Sex guides

Bondage

bondage Bind dig til bedre sex

Har du aldrig prøvet bondage; at blive bundet, få bind for øjnene eller give din partner samme behandling, så har du noget til gode. Du kan nemlig få nye og bedre sexoplevelser med et helt simpelt bindebånd og bondage leg.

Blid bondage med et tørklæde

Den blide bondage kræver kun et simpelt tørklæde og en lille smule vovemod. Tør du give dig hen og lade din partner binde tørklædet for dine øjne eller om dine håndled, venter der dig endnu større nydelse. Og du kan få helt nye oplevelser, hvis du blindfolder eller binder din partner, hvis han vil lade dig gøre det. Bondage i form af bindelege kan sætte nyt liv i de erotiske lege hos de fleste par. Sexolog Tanja Rahm forklarer hvorfor bondage har den effekt:

Alt i frækt bondage udstyr med PRISGARANTI, klik her

– For det første kan bondage have den effekt, at man får lov at have den fulde kontrol. Den anden part har altså ikke mulighed for at gengælde kærtegnene, men kan i stedet give sig 100 % hen og nyde situationen. Mange mennesker har faktisk svært ved at give sig hen til den nydelse, da de ofte føler, at de ved at gengælde kan vise deres taknemmelighed, fortæller hun. Samtidig giver det at binde sin partner den, der har kontrollen, mulighed for at udforske alle områder af partnerens krop. Måske er der områder på partnerens krop, man ikke tidligere har haft mulighed for – eller har turdet – at kæle for, kysse eller stimulere.

– Ved at lege med bondage er man også den, der afgør, hvor længe akten skal vare. Man bestemmer altså helt selv, om man vil give oralsex, massere, ride sin partner eller måske sætte sig overskrævs på sin partners ansigt, siger Tanja Rahm.

Bondage kan gøre det nemmere at give slip

Bondage kan gøres simpelt. Et tørklæde kan både bruges til at binde partnerens hænder med, men det kan også bindes om øjnene som et blindfold.

Bondage video

– Ved at blindfolde sin partner kan kvinden få mulighed for at slippe tanken om at være god nok. Hun frygter altså ikke, om han kan se hendes deller, eller hvad han tænker, når hun sidder ved siden af ham og kærtegner ham. Hun føler sig ikke udsat ved sin nøgenhed og kan på denne måde nemmere give slip og tage ham, spise ham og forføre ham uden at tage hensyn til, om hun nu har den rette kropsstilling, om hun ser fjollet ud, når hun nyder sex eller giver ham et blowjob, siger Tanja Rahm. For mange kvinder kan det være grænseoverskridende at være den, der har kontrollen som man har under bondage legen. Ofte er det manden, der handler på sin lyst til sex og derved har ansvaret for at få hende i stemning.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

– Det betyder, at han tit skal varme hende op, sørge for et godt langt forspil og derved også er den, der har kontrollen. Men kvinder kan få lige så meget ud af at skabe den nydelse hos partneren ,og hun vil opleve, at manden har en anden side end den seksuelt kontrollerende – at han også kan nyde at blive forført og “taget”, ligesom kvinden kan.

Nemmere at give sig hen under leg med bondage

For kvinden kan bondage give mulighed for at “slippe” og give sig hen, hvis hun er bundet og/eller blindfolded – at være til stede og nyde det, som hun ikke kan se eller afværge. Det understreger mandens maskuline rolle, at han har kontrollen og lader sine hænder vandre på hendes krop.

– At være blindfolded er lidt lige som strudsen, der stikker hovedet i jorden – “Nu kan han nok ikke se mig”, og det giver kvinden mulighed for at slippe frygten for, om han vurderer hendes udseende. I starten kan det måske være svært, men når først hans hænder har været på alle områder af hendes krop, overgiver hun sig som regel. Nu har han jo både set og berørt alle områder på hendes krop, så hun kan derfor ikke skjule, om hun har et kilo eller to for meget på sidebenene og kan jo heller ikke selv se de kilo, som hun måske bekymrer sig om. Og på det tidspunkt bliver det som regel også ligemeget for kvinden – fordi hun allerede har overgivet sig.

