Sex guides

SM

SM er frækt. Det har vi lært i 50 Shades of Grey. Men der er alligevel nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i den frække kunst. SM er i øvrigt en forkortelse af ordet Sadomasochisme. Sadomasochisme er igen fremkommet ved en sammentrækning af ordene sadisme og masochisme.

Aktørerne inden for sadomasochisme kaldes for sadomasochister, og de kan enten lide at påføre andre eller selv blive påført fysisk og eller psykisk smerte, som en del af den seksuelle akt inden for SM.

SM Eksperimenter ikke med SM hvis I er fulde

Når man har fået lidt indenbords, kan selv de tåbeligste ting virke helt logiske, og derfor er det ikke i beruset tilstand, du bør afprøve SM for første gang. Når du har drukket bliver dine grænser uklare, og du kan hurtigt komme til at fortryde dine handlinger dagen derpå. Har du udsat dig selv for seksuelle udskejelser som du måske inderst inde ikke er klar til, kan det derfor give dybe ar på sjælen. Så snak om det over et glas vin – prøv det af dagen efter.

Største udvalg af SM udstyr med PRISGARANTI, klik her

Find et “safe-word”

At råbe nej eller stop i midten af en god gang pisk, kan blot fungere som brænde på bålet, og derfor bør I altid have fundet jer et stopord, inden legen går i gang. Brug f.eks. et ligegyldigt ord som ”grøn”, ”bil” eller ”computer”. Det er ikke ligefrem denne type ord, man som regel råber, når det er allermest hedt, og derfor vil din partner straks kunne afkode, at han skal stoppe. Hvis I leger med en gag eller knebel, kan pauseordet erstattes af en lille ting, som du holder i hånden og lader falde på gulvet, hvis der er brug for et stop. Det skal være en genstand, som kan høres, når den rammer gulvet.

Forlad ikke hinanden

Det kan være rigtig frækt at være bundet og forladt. I teorien i hvert fald. Men i realiteten bør man aldrig forlade sin partner, hvis han eller hun er fastbundet og uden for hørevidde. Hvis I tænder på, at den ene part er fastbundet eller lænket, når han eller hun er alene hjemme, så skal vedkommende kunne løsne sig selv i nødstilfælde. Hav evt. en saks eller en kniv inden for rækkevidde. Når du løsner din partner eller han løsner dig, skal I altid sørge for, at bindinger omkring ankler og ben løsnes først, så I sikrer at vedkommende står sikkert på benene inden hænderne bliver løsnet. Ellers risikerer man at miste balancen.

SM startkit til dig, der vil have det hele!

Det behøver ikke være besværligt at kaste sig ud i en ny fræk leg – heller ikke selvom det ser
avanceret ud. Dominans og underkastelse er en fantasi mange kvinder har, og faktisk mener flere sexologer, at dominans kan styrke et parforhold. Men hvor skal man starte henne, og hvad skal man købe for at komme godt i gang?

Køb Fifty Shades of Grey produkter her, og få rabat i denne måned. Gælder også den populære Fifty Shades Darker serie.

Fifty Shades of Grey produkter, klik her

Hvis du gerne vil i gang med SM, men ikke helt ved hvor du skal starte, eller hvis du gerne vil give en sjov og fræk gave, så er et SM kit den perfekte mulighed for dig, for at komme hurtigt i gang.

I flere sexshops kan du købe SM startkits til få hundrede kroner, som blandt andet kan indeholde nedenstående redskaber og legetøj:

 • Gagball
 • Buttplug
 • Mini vibrator
 • Halsbånd
 • Bondage reb
 • Maske/blindfold
 • Håndjern
 • Pisk
 • Clips med kæder til brystvorterne
 • Stearinlys der kan dryppes over kroppen
 • Fjer på pind til at kilde din udkårne med

Vi kan anbefale at man lige kigger på denne shop, som har et bredt sortiment af læder beklædning, til det sorte univers bla. Læderkjoler, lædercorsager, samt mange andre spændende sm artikler.

Køb Fetish legetøj, Klik her

Leave a Comment

3 Comments

 • Min veninde og jeg er altid klar på S/M – der findes simpelthen ikke noget mere frækt og grænseoverskridende end denne form for dominans 🙂

  • Så er det da bare om at komme i gang, med at dele smæk ud;) I kunne jo overveje et sm startkit, hvor det meste almindelige er med i.

 • Er selv til dominanslege, oftest er det mig som er master i forholdet derhjemme, nogle gange er det konen som er domina, for ligesom at bytte rollerne lidt.