Sex guides

G-punktet og orgasmer

I denne artikel vil vi fortælle om kvindens G-punkt (og mandens G-punkt), og hvordan man kan stimulere det, så man opnår de mest lækre orgasmer. Visse personer vil endda opleve at få sprøjteorgasmer, som er en dejlig speciel oplevelse.

Vi har krydret artiklen med et par frække videoer, som viser kvinder få sprøjteorgasme

Kvindens G-punkt

kvindens-g-punkt G-punktet (opkaldt efter Ernst Grafenberg) er placeret ca. 3-5 cm. inde i skeden. For nogen vil det ligge lidt længere inde i skeden, og for andre lidt længere ude. G-punktet ligger oppe i skedevæggen (se illustration), i vævet mellem skeden og urinrøret.

Selve G-punktet er egentlig et svampelegeme, og har visse lighedstegn med mandens penis. Ved stimulering vil dette svampelegeme fyldes med blod og svulme op. G-punktet kaldes også urinrørssvamp, siden det er placeret ved urinrøret. Inde i selve urinrørssvampen (eller G-punktet) ligger der flere kirtler, og disse kirtler kan af og til udskille en speciel væske. Man vil normalt ikke kunne føle G-punktet på samme måde som klitoris, og mange kan derfor have problemer med at lokalisere det.

Køb bedste G-punktslegetøj 100% PRISGARANTI, Klik her

Enkelte kvinder vil af den grund måske tro, at de ikke har noget G-punkt. Det antages imidlertid at de allerfleste kvinder har et G-punkt, men at ikke alle nødvendigvis har et G-punkt, som vil reagere positivt på stimulering. Vi mennesker er imidlertid meget forskellige, og vi er fra naturens side blevet forskelligt udstyret. Nogen er meget følsomme og reagerer nemt på stimulering, mens andre næsten ikke reagerer på nogen form for stimulering på grund af mindre følsomhed.

Hvor sidder G-punktet?

Man kan let lokalisere G-punktet ved at bruge hånden. Før en eller to fingre ind i skeden med håndfladen op. Bøj fingrene opad så de berører fremad i skedevæggen. Du vil måske føle ru hud mod fingerspiserne, og nogen vil betegne det som riller. Hvis kvinden er seksuelt ophidset vil dette område kunne føles fast og rundt og som en hævelse mod fingerspidserne. Ved fortsat stimulering af G-punktet hævder mange kvinder at de får en intens lystfølelse i underlivet, og denne lystfølelse kan til slut udløse en dyb vaginal orgasme. Denne lystfølelse – og eventuelt den efterfølgende orgasme – er afhængig af at man stimulerer G-punktet på den “rigtige måde”.

Stimulér G-punktet

Det er generelt ingen god idè at gå i gang med at stimulere G-punktet umiddelbart efter, at man har smidt tøjet. Start hellere med et “forspil” som I normalt ville have gjort, inden I skal have sex. Det centrale her er, at hun bør være våd i skeden, før du begynder at stimulere G-punktet. Hvis hun ikke er blevet våd under dette “forspil”, så bør du bruge en vandbaseret creme (lubrikant) på din “aktive” hånd.

“Doggystyle” stillingen er en klassiker, når det gælder stimulering af G-punktet, da mandens penis vil støde forsiden af skedevæggen, hvor G-punktet sidder.

Hun bør ligge på ryggen, helst med knæene bøjet og fodsålerne ned på sengen. Læg gerne en lille pude under hendes numse for at løfte underlivet lidt. Lad to fingre glide forsigtig ind i skeden, med håndfladen op. Husk hele tiden at spørge hende hvordan det føles. God kommunikation er nemlig en forudsætning for at I skal lykkes med både at finde og stimulere G-punktet.

Fingrene presses først ganske let mod skedevæggen (ca. klokken 12), samtidig med du gnider frem og tilbage i skeden. Du vil sandsynligvis ikke føle noget andet end ru hud først, selve G-punktet er “gemt” af vejen mellem skeden og urinrøret. Måske føles det som revner. Press lidt hårdere langs denne del af skedevæggen, og husk at spørge hende hvordan det føles. Hvis hun ikke føler noget specielt denne gang, trækker du fingrene lidt ud og fortsætter et stykke tid i dette området.

Du/I er ikke i tvivl når…

Nogen kvinder vil være mest følsomme på den yderste del af G-punktet, mens andre igen er mere følsomme på den midterste eller inderste stykke. Når du “fundet” det rette sted, vil hun imidlertid kunne fortælle dig, at det føles godt. Du fortsætter med at stimulere kun på det område, og vil snart kunne mærke en hævelse mod fingerspidserne. Du har nu lokaliseret G-punktet.

Brug fingrene eller en G-punkts vibrator

Lad fingrene eller evt. en G-punkts vibrator presse mod skedevæggen mens de glider frem og tilbage. Stop af og til og lad fingerspidserne gå i cirkelbevægelser over den hævelse som udgør G-punktet. Forsøg at holde en jævn rytme samtidig som du øger trykket lidt. Nogen kvinder vil måske føle en trang til at tisse. I så fald stopper du op et lille øjeblik. Hvis trangen til at tisse bliver ved, så bør hun eventuelt gå på toilettet og tømme blæren. Når du stimulerer G-punktet så vil der sprede sig en intens lystfølelse i hele underlivet – inkluderet området rundt om blæren.

Køb bedste G-punktslegetøj her

Denne lystfølelse vil derfor for enkelte kvinder kunne give en følelse af at hun skal tisse. Når trangen til at tisse forsvinder eller efter at hun eventuelt har tømt blæren, så fortsætter du med at stimulere G-punktet på samme måde som beskrevet før. Hun vil måske begynde at vise både gennem lyd og kropsbevægelser, at hun nyder denne stimulering og den opbyggede seksuelle spændinng vil til slut få sit afløb gennem en intens orgasme. Nogen kvinder vil måske udskille en del væske under denne orgasme, og dette kaldes ejakulation. Denne væske er ikke urin.

1 orgasme kan nemt blive til 2…

Ved fortsat stimulering af G-punktet efter denne orgasme, er det mulig at du kan give hende en ny orgasme kort tid efter. Der opstår ofte en slags “pyramide-effekt” ved stimulering af G-punktet, måske kan den næste orgasme føles bedre end den forrige. Så hvorfor stoppe når det føles godt? Fortsæt derfor med at stimulere hendes G-punkt gennem den første orgasme og ind i den næste. Men husk hele tiden at spørge hende hvordan det føles, så du ikke gør noget, som føles ubehagelig for hende. Kvalitet er trods alt vigtigere end kvantitet!

