet har et særligt spiralformet design, med blå ringe omkring det transparente skaft. Ligeledes har dildoen et lettere markeret penishoved, der giver ekstra fylde ved penetreringen. Denne dildo har en fuld længde på 18 cm, hvor ca. 16 cm kan indføres i den kropsåbning du ønsker.

Produktet har en diameter på 3,8 cm, hvor produktet er bredest, hvilket betyder at du skal have gennemført en del analtræning inden du forsøger at indføre dette produkt analt. Produktet har et smukt og æstetisk design, der stimulerer dig under penetrering.

Du kan med fordel tage dette produkt med i bad, da det naturligvis er vandtæt. Du kan også forsøge at øge stimuleringen ved at opvarme eller nedkøle produktet ved hjælp af lunkent eller koldt vand. Produktet er særligt velegnet til kvinder, men kan også bruges af mænd og par, der ønsker anderledes typer sexlegetøj i hverdagen.

Specifikationer:

 • Materiale: Splintfri glas
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er latexfri
 • Produktet er allergivenligt
 • Fuld længde: 18 cm
 • Indføringslængde: 16 cm
 • Produktets bredde på det bredeste sted: 3,8 cm
 • Vægt: 301 g
 • Kan bruges vaginalt og analt

Hvad er en dildo?

Der findes mange forskellige typer sex dildo på markedet, nogle er fremstillet af glas, nogle af silikone, andre af latex og nogle helt fjerde af metal. Er det første gang du skal købe sexlegetøj, anbefales det, at du køber en dildo i stedet for fx. en rabbit vibrator.

Dette skyldes naturligvis, at der er en væsentlig forskel på disse to ting. En dildo kan beskrives som et penislignede sexlegetøj, der ikke har andre funktioner end at fylde ud og stimulere ved hjælp af dens form. Ønsker du at finde den bedste dildo på markedet, kan du med fordel undersøge om der er foretaget dildotest på de produkter du har i søgelyset.

En dildo kan være din bedste ven – uanset om du er single eller i forhold. Især for kvinder, sker det tit at mandens behov opfyldes før kvindens, hvilket betyder at man sidder tilbage med en uforløst orgasme, der kun kan kommes frem ved penetrering og stimulering af klitoris. Med en dildo kan du have hænderne fri til at stimulere din krop sådan som du ønsker det.

Derfor skal du købe en dildo

Det er ingen hemmelighed, at både mænd og kvinder køber dildoer online og i de fysiske sexshops. Dildo anmeldelser er vigtigt for at man kan købe den bedste dildo på markedet, da de produktbeskrivelser du vil finde oftest er skrevet af skribenter, der ikke selv har prøvet produkterne på egen krop.

Ønsker du en dildo bedst i test, kan du forsøge dig frem med forskellige dildo anmeldelser på de kendte sider såsom trustpilot, eller du kan læse de anmeldelser, der står om produktet på den hjemmeside du vælger at købe produkter på.

Der er ingen fornuftige grunde til, hvorfor du IKKE skal købe en dildo – du vil altid have orgasmegaranti ved de produkter du køber, da det blot handler om at vælge dem, der bedst passer til dine behov og lyster. Køb dildo på nettet, da disse oftest er billigere end i butikkerne, og at udvalget er større online.

Det er vigtigt at du forsøger dig frem og køber nogle forskellige dildoer – især hvis du ikke har synderligt meget erfaring på området. Dette skyldes at du selv kan udføre dildotest og finde ud af, hvilke dildoer der bedst passer til din krop og dine behov.

Hvor køber man en dildo på tilbud?

Når du køber dildos på nettet, vil du hurtigt opdage af kvalitet og pris går hånd i hånd. Derfor skal du altid kigge dig godt for, når du køb dildo på nettet. Du kan være heldig at støde på dildo tilbud på de mest kendte sider såsom sinful.dk, hvor alle dildoerne i denne guide er fundet.

Du skal være opmærksom på dine produkters dildo pris, da denne kan variere mellem de forskellige udbydere. Som med alle andre varer, er der også forskel på dildo pris i forhold til mærke og brand. Men handler du på sinful.dk kan du med fordel kigge under fanen tilbud.

Der findes mange tilbud på dildo dk, hvor du kan køb dildo der passer til dig og dine personlige behov. Dildoer på nettet er fantastisk billige, da alle forhandlerne konkurrerer internt om at have den bedste dildo pris.

