Sex guides

Fisting

Med fisting eller fistfucking skal du tage det rolig

Inden man går i gang med at prøve at fiste, skal man sørge for et meget langt forspil, så man bygger op og sørger for, at kvinden kommer i et seksuelt ophøjet stadie. En hånd er jo meget. Hvis man har mulighed for det, kan man tage andre redskaber i brug til at varme op med, f.eks. en dildo. Man skal huske at tage sig god tid – og acceptere, at det ikke er altid, det kan lade sig gøre.

Køb bedste fisting sexlegetøj, se her

Når hun er klar, tager man latexhandsker på. Latexhandsker er en god ide, fordi de glider bedre, og fordi man ikke så nemt fører bakterier og snavs ind i skeden. Og fordi det beskytter mod sygdomme ligesom et kondom. De kan købes i malerforretninger eller materialister, eller find dem på Google. Snup dem uden pudder. Hvis man bruger en bar hånd til anal fisting, så skal den først vaskes rigtig grundigt i varmt vand og sæbe, også mellem fingrene og på håndryggen. Brug mindst et minut pr. hånd og skyl grundigt. Husk at bruge en god fisting creme der til.

Fisting er en af de lege, der kan tage os helt derud, hvor resten af verden forsvinder.

Komplet Fisting guide

Fisting

Og hvis man vender hånden om, så er der en bule på det nederste af håndfladen – det er næste forhindringspunkt, hvor hånden er bredest, og det er der, hvor det er svært at komme igennem, så der skal man være meget forsigtig. Og så skal man i øvrigt tage det meget stille og roligt hele vejen igennem, når det er første gang.

Neglene skal være korte, helt rene og helt uden skarpe kanter. Har du lange negle, så brug en kraftig latexhandske, f.eks. sådan en til opvask eller en kinky slags fra en sexbutik. Hvis din håndryg er behåret eller du har hård hud på fingrene, så er handsker også Cock- and ball torture. Og så skal der selvfølgelig bruges en MASSE glidecreme…

Man skal starte med at mærke efter, hvordan man nemmest kommer ind. Hånden skal spidses til, så den ikke er alt for bred. Når man er på vej ind, kan man mærke, hvor der er mest plads. Hvis man samler fingrene, så er der en kno, der stikker opad – det er første forhindringspunkt.

Anal fisting

Man kan udøve anal fisting på både kvinder og mænd. Hvis man laver anal fisting på en mand, så stimulerer man kraftigt prostata, der er den lille kirtel, der sidder lige inden for ringmusklen bag pikkens rod. For langt de fleste mænd føles det ret vildt, især de første gange, og det kan udløse øjeblikkelig sædafgang, tudeture og orgasmer, de aldrig har prøvet før. Desuden vil mange mænd føle en voldsom kildren i pikhovedet, selv om det slet ikke bliver stimuleret, og også en sær fornemmelse af at skulle tisse.

Køb bedste fisting sexlegetøj, se her

Efter fisting vær opmærksom på følgende

Anus vil uden tvivl føles ømt efter seancen med anal fisting, men det bør aftage efter en dag eller to. Hvis man ofte udvider sine ringmuskler og måske endda dyrker anal fisting tit, så risikerer man at blive ramt af “fækal inkontinens”, altså at der kommer afføring ud, uden at man kan styre det. Som regel går det over igen, men man kan senere i livet – når musklerne bliver svagere – få det permanent.

Om analsex kan udløse hæmorider, er der stadig tvivl om. Men nogen siger altså, at bl.a. anal fisting kan gøre det. Der vil næsten med sikkerhed være små lyserøde spor af blod i glidecremen. Men der må ikke være mere end det.

Sexlegetøj og produkter til fisting

Er du nysgerrig omkring fisting, og vil du gerne i gang med at teste det af, så kan det være en rigtig god idé at have noget sexlegetøj og glidecreme til at starte ud med. Du kan se udvalgt sexlegetøj herunder der er velegnet til fisting, men du kan også selv kigge i fetish kategorien hos Erotik.dk, hvor de har et stort udvalg af bl.a. dildoer og frækt udstyr.

Køb bedste fisting sexlegetøj, se her

Fistinghånd

Har du ikke en hånd til rådighed, eller vil du gerne prøve dig frem med fisting før, du begiver dig ud i “the real deal”, så anskaf dig en fistinghånd, som er formet som en naturtro hånd/arm. Hånden er cirka 40 cm. lang og cirka 7-8 cm. bred, så der skulle være lidt at træne med for de fleste. Også oplagt til dig der er single og savner en at lege med. Fistinghånden fås i flere forskellige varianter.

Belladonnas Magic Hand

fistinghånd

Doc Johnson The Hand Fistinghånd

Doc Johnson The Hand

Titanmen The Fist

Titanmen The Fist

fisting glidecreme Fisting glidecreme

Når du leger med fisting, uanset om det er med en dildo eller en rigtig hånd, så er glidecreme alfa omega. Det er super vigtigt at bruge masser af glidecreme, og det er altså muligt at få speciel fisting glidecreme, som er ekstra drøj i brug og med ekstra god glideevne. Den man ser her på billedet er en fistinggel, den minder mere om en tynd creme. Fistinggel er lavet på vand, så den også kan bruges sammen med sexlegetøj.