Sprøjteorgasmer

Sprøjteorgasmer er et af de emner indenfor sex, som er omgærdet af mystik og nysgerrighed. Er det alle kvinder, der kan få en sprøjteorgasme? Hvordan kan man give en kvinde en sprøjteorgasme? Spørgsmålene er mange, hvilket vi også oplever. Hvis du er en af dem, der godt kunne tænke sig at udforske sprøjteorgasmer, hvad end du allerede har prøvet at få en, eller er nybegynder, så læs med herunder, og få tipsene til hvordan du kommer i gang på egen hånd.

Først starter vi lige med en video, hvor der bliver givet  gode råde omkring sprøjteorgasmer.

Gode råd til stimulering af kvindens G-punkt og ejakulation:

Tøm blæren før I begynder at stimulere G-punktet.

Husk at ejakulation er en naturlig del af kvindens seksualitet.

Det er ikke “unormalt”, og det er ikke noget at skamme sig over.

Begynd med at indtage en komfortabel stilling og slap helt af.

Vær villig til at eksperimentere og prøv nye stillinger og teknikker til I finder noget, som fungerer for jer.

Hav et åbent sind til det, som er nyt. Lad følelserne rive dig/jer med!

“Brug håndklæder – MANGE håndklæder om nødvendig!”

Køb evt. plastbetræk (latexlagen) til madrassen.

Hav tålmodighed. Det kan tage tid før du/I får “vækket” G-punktet til live, før det reagerer positivt på stimulering.

Husk at G-punktet ikke er en “magisk knap”, som vil udløse intense orgasmer på én gang. Det kræver tid, øvelse og tålmodighed for at få det til det. Øvelse gør mester!

Læs alt du/I kan finde af information om G-punktet og ejakulation og del gerne dine/jeres erfaringer med andre.

Husk fremfor alt at have det sjovt!

Hvad er ejakulation?

Ejakulation er udskilning af væske. Det bedste eksempel på ejakulation er måske mandens sædudtømning. Men også mange kvinder kan ejakulere, eller udskille væske under orgasmen. Og da snakker vi ikke om den normale fugtighed som opstår i skeden. Vi snakker faktisk om en udløsning, som på mange måder kan sammenlignes med den manden har – mange kender det, som en sprøjteorgasme.

Køb bedste G-punktslegetøj her

Det er særligt efter 1980, at der er blevet forsket på kvinders ejakulation. Før denne tid blev ejakulation hos kvinder stort set afvist som vrøvl af fagfolk (læger, gynækologer, psykiatere, etc.). Dette førte ofte til unødvendige operationer (for at rette op på inkontinens hos kvinder), dyr terapi (for at finde ud hvad der lå bag inkontinens) og i enkelte tilfælde endog skilsmisse fra oprørte ægtefæller.

Efter at forskerne Beverly Whipple, Alice Kahn Ladas og John Perry udgav en bog “The G-Spot and Other Recent Discoveries about Human Sexuality” i 1982 begyndte imidlertid mange fagfolk at få øjnene op for dette tilsyneladende ukendte fænomen. Der må det imidlertid siges, at ejakulation og sprøjteorgasmer hos kvinder slet ikke er så ukendt, som enkelte måske tror, for selv Aristoteles skal have skrevet om dette i sin tid.

Det er ikke urin…

ejakulation Kvindelig ejakulation indebærer udskilning af væske fra urinrøret. Denne væske er imidlertid ikke urin, og selve ejakulationen er ofte efterfuldt af en dyb orgasme. Stimulering af G-punktet er den mest kendte metode for at opnå denne ejakulation, men ikke nødvendigvis den eneste. Lad det være sagt en gang for alle, at ikke alle kvinder ejakulerer og fremprovokerer en sprøjteorgasme.

Blandt dem, som gør det, er det ofte stor forskel på den mængde væske som udskilles, akkurat på samme måde som mænd udskiller forskellige mængder væske under sædudtømmingen. For nogen kvinder kan det være nogle få dråber væske, mens hos andre kan der være nok væske til at fylde en tekop. Når det gælder selve ejakulationen, så kan også den opleves forskelligt. Nogen vil mærke, at der render mere væske end normalt, og at sengen bliver ganske våd. Andre igen kan opleve ejakulationen som en kraftig stråle fra urinrøret.

Videre forskning på denne væske har slået fast, at det ikke drejer sig om urin. Selv om det ikke hersker fuld enighed om det, så mener de fleste forskere, at denne væske kommer fra nogle kirtler, som ligger i vævet ved selve urinrøret (urinrørssvampen). Stimulering af G-punktet fører til, at disse kirtler producerer den væske, som så udskilles under sprøjteorgasmen.

Fuldkommen normalt!

Der findes kvinder, som har oplevet ejakulation som en slags kropslig “defekt” og af den grund har forsøgt at undertrykke selve orgasmen på grund af frygt for at væde sengen. Andre igen har “faket” orgasmen af samme grund. Kendskab om G-punktet og ejakulation vil kunne udvide kvinders seksuelle repertoire og samtidig give dem et mere fuldstændigt sexliv. Forudsætningen er, at man accepterer alle sider ved sin egen sexualitet. Der findes med andre ord ingen grund til at undertrykke den nydelse, mange kvinder føler under selve ejakulationen.

Køb bedste G-punktslegetøj her

Men samtidig bør der måske også advares mod, at man fokuserer for meget på G-punktet og ejakulationen. Da ikke alle kvinder nødvendigvis har et G-punkt, som reagerer positivt på stimulering eller kan ejakulere, så ville det være synd, at denne “nye opdagelse” førte til angst og komplekser hos disse kvinder. Hvis man bliver for målorienteret og kun fokuserer på teknikker for at fremskaffe denne specielle orgasme, så vil sexlivet miste lidt af gnisten og så har man glemt det vigtigste af alt, nemlig at sex skal være sjovt!

OBS: Nogle kvinder vil opleve, at når først de har “lært” at få sprøjteorgasmer, så har de svært ved at stoppe dem. Det vil sige, at de får sprøjteorgasmer hver gang, de dyrker sex – om de vil det eller ej, Med denne risiko in mente, bør du overveje, om du overhovedet har lyst til at begynde at eksperimentere med sprøjteorgasmer?