Mange kvinder har en tendens til, indtil de er 100 % tændt – at tænke på vasketøj eller overveje, om planterne nu skal vandes og meget mere.

bondage-udstyr – Ved at være blindfolded bliver kvinden ikke distraheret. Når hun ikke kan se omgivelserne, er det nemmere at slippe tankerne. Selvfølgelig kan hun stadig komme i tanke om, at hun er løbet tør for mælk, men det er nemmere at slippe tanken igen og bare hengive sig til den berøring, som hun kan fornemme på sin krop, men ikke kan forudse, fordi synssansen er taget fra hende, siger Tanja Rahm.

Reaktionerne på berøringen kan også virker stærkere, fordi de er uforudsigelige og næsten kan føles som små stød på kroppen. Ved at være bundet, har man ikke mulighed for at forudse, hvad partneren har i tankerne. Han kan altså forføre og tænde hende på mange uventede måder ved for eksempel at bruge isterninger, olie, sexlegetøj og meget mere.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

– Bondage gør sex til mere end bare sex, fordi det at være bundet og blindfolded har en positiv effekt under forspillet. Når kvinden først er tændt, har det ikke den samme betydning. Hun er fortsat ikke i stand til at gengælde hans kærtegn, men i stedet skal hun bare tage imod, siger Tanja Rahm.

Sådan kommer du i gang med bondage

For at komme i gang med bondage skal du bruge et tyndt tørklæde, et bindebånd, en sovemaske eller hans slips. Lad det evt. ligge fremme som en opfordring til leg. Du kan også overraske ham ved at tage det frem, når han mindst venter det. Husk dog at have en saks i nærheden, og aftal et stopord, hvis I binder hinanden. Sørg for aldrig at binde så stramt, at det lukker for blodtilførslen.

Selv-bondage

Tænder du på at binde dig selv?

selv-bondage Selv-bondage er betegnelsen på den raffinerede kunst at binde eller lænke sig selv, fordi man tænder på det. Med andre ord: At gøre sig selv hjælpeløs som en del af en solo-sexleg, ofte kombineret med onani.

Derfor er det fedt

Ligesom med “rigtig” bondage og andet SM-halløj, kan selv-bondage variere fra det blideste og absolut symbolske til gnavende, benhård urokkelighed. Fra et silketørklæde om anklerne, til tunge lænker med tykke hængelåse. Fra det behagelige til det absolut smertefulde. For nogle nydere af legen er det ok, at de er bundet så simpelt, at de nemt kan komme fri.

Det er symbolikken og selve den fysiske følelse af at være fastholdt på f.eks. hænder og fødder, der sætter ild i fantasien og gør onanien ekstra fræk. Ikke anderledes end solosex med isterninger, spejle, dildoer, gummitøj – you name it. Men for nogle er det et vigtigt element, at når førstde har bundet eller lænket sig, så skal det være svært eller ligefrem umuligt at komme fri. Der skal være en følelse af at være “fortabt”. At man har mistet kontrollen og nu blot må finde sig i det, der sker. En følelse, der ligger tæt på at være “den lille” i en sexleg. Den, som bliver taget, som må give slip på kontrollen og som blot må lade alt det frække og uartige ske.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

Der kan også være en eller anden form for straf indbygget i legen. F.eks. at det gør ondt at komme fri, eller at man er bundet på en smertefuld måde. Ikke fordi man tænder på smerte, nødvendigvis. Men fordi det gør følelsen af viljeløshed endnu større – at man ikke kan undgå smerten ligegyldigt hvad. At man effektivt har mistet kontrollen og derfor oplever en liderlig form for afmagt. Og så er der endda også den ydmygende variant, hvor man binder sig selv på mere eller mindre offentlige steder med risiko for at blive opdaget, hvilket selvfølgelig vil være frygteligt, frygteligt pinligt og måske endda ulovligt. Men igen: Afmagten er stor, og det er dén, det gælder om at opnå.