Den bedste dildo test er den, du selv kan udføre når du har købt et produkt. Du kan dog også bruge sammenligningssider for at se, hvad andre mener om det produkt du har i kikkerten til dit næste køb dildo. Den bedste dildo er naturligvis dén, der passer til din krop og dit behov – du må op på hesten og søge til du finder den dildo, der bedst passer til dig.


Køb en dildo her

Dildoer er en klassiker inden for sexlegetøj. Dildoen er utrolig anvendelig og et meget populært stykke sexlegetøj, der kan tilfredsstille og give nydelse på et meget højt niveau. Den perfekte dildo kan give dig optimal nydelse – og her på siden hjælper vi dig med at finde den bedste dildo til dit behov.

Rul ned på siden og find den bedste dildo til dig og dine behov

Er det eventuelt første gang, du skal anskaffe dig et sexlegetøj, så er en dildo perfekt, fordi den kan bruges alene og sammen med din partner. En dildo kan bruges både udenpå kroppen og indeni og giver dig derfor et hav af muligheder for at stimulere dig selv på forskellige måder. Alt efter præference kan du bruge dildoen både til vaginal og anal stimulering, så du har med andre ord en masse spændende muligheder med en klassiker som dildoen.

Dildoer kommer i mange forskellige varianter, farver, hårdheder og materialer. Hvad enten du foretrækker en klar, realistisk dildo eller mere er til de farverige og ikke så penis-lignende dildoer, så læs med her og find ud af, hvilken dildo du bør vælge.

Penis Probe Unisex Dildo Penis Probe Unisex Dildo

Denne blå og meget anvendelige dildo er perfekt til både mænd og kvinder. Denne dildo har et smooth og lækkert design, der gør, at den ligger godt i hånden, og gør det nemt for dig at indføre den. Den er udformet i et relativt fast materiale, der dog kan bøjes en anelse. Denne Penis Probe Dildo har udelukkende en form som selve penissen, og den har dermed ikke inkluderet pungen, som mange andre dildoer har det.

Jelly Dildo Klar Jelly Dildo Klar

Denne dildo er en klar, mellemstørrelse dildo. Den er utrolig lækker både at se på og at bruge, da den er klar, elegant og meget realistisk. Dildoen her giver en blød og lækker stimulering. Ønsker du at bruge dildoen selv, kan du gøre det, men ellers har denne dildo en sugekop fæstet i bunden, hvilket gør, at du kan sætte den fast på en overflade og eksperimentere med håndfri leg. Denne dildo er produceret i ftalatfri jelly og er allergivenlig.

Laid D.1 Silikone Designer Dildo -TESTVINDER Laid D.1 Silikone Designer Dildo

D.1 er en lækker silikone dildo, der har vundet priser som bedste produkt i kategorien. Denne dildo er specielt designet til at finde G-punktet hos kvinden. Denne dildo har en blød, satinagtig finish, der gør den utrolig god og nem at bruge. Den særlige kurve på dildoen hjælper helt automatisk kvinden til at stimulere G-punktet og gør det derfor nemmere at opnå den helt fantastiske orgasme. Som de fleste dildoer i silikone er denne silikone også fremstillet i allergivenlig, medicinsk silikone og er fri for ftalater.

European Lover Naturtro Dildo European Lover Naturtro Dildo

Denne dildo er en klassisk, naturtro dildo. Denne dildo har en overflade, der er fyldt med årer, noget der gør, at den er utrolig realistisk og lækker at se på. Selve hovedet på dildoen er også meget tydeligt og gør, at oplevelsen bliver så tæt på den ægte vare som muligt. Farven er hudfarvet og elegant, og selve dildoen er udstyret med en sugekop i bunden, noget der gør, at den kan sættes på overflader og muliggør dermed håndfri stimulering. Denne dildo er lavet af fleksibelt PVC materiale, der gør den blød og lækker.

Fun Factory Share Fun Factory Share Silikone Strap on Dildo

Denne Fun Factory Share Dildo er en lækker dildo, der kan bruges kvinde til kvinde og mand til kvinde. Denne dildo kan, hvis den bruges kvinde til kvinde, stimulere jer begge ved at give den ene vaginal stimulering og den anden stimulering på klitoris. I takt med at der stødes vil både G-punkt og klitoris blive stimuleret.

Dildoen kan bruges til vaginal og anal stimulering og kan altså give jer mulighed for at udforske nye sider.

