Sex guides

Oralsex

slik fisse Har du brug for et par tips til, hvordan du kan føre en lidt mere selvsikker tunge? Så tag et kig på det nedenstående.

Du kan måske bruge det hele, måske kun noget af det. Uanset hvad, så vær opmærksom på, at det bedste sex er spontant og uforudsigeligt.

Lad være med at bruge denne guide som en fast opskrift hver gang. Så bliver det bare kedeligt. Brug det du kan og derudover din intuition. Lær at lytte og føle dig frem, da det giver det bedste resultat, hvad enten der er tale om oralsex eller andet sex.

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

Tipsene, der følger her, kan dog hjælpe dig til at forbedre din orale ekspertise, så god læselyst.

1: Start stille og roligt

Dæk hende med kys over hele kroppen, hals, skuldre, mave, lår og inderlår. Lad være med at opsøge hendes underliv med det samme. Giv hende tid og lad hende mærke at du ikke har travlt. Nærm dig langsomt, så hun tror, du når som helst vil kaste dig over hendes underliv, men træk det ud. Bliv ved med at kredse om hende. På denne måde tænder du hende, inden du overhovedet er gået i gang. Før du fjerner hendes trusser, kan du med fordel puste en let strøm af varm luft gennem stoffet. På denne måde øger du opmærksomheden omkring hendes klitoris og skamlæber og varmer dem op.

2: Lad være med at kaste dig ”ind”

Fortsæt den langsomme tilgang når du har pillet trusserne af hende. Lad være med at dykke helt ind mellem hendes ben med det samme, men nærm dig området fra siderne. Start med at slikke kanten af hendes ydre skamlæber. Dernæst kan du forsigtigt sprede dem og slikke de indre, men lad være med at æde. Gå til værks som om du stadig blot pirrer. Du kan altid øge intensitet og tempo senere.

3: Hold igen med klitoris

Vent lidt med at komme i kontakt med klitoris. Fortsæt lidt endnu med at koncentrere dig om hendes skamlæber og skedeåbning. Når du begynder at give klitoris opmærksomhed, så undgå direkte kontakt til at starte med. Lad din tunge lege omkring og over klitoris, men for de fleste kvinder er direkte kontakt med klitoris for meget, før de er rigtigt ophidsede.Det kan eksempelvis gøres med en klitoris vibrator.

4: Variation

Sørg for at der er variation i dine slik. Lad være med at koncentrere dig for længe om samme område. Lad tungen glide i forskellige rytmer og forskellige steder. Veksel for eksempel mellem strøg over og rundt om klitoris, og ned langs skamlæberne og i skedeåbningen. Skift mellem lange bløde strøg med en bred tunge over både skedeåbning og klitoris, og små korte kild med spids tunge lige omkring og på klitoris. Suppler eventuelt med at suge klitoris ind i munden og lade tungen spille på den, efterhånden som hun bliver mere ophidset. Husk at gemme den direkte kontakt med klitoris til hun er godt oppe at køre. Så kan du til gengæld drive hende til vanvid på denne måde.

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

5: Lyt

Lyt efter hendes reaktioner. Hør hvad hun mumler, stønner, og hvordan hun ellers giver utryk for nydelse. Hvis lydene vidner om ophidselse og ekstase, bliver du bare ved med det, du er i gang med, så længe du kan. Når hendes reaktioner bliver mere afdæmpede, er det ved at være tid til at prøve noget nyt. Fortsæt afvekslingen mellem det bløde og hårde, det langsomme og hurtige osv., men husk ikke at famle i blinde. Lad dig i stedet guide af hendes reaktion.

6: Brug fingrene

Mens du slikker på klitoris, kan du forsøge at finde hendes G-punkt. En kvindes G-punkt sidder ca. 3-5 cm oppe i skeden, frem mod skambenet (dvs. på den side af skedevæggen der vender mod urinrøret). Hvis du ikke har mod på, eller har svært ved, at finde G-punktet, kan du bare lade en finger eller to glide ud og ind af skedeåbningen. Hvis du husker glidecreme, giver det hende en endnu bedre og dejligere følelse.

7: Øjenkontakt

Få øjenkontakt med hende ind imellem… hvis du kan (måske ligger hun henført med lukkede øjne). Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Lad hende mærke, at der ikke er noget du hellere vil, end at være her med hende.

8: Hvornår skal du fortsætte?

Når hun nærmer sig klimaks, må du endelig ikke stoppe. Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med. Det er jo åbenbart noget helt vidunderligt, du er i gang med ;-). Bliv ved til hun når op over den bølgetop.

9: Hvornår skal du stoppe?

Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv. Du skal nu igen være forsigtig med direkte og hård kontakt. Fortsæt med lange forsigtige strøg med en blød tunge eller hold eventuelt to fingre stille over klitoris og lad en vibrator forsigtigt køre ovenpå dine fingre. På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget. Vent og se. Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme. Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense. Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu.

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

10+: Ekstra guf – der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe.

Disse tricks gør en forskel!

 • Hvis du tror, at kvinden er med på det, så kan det anbefales at stimulere området omkring anus og måske stikke en finger op i anus. Du har stadig et par fingre til overs, og de fleste kvinder har bestemt ikke noget i mod at blive berørt i og omkring numsen.
 • Hvis I har aftalt det inden, vil en vibrator eller en dildo oftest også være et sikkert hit, mens du slikker hende. Vibratoren kan bruges på klitoris eller oppe i skeden eller numsen.
 • Lad hende sprede sine skamlæber, så du bedre kan komme til at slikke hende, og du dermed kun skal koncentrere dig om det.
 • Spørg om hun vil stimulere sig selv, mens du kigger på. Du vil på den måde få et indblik i, hvor og hvordan hun bedst kan lide at blive berørt. Efter et stykke tid, kan du stille og roligt tage over og bringe hende i “mål”…
 • Oftest ligger kvinden på ryggen og bliver slikket. Prøv evt. at slikke hende bagfra, når hun befinder sig i “doggystyle”. Mange kvinder finder denne stilling fræk og ganske behagelig. Du kan også lade hende sætte sig blidt oven på dit ansigt. 

