Sex guides

Swinger

Swingersex At være swinger er noget helt fantastisk og for mange mennesker noget ganske grænseoverskridende. Med nedenstående swingerguide vil vi forsøge at afdække alle relevante spørgsmål omkring det at være swinger.

Vi har krydret guiden med videoer samt adresser til de bedste swingerklubber i Danmark og i udlandet.

Tips til jer der overvejer swingersex

For mange er swingersex fuldstændig ukendt område, mens det for andre er hverdag (så meget som swingersex nu kan blive). Men hvordan griber man det an, hvis swingersex er en pirrende fantasi, som man brænder for at leve ud? Læs med herunder, hvor du får en håndfuld gode råd til, hvilke regler og rammer, I bør overholde, når I kaster jer ud i swingersex.

Går du måske og planlægger en tur i en swingerklub, skal du selvfølgelig have dig et stykke frækt og pikant lingeri til den sjove aften. Hvad enten du synes at det skal være en sexet catsuit, en fræk kjole eller måske noget lak, læder eller latex, så findes der et stort udvalg her :

Spar op til 75 % på sexlegetøj til swingersex, klik her

Selv om swingere har vidt forskellige måder at dyrke swingersex på, er der en række gennemgående træk i deres personlige og indbyrdes regler, som I bør være opmærksomme på, de er som følger:

Gode råd, hvis I vil dyrke swingersex:

 • Kun jeres egne grænser gælder, så mærk efter, hvad I har lyst til.
 • Afstem jeres forventninger til swingersex, og vær klar over, hvorfor I vil swinge.
 • Find andre, der er lige så afklarede som jer selv omkring swingersex og indbyrdes forhold.
 • Går man ind ad døren som par, går man også derfra sammen.
 • Hvis den ene siger: “Nu skal vi gå”, siger man tak for i aften og går. Og først når man er alene, bliver der talt om, hvorfor den ene ville hjem. Det føles trygt, at man ikke behøver at forklare sig foran flere andre, der i situationen måske ikke kan se problemet.
 • Vær åben, snak med folk, og opfør jer pænt.
 • Læs i folks gæstebøger på profilen for at få flere indtryk af personen eller parret.
 • Dyrk ikke swingersex, hvis der er jalousi i jeres forhold.
 • Sørg for, at der er et hundrede procent enighed mellem jer og jeres ønsker ift. swingersex.

 

Swingerklubber i Danmark

At drive en swingerklub er et stort arbejde, og i Danmark findes der derfor kun ganske få. Nedenfor har vi listet de mest populære:

Adam og Eva swingerklub

Adresse: Skjulhøj alle 8b, 1 sal, 2720 Vanløse

Hjemmeside: http://swingerdating.dk/

Tlf.: 38742838

Swingland swingerklub

Adresse: Baldersbækvej 22, 1. og 2. sal, 2635 Ishøj

Hjemmeside: http://www.swingland.dk/

Tlf.: 60818283

Romantica swingerklub

Adresse: Kildebrogårdsvej 11 N, 4622 Havdrup

Hjemmeside: http://romantica-roskilde.dk/

Tlf.: 20603940

Swingergaarden swingerklub

Adresse: Kindertofte Skolevej 2, 4200 Slagelse

Hjemmeside: http://swingergaarden.dk/

Tlf.: 20607000

Afrodite swingerklub

Adresse: Banevænget 57, 5750 Ringe

Hjemmeside: http://afroditeclub.dk/

Tlf.: 62623231

Tucan Club swingerklub

Adresse: Møsvrøvej 60, 6051 Almind

Hjemmeside: http://www.tucanclub.dk/

Tlf.: 28412060

Joys swingerklub

Adresse: Elkjærvej 30, 8230 Åbyhøj

Hjemmeside: http://joys.dk/

Pussykat Club swingerbio

Adresse: Vesterbro 55, 9000 Aalborg

Hjemmeside: http://pussykatclub.dk/

Young Swingers Club

Adresse: København – Malmø (eksakt adresse oplyses kun til medlemmer af klubben)

Tlf.: 26225517

Hjemmeside: http://www.youngswingers.dk/

Fest og flirt erotiske fester 

Adresse: Hele landet

Hjemmeside: http://www.festogflirt.dk/

Homeswingers swingerklub

Adresse: Eksakt adresse oplyses kun til medlemmer af klubben

Hjemmeside: http://homeswingers.dk/

swingers 9 myter om swingerklubber

At drive en swingerklub er et stort arbejde, og i Danmark findes der ca. 10 af dem. Overordnet set oplever de forskellige swingerklubber at der er en stigende interesse, accept og søgning, på trods af de mange myter der svæver omkring swingerklubberne. Kønsfordelingen er meget forskellig, og det afhænger af hvilken dag man er på besøg, for det kan nemlig påvirkes rigtig meget af de særlige temaaftener der bliver afholdt.

Så hvad er det for nogle myter swingerklubberne oplever? og hvad er sandt eller falsk? Det tog vi ud for at finde ud af, og du kan læse dem lige herunder.