Sådan kommer du igang med selv-bondage

Det helt simple, som eksempelvis at binde sine ankler sammen med reb, blot for fornemmelsens skyld, er logisk nok ret nemt. Så vi springer frem til det svære, som opstår, hvis man ønsker ikke at kunne komme fri. Eller i hvert fald ikke før der er gået noget tid, eller før man har måttet gøre noget smertefuldt. Til det formål er hængelåse, kæder og håndjern smartere end reb, især hvis man ikke i forvejen er bondage-ekspert. Selvfølgelig fordi man kan placere nøglerne uden for rækkevidde, og så bagefter låse sig sammen som man nu har lyst til.

Selv-bondage video

Det meste praktiske er 3-5 tynde kæder på ikke mere end en meter hver. De kan købes i ethvert fornuftigt byggemarked i præcis den længde, man ønsker (og når du nu er der, så husk også en håndfuld hængelåse). Derefter gælder det om at øve sig i at lænke sig selv på fornuftig vis. For Guds skyld med små skridt, så man finder ud af, hvilke stillinger man ikke kan udholde i længden, eller hvilke stillinger der måske kan give krampe. En god start er kun at bruge lænkerne omkring ankler og håndled, og kun i nogenlunde afslappede stillinger. Mænd har desuden den fordel, at de også kan lænke ting omkring deres kønsdele. Og så skal man ALDRIG klikke den sidste hængelås før alt er testet – ikke mindst testen i, hvordan man kommer fri.

Slip dig selv fri fra selv-bondage

Men hvordan slipper man så fri igen, nu man har rullet sig ind i reb, lænker og låse? Det skal – trods alt – helst være muligt før eller siden. Og den del kræver smarte løsninger med et elegant skær af nørderi. En udbredt og dog finurlig klassiker er at tage et vægur, flå glasfronten af og hænge nøglen i en ring på en af viserne, der jo nu sidder i fri luft. For når så viseren når ned omkring 16:30 på urskiven, så glider ringen af og nøglen dumper ned til den ventende selv-bondagist. Der er frit valg mellem at bruge den store viser, hvis det skal gå hurtigt, og den lille, hvis man nyder lange seancer. Husk at fjerne den viser, som ikke bruges, så den ikke kommer i karambolage med nøgleringen.

En anden sjov fidus er at lægge en snor på f.eks. tre meter ned i en plastikskål så begge ender stikker ud over kanten, mens resten fryses ind i vand. Den ene ende sætter man herefter fast i en krog i loftet, så isklumpen hænger og dingler i den. I den anden ende binder man nøglerne. Og nu skal isen altså smelte en hel del før snoren er fri af klumpen og nøglen falder ned. Det anbefales kraftigt at teste, hvor lang tid isen er om at smelte, for det går overraskende langsomt. Nogen lænker sig under de kolde dryp, og nogen bruger tis i stedet for vand.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

Man kan også bruge kodelåse, som man jo ikke kan åbne i mørke, fordi man ikke kan se de åndssvagt, mikroskopiske små møg-tal på låsen. Man sætter et tænd-sluk-ur på en lampe, så den først tænder efter en ønsket tid, måske efter 2 timer. Herefter lænker man sig så på en måde, så man no way in hell kan tænde andet lys. Nu kan man så kun vente til uret siger klik, og lampen tændes, så man igen kan se tallene på kodelåsen. En elegant, lille lur i mørket, ikke sandt?

Og så er der dem, der søger magtesløsheden gennem uundgåelig smerte. Helt simpelt kan det gøres ved at tape sine kønsdeles hårpragt fast med gaffatape til et eller andet urokkeligt. Og herefter give sig selv et par håndjern på. På ryggen, naturligvis, så man ikke kan nå rundt til den onde tape. Og med nøglerne uden for rækkevidde, selvfølgelig. Her er der så kun et at gøre: At rive sig løs. Av! Eller også kan man lænke sig, så man kun med nød og næppe kan krabbe sig frem (måske endda med en ubehagelig stor buttplug i måsen). Ved med vilje at placere nøglen i den fjerneste ende af bopælen. Eller måske endda i haven. Åhh, den magtesløshed og tab af kontrol.

Pas nu på!

