Sexdukker

mega fuck slut pipedream

Sexdukker fås bl.a. i en form som denne.

Lad os starte med at slå fast: Sexdukker er utroligt undervurderede! Mange forestiller sig fortsat den oppustelige og upersonlige Lolitadukke, som da også stadig er på markedet, men den er langt fra den eneste i sin kategori.

I dag er en sexdukke så meget mere: De fås som realistiske afstøbninger af rigtige kvindekroppe og i de lækreste materialer, der giver en ufattelig naturtro oplevelse. I dag har blandt andre det populære brand, Pipedream, produceret en lang række dukker i ”Fuck Me Silly”-serien til enhver tænkelig smag. Uanset hvilket område på kvinde- eller mandekroppen du bedst kan lide, er der lavet en realistisk onanidukke med fokus på lige præcis dit behov.


Vi anbefaler disse 3 forhandlere af sexdukker

 

sinful

winkwink

sexshop

Se andre forhandlere af sexdukker


Lolitadukken er fortid

Lolitadukken er slet ikke i en kategori, der kan sammenlignes med den fantastiske ”Fuck Me Silly”-serie. Den er alt andet end naturtro og minder mest af alt om et oppusteligt badedyr, hvorimod ”Fuck Me Silly” er af et eksklusivt materiale kaldet Fantaflesh, der minder sammenligneligt om rigtig hud. Den fantastiske oplevelse med ”Fuck Me Silly” er så langt fra den kolde og kunstige oplevelse du får med Lolitadukken.

I de efterfølgende afsnit vil vi fremvise denne verden af muligheder for både mænd og kvinder med fokus på at gøre dig som bruger klogere på sexdukkernes funktioner og mulighederne med disse. Indtil videre har der været størst fokus på dukker til manden, men der er også fantastiske muligheder for kvinden.

Hvis du undrer dig over fordelene ved sexdukker, kan vi hurtigt komme med en række her: Først og fremmest skal du aldrig høre noget brok fra disse dukker uanset hvilken stilling du vil tage den i eller hvilket hul du vil benytte. Ydermere kan den pakkes væk, når du ikke har brug for den og står til rådighed når som helst du føler for det. De er nemme at holde rene og kan bruges igen og igen. Sexdukker giver dig den mest mulige naturtro oplevelse af at have samleje med en rigtig mand/kvinde. Med flere af produkterne i denne kategori, vil du hurtigt kunne komme i tvivl om det er virkeligt eller ej.

Sexdukkerne er til dig – mand som kvinde – der ikke vil gå på kompromis med dit sexliv, selvom du ikke er i et fast forhold. De er til dig, der er kvalitetsbevidst, der ved hvad du vil have, men gerne vil undgå alle de ulemper der kan være ved at finde sex ude i byen. Du undgår brok, akavede situationer og slipper for risikoen for kønssygdomme og uønsket graviditet. De er for dig der savner intimitet og ønsker en naturtro oplevelse eller jer der fantaserer om at lade tredjepart indgå i legen og vil starte ud med en neutral part, der ikke skaber jalousi.

”Fuck Me Silly” dukkerne har allerede bidraget til mange lykkelige pars tilfredsstillelse. Alvorligt set har dukkerne direkte bidraget til at hjælpe flere forhold, der er præget af impotens, manglende eller nedsat sexlyst og ubalance mellem lyst og grænser i forholdet. Sexdukkerne er altså ikke ”bare” et onaniprodukt, men kan være et helt fantastisk og naturtro hjælpemiddel til både singler og par.

Kort sagt, what’s not to like?

Pipedreams realistiske sexdukker

Pipedream er særligt kendt for sine ”Fuck Me Silly” dukker, hvilket ikke er helt uden grund. De står bag en lang række fantastiske dukker, hvoraf flere af dem er prisvindere og modtager fantastiske anmeldelser. Selvom vi kategoriserer ”Fuck Me Silly”-serien som sexdukker, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at det er kroppe eller kropsdele – ikke helfigursdukker. Dette gør dog intet negativt ved oplevelsen som helhed.

Læs meget mere om udvalgte ”Fuck Me Silly” dukker i dette afsnit.

Mega Fuck Slut

mega fuck slut pipedreamMega Fuck Slut er en awardvindende sexdukke – med god grund. Du finder ikke en meget mere realistisk kopi af kvindekroppen: Fra de fyldige bryster til de frodige hofter. Dukken er en af de mest realistiske dukker på markedet og giver dig følelsen af samleje med en rigtig kvinde uden du skal tage hensyn til hendes behov eller lyster.

Med sine 13 kg. er den det tungeste onaniprodukt på markedet, hvilket giver en seriøs og realistisk følelse af at være sammen med en rigtig kvinde. Du vælger selv om hun skal ligge på ryggen eller på maven afhængig af, hvordan du er interesseret i at tage hende.