Hvis du er en af dem, som sprøjter mod din vilje, kan I forsøge jer med stillinger, hvor penis ikke rammer og stimulerer G.punktet. Alternativt kan du prøve at fokusere på noget helt andet end “frygten” for at få en sprøjteorgasme. For nogle virker det, for andre gør det ikke, men der er desværre ikke så mange alternativer. Det eneste alternativ er dog at acceptere, at du får sprøjteorgasmer og så bare nyde det 🙂

Prostata massage – mandens G-punkt

Mange mænd ved det ikke engang selv. Men lige bag pungen sidder en erogen zone, som ofte kaldes mandens g-punkt. Det kan nemmest beskrives som mellemkødet, hvor det gør godt med berøring eller let tryk med en eller to fingre eller tungen. Hvis du så samtidig “leger” med ham med den anden hånd, vil han kigge begejstret på dig. Teknisk set er der tale om massage af prostata, hvilket både kan gøres indvendigt og udvendigt. For de fleste er det for grænseoverskridende med en finger oppe i sin mand. Men efter sigende skulle det være en sensationel oplevelse.

Prostata-Sexlegetøj til mænd

Tør du og din partner at være hæmningsløse, får du her teknikken. Husk sikkerhed, renlighed og en god glidecreme. Lad din finger blidt trænge op i ham til og med andet led på fingeren. Nu skulle du gerne mærke bagsiden af prostata – den mærkes som en hård knude på størrelse med en kastanje. Du skal dog ikke være alt for brutal og hurtig, når du har din finger oppe i hans endetarm. Vip så fingeren op mod hans navle med en “kom her”-bevægelse. På den måde kan du blidt stimulere hans prostata indefra. Lange negle må frarådes.

Fortvivl ej

Masser af kvinder har svært ved at få orgasmer. Men det kan der gøres noget ved. I 20 år har seksualterapeut Pia Struck undervist hundredvis af kvinder – og næsten alle er gået fra hendes workshops med et smil om munden og mindst én god orgasme i bagagen.

Forskellige typer kvinder

orgasme Der er rigtig mange kvinder, som har svært ved at få orgasme sammen med en mand. Der er kvinder, som godt kan få orgasme, når de onanerer med f.eks. en bruser, men ikke på andre måder. Og der er et pænt stort antal kvinder, som slet ikke har et onani-liv, men forventer at partneren skal sørge for det hele.

Og så er der en masse kvinder, som slet ikke onanerer, men bare slukker for og lukker ned for hele flowet i kroppen, når de ikke har en partner, fortæller Pia Struck. Og hun ved om nogen, hvad hun snakker om. Gennem de seneste 20 år har hun på 160 workshops hjulpet cirka 900 kvinder til et bedre sexliv – enten med sig selv i form af masser af god onani, eller sammen med en partner. Hun underviser både i det at få orgasmer, men også i at få bedre orgasmer.

Alle kan lære at få en orgasme

Hele 93 % af de kvinder, der deltager i Pia Strucks workshops får orgasme. Det gør de, fordi de hos Pia Struck lærer, hvordan de kan bruge deres krop på den rigtige måde. Ifølge hende er det nemlig muligt for alle at få orgasme – hemmeligheden er, at lære at arbejde med nogle særlige seksual-dynamiske kropsteknikker, der giver større seksuelt flow i hele kroppen.

Nogle af de “discipliner”, der undervises i, er knibeøvelser, hoftevip, at sætte lyd på, at bruge åndedrættet og at anvende sine seksuelle fantasier – suppleret med stimulering af klitoris, skede, brystvorter og anus. Kvinderne bliver opfordret til at gå hjem og træne teknikkerne grundigt, for som i så mange tilfælde gør øvelse mester.

Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her

Alt for mange kvinder glemmer at værdsætte onanien og ser det i stedet som en nødløsning, når “den ægte vare” ikke er til stede. Men det er en fejl: Hun opfordrer alle kvinder til at opgradere og værdsætte onanien som en selvstændig seksualitet, fordi ens onaniliv – det at elske med sig selv – er lige så værdifuldt som det at have partnersex. Desuden giver et rigt og hyppigt onaniliv næsten altid bedre partnersex.

Giv slip og flyd med orgasmen

Pia Struck ser mange kvinder, som har svært ved at give slip på kontrollen – og kvinder, der føler, at de på kort tid skal kunne præstere en orgasme. Men når vi presser os selv, vil den som regel ikke komme. Tværtimod skal vi slappe af og lade os flyde med.

– Vi skal ikke have en præstationsorienteret mandlig seksualitet. Vi skal have en kvindelig seksualitet, og den handler bl.a. om at flyde med på de bølger af lyst, der kommer og går – vi skal hænge mere i “the ocean of emotion”. Hvis vi lærer at udnytte de ressourcer, vores seksualitet og krop indeholder, kan vi derfor alle lære at give nok slip til at opleve massevis af dejlige orgasmer – også selv om det i starten kan synes svært.

– Selvfølgelig findes der kvinder, der psykologisk set har nogle udfordringer, der gør, at de bremser sig selv og slet ikke tør give slip. Men selv i de tilfælde er der noget at gøre. Der findes simpelthen ikke håbløse tilfælde, siger Pia Struck

Er sundt for krop og sjæl…

orgasmetips I dag betragtes orgasmen som en selvfølgelighed for langt de fleste kvinder, og mange – både mænd og kvinder – beskriver, hvordan glæden ved at give sin partner orgasme i langt højere grad overstiger nydelsen ved deres egen. Der er faktisk ikke den ting, orgasmer ikke er godt for. De mindsker risiko for hjertesygdomme og brystkræft, styrker dit immunforsvar, giver dig bedre søvn, får dig til at se mere ungdommelig ud, regulerer din menstruationscyklus, letter dig for eventuelle menstruationskramper, reducerer kroniske smerter, reducerer stressniveau og styrker selvtilliden.

Kun 20 % af alle kvinder får orgasme ved samleje alene. For de fleste skal klitoris med. 80 % får således orgasme med et passende miks af berøring og indtrængen. Du kan mærke alt mellem 3 – 15 sammentrækninger, som regel i skede, livmoder og anus og dit blodtryk og puls topper, når du kommer.