Der er flere farlige elementer i selv-bondage. For helt principielt bør et menneske ikke være alene og bundet på samme tid. Heller ikke dig. Tænk nu, hvis der går ild i hytten! Eller du bliver syg for alvor! Eller hvad nu, hvis det dér smarte trick med uret kikser, og lortet går i stå? Så ligger du der og visner. Eller hvad, hvis du får krampe eller blodomløbet går kaput? Men her er et par ting, som du kraftigt bør overveje at overholde:

 • Hav en mobil inden for rækkevidde, så du kan ringe efter hjælp. Ja, du dør sikkert af skam, hvis det bliver nødvendigt at få veninden/naboen/politiet til at befri dig. Dog hellere det, end at dø helt.
 • Hav en ekstra nøgle liggende et sikkert sted, f.eks. under dørmåtten foran yderdøren. Helt tosset at skulle hente dem, kravlende nøgen og lænket. Men igen: Hellere det end at være fanget alene.
 • Test alle delene grundigt hver for sig, før du klikker den sidste lås: Virker uret/isklumperne/ kodelåsen? Kan du holde til at ligge i den planlagte stilling? Kan du åbne døren ud til ekstranøglerne, selv om du er bundet? Er der strøm på mobilen? Og er du for resten bombesikker på, at kæresten ikke kommer hjem om et kvarter?
 • Lav mindst to “tidslåse”. Svigter den ene, så bliver du dobbelt så glad for den anden.
 • Nøjes med at binde dig selv, og ikke binde dig fast til noget, som du ikke kan komme væk fra. Det er godt at beholde bare en smule mobilitet.

KRYDDERIER TIL SELV-BONDAGE

Brug en tændt vibrator, som du ikke kan fjerne, påsæt klemmer, som du heller ikke kan fjerne. Læg brændenælder, der ligger i vejen for at få nøglen. Opsæt en spand med urin. Hænderne er selvfølgelig bundet, så de ikke kan nå. Men det kan hovedet!

Japansk bondage

japansk-bondage Hvis du endnu ikke har oplevet bondage med reb, bindebånd eller et simpelt blindfold, så har du noget godt i vente. Et enkelt lille bånd eller slips kan åbne op for en ny verden af erotik, og hvis du tør og føler dig fristet, så kan japansk bondage også være en helt fantastisk oplevelse. Læs med herunder og mød 2 personer der hver især elsker japansk bondage, og få deres tips til hvordan du skal gribe det an, hvis du også vil prøve det.

Jan: Japansk bondage er en særlig samklang og nydelse

Jeg så japansk bondage første gang i 1972, hvor jeg var på forretningsrejse til Tokyo og blev inviteret med i en klub, hvor de optrådte med det. Det var utroligt smukt, og jeg blev meget fascineret af det. Jeg var i Japan flere gange og så mere japansk bondage, men havde ikke selv fingrene i det. Det var først, da jeg i starten af 90’erne blev medlem af Det Sorte Selskab, at jeg fik genopfrisket interessen for japansk bondage. Jeg begyndte at sætte mig mere ind i det, bl.a. ved hjælp af bøger, jeg fik fra Japan, og siden gik jeg så i gang med at eksperimentere med japansk bondage selv. Jeg begyndte at lave japansk bondage kurser i Det Sorte Selskab – og nu, hvor jeg er medlem af Excess Club, er jeg også med til temaaftener der.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

Noget af det fascinerende ved japansk bondage er den mentale koncentration, som det kræver. Man er meget tæt sammen med den, man binder – og den, man bliver bundet af. Der opstår en særlig samklang og nydelse under japansk bondage sessioner. Når det hele lykkes, glider den, der bliver bundet, ind i et andet univers.

Det er en meditativ tilstand, hvor hun bliver frataget store dele af sin bevægelsesfrihed. Man kan sige, at hun er under en frivillig tvang – hun overgiver sig totalt og lægger alt fra sig. Og når man ikke har noget ansvar, ikke skal gøre noget som helst, så vender man sig indad og kommer ind et sted, hvor alt omkring en forsvinder.