Det er altid manden, der vil i swingerklub

Nej: For nogle år siden var det ofte en mandefantasi at komme i swingerklub, men i dag kan man ikke generalisere – kvinderne er generelt blevet mere og mere afklarede omkring deres seksualitet. Og det bevirker, at de oftere lægger op til noget nyt i sexlivet. Der kommer også flere og flere singlekvinder i swingerklubberne.

Der går masser af singlemænd rundt og lurer og spiller pik til synet af dem, der har sex

Både og: De fleste gæster i swingerklubberne er faktisk par, men der er ofte også singlemænd til stede. Nogle ønsker at blive inviteret med i legen, mens andre bare holder af at kigge på og således blive visuelt stimuleret. De kontakter typisk hverken par eller singlepiger, men deltager kun, hvis man ønsker det. For en del er det nok at have noget at kigge på – de nyder blot synet af mennesker, der har sex, og så tager de hjem igen med ny inspiration.

Bedste sexlegetøj til swingersex, klik her

 Man skal have sex, når man går i swingerklub

Nej: Der er ingen sex-tvang! Når man går i swingerklub, handler det om mange ting – og ikke kun om sex. Faktisk tager mange i swingerklub for at møde nye mennesker (eller gense nogle af de venner/bekendte, man i forvejen kender fra swingerlivet) i et afslappet miljø, hvor man kan lægge hverdagens stress bag sig. Nogle swingere kommer primært i klubberne for hyggens skyld og dyrker ikke så meget sex. I stedet sidder de i baren og snakker med andre gæster eller personalet i klubben.

swingerklubber Dem, der kommer i swingermiljøet, er perverse typer, som udlever deres specielle sexønsker

Både og: Der kommer et bredt udsnit af seksuel orientering i swingerklubberne. Der kommer mange med en helt almindelig indstilling til sex, som blot er åbne over for at dyrke sex, mens andre ser på, med andre end deres partner eller med flere på en gang. Der kommer også personer med specielle sexønsker, hvilket gør klubberne meget alsidige.

Man risikerer at møde naboen/tandlægen/ungernes klasselærer

Ja: Det kan du teoretisk set godt risikere – men hvis du møder dem, er de der jo af samme grund som dig. Swingerklubberne har generelt en regel om diskretion, altså at man ikke omtaler det, der sker i klubberne, eller nævner, hvem man har mødt, til udenforstående.

Dem, der kommer i swingermiljøet er utiltrækkende typer der ikke kan få sex andre steder

Nej: De danske swingerklubber besøges af et bredt udsnit af befolkningen – der er altså mennesker af alle typer, farver, størrelser og aldre. De fleste gæster er fra starten af 20’erne til starten af 60’erne og med en hovedvægt på voksne mellem 25 og 45 år. De fleste er af gennemsnitligt udseende.

Alle har sex med alle

Nej: Man forpligter sig ikke til noget som helst. Der er ingen forventninger, og miljøet er oftest meget afslappet i swingerklubberne. Man vælger selv, hvem man vil have sex med – det kan være ens egen partner eller en (eller fl ere) af de andre gæster, man har god kemi med. Der findes som regel parrum med en dør, der kan lukkes, hvis man ønsker at være i fred. Et nej er altid et nej, og det bliver respekteret i swingerklubberne – i modsat fald bliver man smidt ud af stedets personale.

Sygdomme spredes i swingermiljøet

Nej: De fleste swingerklubber har regler for kondombrug. Der er rigelige mængder kondomer til rådighed, og de skal altid bruges med alle andre end den faste partner – overholder man ikke denne regel, er det udsmidningsgrund. Kondombrug er som regel frivilligt med egen fast partner.

Swingerklubber er for dem, der ikke får nok sex derhjemme swingerudstyr

Både og: For at besøge en swingerklub som par kræver det, at man har et ordentligt og afklaret forhold – og oftest et godt sexliv – i forvejen. Det kræver, at begge parter har lysten og overskuddet til denne form for krydderi på parforholdet, og har man ikke et ordentligt sex- og samliv derhjemme, bør man normalt ikke swinge sammen som par. Swingerklubberne besøges også af mænd, der er i forhold, men ikke har partneren med. Mange af dem gør det med partnerens vidende og accept – andre holder besøgene diskrete og samler primært inspiration ved at kigge på andre.

Swingerklubber i Europa

Mange danske swingere, eller helt almindelige, sexglade par, tager på ferie i udlandet og besøger de lokale swingerklubber. Der er masser af muligheder i Europa, især syd for Danmark. Vær dog opmærksom på, at swingerklubberne i Østeuropa sjældent kan leve op til dansk standard. Til gengæld er der gode muligheder for frække oplevelser i f.eks. Holland, Tyskland, England, Frankrig og Spanien. Læs med i denne artikel og få guiden til swingerklubber i Europa.

