Sex guides

For tidlig udløsning

Hold længere i sengen “Min mand får for tidlig udløsning”. Hvis man skulle lave en liste over de 10 mest udbredte seksuelle problemer i hverdagen, så ville dette problem nok ligge blandt de allerøverste.

At manden får udløsning, før kvinden har nået sit klimaks er ikke bare frustrerende for hende, men bestemt også for ham. De fleste mænd vil gerne kunne tilfredsstille deres kvinde seksuelt, og følelsen af at være færdig mens hun stadig har lyst til mere, er noget der tærer på de fleste mænds seksuelle selvtillid.

Vi kan anbefale en Ball Stretcher, den er meget effektiv, på for tidlig sædafgang.

Ball Stretcher tilbud, køb her

Især helt unge mænd har ofte det problem, at der ikke skal meget kæleri til før “overtrykket” resulterer i en tidlig udløsning, uanset om han vil det eller ej. Men det er et problem, der kan løses!

At kunne styre sin udløsning er ikke noget som er forbeholdt særlige superelskere og mandlige pornomodeller – det kan læres. Alt hvad det kræver, er en smule metodisk træning allerhelst i samarbejde med kvinden, som han elsker og elsker med.

Mange mænd vil selv have svært ved at erkende, at de har et problem, og vil i stedet forsøge at tilskrive det alle mulige andre årsager. Her kræver det nogle gange sin kvinde at tage problemet op på en måde, hvor hun viser ham, at det ikke handler om at “træde på hans ømme punkt”, men at hun tværtimod er oprigtigt interesseret i at hjælpe ham, også for hans fornøjelses skyld.

Hold længere i sengen

Der findes flere forskellige metoder til at afhjælpe problemet, men den mest effektive, og den som vi vil beskrive her, er den, som kaldes klemmemetoden. Det kræver samarbejde, så sørg for at begge er indforståede med, at der skal trænes.

Klemmemetoden

tidlig udløsning

Her er, hvad du som kvinde kan gøre for at træne din mand til at styre sin udløsning og få ham til at holde længere: Kæl for hans penis som du plejer, og bed ham om at sige til når han kan mærke, at han er lige ved at komme. Herefter griber du hurtigt fat om hans penis lige under hovedet, således at din tommelfinger klemmer mod den “streng”, som sidder på undersiden af hovedet, og dine andre fire fingre klemmer fra den anden side af hans penis. Der skal klemmes ganske håndfast til, næsten på grænsen til at det gør ondt.

Hvis du klemmer ham for blidt, risikerer du, at berøringen får den modsatte effekt! Nu holder du dette faste klemme-greb om hans penis i cirka 15-20 sekunder, hvor I begge stopper med enhver form for kæleri. Ofte vil denne behandling betyde, at mandens erektion falder noget, men det er jo et problem, som der kan rettes op på bagefter. Når han kan mærke, at “faren er drevet over”, siger han til, og I fortsætter lige så stille med at elske igen.

Gentag øvelsen hver gang han er lige ved at komme. Efterhånden vil der gå længere og længere tid mellem, at der er behov for at stoppe op og klemme. Hele ideen er at optræne ham i at få føling med sin egen udløsning, så han selv kan kontrollere det og dermed holde længere i sengen.

Klemmemetoden har for mange vist sig at være en god måde at give ham kontrollen over egen udløsning. Dog skal man ikke forvente mirakler. Klemmemetoden er ikke noget, der løser problemet på en enkelt aften, men en metode som man bør bruge over tid – gerne flere uger. Efter et par uger vil langt de fleste opleve, at han har lært sig at holde i længere tid uden at komme. Lige som med så mange andre seksuelle problemer gælder det også her: Tal sammen! Bliv enige om hvornår der skal trænes, og hvornår han skal have lov at give efter og få sin udløsning. Regn som udgangspunkt med, at du og din elskede ønsker det samme, nemlig at han skal blive en udholdende elsker, som kan tilfredsstille sin kvinde hver gang I elsker.

Mens klemmemetoden er en velkendt og ofte effektiv måde, at optræne manden i at kontrollere sin udløsning og holde længere, så er det langt fra den eneste måde at løse problemet på. Andre metoder går ud på at nedsætte følsomheden i hans penis, da det jo er stimulansen her, som fører ham frem til udløsning. Et ganske almindeligt kondom vil nedsætte hans følsomhed, og vil for de fleste mænd betyde, at han kan elske i længere tid, inden han kommer.

Kæmpe udvalg af kondomer, køb her

penishylster En større nedsættelse af følsomheden kan opnås ved at bruge et særligt penishylster af et langt tykkere materiale end kondomet. Ud over at det er en del mere sexet end et kondom, så betyder hylstrets tykkelse også, at der bliver lagt noget til omfanget og længden af hans penis. Noget de færreste kvinder formentlig vil beklage sig over.

Et andet populært stykke sexlegetøj til at få manden til at holde længere i sengen, er en penisring. En penisring forhindrer blodet i at strømme tilbage, hvilket forlænger tiden inden udløsning, læs mere om penisringe her.

Køb bedste penis sleeves, se her

Endeligt skal det nævnes, at der også findes mange særlige cremer og olier på markedet, som angiveligt skulle løse problemet med for tidlig sædafgang. Fælles for disse cremer er, at de indeholder stoffer, som har en mild lokalbedøvende effekt på hans penis. Vi vil dog ikke anbefale at bruge penge på disse “vidundercremer”, som lover manden fantastisk udholdenhed. For det første er det tvivlsomt, hvilke aktive stoffer cremen indeholder, og man har sjældent nogen sikkerhed for, om de kan virke allergifremkaldende.

For det andet har de den uheldige bivirkning, hvis de overhovedet er effektive, at cremen også vil blive overført til de områder på kvinden, som hans penis kommer i kontakt med. Og det var jo ikke dér, følsomheden skulle nedsættes, vel?

Kort sagt; drop vidundercremerne, og træn i stedet din mand til at kunne kontrollere sin udløsning. Det vil I begge have langt mere glæde ud af i længden. Tal med ham om problemet, og prøv jer frem med klemmemetoden. Den virker.

Det er bare om at komme i gang og klemme på!

Leave a Comment

3 Comments

  • Det er totalt antiklimaks, når fyren kommer for tidligt. Det er det værste, når man har sat sig op til at få den helt store tur!

  • Kender det godt selv, men så købte jeg noget bedøvende penis spray og det har hjulpet. Kondomer med bedøvende creme virker også fint.

  • Har selv døjet en del med for tidlig udløsning, for mig hjalp det at bruge en penisring. En anden ting man kan gøre er og tage en spiller inden man skal have sex, det kan også tage toppen af legen.