Japansk bondage er meget kropsligt og sensuelt, men det er faktisk meget sjældent, at man bagefter går i gang med at bolle. Man går først og fremmest efter den kropslige nydelse. Japanerne har meget nøje kortlagt de forskellige erogene punkter på kroppen, og så skal man selvfølgelig sørge for at lægge rebene der, eller lave en knude, der lige trykker der. For mig handler japansk bondage om samhørighed, tillid, tryghed og en stor kropslig nydelse for begge parter. Den, der bliver bundet, har en stor nydelse ud af det. Og den, der binder, har stor nydelse ud af det visuelle, det æstetiske og det at røre kroppen. Det er ret fantastisk, fordi man er så tæt sammen om japansk bondage, skal kemien være i orden – man kan ikke bare gøre det med en tilfældig fremmed.

Japansk bondage kræver jo også, at der er en stor tillid parterne imellem: Den, som bliver bundet skal kunne have fuld tillid til, at det her er sikkert, og at hun ikke kommer til skade – ellers bliver hun nervøs og kan ikke nå til det punkt, hvor hun svæver ind i et andet univers. Man skal også i forvejen vide, hvilke grænser der er – f.eks. hvor høj en grad af nøgenhed, der må være til stede. Mange gange har jeg bundet nogen, der er mere eller mindre påklædte. I virkeligheden behøver det ikke at være noget, der er så domineret af det seksuelle.

Tidsfornemmelsen forsvinder under japansk bondage

Det er forskelligt, hvor lang tid det tager at binde nogen – en enkelt binding af overkroppen kan tage få minutter, og nogle af de mere komplicerede ting kan tage op til en halv time, inden den sidste knude er lagt. Men det er også et spørgsmål om nydelse – for nydelsen kan jo godt være, at det tager lang tid, selv om det måske kunne gøres på tre minutter, så bruger man alligevel et kvarter på det, fordi man kæler lidt, man rører lidt ekstra, man rykker lidt i båndene for at drille.

bondage-reb Når kvinden så er hængt op, er der også forskel på, hvor lang tid, der går. Jeg har haft en kvinde hængende i tre kvarter – hun havde ikke nogen fornemmelse af tiden, hun troede, der var gået 15-20 minutter. Hvis bindingen er lavet rigtigt, og balancen er der, så er det ligesom at være i en dvaletilstand. Men det mest almindelige er 5-10 minutter, fordi båndene snærer, og det kan godt blive lidt ubehageligt, især hvis bindingen ikke er lavet helt perfekt. Der skal være en god understøttelse og mange reb rundt om kroppen.

Der er nogle grundlæggende ting og sikkerhedsregler ved japansk bondage man skal kende, men ellers er det faktisk ret enkelt at gå i gang med. Man skal selvfølgelig vide, at man på ingen måde må lukke for blodtilførslen, og så skal man lige lære sig to-tre grundlæggende mønstre, som kan bruges på forskellige måder. Derefter kan man så improvisere. Der er flere af de klubber, der beskæftiger sig med SM, som har kurser eller temaaftener med japansk bondage. Så vil man lære det, er det et godt sted at starte.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

Derudover findes der også bøger og websites om japansk bondage– man kan bare google “japansk bondage” eller “Nawa shibari”. Her kan man også finde den historiske baggrund – det startede nemlig slet ikke som en erotisk leg, men som en måde at tage folk til fange og torturere dem på.

Lisbet: Japansk bondage er en tæt, varm og intim fornemmelse

Det var Jan, der introducerede mig for japansk bondage for 4-5 år siden. Jeg havde skrevet sammen med ham og havde spurgt, om han ville binde mig, og han havde sagt, at jeg kunne være hans model på en kursusaften i japansk bondage. Så jeg skulle stille mig op foran 15 mennesker og smide tøjet. Der var mange modstridende følelser i det, men så kom ekshibitionisten frem i mig, og det var jo ikke mig, men rebene de kiggede på. På en måde var jeg bare en “ting” – det væsentlige var, at rebene kom til at ligge pænt. Jeg var spændt på, hvordan jeg ville reagere. Når jeg var bundet og skulle hænges op, ville jeg jo være fuldstændig hjælpeløs og på en måde få frataget alle rettigheder. Jeg var spændt på det hele tiden, da han begyndte at hænge mig op. Og da jeg så pludselig hang der, tænkte jeg “Nej, hvor er det fedt.”