13 effektive orgasmetips til kvinder

Et af de emner, der optager mange af os kvinder, er orgasmer! Selvom orgasmer er højdepunktet på den seksuelle aktivitet, uanset om du er alene er sammen med andre, er der forbløffende mange kvinder, 58 % viser nyere undersøgelse, der aldrig har fået en orgasme under samleje. Ja, nogle har bare aldrig fået en orgasme. Punktum!

Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her

Orgasmen er i sig selv ikke nødvendigvis det vigtigste ved seksuel kontakt, men den manglende orgasme kan nogle gange afsløre dybere emotionelle problemer; angst for at slippe selvkontrol, mangel på kropslig selvtillid (hvilket i øvrigt er helt overflødigt ifølge mændene selv), eller angsten for at slå til – eller sige fra, hvilket kan forplante sig i sexlivet.

1. Kickstart din egen orgasme

Vi tænder med hjernen! Forestillingens verden er sexet, og det er i tankerne, at alt seksuel aktivitet starter. Forestil dig, at I spiser middag ude med jeres venner. Mens han taler, forsøg da at tænke på, hvad hans tunge vil kunne gøre senere, på dig. Lad dine øjne vandre henover hans krop. Tænk på, hvordan hans hånd og fingre der holder om et glas, føles når de rører dig de mest fantastiske steder. Prøve også at onanere, lige før sex. Så har du forberedt din krop godt, og er det tættere på orgasmen.

2. Orgasme-træning med knibeøvelser

bedste-orgasme Hvis du tror at knibeøvelser kun er for gamle gifte koner, så har du taget helt fejl. Undersøgelser viser, at kvinder er tilbøjelige til at få flere og mere inderlige skede orgasmer, hvis de er gode til at lave deres knibeøvelser. Skede orgasmer er ikke det samme som klitoris orgasmer, som altså er det de fleste kender og får. Du kan ikke styre hvor følsomt et g-punkt, eller andre steder inde i er, men du kan styrke din muskulatur ved at lave knibeøvelser dagligt.

Når du eksperimenterer med dine orgasmer alene, så læg mærke til, hvilke teknikker, bevægelser og så videre, der giver dig mest medvind. Lav gerne en slags logbog, hvor du noterer dine iagttagelser. Det kan man blive utrolig klog på sig selv af.

3. Match forspillet til dit humør

Af og til kan man føle sig rigtig liderlig, og er det bare om at gribe chancen! Hop forspillet over, og lad ham penetrere dig uden noget forspil. Det kan sagtens være rigtig frækt, at det går stærkt. Hvis du derimod ikke føler dig helt klar til sex, så kan oralsex være vejen frem og tage dig det tættere på orgasmen. Jo bedre din mand er til at kontrollere hans udløsning, desto bedre chance har du for at få mere end en orgasme.

Hvis du føler dig virkelig liderlig, så grib chancen, spring forspil over og lad ham trænge ind uden forspil overhovedet. Hurtighed kan være drønfrækt i sig selv. Hvis du kun føler dig en lille smule smålun, kan masser af oralsex være nødvendigt for at få dig over i lystens rige og tæt på orgasme. Jo bedre, han kan styre sin udløsning, jo bedre er dine chancer for at opnå flere orgasmer.

4. Gør ham klar

Rør blidt, men meget, på hans penis. Ved at gøre det under forspillet med din hånd, fisse eller tunge, så vil han blive mindre følsom når først i går i gang – og dermed holde længere tid. Hvis du føler han er lidt for tæt på at komme, så prøv at klemme ham om penisroden – et stramt greb i et par sekunder kan udsætte hans sædafgang.

5. Orgasme skalaen

Orgasme skalaen er en lille sjov leg, hvor du skal forsøge at få din mand til at fortælle, præcis hvor tæt han er på en orgasme på en skala fra 1 til 10 ( hvor 10′eren er “nu er der ingen vej tilbage, jeg kommer”), alt imens du stimulerer ham. Du kan gøre ham sindssyg (på den gode måde) ved at gejle ham op til 7 eller 8, og derefter drosle ned igen af flere omgange, før du tillader ham få orgasme.

Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her

6. Indtag den orgasmevenlige sexstilling

Hvis du sigter efter en klitoris orgasme, så find en sex stilling, hvor du eller din partner uden problemer har adgang til klitoris og dermed stimulere den med fingrene eller med en vibrator. Det er altså ikke at snyde, men at anerkende at din krop kræver mere stimulation end han gør. Hvis du går efter G-punkts orgasmen, så kan du forsøge dig med at sidde ovenpå ham, eller en stilling bagfra, så hans penis har den helt rigtige vinkel. Prøv at sprede kønslæberne helt når han er inde i dig, og pres dem mod ham for at få max friktion på klitoris, og området ved urinrøret – det er fyldt med nerveender.

7. Dybe stød alene giver ikke kvinden orgasme

faa-orgasme Hvordan han støder er vigtigt! Den traditionelle “ud-og-ind’’-stil hvor han bare hamrer derudaf, er omtrent lige så effektivt til at give kvindelig nydelse som at bruge en gaffel til at sprede smør med. Prøv at bede ham bevæge sit bækken i cirkler i stedet for op og ned. Formålet er at holde så meget af penisroden og hans krop i kontakt med hele dit underliv som muligt. Bed ham afveksle med korte, lette bevægelser i stedet for bare at køre de dybe og hurtige stød.

Se sex ekspert Jacob Olriks video om stødteknik herunder. I videoen viser Jacob Olrik, med stor humor, sin “Spurv, spurv, hval teknik,” som vi da NOK lige tror på er effektiv.

8. Afveksling i sengen fryder

Brug forskellig stimulering for hver orgasme. Du har nemlig større chance for at opnå mere end én orgasme, hvis I skifter mellem de forskellige former for nydelse. Veksl mellem oralsex og samleje med en finger på klitoris. Det kan også være, at en smule porno, der spiller i baggrunden, er lige hvad du har brug for at komme én gang til. Samme trick gælder, hvis han er for tæt på orgasme: Skift teknik. Du kan eventuelt skyde en afbrydelse ind, hvor du får ham til at give dig oralsex, indtil han lige er dampet af.

