Sex guides

Blowjob guide

Et godt blowjob kan gøre enhver mand blød i knæene. Og er der noget bedre end at tænde, tirre og til sidst tilfredsstille ham, så han kommer med et brag? Ud over nydelsen ved at have ham i din hule hånd (og mund) kan du være sikker på, at han også vil gøre alt for at tilfredsstille dig fremover.

En disciplin inden for blowjobs, som med garanti vil tænde enhver mand, er langt ned i halsen blowjobs, også kaldet deep throating. Linda Lovelace er ekspert i dybe blowjobs og hun giver dig her en håndfuld tips og tricks, hvis du gerne vil gøre hende kunsten efter.

Øv dig med en banan!

Find Sexlegetøj til det gode Blowjob

Bedste blowjob guide

Kort om deep throating blowjobs

De fleste kvinder har oplevet, at en mand forsøgte at presse sit lem langt ned i halsen på dem – med det resultat, at de var ved at kløjes i det. Men selvsamme oplevelse kan være en nydelse, mener nogle. Men hvad er det helt præcis deep throat går ud på?

Deep throat er en form for oralsex og en seksuel handling, hvor en person tager hele mandens erigerede pik dybt ind i munden og ned i halsen.

For at der er tale om deep throating, skal pikken være lang nok til at nå bagsiden af modtagerens hals. Den person, hvis pik der er i spil, kaldes den modtagende part, mens den, der udfører deep throating kaldes den givende part. Teknik og udtryk blev populært i forbindelse med pornofilmen Deep Throat’s premiere i 1972.

Vi har søgt råd hos Gabriela Maya Mesquita, der ved, hvad hun taler om når det kommer til blowjobs og deep throat kunsten. Vi har stillet hende nogle spørgsmål, læs med herunder.

Deep throat eksperten Gabriela Maya Mesquita

Gabriela Maya Mesquita blev født som dreng og har derefter tranformeret sig til, hvad hun altid havde vidst, hun virkelig var – en pige (dvs. Maya er mand-til-kvinde transseksuel). Maya har været en bro for mange mennesker, der står mellem de mandlige og de feminine realiteter. Hun har også omfattende seksuelle erfaringer efter at have haft sex med over 3000 mænd, mens hun arbejdede som professionel callgirl. I dag arbejder Maya som assistent, healer og massør for den hurtigst voksende tantriske skole i Europa.

Hvorfor appellerer det til mange mænd at have deres pik dybt nede i en kvindes hals?

Jeg oplever, at det rent psykologisk handler om oral fiksering og dybe blowjobs. Samtidig kræver disciplinen virkelig, at kvinden overgiver sig til ham. Derudover føles en god deep throating varmt, vådt og stramt. Det kan mænd godt lide.

Hvad er der at vinde ved at lære det her som kvinde?

Nogle piger nævner, at deres hals rent fysisk virker mere åben og klar bagefter. Det føles nemmere at trække vejret, snakke, synge. Energimæssigt kan det virkelig hjælpe med at få energiflow gennem hals-chakra’et. Og for nogle, mig for eksempel, er struben faktisk også et sted, man kan blive ret liderlig.

Hvordan bliver man god til det?

Gennem øvelse. Det gælder om at tage små skridt, og om at være rigtig tændt, når man gør det. Du starter med at øve på en meget stor, skrællet banan. Prøv at lade en banan glide ind og ud af din hals uden at synke, indtil du er i stand til at slappe af i din hals. Tricket er ikke at efterlade nogen tandmærker på bananen, mens du laver ind og ud bevægelser i din mund.

Er der andre guldkorn, du kan dele med os nybegyndere?

Find din uskyld igen: Del med din partner, at du gerne vil udforske den her nye leg med ham, og fortæl, at du får brug for hans tålmodighed og hjælp (til du når det punkt, hvor du har tillid til dine evner og slapper nok af). At være godt liderlig er et stort plus. Brug lysten til at fordybe dig yderligere i din træning. Vær modig nok til ikke at trække vejret et par sekunder for virkelig at føle den maskuline energi dybt inde i dig.

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

Jeg kan virkelig godt lide oralsex, og en dag med en elsker fandt jeg ud af, at jeg også godt kan tage en pik langt ned i halsen. Første gang var lige efter et tandlægebesøg, hvor jeg var på valium, så da var jeg nok lidt bedøvet. Men også gangene efter det gik det fint, jeg skal bare gøre mig helt slap, og så skal manden være forsigtig – og pikken ikke alt for enorm.

Udfordringerne ved deep throat

Det er svært for de fleste mennesker at udføre deep throating på grund af den naturlige brækrefleks, der bliver fremkaldt, når den bageste, bløde del af ganen bliver berørt. Mennesker har forskellige grader af følsomhed, og nogle kan helt lære at undertrykke refleksen. Det er også svært at trække vejret undervejs. Dybe blowjobs giver en helt anden fornemmelse for manden end almindelig oralsex, fordi partnerens tunge er ude at stand til at hjælpe til under deep throating, ligesom personen ikke kan sutte – til gengæld er modtagerens pikhoved intenst stimuleret af den tæthed, der er i partnerens hals.

At få en pik ned i halsen har altid virket meget forbudt for mig, men også ophidsende. Tænker nogle gange på det, når jeg onanerer. I virkeligheden trækker jeg altid hovedet til mig, når det bliver alvor, jeg er vist bange for at brække mig ud over ham.