Det var også en helt utrolig fornemmelse at svæve. Man svæver selvfølgelig ikke, for tyngden er der stadig, og rebene gør lidt ondt, men det er en fornemmelse af at være vægtløs. Det var også helt tidløst, og jeg følte det som om, jeg kunne hænge der i to minutter eller i to timer. Man har ingen fornemmelse af tid. Det er en helt vildt fed fornemmelse at være snøret ind. Man får frataget – og slipper – alt ansvar. Man kan ikke vælge eller smutte udenom… man er bare. Det er fascinerende at blive pacificeret, ikke at kunne bestemme det hele selv – det er nemlig det, jeg plejer at gøre i dagligdagen. Jeg plejer at styre det hele, at kunne det hele, og der er ikke nogen, som behøver at hjælpe mig.

Når man på den måde afgiver hele kontrollen til et andet menneske, handler det meget om tillid. Det fik jeg til Jan med det samme. Ellers ville jeg aldrig turde gøre prøve japansk bondage– jeg hang med hovedet nedad, og tænk hvis rebene eller knuderne ikke holdt. Man skal vide, at den, man leger med, ved, hvad han laver – han skal kunne læse mig, se mig og mærke, hvor jeg er henne. Han skal virkelig have styr på det.

Tryghed i rebene

Da jeg blev bundet af Jan første gang, var der overhovedet ikke sex i det. Jeg blev ophidset af det, men ikke efter at dyrke sex med Jan, mere efter at opleve endnu mere. Jeg oplevede også en dyb taknemmelighed, fordi han åbnede en ny verden for mig. Der er en meget erotisk stemning mellem den, der binder, og den, der bliver bundet, men som sådan bliver man ikke ophidset af det. Det er mere en tæt, varm og intim fornemmelse. Når jeg får pillet rebene af bagefter, så fryser jeg altid. Der er en eller anden tryghed – eller i hvert fald noget varme – i rebene, som gør, at når jeg ikke længere har dem på, så bliver jeg kold. Så får jeg lyst til at få et tæppe over mig og blive puttet lidt.

Bjælker i loftet til at lege japansk bondage

Nu er jeg heldigvis blevet gift med en mand, der også er rigtig glad for reb. Vi har selv bygget hus, og der har vi selvfølgelig valgt at få bjælker i loftet. Det er en meget praktisk indretning. Lige nu har vi to små børn, så vi er trætte om aftenen. Det vil sige, at sex oftest er noget, som går meget hurtigt, men der er altid en eller anden form for SM involveret i det. Det er meget forskelligt, hvilken stemning vi er i. Det er bestemt ikke altid, at jeg er til reb, for det er også noget, der tager rigtig lang tid – at binde, og binde op igen. Andre gange skal det bare være ren, hård SM uden så meget andet. Men generelt synes jeg, at det er rigtig fedt at blive pacificeret, og det kan også være temmelig meget en del af SM, at man er bundet helt og holdent og ikke har mulighed for at sige til eller fra.

Japansk bondage sex video

For mig er der som oftest sex forbundet med, at jeg dyrker japansk bondage med min mand eller andre – enten imens eller lige bagefter – ellers bliver jeg skuffet. Min mand bliver nogle gange seksuelt ophidset af at binde, andre gange siger han, at det hele foregår oppe i hovedet på ham, men når han er færdig med at pacificere mig, begynder legen nogle gange først for alvor – andre gange er det “bare” forspil til sex.

Alt i frækt bondage udstyr, klik her

Tryg stemning med japansk bondage i klub

Hvis man har lyst til at prøve japansk bondage, er det ikke noget, man skal foreslå, efter at have støvet en tilfældig fyr op på en bar eller på et datingsite. Det er alt for usikkert. Hvis man derimod gør dyrker japansk bondage i en klub, så vil der altid være nogen til stede, der kan sige fra eller til. Der er en tryg stemning og en barvagt, der holder øje, og der er hele tiden folk i nærheden, som kan sige “Pas lige på med det der”. Så jeg vil helt klart anbefale, at man melder sig ind i en klub, hvis man har lyst til at eksperimentere med japansk bondage. Vi er medlem af Excess Club, og nogle gange får vi så ungerne passet til dagen efter, og så er der rigtig gang i den derinde. Det er sjovt, og det er et trygt miljø, hvis man er til japansk bondage.