9. Vejrtrækningen er vigtig for orgasmen

Vejrtrækning er essentiel i forhold til at nå orgasme. Men eksperterne er ikke helt enige om den bedste metode. Nogle siger, at dét at holde vejret, når du kommer, styrker fornemmelserne. Andre mener, at holder du vejret, så tvinger du blodet til at flyde imod din hjerne og væk fra dine kønsorganer. At fortsætte med at trække vejret dybt igennem orgasmen er anbefalet af spirituelle sex lærere, der hævder, at dyb vejrtrækning gør det nemmere for dig at få endnu en orgasme. Men der er dog bred enighed om, at hvis du vil mærke din orgasme over et større område end lige i fissen, så skal du starte før orgasmen ruller ind over dig. Hvad der virker for netop dig, må du selv eksperimentere med. Det vigtigste er at afprøve teknikkerne.

10. Lær dine orgasme tegn at kende

Vær opmærksom på, hvad din krop gør lige før orgasme. At kende vejen til din orgasme og hvad der udløser den, er utrolig nyttig viden. Jo mere din hjerne “rejser en bestemt vej” rent neurologisk, des mere ubesværet bliver det at komme ned af den sti igen. Fokusér på, hvad du helt af dig selv gør, når orgasmen er på vej, og prøv så at overdrive det. Hvis du normalt bliver helt stille og holder vejret, kan du prøve at gøre det næste gang du er ved at klimaks (men ikke for længe!).

Hvis du opdager, at du altid krummer tæer, når du kommer, så gør det på forhånd. Du kan komme til et punkt, hvor din hjerne tænker: “Aha! Hun holder vejret og krummer tæer, hun er på vej til orgasme, jeg støtter lige op og får det til at ske.” Jo flere skilte om den forestående orgasme, din hjerne kan genkende, jo nemmere vil det udløse orgasme respons. Og glem ikke at lave støj. Det lyder og føles sexet, og det alene kan være meget overbevisende og få dig tippet ud over kanten.

11. Sænk hans tempo

Ja, gu’ er det snyd, at han kan få orgasme uden at arbejde for det. Men han er sandsynligvis også jaloux på din evne til at svæve i den skønne orgasme nydelse i timevis! Alt, hvad der forsinker hans orgasme, øger hans nydelse. Alt, hvad der fremskynder din orgasme, øger DIN nydelse. Vis hinanden, præcis hvad der virker for at opnå den effekt! Hold op med at bekymre dig om, om han synes dine forespørgsler er underlige. En finger stukket op bagi lige på det rigtige tidspunkt kan for eksempel være lige det, der skal til, for at du kommer. Mange kvinder tør ikke bede om den slags, fordi de frygter, kæresten vil tænke, de er billige eller vulgære. Helt ærligt, de fleste mænd vil elske at få lov at se den side af dig. Så sig frem!

12. Onanér sammen med ham

Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her

Hvis du ikke har fået orgasme mens I elsker, så giv dig selv en bagefter. Han kan se på eller være med ved at lægge sin hånd ovenpå din. Onanér i det hele taget tit sammen. Forskerne hævder, at det øger din seksuelle appetit, fordi liderligheden vokser jo mere vi bruger den, uanset hvordan.

13. Sexfantasier

orgasme-nu Mange kvinder og mænd bruger sex fantasier som katapult udi et orgasmisk kredsløb. Nogle kan faktisk ikke få orgasme uden. Det skal man ikke skamme sig over! Måske kan dine sex fantasier være med til at tænde ham, men hvis du ikke har lyst til at dele din indre film, så er det også okay. På denne bane gælder “hvad man ikke ved, har man ikke ondt af ”. Og han er jo ikke tankelæser, vel?

Klitoris er til for din skyld!

Der er omkring 8000 nerver, der ender i klitoris, og de har udelukkende til formål at fremme nydelsen. Til sammenligning har penis kun det halve antal. Nogle er meget følsomme dér, mens andre skal have det lidt mere lige på og hårdt, når de bliver stimuleret. Klitoris er, ligesom en penis, et erektivt organ, der svulmer op, når du er seksuelt ophidset og langt de fleste kvinder anser klitoris som deres mest erogene zone og stimulerer hovedsageligt klitoris, når de onanerer.

Nogle mener, at G-punktet er følsomt, fordi det ligger lige over klitoris’ rødder. Måske kan man derfor med rette sige, at der ikke findes to slags orgasmer – skede- eller klitorisorgasme – men at en skedeorgasme faktisk er en dyb klitorisorgasme. Pyt med hvad det hedder, så længe det er så skønt!

Størrelsen af klitoris varierer meget fra kvinde til kvinde: Hos 75 % er det mellem 25 og 65 mm. Hos 20 % fra 65 til 150 mm og hos 5 % mindre end 25 mm.

Simultan-orgasme – en stjernerejse for to

simultan-orgasme Det er dejligt at rejse med en du holder af. En orgastisk himmelflugt tæt omslynget af kæresten er endnu bedre. Hvis du ikke allerede har bestilt rejsen, kan du få nærmere oplysninger her og bagefter selv indløse billet i dobbeltsengen

Lad os først slå fast, at alle former for orgasme er vidunderlig. Hvad enten du gør det med dig selv, eller din kæreste hjælper dig på vej. Det er skønt at slippe kontrolknappen, folde vingerne ud og mærke kroppen eksplodere af lyst, men hvis du og din kæreste endnu ikke har nået toppen sammen, så er det måske nu, I skal begynde opstigningen. Men husk, at længslen efter at komme sammen må ikke blive et pres. Præstationsræs er aldeles uforeneligt med en god orgasme, og måske i særlig grad simultan-orgasmen, som stiller krav til nænsomhed, indlevelsesevne og samarbejde. Her får I lidt nyttig viden om, hvordan I forbereder jer bedst muligt til en stjernerejse for to.

Hav forventningen, men undgå presset

Hvis du forventer at få orgasme, vil chancen for at få den blive større. Det samme gælder for en simultan-orgasme. Forhåndsindstillingen spiller en vigtig rolle i det seksuelle opspil. Balancen er hårfin, for hvis forventningerne er for store, bliver skuffelsen tilsvarende. Men I behøver jo ikke at ramme månen hver gang – selv hvis I skulle ramme ved siden af, får I jo stjernerne at se!