Køb bedste fisting sexlegetøj, se her

Tips til jer der vil prøve fisting:

 • Tålmodighed og renlighed er en dyd, hvis I vil eksperimentere med fisting.
 • Prøv jer først frem med dildoer af stigende størrelse.
 • Brug mere end rigeligt af en god, drøj glidecreme – eksperimenter IKKE med f.eks. vaseline, babyolie eller andre produkter til kropspleje.
 • Neglene på hånden skal være fi let helt ned, og I bør bruge latexhandsker.
 • Sørg for at varme mere end grundigt op først – kvinden skal være virkelig tændt.
 • Kommuniker undervejs og tag det helt, helt roligt.
 • Stop øjeblikkeligt, hvis det bliver for meget.
 • Indfør ALDRIG hånden (eller noget andet), hvis der er for meget modstand.
 • Snak om oplevelsen bagefter.
 • Regn med, at det kræver øvelse.

Fisting eller fistfucking er en af de seksuelle lege, der ikke er for nybegyndere. Men starter I blidt og forsigtigt, er der store glæder og oplevelser at hente. Læs med nedenfor, hvor Lisbeth, der elsker at blive fyldt helt ud med fisting, fortæller om sit syn på det.

Fisting giver kraftigere orgasmer

Mens han er inde, stimulerer han mit G-punkt meget kraftigt. Og efter at han har trukket hånden ud, så er jeg virkelig tændt, og så kan jeg få nogle gevaldige orgasmer, der helt klart bliver kraftigere end ellers. Normalt er jeg ikke i stand til at få klitorisorgasmer, men til gengæld så får jeg rigtig kraftige sprøjteorgasmer, som helt sikkert blive enormt intensiveret af fisting.

Køb bedste fisting sexlegetøj, se her

Når han bagefter trænger op i mig, er der selvfølgelig mere plads i mig, end der plejer at være. Men når han har hånden oppe i mig, kan jeg også stramme til, så han kan få klemt hånden. Han kan virkelig mærke mig, og jeg kan virkelig mærke ham.

Det er meget intensivt. Det er en “ham og mig”-oplevelse, hvor vi er tætte, og han hele tiden er opmærksom på, hvor jeg er henne, og hvordan jeg har det. Og i det øjeblik jeg siger nej, respekterer han det fuldt og helt. Det er en tovejs-kommunikation, og vi er meget tæt forbundet.

I mit hoved handler det meget om SM, når han har hånden oppe i mig: Jeg bliver særdeles medgørlig og rolig, når vi leger med det. For mig handler det meget om at være den submissive og være helt i hans vold. Det er den totale overgivelse. Og når jeg så er godt afslappet, kan han ind i mellem kneppe mig med hele hånden.

Meget af det foregår oppe i hovedet på mig, og et af billederne, jeg har, når det foregår er, at jeg tænker på en sæl, der hamrer ind og ud af mig. Det er måske et lidt mærkeligt billede, men det virker.

For han er jo fuldkommen smurt ind i smøremiddel, så det er en glidende fornemmelse. Jo mere han arbejder sig ud og ind, jo mindre ondt gør det. Det er en fed fornemmelse, fordi jeg også er så ophidset. Det er fornemmelsen af at være helt fyldt ud og paralyseret, kombineret med en meget lystfyldt smerte. Jeg kan ingenting, når han er der. Det er kun hovedet og fissen. Der er ikke andet.

Husk masser af glidecreme

Under fisting bruger min mand en pokkers masse glidecreme og oftest også nogle tynde latexhandsker, så han ikke kommer til at skade mig. Han spidser hånden, så den er nærmest “missilformet” – det er ikke sådan, at han sætter en hel knytnæve op. Senere har jeg erfaret, at det er væsentligt nemmere at få en kvindehånd op. Og jeg kan varmt anbefale at starte med det, hvis man har sådan en til rådighed – eller vælge en mand med små hænder.

Køb bedste fisting glidecreme, se her

Når man skal starte på fisting, så er mine råd, at det selvfølgelig er godt med en masse glidecreme, og det kan være godt at bolle først. Man kan starte med at bruge en stor dildo og så prøve med flere og flere fingre.

Jeg skal være helt oppe at ringe, når vi gør det, så det vil jeg også anbefale. Jeg har en enkelt gang oplevet, at jeg fik en hånd op, hvor jeg slet ikke var tændt. Og det føltes som et overgreb, hvor det var alt for hårdt.

Leave a Comment

7 Comments

 • He he, jeg tænkte præcis det samme, da jeg læste artiklen. Dog er det svært at sige, hvordan det føles, før man har prøvet det. Det kunne jo være, at det er en voldsom pirrende og ophidsende fornemmelse 😉

 • Fisting eller at få en hånd op, giver en helt ubeskrivelig orgasme både for ham og for hende. Går du i tankerne om at prøve noget nyt i dit sexliv så giv det et skud, men husk at det vil sikkert ikke lykkedes hverken første anden eller tredje gang. Når det så er tid, vil du blive belønnet ud over alle grænser 😉

 • Har prøvet fisting et par gange før, den ene gang var sammen med en fyr jeg mødte over nettet. Han havde store hænder, så der skulle godt med fistinggel til.

 • Men var det godt Inge , leger du stadig med frække fyre på nettet , forsat fisting , har du erfaring med vilde g punkts -Sprøjteorgasmer, squirting ????, Smiler Vh. Frederik

  P.s jeg elsker st gi en dejlig Quinden oliemassage til total nydelse over hele kroppen i alle huller til udmattelse de tigger om mere det hele er sjask vådt men sig endelig til medium hånd ,…..

 • Jeg ved ikke med kvinden, jeg tror det er meget grænseoverskridende for hende, men også spændende, vi har prøvet det 4-5 gange nu og det er ikke helt lykkedes endnu, når til knoerne, men jeg er sikker på det nok skal lykkes, det er sindsygt frækt for mig som mand… faktisk helt vildt 🙂 glæder mig allerede til næste gang… Man skal bare huske de 2 vigtigste ting TID og Creme masser af begge dele. god fornøjelse