Hvis du vil vide mere om undervisning og temaaftener i japansk bondage

Leave a Comment

9 Comments

 • Har kun prøvet blindfold, men jeg kunne da godt forestille mig, at det er lidt frækt at blive bundet og dermed være i en anden persons magt.

 • Er selv medlem af Smil Aalborg som er en bondage og sm klub, vi har forskellige tema aftener, hvor man kan komme forbi til en snak, og se lokaliteterne, vi er pt over 110 medlemmer.

 • Kunne være godt, hvis flere prostituerede tilbød bondage og sm lege. Nogle af dem som gør har ikke den store erfaring, eller det fornødne udstyr, det er ikke nok, bare med en enkelt pisk og et par håndjern. Det bedste er nok bare at kende nogle andre, som man kan lege fast med.

 • Jeg holder meget af at være bundet i stalden hvor det lugter af heste og dyr, og evt. blive opstaldet som en hingst eller tyr med et kravejern om halsen og bundet på alle 4 stående som et dyr i den gamle stald.

  Den bedste bondage jeg har prøvet er at håndled og ankler bindes sammen på ryggen, og at jeg så bliver lagt i en gammel kornsæk der snøres til ved min hals, så jeg ligger med hele kroppen bundet i stof sækken og ikke kan lege med mig selv, og så ligge med hovedet udenfor sækken på gulvet med halm i stalden og vente på at jeg får lov til at komme ud af sækken. Når jeg ligger sådan fanget i sækken er der god tid til at ligge og tænke over glæden ved ikke at kunne komme fri af sækken uden hjælp, og samtidig ikke vide hvornår jeg slippes ud af sækken.

 • Hej Christian
  Jeg har en ven som jeg flere gange har bundet i hestestalden hvor min hest er opstaldet, men hver gang lykkedes det ham at slippe fri af mine reb, så jeg blev glad da jeg læste dit opslag om at få håndled og ankler bundet sammen og så blive lukket inde i en sæk.

  Det lyder dejlig effektivt, og jeg kunne godt tænke mig at lade min ven komme i en sæk på den måde, han kan jo ligge på gulvet i en af spilboksene, så jeg kan nyde ham lukket inde i sækken.

  Men hvor længe kan man holde ud at ligge i en sæk og er det ikke bedre at hele kroppen er nede i sækken end at binde sækken til ved halsen?

  Har du et stopord så du kan komme ud af sækken hvis du skal på toilet?

  Hvor stor skal korn sækken være, og kan du se gennem sækken når du ligger i den, så du kan se hvem der leger med din krop når du er fanget i sækken?

  Håber du vil svare mig, og fortælle mere om hvordan det er at være sikret i en sæk.