Køb bedste G-punktslegetøj her

Ligesom man skal have pas og billetter i orden, når man skal på charterrejse, så er det også vigtigt, at I har tjek på de ydre omstændigheder ved jeres seksuelle himmelflugt – det vil minimere senere distraktioner og være en fordel for jeres kommende orgasme. Hvis jeres samvær skal foregå i soveværelset, så sørg for at fjerne forstyrrende elementer som f.eks. summende fluer og edderkopper – og sluk for guds skyld jeres telefoner. Hvis det er vigtigt for din afslapning, at opvasken er taget og middagsbordet ryddet, så gør det. Enhver distraherende tanke er en forhindring for hengivelsen.

Oplev et par få orgasme på samme tid i videoen herunder

Indstil dig mentalt allerede i god tid inden I skal være sammen. Gå bevidst ind for at lire hinanden med flirt, berøringer og hentydninger. Send frække beskeder mens I er på arbejde. Tænk sanseligt på hinanden. Hør noget bestemt musik, tag et varmt bad, læs et par saftige kapitler i Fanny Hill osv. Forbered krop og sind på maksimal nydelse – ikke ydelse. Du ved jo godt, at hjernen er den vigtigste erogene zone. Orgasmen starter i hovedet. Dine tanker og følelser af begær sender besked til hormonerne, som igen øger blodtilstrømningen til skeden og gør dig følsom og klar. Det tager lidt tid. Glem ikke, at du – som kvinde – sidder ved et kontrolbord fyldt med knapper, der kan trykkes og drejes på. Din (mandlige) kæreste har – lidt forenklet sagt – kun en ”on-off” knap.

Du skal tændes, mens han skal slappe af

En af de vigtigste forudsætninger for at lykkes med det fælles stjerneskud er, at du er tændt, og at han er afslappet. Du skal måske berøres, drilles, masseres og gejles på den – for dig – helt rigtige måde. Din partner derimod skal være tændt, men cool. Stryg ham på lår og balder, hvisk i hans øre og hids ham op uden at han koger over. Lad være med at røre ved pikken.

Køb bedste G-punktslegetøj her

Han skal hjælpe dig til et højt tændingsniveau, uden selv at blive for stimuleret – det er en svær balancegang. For hvad er mere ophidsende end at høre sin kæreste stønne og sukke! Det bedste er, at han holder sig klar og kan komme til dig, så snart du er klar til ham. Derved øges chancerne for at I begge er klar på samme tid. Når du er klar, så tag hans hænder og mund fra din nakke og ryg – eller hvor de nu har befundet sig – og styr ham hen i mod dine mest følsomme områder. Jo mere ophidset du bliver, desto mere følsom er du overfor hans berøringer, men glem ikke, at du bestemmer! Nu nærmer du dig ”affyringsrampen”, klitoris fyldes med blod og gør sig klar til ”take-off”..

Fare for afsporing

Det glider ikke altid lige let, og en af jer kan ryge af sporet. Og i de fleste tilfælde vil det være dig. Det kan derfor være nødvendigt for din partner, at trække i bremsen og sætte farten ned. Det vigtigste i en simultan-orgasme er, at han kan holde tilbage indtil du er helt på kanten. Her kommer nogle tips til ham:

 • Korte stød stimulerer det følsomme område omkring klitoris og holder hans spænding tilbage.
 • Dybe vejrtrækninger og langsommere stød forlænger ophidselsen.
 • Bevidst fokus på andet end ophidselsen kan bidrage til at dæmpe den, f.eks. kan det give en nyttig afsporing at tænke på andre dele af kroppen. Hvordan har hans lægmuskel det? Kæberne?

Fortæl hinanden, når I begge er klar til den store fælles himmelfart. God rejse!

Distraktioner

Selv om sex er fantastisk, så kan tankerne alligevel vandre. Både mænd og kvinder bliver distraheret selv i et dejligt samleje, men kvinderne lader sig nok lettest hyle ud af den.

En udbredt stressfaktor er, at hun bliver optaget af sin egen krop. Hvordan ser jeg ud i denne stilling? Hvad tænker han nu om dellerne på min mave? Et godt råd: Mind dig selv om, at når din kæreste er sammen med dig, så må det være fordi han er interesseret i din krop – som den er. Du er din egen hårdeste dommer.

Både mænd og kvinder kan lade sig forstyrre af præstationerne. Gør jeg det mon rigtigt? Gnider, aer, presser og slikker jeg godt nok? Prøv at fokusere mere på fornemmelserne end på vurderingerne. Meditation kan være en god hjælp. Her lærer man at adskille præstationer og bedømmelser og træner evnen til at mærke følelserne og åndedrættet. Det giver større træning i at minimere distraktionerne – også i forbindelse med sex.

Sexstillinger

Når du er varmet op og klar, så indtag en klitorisvenlig stilling, dvs. en stilling hvor du selv eller han kan nå klitoris. De fleste kvinder har brug for at ”give en hånd med”.

Hvis han f.eks. kommer ind i dig bagfra, er intensiteten stor for jer begge. Han kan komme dybt, og i denne stilling bliver det lettere at stimulere klitoris med hånden.

Køb bedste G-punktslegetøj her

Han ligger ved siden af dig, mens du ligger på ryggen med det ene ben ud til siden. I denne stilling kan han komme ind i dig, mens du – eller han – kan have mindst én hånd fri.

En tredje stilling er en variation af missionærstillingen, hvor han lægger vægten fremad og du lægger benene tæt omkring hans lænd i en forholdsvis udstrakt position. Pres dig opad samtidig som han rykker forsigtigt tilbage. På den måde kan du gnide dig op i mod ham på en måde som berører G-punktet.

God rejse 🙂

Leave a Comment

15 Comments

 • Jeg elsker at have sex med mænd, der kan give mig g-punkts orgasmer, men der er desværre langt imellem dem 🙁

 • Jeg troede ikke jeg kunne få en sprøjteorgasme. Men da jeg blev single sidste gang, mødte jeg en lidt yngre fyr, der havde prøvet lidt af hvert. Han spurgte mig, om jeg havde lyst til at prøve en sprøjteorgasme. Det grinede jeg lidt af, men da jeg kom under behandling, holdt jeg op med at grine. Jeg blev forskrækket, da jeg sprøjtede ned i hånden på ham og skammede mig. Jeg troede, at jeg var kommet til at tisse på ham. Men siden har jeg haft nogle virkeligt intense sprøjteorgasmer, hvor jeg ikke holder igen. Det tog lidt tid for mig at lære at slappe af, men nu er det som en eksplosion i hele kroppen.