Hun er udstyret med huller til både anal og vaginal samleje samt fyldige DD bryster til sjov og leg. Den er fremstillet til at kunne bruges igen og igen, da den er nem at rengøre og vedligeholde.

sexdukke mega fuck slutMega Fuck Slut er produceret af Fanta-Flesh™ (TPR), der er ekstremt elastisk i brug. Ydermere er det blødt og fleksibelt, hvilket giver en realistisk følelse. I samspil med en god klat glidecreme, vil det føles fuldstændig som at trænge ind i en kvindes varme åbninger. Indvendigt er den designet til at føles som den ægte vare: Blødt og med struktur.

Den er yderst velegnet til dig, der værdsætter kvindekroppen og ønsker at kunne nyde den, når det passer dig.

Mega Fuck Slut kan købes hos:

Er du til bryster eller numse?

Uanset hvad har Pipedream en sexdukke til dig.

Fuck My Big Fat Titties

fuck my big fat titties sexdukke pipedreamFx denne Fuck My Big Fat Titties dukke, som er en realistisk udgave af en kvindes fyldige barm. Disse er velegnede til dig der bare ikke kan stå for kvindens bryster og elsker at køre penis op og ned imellem dem.

Dukken er formet i realistisk størrelse, som en rigtig kvinde. Du kan bruge den fuldstændig som du har lyst til. Den fyldige barm og de stive brystvorter, er altid klar når du er det.

Hun er vandtæt og kan derfor fordelagtigt tages med i bad. Du kan klæde hende på i frække BH’er eller andet lingeri, det er kun din fantasi der sætter grænserne for hvad hun kan bruges til. Både materialet og størrelsen er utrolig naturtro, blødt og lækkert.

Fuck My Big Fat Titties kan købes hos:

Fuck Me Silly Mega Masturbator

fuck me silly mega masturbator numse sexdukkeHvis du er mere til en lækker fast bagdel, vil denne Fuck Me Silly Mega Masturbator helt sikkert være noget for dig.

Dukken kan vendes, så du får følelsen af at trænge ind i en kvinde bagfra – enten analt eller vaginalt. Den kan også ligge på ryggen, så du kan trænge ind i missionærstilling og samtidig have udsigt til den faste numse.

Du kan bruge den fuldstændig som du vil, da denne også er vandtæt og kan tages med i badet. Med sine realistiske 9 kg., vil det bidrage endnu mere til den realistiske oplevelse. Du kan tage hende i lige præcis den stilling du har lyst til. Denne er lavet af samme bløde og naturtro Fanta-Flesh™ (TPR) som de andre sexdukker fra Pipedream. De intime områder er håndmalet rødlige, hvilket afspejler kvindens køn på en realistisk måde.

Fuck Me Silly Mega Masturbator kan købes hos:

Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

fuck me silly 3Du kan også få numsedelen med ben. Denne udgave hedder Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator.

Fælles for alle Fuck Me Silly dukkerne er, at de er 100 % kropssikre. De er dermed fri for phthalater. Ydermere modtager sexdukkerne fra Pipedream fantastiske anmeldelser på sinful.dk. Ydermere finder du også dukker med mørk glød, hvis du foretrækker mørkglødede kvinder.

Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator kan købes hos:

Nyd en realistisk mandekrop fra Pipedream

Er du en kvinde der ved hvad hun vil have? Tænder du som mand eller kvinde på en fræk mandekrop og ikke vil gå på kompromis med dit sexliv selvom du er single. Hvorfor så nøjes med?

Fuck Me Silly Dude

fuck me silly dude sexdukke kvinderDu vil ikke fortryde en fantastisk Fuck Me Silly Dude fra Pipedream. Denne er en 100 % realistisk kopi af mandekroppen, fra det veltrænede bryst til det veludrustede lem.

Dukken er lavet af det realistiske Fanta-Flesh™ (TPR), der er blødt og fleksibelt. Du får alt der er brug for, når du har lyst til sex, fra de faste lår til de brede skuldre. Den fyldige penis vil fylde dig godt ud, med sine 18,5 cm. i længden og 4,6 cm. i bredden.

Han er udstyret med realistiske testikler og et fyldigt altid klart lem, samt en veltrænet mave og brystkasse. Dukkens vægt vil sørge for at den bliver liggende hvor du har behov for det, mens du ridder den. Ydermere er den udstyret med et fleksibelt anus, til indtrængen. Hullet fører ud på den anden side, således at du nemt kan rengøre den, hvis der ejakuleres indvendigt i den.

sexdukke til kvinderFuck Me Silly Dude kan købes hos:

Dukken er til manden som kvinden, der værdsætter en flot og stram mandekrop, samt en fast og vedvarende erektion. Kun fantasien sætter grænser for hvad denne fantastiske sexdukke kan bruges til. Da dukken er vandtæt, kan du uden besvær medbringe den til en hed tur under bruseren eller i badekaret. Placer dukken på en stol og lad den trænge ind i dig, i netop den stilling du bedst kan lide.