 • Kære Pia
  Jeg har desværre ikke været her på siden i nogen tid, så har ikke fået svaret did, og håber du måske allerede har fået din ven sikret så godt så han ikke smutter fra dig, når du har bundet ham i dine reb der må have været alt for lidt stramme siden han sådan kan slippe fri.
  Det vil være helt fint at lade ham ligge i spilboksen, så kan andre der passer deres heste jo også holde lidt øje med gæsten ( din ven ), og sæt evt. en stålkæde om halsen på ham med en hængelås, og lås den anden ende af kæden fast til tremmerne i spilboksen, så er du 100% sikker på han ikke stille og roligt kan smutte ud i et ubevogtet øjeblik.
  Han kan ligge i sækken lige så længe som du syntes han skal, hvis det er lang tid så giv ham en ble på og kom evt. hans underkrop i en plastiksæk, så han ikke sviner sækken til hvis han skal pisse eller skide, og jo det mest effektive og behagelige (for dig) er at hele hans krop er i sækken, som så snøres til ved snøvsen så enhver form for flugt tanke hurtigt opgives. Men ellers bind sækken til ved hans hals og lad hovedet ligge udenfor – evt. med et stangbidsel i munden så han holder kæft og ikke skræmmer hestene med evt. tuderi.
  Nej en fange skal ikke have et stopord, og toilet besørgelse må svinet jo bare gøre i sækken, eller hvis du er flink så har han en ble på,
  100 kg. kornsæk er rigtig godt, og desværre kan fangen se lidt igennem sækken, så bind gerne et reb omkring sækken over øjnene ( eller en læderrem der strammes over øjnene ) , så kan han intet se.
  Det er rigtig dejligt at være i en sæk, vil du selv prøve – så tag en sæk og klip huller ved åbningen af sækken og kom et reb igennem hullerne og kravl så selv ned i sækken og træk rebet til så sækken er snøret sammen, så kan du selv få den dejlige oplevelse. Det er selvfølgelig endnu bedre at dú kommer en kæde igennem hulerne og tager en hængeløs hvor du ligger nøglen på bordet og så tager din telefon med i sækken, og når du er godt krøbet sammen trækkes sækken til med kæden som du låser med hængelåsen så du ikke kan komme fri af sækken – og du kommer så først fri når du ringer til en ven, og får vennen til at komme og besøge dig og befri dig fra sækken. Husk at vennen skal have en nøgle til din hoveddør eller at den ikke er låst så vennen kan komme ind til dig.

 • Hej Christian
  Min ven er noget af en pralrøv, som havde sagt jeg ikke kunne holde ham fanget en hel uge, uden at han slap fri.

  Vi aftalte så at jeg fredag op til efterårsferien måtte vælge 5 ting som jeg måtte sikre ham med, og så havde han hele efterårsferien til at komme fri.

  Jeg valgte 10 meter reb – et hundebur – en stor stof sæk – 2 meter stålkæde og 2 hængelåse!

  Jeg startede med at sikre hans ankler og håndled med stålkæden som jeg låste sammen med den ene hængelås:

  Så kom jeg hele hans krop ned i kornsækken, med hovedet udenfor sækken, og snørrede den stramt til omkring hele hans krop med de 10 meter reb.

  Efter det pressede jeg sækken med hans krop ind i hundburet, som jeg låste med den sidste hængelås.

  Jeg fortalte ham så at nu havde han efterårsferien til at komme fri, og at han skulle vide at mad og vand måtte han slikke op fra en skål jeg fodrede ham med udenfor buret, og at sækken vart hans toilet, og så ønskede jeg ham god ferie.

  I de første timer vred han sig meget i sækken, men han faldt hurtigt til ro og forsøgte så at slide rebet over på tremmerne i buret, og han så virkelig dejlig ud når han stak tungen ud gennem tremmerne i buret for at slikke sin mad ind i munden.

  I løbet kom flere af vores venner på besøg, og han blev virkelig hånet og nedværdiget, og efterhånden stank sækken også af hans barnepis og lort, og da de 4 dage var gået begyndte han at klynke og be om at komme fri og sagde han opgav – jeg svarede ham ikke så han fik ikke svar på hans bønner.

  Fredagen efter var ugen gået, og jeg sagde så til ham at han i weekenden måtte komme fri af sækken og hans reb samt stålkæden, så jeg tog ham ud af buret og tog ham med over i SM klubben, hvor han fik lov til at være gæst i weekenden, og hvor mange af vores venner hånede ham, og han fik da også varmet kroppen med flere dejlige piskeslag, og søndag til aften kom han så fri og vi tog så i byen sammen hvor han betalte for en god middag til os begge – og jeg tilbød ham at til jul må han gerne være jule og nytårs fange, så han har 2 uger til at komme fri.

  Om han tar imod gaven ved jeg ikke – men jeg håber det da.

  Håber han nu har lært at selv om han er en stor stærk mand, så kan 5 små ting godt sikre ham lige så længe det passer mig.

  • Hej Martin – Hvor bor du?
   Har du før været godt bundet i en langtidsbondage og ligge i uvished om hvornår du kommer fri?
   Bor du alene så du kan svinebindes og smides i sækken hjemme hos dig selv, og kan naboerne høre hvis du skriger når du smager pisken eller beder om nåde og om at komme fri.