 • Jeg havde en ældre veninde, der ”lånte” mig sin 45-årige elsker. Han var erfaren og viste mig en masse ting om, hvad min krop kunne. Så da jeg fik min første sprøjteorgasme, havde han forklaret mig, hvad det var der skete, så for mig var det bare endnu en fantastisk ting, man kan gøre i sengen.

  Jeg kan godt komme normalt med de fleste, men jeg kan kun få sprøjteorgasme med den helt rigtige. Nogle gange har jeg også fået sprøjteorgasme, men uden at få en rigtig orgasme.

 • Havde utrolig svært ved at få orgasme de første mange år, men nu hvor jeg har lært teknikkerne, så er det super simpelt og super lækkert.

 • Kan man få sprøjteorgasme med sexlegetøj?
  Min kæreste er begyndt at give mig sprøjteorgasmer, og det synes både han og jeg er ret fascinerende. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en sprøjteorgasme, når jeg selv onanerer, så jeg altså ikke skal være afhængig af ham. Er det muligt? Jeg har både en klitoris vibrator og en almindelig dildo, men jeg synes ikke rigtig, jeg kan få det til at virke. Er der noget sexlegetøj, der er specielt egnet til at give sig selv sprøjteorgasmer med?

  Med venlig hilsen Sus

  • Hej Sus

   Sprøjteorgasmer – eller kvindelig ejakulation – er blevet en voldsomt populær aktivitet de senere år. Typisk forekommer de våde orgasmer efter stimulering af G-punktet, og det er helt forskelligt, hvordan hver enkelt kvinde anatomisk er bygget – og hvordan hun “virker”. Så det, der er udløsende på den ene kvinde, er det ikke nødvendigvis på den anden.

   De våde orgasmer kræver normalt, at man kan give slip og lade sig flyde med – og jagter man orgasmen, har den det generelt med at gemme sig. Når det så er sagt, så kan du prøve at kigge i retning af det sexlegetøj, der stimulerer dit G-punkt, hvilket der findes meget af.

   God fornøjelse 🙂

   Mvh. Dorthe

 • Jeg havde svært ved at give mig hen, måske fordi jeg er akademiker og lever meget i mit hoved. Men så begyndte jeg at eksperimentere med dominans. Det hjalp virkelig meget. I dag har jeg en håndfuld elskere, og en af dem nærmest tvang mig til at få sprøjteorgasme en dag. Jeg havde aldrig hørt om det før.

  Heldigvis havde jeg så meget tillid til min Master, at det ikke var noget problem at give mig hen. Men det var aldrig lykkedes for mig med en almindelig elsker.

  Det kræver, at jeg virkeligt har lyst til at give mig helt hen, for den intense oplevelse får mig til at føle mig sårbar og lille. Derfor behøver jeg en mand, der kan rumme situationen og mig, hvis det skal virke.

 • Jeg kan godt forstå, at flere og flere advarer mod sprøjteorgasmer, for når man først er begyndt at få dem, kan man tilsyneladende ikke stoppe igen. Eller kan man? Jeg er simpelthen så træt af alt det sjaskeri. Èn ting er det alt det ekstra vasketøj, men væsken gør mig også alt for våd, så jeg ikke kan mærke så meget.

  Jeg er 47 år og har været single i 3 år og haft mange forskellige sexpartnere i den tid og der har det været et stort aktiv, at jeg kunne sprøjte, fordi mange mænd er meget fascinerede af det. Det har også været frækt, når de ville sprøjtes i ansigtet og drikke mine safter. Jeg har set det som et tegn på, at jeg er i stand til at hengive mig fuldstændig og få det optimale ud af min krop og har faktisk været ret stolt af det.

  Nu har jeg så fundet en sød kæreste og han blev meget forbavset over, at der kom så meget væske. Det kunne jeg også godt tænke mig at vide: hvor pokker kommer al den væske fra? Åbenbart fra nogle kirtler, men hvordan produceres væsken? Og hvordan kan der være så meget af den inde i kroppen? Nå, men jeg synes altså, det er meget upraktisk, selv om man lægger håndklæde under.

  Det værste er dog, at min kæreste har en ret lille pik, så jeg kan ikke mærke den, når det er så vådt og han får heller ikke så meget modstand, når det hele sejler. Jeg kan ikke selv styre det, bare han begynder at slikke mig, fosser det ud, og når jeg mærker hans pik i mig, sprøjter jeg også med det samme og det bliver ved og ved.

  Det er blevet stadig mere gennem de sidste 4-5 år og jeg er led og ked af det. Jeg vil bare gerne have det, som når jeg onanerer, hvor jeg bliver almindelig våd. Der har kun været en enkelt gang, hvor jeg sprøjtede ved onani. Der kom jeg nok til at stimulere klitoris for meget uden at give los for orgasmen. Så jeg blev så ophidset, at jeg sprøjtede.

  Jeg synes, at sprøjteorgasmer er opreklameret. Selve følelsen af at give slip er fin nok, men det kan slet ikke måles med en klitorisorgasme. Det er som om, jeg bliver alt for ophidset, så er løsningen, at jeg ikke skal blive for meget ophidset inden sex? Altså at min klitoris ikke skal berøres. Eller hvad skal jeg dog gøre?

  Med venlig hilsen Fie

  • Kære Fie

   Dit spørgsmål berører et problem, som rammer flere og flere kvinder i kølvandet på sprøjteorgasme-trenden, som opstod for 5-6 år siden. Mange oplever – ligesom du – at væsken strømmer, så snart de begynder at have sex og ikke længere hænger sammen med orgasmen. Det er en ringe trøst, at du ikke er alene om det, men det er desværre et problem, som ingen endnu har fundet en forklaring eller en løsning på.

   Kvindelig ejakulation er endnu et uudforsket område. Der er mange teorier og den man hælder mest til i øjeblikket er, som du skriver, at væsken afgives af nogle små kirtler, Skenes kirtler, som er lejret omkring urinrøret. Vævet i disse kirtler svarer til mandens prostata-væv og man mener, at væsken tilsvarene ligner prostata-væsken.

   Nogle kvinder beskriver, at de afgiver 500-700 ml under et samleje, hvilket er en temmelig stor mængde, men den fysiologiske forklaring på, hvordan det kan lade sig gøre, kan jeg ikke give dig.