Gode stillinger til deep throating

Der er flere stillinger, der er velegnet til at udføre denne teknik. At halsens muskler er afslappede er det allervigtigste. En variant er at forsøge at holde modtagers mund og hals i en lige linje (som en sabelsluger), men mange forskellige positioner er mulige:

“Ud over kanten”, hvor den givende part ligger på ryggen med hovedet hængende ud over kanten af sengen, og den modtagende ligger på knæ og indfører pikken i munden er en mulighed. En anden stilling går ud på, at den, der skal sluge pikken ligger på ryggen med den anden part siddende på sit bryst, hvorpå pikken sænkes ned i halsen den vej.

Største udvalg af sexlegetøj, klik her

Under almindelig deep throating er det den givende part, der har kontrollen. Den sidst beskrevne version, hvor det er modtageren der aktivt penetrerer svælget, kaldes irrumatio.

Vi ønsker dig held og lykke med de dybe blowjobs, og husk at øvelse gør mester 😉

Leave a Comment

6 Comments

 • Jeg har prøvet at deep throate flere gange, men jeg er altid ved at kaste op… Nu vil jeg prøve igen ved hjælp af jeres tips og tricks.

 • Den største nydelse er et godt blowjob. Når en kvinde ligger på knæ og tager pikken i munden, er det den største kærlighedserklæring, man kan få som mand. Et blowjob må hellere være lidt blidt i stedet for hårdt, der skal være følelse med. Og det er ikke kun pikhovedet, der skal suttes på. Det skal være ned langs skaftet, rundt om, på forsiden og på bagsiden. HUSK kuglerne og mellemkødet ned til bagindgangen.

  Hvis det skal være rigtigt frækt, skal stjernen også have en tur med tungen eller en finger, mens pikken glider ind og ud af munden. Så er der ikke langt til klimaks. Hvis pikken kan komme helt ned i halsen, skal den det. Min kone kan tage den til roden, lige inden den bliver helt stiv. Hvis hun så klemmer mine røvbalder imens, er det bare super. Det er ikke et must, at hun skal sutte, til jeg kommer, men bare som optakt eller som en fræk lille leg i bilen, på sofaen eller i køkkenet.

 • Det fedeste blowjob er, når min kone spontant hiver fat i min pik, tager den i munden og sutter den stiv. Jeg har aldrig boksere eller underbukser på, så der er få “forhindringer”: Knap op, riv ned og sut – That’s it! Har vi god tid, og skal jeg rigtig varmes op, så gør det mig virkelig liderlig, hvis jeg ligger på ryggen, og hun ligger på maven med pikken i munden. Her skal vi have øjenkontakt, så hun kan se, hvor liderlig hun gør mig.
  Hvis hun så samtidig spytter på min pik, er jeg tæt på at eksplodere af liderlighed. Der er ikke noget bedre end min kones mundvand på mit stive, følsomme pikhoved. Skal vi bare lege en dag, er det fedt, hvis hun har isterninger eller mintpastiller i munden samtidig – pladsen er lidt trang, men det giver en fed følelse i kalorius.

 • Det er dejligt, hvis hun kæler for banditten uden på tøjet og derefter går målrettet til værks med hensyn til afklædningen af mig. Efter kyndig håndbehandling, til der er tilstrækkelig erektion, kysser hun spidsen og forsøger blidt at få tungespidsen ind i hullet på penis, samtidig med at hun kærtegner anus, balder og mellemkødet og pungen.

  Nu skulle der være klar bane til at tage penis ind i hendes skønne varme, våde mund. Der skal være godt med smørelse i munden, og imens at hun tager den første “bid”’ af kagen, trækker hun blidt hele forhuden tilbage, så pikken er helt “nøgen”, og så slikker hun først med tungen på strengen under penis, meget følsomt, og efter et par ture her lukker hun munden om hovedet og suger, imens hun lader tungen køre rundt om hovedet.

  Hun sætter nu en rytme omkring penis og malker den med kinder, svælg og tunge, imens at hun onanerer mig med højre hånd, og venstre har travlt på anus, i anus, på balder osv. Efter et stykke tid tager hun pikken helt ned i svælget, så langt som overhovedet muligt, gør synkebevægelser og malker manddommen for alt, hvad der er godt. Det er ikke uvigtigt at holde ud længe (ligesom med tantra), for det gør hele processen sublim – når toget kører dybt i hendes hals, er det blot at konstatere, at kvinder er det stærke køn.

  At komme på/i en kvindes ansigt er også fremragende. Der er noget yderst liderligt ved en kvinde, som labber dråberne i sig, som om hun ikke kan få nok. Man skal dog passe på ikke at komme i hendes kønne øjne eller hår. Og at se sin sperm løbe ned af hendes ansigt er fortrinligt, believe me.

 • Skal lige vise konen den her side, så kan hun lige læse lidt om, hvordan banditten skal suttes. Syntes nemlig at hun kører i den samme rytme hele tiden, tror desværre at det er almindelig kendt i de fleste forhold, ja især når man har været sammen i over 7 år.

 • Tak for den gode guide, jeg har fundet her. Det er bl.a. her, at jeg er blevet opmærksom på, at man på pornhub kan finde mange spændende og gode videoer af de forskellige variationer indenfor deepthroat. Selv tænder jeg ikke på den ekstreme del af deepthroat, hvor kvinden kan blive slået, ydmyget og spyttet på, selvom jeg har fuld respekt for de, som har det som en del af en rolleleg. Selv er jeg en moden kvinde i 40´erne som dyrker sexformen sammen med min dejlige mand i den mere blide og erotiske form af “deep-throat genren”.