Efter orgasmen – efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer.

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

Cunnilingus – bedre oralsex

Ian Bendtsen er forfatter til bogen “Cunnilingus – bedre oralsex”, der udkom i 2007. Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:

oralsex – Jeg er igennem længere tid kommet i et seksuelt frigjort miljø, og i den forbindelse var jeg en gang på en ferie med til at arrangere det uofficielle europamesterskab i fisseslikning – og det vandt jeg så. Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han.

I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse. At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

– Det at slikke en kvindes fisse er noget, de fleste mænd finder dybt fascinerende. Det er jo en gave, man får. Kvinders fisser er fantastiske – der er ingen grænser for, hvor forskellige de er. Det er jo en fest at få lov til at bruge sin følsomme tunge lige der. At få lov til at lege med det allermest intime på kvinden. Og enormt dejligt at opleve kvinden give sig hen til nydelsen. Det er fantastisk lækkert at lægge sig til en fisse og ikke have en deadline – bare have tid til at nyde det. Det kan man blive helt høj af, fortæller han.

Han synes, det er synd, at mange kvinder er usikre på, om de ser “rigtige” ud forneden.

– Den blyhed, som mange kvinder har, kan godt gøre situationen mere akavet og anspændt, end den behøver at være. Og det er der ingen grund til. Mit bedste råd til kvinder er “elsk jer selv” – der er ingen, der er mere fantastiske end jer. Og der er intet mere charmerende og indtagende end en nyvasket fisse. Fisser er så forskellige, og der er ingen, der er grimme. Det er sørgeligt, når nogen synes, de er grimme eller ligefrem ønsker at få dem opereret, f.eks. fordi de indre kønslæber kan ses. Vi kan altså lide det hele!

Leave a Comment

9 Comments

 • Der har virkelig været forskel på den måde, jeg gennem tiden har fået slikket fisse på. Nogle mænd opfører sig nærmest som om, de ikke ved, hvad de skal stille op med sådan en – slikker ikke til, rører ikke særlig meget, bruger ikke ordentlig tid på det og fumler egentlig bare rundt dernede. Det er et stort turn-off. Der er mange mænd, der ikke har sat sig ind i, hvordan vi kvinder er skruet sammen forneden, og det er ret vigtigt, hvis man vil give sin kæreste en ordentlig omgang oralsex. Heldigvis har jeg nu mødt mesterslikkeren: En mand, der både godt kan lide at slikke fisse og som har hørt efter, når tidligere kærester har vejledt ham.

  Jeg kan mærke, at han kan lide at slikke fisse, og kombineret med, at han har en engels tålmodighed, en ufatteligt insisterende tunge og meget flittige hænder, der både finder vej til fisse og røv, kan det gøre mig helt rundt på gulvet. Som regel starter han blidt og pirrende, hvor han forsigtigt “smager” på mig og bare antyder at slikke, og så “arbejder” han sig ind på mig, slikker mere direkte på klitten og bruger masser af mundvand og mine safter, så det (og jeg) føles glat og lækker og han er ferm til at stimulere mit G-punkt også.

  Han har heller ikke noget imod at bruge sexlegetøj. Vi har en vibrator, som kan bruges både det ene og det andet sted, og hvis han bruger den oppe i mig, samtidig med at han slikker direkte på min klitoris gennem længere tid – og det skal altså være en vedvarende, konstant slikning i mere end 7-8 minutter – så kommer jeg med et brag.

 • Hellere slik end samleje! Jeg vil faktisk hellere slikkes end have egentligt samleje. For mig er det den ultimative form for nydelse, og en mand kan drive mig fuldstændigt fra koncepterne, hvis han kan finde ud af at slikke mig ordentligt.

  Det værste er, når en mand slikker én, selv om han egentlig ikke har lyst, men bare gør det som en pligt-ting, der skal til for at varme op til den egentlige action. Det kan man altså mærke, og det er slet ikke rart. Det modsatte er fantastisk: Når man kan mærke, at manden virkelig nyder det og giver sig god tid til at udforske, tirre og til sidst bare giver den gas.

  Min eks kunne en særlig teknik, hvor han slikkede samtidig med, at han stimulerede mit G-punkt med en finger. Det sendte mig helt op i skyerne.

 • Først og fremmest har det stor betydning for mig, at manden forstår, at hele min krop er følsom. Når jeg bliver slikket, nyder jeg variationerne, at han holder mig på grænsen til at komme, når han tager hele fissen i munden, suger og lader læberne glide langsomt ud. Jeg nyder også, når han “tegner” på min fisse, lader tungen følge fissens naturlige former.

  Nogle gange ligger jeg på siden med ham mellem mine lår, så han rigtig kan komme til og så han kan presse tungen langt op i mig. Jeg nyder også, når han slikker mellemkødet, langsomt og vedvarende, når han slikker mig bagfra, blide strejf af tungen, der bliver mere og mere krævende. Hvis jeg skal komme, er det en vedvarende ens rytme og hårdhed, der virker.

 • Elsker når min kæreste giver mig en god gang oralsex, han er og bliver en rigtig fisseslikker. Mens han slikker mig, bruger jeg indimellem en klitoris vibrator, det virker bedst sådan på mig til at opnå orgasme.

  • Åh Gitte34 hvis du mangler en ny kæreste, til en god gang oralsex. Må du gerne skrive til mig, elsker at slikke fisse på en fræk kvinde.