Bedste sexlegetøj til swingersex, klik her

Swingerklubber i Tyskland

Her findes masser af swingerklubber omkring de større byer, og en tur hertil kan sagtens arrangeres for et rimeligt beløb. Udviklingen går stærkt, så mange klubber åbner og lukker hvert år. Tjek klubbernes hjemmesider, før I tager af sted, så I er sikre på, at de stadig eksisterer.

Swingerklubber i Holland

Landet er kendt for sit frisind og sine mange flotte og store swingerklubber, bl.a. Fun4Two. I klubberne her er der som regel en buffet til gæsterne, og i mange klubber findes der svømmebassin, spabad, sauna og dampbad. For mange hollændere er det at tage i swingerklub en ganske naturlig ting.

sex i swingerklub Swingerklubber i Frankrig

Her findes nogle ret eksklusive swingerklubber. I Frankrig klæder man sig pænt på og tager ikke tøjet af, når man går i swingerklub. Man beholder det på, til man finder en at lege med. Franskmændene kan have lidt sværere ved at forstå et nej, end vi skandinaver er vant til. I Cap d ́Agde findes verdens største naturistområde for både familie-naturister uden hang til seksuelle eksperimenter, og til dem, der er til gruppesex og partnerbytte. Området er en hel by, hvor der om sommeren er ca. 40.000 indbyggere. Om natten åbner diskotekerne, hvoraf nogle også fungerer som swingerklubber. Her er man som regel ikke helt nøgen, men meget afslørende klædt på.

Swingerklubber i England

Englænderne har nogle særlige regler omkring swingerklubber, der i øvrigt mest findes i den nordlige del af England og ikke så meget i London. Her sælges f.eks. ikke alkohol, men gæsterne må gerne medbringe deres egen øl eller vin. Sodavand o.lign. kan købes i klubbens bar. I swingerklubberne ligger der ikke gratis kondomer fremme – de skal medbringes eller kan købes på stedet. Da de britiske regler kræver, at alle gæster har et medlemskab, skal dette oprettes ved ankomst til klubben første gang, og her SKAL I medbringe pas.

Swingerklubber i Spanien

Ferielandet Spanien har meget at byde på – især hvis I tager til Gran Canaria. I Playa Del Ingles fungerer en bar i et shoppingcenter således som frækt mødested før selve swingerklubben, og på nudist- og swingerstranden i Maspalomas er der også masser af muligheder for frække oplevelser, hvad enten man har lyst til at lege eller lure på andre. Et helt ferieområde – SwingerComplex LaMirage – byder også på unikke muligheder for alle tiders frække ferier både sommer og vinter.

Swingerklubber på Ibiza

På Ibiza finder du en privat swingerlandsby i byen Santa Gertrudis. Det er et mekka for frisindede par der gerne vil møde andre ligesindede, i lyst og leg. Hotellet har pool, temarum til frække lege, jacuzzi og 20 dobbeltværelser. Derudover holder de adskillige swingerevents, hvor folk fra hele verden og øen, kommer for at dyrke sex hele natten og morgenen. Desuden kan man på Ibiza finde flere naturiststrande for par, hetero- og homoseksuelle samt singler kan nyde godt af forskellige seksuelle udskejelser.

Jomfruøerne – Swingers Sailing

Drømmer du om sex til søs? Så prøv at forestille dig at være på en yacht midt i det Caribiske Hav, nær Jomfruøerne, kombineret med en masse seksuel nydelse. Du har tid til at dovne den, nyde naturen og bytte partner. Det er en ferie der kun henvender sig til par der er friske på at møde andre ligesindede.

Om bord på yachten finder du diverse brætspil og sexlege, som I kan prøve med de medrejsende, og I kan kombinere turen med lidt historisk solferie på St. Thomas – du behøver ikke fortælle nogle, hvad der egentlig skete om bord på båden.

Du kan finde masser af gode råd til en swingerferie og en glimrende og grundig oversigt/guide til swingerklubberne i de enkelte lande på www.swingerguiden.dk

Bedste sexlegetøj til swingersex, klik her

OBS: Regler for sikker sex varierer

Vær opmærksom på, at der er forskelle på regler omkring kondombrug i de udenlandske swingerklubber. Nogle tillader usikker sex, men der findes stort set altid kondomer til at få eller købe. Det er dog en god idé at medbringe et lager hjemmefra, så du er sikker på kvaliteten og pasformen.

Leave a Comment

3 Comments

 • Nyder at se min kone blive taget af andre mænd.

  Min kone og jeg har været i swingermiljøet i over 10 år, og det fortsætter vi med!

 • Har selv været en tur i Tukan swinger club. Det var en rigtig god oplevelse, mødtes med et andet swinger par;)

 • Kommer selv fra Aalborg vi havde en gang en swinger klub i byen, men den er desværre lukket nu. Det ville være så fedt hvis nogle ville tage et initiativ til at åbne en igen, tror der ville være et market for det. Kender en del ja incl mig selv som tager den lange vej til Tukan. Hvilket også er helt fint, bortset fra den lidt lange kører tur hver gang.