Fun Factory The Boss Dildo med Sugekop Fun Factory the Boss Dildo med sugekop

Denne dildo er en helt fantastisk, fyldig dildo, der har sugekop. Sugekoppen kan bruges til at sætte dildoen på overflader, sådan at du kan stimuleres håndfrit. Denne dildo er realistisk, da den har blodårer og tydeligt hoved, selvom den er fremstillet i andre, lækre farver. Dildoen her er fleksibel og elastisk og kan bruges både til anal og vaginal stimulering og er lækker, fordi den er utrolig fyldig og giver Jer en fantastisk følelse af at blive fyldt ud.

Fifty Shades of Grey Glas Massage Dildo Fifty Shades of Grey Drive Me Crazy Glass Massage Wand

Denne lækre Massage Wand kan give dig den vildeste stimulering. Dildoen er designet i samarbejde med forfatteren bag Fifty Shades of Grey og har et virkelig elegant, eksklusivt design. Dildoen har den optimale form til at nå G-punktet og har derudover en nupret overflade, der giver dig en berusende effekt, når du trækker ud eller indsætter dildoen. Denne dildo er lavet i glas og kan derfor enten varmes op eller køles ned inden brug alt efter præference.

njoy Pure Wand G & P punkts stimulator Njoy Pure Wand G- og P-punkts stimulator

Denne stimulator giver dig muligheden for at stimulere både g-punkt og prostata. Designet er køligt og stilrent, da dildoen er udformet i medicinsk, rustfrit stål. Denne stimulator har en kurvet form, der gør det nemt at opnå G-punkts stimulation. På trods af det umiddelbare indtryk denne stimulator giver er den utrolig nem at anvende og kan afkøles eller opvarmes alt efter præference. 

De forskellige dildodesigns og dildotyper

Når du skal finde den perfekte dildo, kan du være næsten 100% sikker på at finde en model, der svarer til dine behov. Du kan anskaffe dig alt fra en glasdildo til en dildo, der er specifikt designet til at finde G-punktet.

Glasdildo

En glasdildo er en klar dildotype, der er elegant og stilrent. Denne type er pæn at se på, og kan give dig både en brusende kold eller varm oplevelse, når du stimulerer dig selv eller din partner.

Naturtro/realistisk dildo

Den naturtro dildo, er den, der minder mest om en penis. Denne type har ofte en helt almindelig hudfarve, og hovedet er ofte mere tydeligt og mere rosa. De naturtro dildoer er ofte fyldt med tydelige blodårer, noget der giver en afdæmpet, ruflet oplevelse.

G-punkts dildo

En smuk G-punkts  analdildo kan være med til at få hende til at nå et helt fantastisk sted og hjælpe hende til at nå en skøn G-punkts orgasme. En G-punkts dildo er ofte mere krum og har ofte mulighed for både at stimulere vaginalt og på klitoris. Akkurat som en G-punkts vibrator har G-punkts dildoen samme udformning, men nydelsen varierer. Med dildoen kan du udforske med glidende bevægelser og med vibratoren bliver det mere den pulserende effekt du nyder godt af.

Sugekop dildo

En dildo med en sugekop er en dildo, du/I kan bruge til at bevæge Jer mere frit og få den stimulering, der er stødende og fantastisk, uden at du bruger kræfter med hånden. Du kan fæste sugekop dildoen på gulvet eller en hvilken som helst anden glat overflade. Du kan med en sugekop dildo sætte den på gulvet og føre dig selv op og ned eller eksperimentere med en placering på væggen – prøv dig frem!

Strap-on dildo

En strap on dildo bruges ofte i et harness. Du sætter dildoen igennem ringen i harnesset og alt afhængig af dildoens udformning, får I begge en fantastisk stimulering, der både kan glæde dig og din partner. En strap-on dildo giver Jer muligheden for at udleve fantasien om den stødende, udpustende bevægelse. Nogle strap-on dildoer kommer som nævnt med muligheden for at stimulere klitoris via en knop på dildoen samtidig med at partneren nyder en vaginal eller anal stimulering.

Silikone dildo

At vælge en silikone dildo er det sikre valg. Den er fleksibel og anvendelig og glider ikke så nemt ud af hånden, og du har derfor et godt greb. De fleste silikone dildoer er allergivenlige og ftalatfrie. Silikone dildoerne fås i mange forskellige udformninger og hårdheder, så hvis din præference er en blød silikone dildo, så skal du helt sikkert vælge sådan en!

Stål dildo

En stål dildo er til Jer der ønsker en penetrerende, hård og rå stimulering enten vaginalt eller analt. En ståldildo kan være til Jer den enten har en fetich for stål og som elsker den kølige sensation. Med en ståldildo kan I gå for det kolde og hårde eller varme ståldildoen op og gøre den varm og sensuel.