   Nogle af de kvinder, jeg har talt med, har en teori om, at deres blæres lukkefunktion er blevet forstyrret af den mekaniske påvirkning, som blev brugt i forbindelse med sprøjte-teknikken, og de har nu en fornemmelse af, at de ikke længere kan kontrollere, om de tisser under samleje. Andre er helt sikre på, at det ikke er tis, når de lugter eller smager på den væske, der kommer.

   Jeg har hørt om nogle, der er blevet anbefalet at lave knibeøvelser. Det giver god mening med knibeøvelser, hvis det drejer sig om inkontinens, men teoretisk set skulle knibeøvelser ikke have indflydelse på væskeafsondringen fra kirtlerne. Men et er teori og noget andet er praksis og under alle omstændigheder er det gavnligt at styrke sin bækkenbund, så jeg kun anbefale, at du prøver.

   Ejakulationen stimuleres primært fra skedens forvæg og G-punktet, og du kan derfor forsøge dig med stillinger, hvor penis indføres bagfra. Det letter trykket på forvæggen og hvis du er heldig, kan det måske formindske væskemængden.

   Du kan også prøve at fokusere på helt andre ting i stedet for at tænke og være nervøs for en sprøjteorgasme. Vi mennesker kan en masse med tankerne, så du bør give det et forsøg.

   Derudover synes jeg, at du skal nævne problemet for din gynækolog, så du kan få tjekket din blærefunktion og få udelukket eventuelle problemer i den retning. Jeg beklager mit nedslående svar, men på nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke give dig bedre råd.

   Mvh. Dorthe

 • Hej Abbi
  Nu har jeg efterhånden læst og hørt så meget om sprøjteorgasmer, at jeg er blevet rigtig nysgerrig. Men ud fra det, som jeg har hørt og set, så er det altid en anden person (oftest en mand), der får en kvinde til at ejakulere – og gennem meget voldsomme bevægelser i hendes underliv. Og så skal jeg bare høre: Kan det lade sig gøre at få sprøjteorgasme selv? Findes der nogle bestemte øvelser eller dildoer eller lignende, der kan hjælpe én på vej? Nogle bøger eller videoer eller …?
  Knus fra mig

 • Hej Susanne

  Det er rigtigt, at sprøjteorgasmer næsten altid fremkaldes ved hjælp af en anden person, som bruger en speciel teknik. Som du kan se af videoen i artiklen ovenover, kan det dog godt lade sige at få en sprøjteorgasme selv ved onani. Amerikanske Deborah Sundal har udgivet noget materiale om at sprøjte selv, hvor hun blandt andet anbefaler en kraftig G-punkts vibrator som et godt hjælpemiddel.

  Men vi vil lige tillade os at tilføje en lille advarsel, som vi også kommer med i artiklen. Flere og flere kvinder oplever, at de ikke kan holde op med at ejakulere igen, når først de har lært det. Nogle af dem sågar uden at få orgasme, væsken løber allerede fra samlejets begyndelse, og de kvinder har selvsagt ofte fortrudt, at de begyndte at eksperimentere med sprøjteorgasmer.

  De mange våde lagner er ikke særligt sjove i længden. Mange kvinder beskriver også sprøjteorgasmerne som mekaniske og derfor ikke nær så intense og tilfredsstillende som de gode gammeldags orgasmer. Derfor bør du overveje din beslutning, da der kan være en risiko forbundet.

  Knus herfra

 • Jeg håber du kan hjælpe mig med mit spørgsmål: Min udfordring er, at jeg kun kan få én orgasme under sex eller onani. Jeg har ingen problemer med at opnå orgasme, men efter, jeg har fået den, har jeg bare ingen lyst til at fortsætte – så forsvinder stort set al min sexlyst i et kvarters tid. Det er ikke fordi, det som sådan er et problem, men det kunne være rart, hvis jeg kunne lære mig selv at få flere orgasmer. Jeg forestiller mig, at det er noget psykisk, der hindrer mig.

  Håber, du har nogle forslag eller måske bare en mulig årsag.

  Venlig hilsen Sara

 • Kære Sara

  Jeg tror hverken, at der er noget fysisk eller psykisk galt med dig. Det, du beskriver, er der rigtig mange kvinder, der oplever. Det bliver ofte beskrevet, at orgasmer, der fremkommer ved direkte stimulering af klitoris, opleves som meget “mættende” og mere udmattende. I de tilfælde er det heller ikke usædvanligt, at området omkring kønsorganerne bliver så “overfølsomt”, at berøring lige efter orgasmen bliver direkte ubehagelig.

  Kroppen har brug for en pause, før den kan opbygge ny spænding. Andre orgasmer føles knap så centreret omkring klitoris, men opleves mere som energi, der breder sig ud i kroppen. Efter den slags orgasmer forsvinder ophidselsen ikke på samme bratte måde, og det er nemmere at forsætte frem mod den næste.

  Nogle kvinder kan optræne sig til at få flere orgasmer i træk ved at fortsætte stimulationen på trods af den manglende lystfølelse. Du kan bedst selv mærke, om det er en metode, du har lyst til at tage i brug, eller om du vil have det bedst med at give din krop den pause, som den kræver. Orgasmer opleves forskelligt fra kvinde til kvinde og fra gang til gang, og orgasmer kan ændre karaktér i løbet af livet.

  Det vil altid være vanskeligt at sammenligne sine egne orgasmer med andres beskrivelser, fordi det er en meget individuel oplevelse, og det kun er en selv, der kan mærke, hvad der føles bedst.

  Håber du kunne bruge mit svar

  Venlig hilsen Dorthe

 • Hej
  Jeg vil lige sige at det godt kan lade sig gøre at få sprøjteorgasmer, eller at squirte uden direkte at stimulere g-punktet, en god klitorisomgang gør det også:D Nu efter det har været sådan mange år for mig, kan jeg faktisk ikke lade være med at lade væskerne flyde. Jeg nyder det, men samtidig arbejder jeg lidt med idéen om hvorvidt man kan lære sig selv at “holde tilbage”. Mest pga. al det vasketøj 😀
  Julie

 • håndklæder er ikke altid nok, men prøv et vådliggerlagen. Så skal man ikke bekymre sig om, om man nu ligger på håndklædet. Hav dog et håndklæde ved siden af til løbende at tørre væske op, for der alligevel grænser for hvad det kan klare.