Sex guides

Ordbog

sexstillinger Diller, stjernen, at knække anemoner med nakken. Du kender sikkert de mest gængse danske sex slang udtryk, men hvad med sexordene græsk, fransk og spansk sex? Vi hjælper dig på vej med en oversigt over de “internationale” sexstillinger og deres betydning – så er du forberedt uanset hvilket sprog, du bliver præsenteret for en sen nattetime.

Hermed starter vores “Sexord-guide”:

Køb sexlegetøj 6000 varer på lager , Klik her

Norsk sex

Nordmændene laver skam andet end at vandre på fjeldet. Norsk betyder, at du onanerer (med hånden), mens du overværer andre have sex. Det er måske ikke det nemmeste at gøre – hverken for dem, du kigger på, eller for dig selv, hvis I bare er en smule blufærdige. Men det kan med statsgaranti gøres i enhver swingerklub med respekt for sig selv.

Russisk sex

Russisk er den helt sikre måde at dyrke sikker sex på – det er nemlig, når han placerer sin diller mellem dine lår og kører den af der. Altså uden at trænge op i dig. Det kan være en god idé at bruge lidt glidecreme, så det ikke bliver en alt for tør og ubehagelig oplevelse. Det har også den fordel, at det rent faktisk ligner rigtig sex en smule, og der er ingen risiko for at du bliver gravid af det.

Japansk sex

japansk-sex Så er det frem med reb og tov! For japansk betyder at blive bundet. De fleste af os har nok prøvet det – i hvert fald i den milde form – hvor han enten har blindfoldet dig og snoet sit slips rundt om dine håndled og vice versa. Japansk dækker dog over alle former for binderi – fra det helt blide bondage til hardcore BDSM. Der findes også en anden udgave af japansk, som er telefonsex internetsex.

Svensk sex

Ligesom nordmændene har vores andre nordiske naboer noget med hænderne. Svensk eronani med hånden – også kendt som et handjob. Det er jo noget, vi alle kan være med på – og en noget sjovere fornøjelse end at bruge hele eftermiddagen på at samle reoler og skabe fra selvsamme.

Amerikansk sex

Hvis du er til en hurtig quickie i køkkenet, et godt skrald på spisebordet eller i skoven, så har du allerede gjort det i den amerikanske udgave. Det er nemlig, når I gør det alle andre steder end i sengen. En variation over den, amerikansk 2, er, hvor I sidder på en stol med ansigtet vendt mod hinanden. Og det er jo stadig uden for sengen…

Esperanto (Hollandsk) sex

Her er en til alle fodfetichisterne, for esperanto er, når du kærtegner og stimulerer hans pik med dine fødder. Altså en god gang fodsex. Her kan det anbefales, at du sørger for at have rene og velplejede fødder, så oplevelsen bliver ekstra dejlig. Den alternative udgave af stillingen kaldes hollandsk og er også fodsex, men hvor du lige har smuttet et par træsko på, mens du gør det. Det kræver nok et vist motorisk overskud – og stor, stor forsigtighed.

Græsk sex

graesk-sex Ud fra, hvad det betyder, må man konstatere, at grækerne er… rummelige. Hvis du er en af dem, der godt kan lide at spice sex’en lidt op, kunne du vælge at nappe det græske alternativ, som er analsex. I nogle lande opfattes det som en decideret perversion (sodomi), og du kan blive straffet for både at give eller få den i kaffepletten. Men det er heldigvis ikke så mange steder.

Italiensk sex

I den mere dekadente afdeling er der italiensk, som er sex i armhulen. Det er måske ikke det, de fleste mænd praler af at have prøvet, men hvorfor ikke? Det er da en alternativ løsning til at køre den af mellem dine bryster.

Schweizisk sex

Endnu en stilling, der nok mest er tiltænkt mandens nydelse. Schweizisk er, hvor han får massage af to kvinder, mens den ene onanerer på sig selv og den anden giver ham et blowjob. Så hvis I keder jer en aften, kan du da lige ringe til din bedste veninde og høre, om hun er frisk?

Tysk sex

Tyskerne er nogle værre nogen. Faktisk har tysk hele to betydninger. Tysk er både den go’e gamle stilling, hvor du rider ham, så englene synger – og det kan også bruges som betegnelse for SM, både den blide og hårde af slagsen. Så hvis du bliver scoret af en Helga eller Heinz næste gang, og de foreslår deres nationalsport, skal du måske lige få uddybet, hvilken en slags, de mener.

Fransk sex

Oh-la-la! Fransk er en af klassikerne og sikkert en af dem, de fleste af os kan huske, hvad faktisk betyder. Måske er det også så nemt at huske, fordi det er den herlige beskæftigelse kendt som oralsex. Som bonusinfo kan vi fortælle, at når han udfører det på dig, kaldes det cunnilingus, mens det kaldes fellatio, når du går ned på ham. Og hvis du udfører superfransk, betyder det, at det er uden gummi.

Spansk sex

Og så til en stilling, som rigtig mange mænd sikkert værdsætter. Spansk er, når han kører den af mellem dine bryster. I kan jo prøve den alternative stilling, nemlig at han sidder overskrævs over dit ansigt, mens han kører den af mellem dine bryster. I denne stilling kan du samtidig stimulere hans boller og numsehul, hvis han er til det. En anden variation er, hvor manden kører sin pik op og ned mellem dine balder. Der er mange muligheder for ham her. Husk glidecremen!

dansk-sex Engelsk sex

Hvis vi danskere ikke er helt stolte af den med missionærstillingen, skal vi alligevel ikke pive. For man kan have tonsvis af god og fræk sex på den måde og få masser ud af det, men hvis du får engelsk betyder det slet og ret et utilfredsstillende samleje.

Dansk sex

Der er selvfølgelig ikke noget galt med missionærstillingen, men når man tænker på de mange skægge stillinger og dejlige variationer, der ellers findes, kan man da godt spekulere lidt over, hvorfor det lige præcis er missionær sexstillingen, der er klassificeret som dansk.

Leave a Comment

6 Comments

 • Fedt med en ordbog på nogle af alle de forskellige sexbegreber, den med det franske kendte jeg nu godt i forvejen Ha.. Ha..

 • Ha.. Ha.. Den franske er min favorit, jeg gætter på, at jeg taler på de fleste mænds vegne “Vive la France!” 🙂

 • Utroligt så mange udtryk der findes, inden for det seksuelle univers. Tror at jeg vil spørge konen i aften, om hun lige skal have en omgang “Tysk eller russisk Sex” Men hun vil sikkert bare glo dumt på mig….

  • Hej Laila

   Tak for dit spørgsmål. Russisk sex er, når manden placere sin penis mellem kvindens lår, og derved opnår stimulering uden samleje.

   Mvh.
   Support