Fuck Me Silly Dude har allerede bidraget til mange pars eksperimenter med trekanter, som en neutral tredjepart. Denne kan indgå i en fræk trekantsoplevelse eller nogle fantasifulde forspil, uden nogensinde at skabe jalousi og knas i forholdet – men derimod bidrage til fantastiske og erotiske oplevelser. Brug ham til at sætte skub i forholdet og holde gnisten ved lige.

Tag skridtet videre til en ægte virtuel oplevelse

Selvom Pipedream er et af de mest kendte brands inden for sexdukker, er de langt fra den eneste producent af prisvindende og fantastiske sexdukker. I det nedenstående vil vi præsentere dig for et andet eksklusivt onaniprodukt, som med garanti vil være pengene værd og bidrage til fantastiske orgasmer.

TwerkingButt Deluxe

twerkingbutt deluxeTwerkingButt Deluxe er en prisvindende struttende damenumse, der altid ligger klar til at blive fyldt ud. Den har vundet titlen som ”årets sexlegetøj til mænd” på Xbiz Awards.

TwerkingButt Deluxe er amerikansk produceret og består kun af de kvalitetsmæssigt bedste materialer. Som de tidligere præsenterede sexdukker, er den lavet af utroligt naturtro materialer, der minder utrolig meget om den ægte vare.

Med denne stramme damenumse, får du ydermere interaktive briller med i købet, der skaber en super realistisk oplevelse for dig. Samtidig er det muligt at varme numsen op til almindelig kropstemperatur. Derudover vil den massere, vibrere og ryste omkring penis. Den er udstyret med en lang række fantastiske indstillinger – kun for din nydelses skyld. Du kommer ikke meget tættere på den virkelige oplevelse af samleje end med denne rystende bagdel.

twerkingbutt pornhub

TwerkingButt Deluxe har rigtig mange spændende funktioner

TwerkingButt Deluxe kan købes hos:

Det er muligt at tage kvindenumsen både analt og vaginalt, afhængig af hvad du er til. Det er tilmed muligt at koble den til din Smartphone og afspille dit yndlingsnummer, hvortil numsen vil twerke i takt med dette.

Der medfølger alt du kan tænke dig: Lige fra de interaktive briller til en praktisk kraftfuld vandpumpe til at rengøre produktet efter brug. Til de virtuelle briller medfølger 3 forskellige videoklip du kan leve dig fuldkommen ind i.

Kombiner sexdukken, de virtuelle briller og en god glidecreme for den maksimalt bedste oplevelse. Det vil føles som at trænge ind i en rigtig kvinde.

Søger du eksklusivitet og kvalitet, kan vi varmt anbefale dette onaniprodukt. De har taget skridtet videre og overlader ikke meget til fantasien!

Hvad er Fantaflesh egentlig?

Fantaflesh er et materiale udviklet af Pipedream selv bestående af TPR (Thermoplastic Rubber), TPAE og silikone. Nogle produkter består kun af TPR.

Silikonen og silikoneblandingerne hører til blandt de bedste, dyreste og mest holdbare løsninger til sexlegetøj – hvilket gør sexdukkerne fra ”Fuck Me Silly”-serien til nogle af de mest eksklusive dukker på markedet.

Se PornHubs sjove præsentation af TwerkingButt Deluxe i videoen herunder:

Blandingsmaterialet sørger for en naturtro oplevelse for brugeren og giver følelsen af berøring af rigtig hud. Det opvarmes ved kropskontakt og forbliver ikke koldt og unaturligt. Ydermere kan det varmes op med fx varmedunk, varmetæppe eller lignende før brug.

Det giver en sansemæssig fuldstændig naturtro oplevelse, der ligger tæt op af den ægte vare.

Brug altid en egnet glidecreme for bedre glideevne og for nemmere indtrængen. Dette er uanset om du gør brug af de kvindelige udgaver eller den mandlige.

For længst mulig holdbarhed er hygiejnen naturligvis altafgørende. Rengør altid dit Fantaflesh produkt grundigt efter brug med egnede produkter og følg manualen. Produkterne er lavet til at skulle kunne bruges igen og igen, men levetiden vil forkortes ved forkert og uhensigtsmæssig brug. Dukkerne er produceret til at kunne rengøres nemt og hurtigt efter brug!